סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וגם אוקלהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:08 am 
Senior

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה. שלת'אנדר יש סופרסטאר שמשחק בשוק קטן? על כל קווין דוראנט ודאנקן יש 4 כרמלואים בערך. לא הייתי בונה על זה יותר מידי. וגם הוא הגיע דרך הדראפט ולא משום מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:13 am 
Hall of Famer

נו, אז כן הבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:32 am 
Hall of Famer

האוהדים של הרפאטורס מבואסים לאללה מהשליחה של ג'יימס ג'ונסון החוצה. הייתה לו התחלה טובה, הוא הסתכסך עם קייסי בחלק השני של העונה מסיבה לא ברורה ויצא מהרוטציה. כרגע בן 25, הוכיח יכולת הגנתית טובה, אפילו טובה מאוד, אבל בהתקפה הוא לא מספיק פקטור והוא נפלט משתי קבוצות עד כה. ת'יבודו לא ספר אותו למרות היותו אחד המאמנים הטובים בליגה, בטורונטו הייתה לו הזדמנות כמעט מושלמת והוא פספס אותה. הד קייס קטן? אני לא יודע. בכל מקרה, הוא הולך לסקרמנטו ויש סיכוי לא רע שהוא יישאר פוטנציאל ותו לא. חבל לי (ולא רק בגלל שאני עשיתי בזמנו את ההשוואה בינו לבין פירס). מקווה שהוא יצליח להוכיח את עצמו בקינגס. מבט על הסגל שלהם מלמד שיש לו הזדמנות טובה גם שם. עמדת ה-SF שלהם מביכה (אלא אם מחשיבים את טייריק כסמול פורוורד, בעיניי הוא שוטינג גארד).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' יולי 17, 2012 1:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:47 am 
Sophomore

הקליפרס מצטרפים למירוץ אחרי גראנט היל. לדעתי יכול להיות אחלה החתמה במינימום/ביו אנואל. חסר לקליפס דחוף מחליף בסמול.

אגב, גריפין ינותח היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 1:59 am 
Junior

הקינגס מצרפים גם את ארון ברוקס בחוזה לשנתיים על 6.6 מיליון, סכום טוב והחתמה מצויינת לקבוצה במעמדה של סקרמנטו, וזו כנראה ההחתמה האחרונה שסוגרת את הסגל, שעל הנייר נראה לא רע, עמוק ומגוון מאוד, ואם הדברים ייתחברו הם שווים מאבק על הפלייאוף כבר העונה.

ברוקס- תומאס - ג׳ימר
טייריק- תורנטון - גרסיה
סלמונס- ג׳ונסון - אאוטלאו
רובינסון- הייז
קאזינס- תומפסון

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 2:38 am 
Freshman

דיווחים בארה"ב שאנטואן ג'יימסון החליט לחתום בלייקרס. חיזוק מעולה לספסל של הלייקרס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 3:16 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מישהו יכול להסביר לי מה הסאנס חושבים שהם עושים? הם פירקו את הקבוצה עם נאש והמחשבה הייתה שהם הולכים לבניה מחדש. ההחתמה של דראגיץ' הגיונית. שחקן צעיר עדיין בעונת פריצה נראה לא רע. אבל אז הגיע ההחתמה של סקולה ל-3 עונות ופתאום הפירוק לא כזה פירוק. קו קדמי של גורטאט וסקולה הוא קו קדמי התקפי טוב. על דראגיץ' כבר דיברנו וג'ארד דאדלי הוא באמת פועל לא שחור שכל קבוצה מתברכת בו. בקיצר, הסגל של הסאנס כמובן שלא מספק עתיד ורוד ברמת קונטנדרית, אבל מצד שני הוא שווה לפחות איזה 35 ניצחונות בעונה. כלומר הסאנס די מוציאים את עצמם מהמירוץ אחרי בחירות דראפט גבוהות. במצב הזה הסאנס, למרות שאני חושב שהם יכולים לשפוך כסף, הם לא מקום אטרקטיבי לכוכבים הגדולים שמחפשים לא רק כסף, אלא גם סיכוי אליפות. כלומר אפשר יהיה לשלם הרבה יותר מדי על איזה ג'ו ג'ונסון. פיניקס כנראה קראו את התיאוריה של ביל סימונס שעדיף להיות ממש גרוע מאשר בינוני ועשו בדיוק ההיפך רק בצורה הגרועה ביותר שאפשר. כרגע הם מצטיירים לי כדטרויט פיסטונס של המערב וזה דבר רע מאד.

ג'יימס ג'ונסון, שהוגדר על ידי אושיית פורום אחת כאחד הסמולים עם הכי הרבה אפסייד בליגה ועל ידי משתמש אחר כגרסא צנועה של פול פירס עובר מהרפטורס לסקרמנטו תמורת לא פחות מבחירת דראפט סיבוב שני של 2014 של הקינגס. איך חולפת לה תהילת עולם.

הנקודה שלך לגבי הסאנס היא באופן כללי נכונה (תהיו כמה שיותר גרועים כדי להשיג בחירת דראפט גבוהה) אבל אני חושב שזה דווקא מהלך נבון, אם אין להם מניעה חוקית מלשלוח אותו בטרייד, אם לא השנה אז בהמשך. כל זמן שיש לך יכולת להשיג שחקן טוב בחוזה טוב, אתה הולך על זה. לאחר מכן, אם אתה רוצה לבנות מחדש, אתה יכול להעביר את הנכס הלאה, תמורת בחירת דראפט. החוזה הזה של סקולה הוא חוזה חביב שלא מסנדל את הסאנס ויכול לתת להם תמורה נאה מקבוצת פלייאוף שחסרה פאואר התקפי טוב. לגבי בחירה גבוהה, הסאנס ככל הנראה הולכים להיות אחת הקבוצות החלשות במערב גם עם סקולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 4:27 am 
Junior

פיניקס לא יכולה להעביר את סקולה עד הקיץ הבא.

יש להם קבוצה לא כל כך רעה כרגע עם דראגיץ׳, מארשל, דאדלי, מוריס, פריי, סקולה וגורטאט, אבל עדיין במערב של השנה הם כנראה יהיו עמוק בתחתית.
קבוצות הפלייאוף של העונה שעברה - אוקלהומה,ספרס,לייקרס,קליפרס,ממפיס,דאלאס,דנבר,יוטה, לבטח חזקות ממנה.
גולדן סטייט נראית חזקה ושלמה יותר, סקרמנטו כפי שציינתי מאוד עמוקה וכשרונית העונה, במינסוטה שואפים לפלייאוף והם גם כן חזקים משמעותית מהשמשות.
נשארו שלושה קבוצות שספק אם יהיו חזקות מפיניקס העונה - פורטלנד שתלויה מאוד בהשתלבות של לילארד, וגם במידה מסויימת בהשתלבות של לאונרד אבל עדיין מחזיקה באולדרידג׳, שחקן ברמה שאין בפיניקס.
בניו אורלינס כמובן תלויים מאוד גם כן בהשתלבות הרוקיז, וגם בבריאות של אריק גורדון, אבל הם לבטח הרבה יותר מוכשרים מהסאנס, ובהינתן הציפייה שאנטוני דייויס לכל הפחות יהיה כוח הגנתי משמעותי כבר מהדקה הראשונה בליגה, אז ניו אורלינס תסיים לפני פיניקס אם גורדון ישלים 70 משחקים.
אחרונה חביבה זוהי יוסטון, שממש אי אפשר לדעת איך תיראה בפתיחת העונה.

גם במזרח אני לא מוצא יותר מדי קבוצות כשרוניות מזו של פיניקס. למען האמת אני חושב שתהיה מקסימום קבוצה אחת מהמזרח שתקבל יותר כדורי לוטרי מפיניקס בעונה הבאה, כששתי המועמדות היחידות מבחינתי הן שארלוט (שהתחרותיות של הקו האחורי של קמבה-גורדון-גילכריסט לבטח תהיה שווה לבדה כמה נצחונות העונה) ואורלנדו באם האחרונה תיפטר מדוויט עוד לפני פתיחת העונה.
כל השאר הרבה יותר כשרוניות מפיניקס הנוכחית שכנראה לא הולכת להתחזק יותר מדי עד פתיחת העונה. כולל טורונטו עם החמישייה של לאורי-ג׳ונס-דרוזן-ברגנאני-יונאס, בטח כולל את וושינגטון עם וול-ביל-אריזה-ננה-אוקפור, כולל כל השאר.

בקיצור, הליגה מפוזרת כישרון העונה, ומה שיש לפיניקס יאפשר לה, לדעתי, להיות לכל הפחות אחת מחמש הקבוצות בעלות הסיכוי הגבוה ביותר לזכייה בלוטרי בערב ההגרלה בקיץ הבא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 7:21 am 
Hall of Famer

או.ג'יי מאיו חתם בדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 7:54 am 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
עודד, צריך להפסיק להסתכל רק על המספר עצמו ולשאול את עצמך מה באמת יהיה האפקט של החוזה הזה של לין על ניו יורק. ראינו כבר שמבחינת תקרת השכר- אין אפקט. מבחינה כלכלית - קרוב לוודאי יוצאים עליו ברווח ! אז עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך מבחינה מקצועית נטו (בלי להכניס את החוזה לשיקולים) - איזה רכז יהיה יותר טוב לNY. עם אותו חוזה, איזה שחקן אתה לוקח ?

מקצועית בלבד, כשאתה מנקה את הכסף מסביב, גם את הכסף וההייפ של המרצ'נדייז, אני לא בטוח בכלל שג'רמי לין עדיף
סה"כ לין שיחק 26 משחקים בליגה בדקות אמיתיות, ואחרי הפתיחה המדהימה, לאט לאט הוא צנח לו במספרים.
בכל התקופה הוא סה"כ קלע 18.5 נק', מסר 7.3 אס' והוריד 3.6 ריב', שאלו כמובן נתונים מאוד מאוד מרשימים.
מצד שני, כל רצף הנצחונות היה על קבוצות לוטרי, פרט לנצחון על הלייקרס. אחרי חזרתו של מלו, הניקס חזרו לסורם מבחינת קצב נצחונות
ולין ירד לאיזור 15+6 בממוצע.
פלטון בעונה רעה, במקום שהוא לא ממש התחבר אליו, וכנראה מאמן שהוא לא התחבר אליו, עשה 11.5+6.5 לאורך עונה שלמה.
פלטון גם לא מבוגר ויסיים את החוזה הנ"ל בגיל 31, וגם אם ניקח בחשבון שהמספרים בעונה בניקס היו גבוהים משהו בגלל אפקט דאנטוני, עדיין זה לא מופרך לחשבו שהוא יתן בעונה הקרובה משהו כמו 13+7 סולידי.

מבחינת תקרה אין ממש אפקט, כי בכל מקרה הם יהיו מעל למס מותרות בשלוש השנים הקרובות, אבל אני לא בטוח שהסכום המטורף של כמעט 60 מיליון שיעלה החוזה של לין החל בעונה השלישית, הוא משהו שאני לא בטוח בכלל שאפשר יהיה להחזיר אותו, גם אם מתחשבים במיליארד סינים שיקנו מרצ'נדייז לאורך השנים...
כרגע הניקס בכל מקרה מעל תקרת המס, במשהו כמו 5 מיליון דולר.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:06 am 
Junior

אין לי כמעט ספק שלין יתברר כפיקציה בהמשך הקריירה ופלטון עדיף עליו מקצועית לאין שיעור, למרות שיותר מאשמח להתבדות בתחזית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:36 am 
Junior

קודם כל פלטון לא עדיף לאין שיעור. אתם מתעלמים מכל העונה שלו עכשיו בפורטלנד וכאוהד פורטלנד אני אומר לכם - הוא לא שווה הרבה.
בקשר לג'יימס ג'ונסון, אני לא יודע אם אני אושיית הפורום שעמוס מדבר עליה אבל אני מודה שאני מאוד אוהב את השחקן הזה. כשראיתי את הידיעה מלמלתי לעצמי "איך אנחנו לא עשינו את זה?!" אבל כנראה שאף אחד לא חשב שג'יימס ג'ונסון זמין בשביל חיסכון של 3 מיליון ובחירת סיבוב שני. אני לא יודע מה ההגיון מאחורי ההחלטה הזו. הם בכלל מתחת התקרה כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:38 am 
Junior

פלטון זה לא רק עניין של המספרים. הוא גם קיבל הרבה (יותר מדי) דקות.
הוא שחקן שסמכנו עליו כרכז המוביל שלנו ולא שיחק ברמה של רכז מחליף. בכלל לא הייתה מחשבה לשניה אחת להחתים אותו מחדש. מוקדם מאוד הוא הפך להיות חיובי רק בשביל החוזה הנגמר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 9:38 am 
Junior

אני לא חולק לגבי פלטון ואיך הוא נראה השנה. אתה יכול להסיק לבד מה אני חושב על השווי האמיתי של ג'רמי לין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 10:17 am 
Hall of Famer

והרי ידיעה מעניינת: או.ג'יי מאיו סגר בדאלאס, כרגע פרטי החוזה לא ידועים וייתכן שזה חלק ממהלך סיין אנ' טרייד מסוים, אבל הסיפור סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 10:26 am 
Junior

rony כתב:
או.ג'יי מאיו חתם בדאלאס.

nadav_hacohen כתב:
והרי ידיעה מעניינת: או.ג'יי מאיו סגר בדאלאס, כרגע פרטי החוזה לא ידועים וייתכן שזה חלק ממהלך סיין אנ' טרייד מסוים, אבל הסיפור סגור.

לא היה מישהו שהתלונן בת'רד הטניס על אנשים שלא קוראים מה שכתבו מעליהם? :mi_ga_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 10:26 am 
Hall of Famer

היה. סקלוהו באבנים כבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:35 pm 
Junior

משום מה, בדיוני פלטון-לין, כולם זוכרים לציין את אפקט דאנטוני על תקופת פלטון, אבל שוכחים לציין שגם ג׳רמי לין פרץ לתודעה תחת דאנטוני ולבטח נהנה מהאפקט. עד כמה שזכור לי את כל ההצלחה שלו הוא עשה תחת האיש והאפקט, ירד קצת כשהאפקט פוטר ונפצע וסיים את העונה שבוע-שבועיים לאחר הפיטורין. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:52 pm 
Hall of Famer

אז איך נראת דאלאס היום?
ברנד /קיימן- 5
הדיגלר - 4
OJ -2
מריון - 3?
קוליסון - 1?

ספסל -
ברנד/קיימן
וינס קרטר
בובייה
דונטה ג'ונס

נראה לא רע בכלל, לא? שווה מקום 4-5 במערב לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer

יש להם גם את דומיניק ג'ונס כגארד מחליף ואת ברנדן רייט על תקן פורוורד אתלטי מהספסל, ויש להם 3 שחקנים מהדראפט האחרון שחלקם כנראה יגיע לסגל הסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 1:02 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נראה. נקווה שקוליסון יקח את ההזדמנות בשתי ידיים, הרבה יושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 1:52 pm 
Junior

אולי מתאים לדון בקוליסון אחרי דיון על לין.
פרץ אחרי שהרכז הטוב בליגה נפצע, נתן תפוקה מצוינת, עד כדי כך שהתלבטו אם לנצל את ערך הטרייד של פול ולהשאיר את קוליסון.
בסוף העבירו אותו ומאז הוא נע בין אכזבה לבינוני

קיימן וברנד נראים לי גניבות.
לא הבנתי את האנטי של ההורנטס לקיימן, לדעתי סנטר של דאבל-דאבל. בין כל ההיסחפויות של הקיץ בהחלט שווה 8 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 2:07 pm 
Hall of Famer

במה שדאלאס משלמת עליו (2.1 מליון), ברנד הוא ללא ספק גניבה. קיימן הוא חוזה סביר, לא הייתי אומר גניבה, אבל ההורנטס פשוט לא צריכים אותו היות שהם כנראה מתכננים לשחק עם דיוויס כ5 (וחבל לדעתי, אבל כך מסתמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 2:41 pm 
Sophomore

אם דיוויס מתכנן להיות סופרסטאר הוא חייב לכוון את עצמו להיות עמדה 3.
הוא דקיק מידי בשביל 5 וכנראה גם בשביל 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, goldman, Google [Bot], אוהד גליל ו 137 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: