סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 3:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרו את זה גם על גארנט ונוביצקי בתחילת דרכם??
גארנט בילה משהו כמו שתיים וחצי עונות בסמול לפני שעבר להיות פאואר במשרה מלאה, ואצל נוביצקי זה לקח בערך חצי מהזמן...
ואגב, במקרה של שניהם, הנתונים שלהם הרבה יותר תומכים באופציה שלהם להיות מוגדרים כשחקני חוץ, בעוד דיוויס הוא בבירור בעל אוריינטציה של שחקן פנים.
המאסה תגיע גם תגיע, עניין של זמן

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 4:46 pm 
Junior

לא כזו קבוצה טובה. דירק טוב אבל בין קוליסון למאיו חסר קצת ניהול משחק, בובואה הוא שחקן מבטיח בעיניי אבל הרבה נפצע, שון מריון זה שחקן שאף פעם לא תפסתי ממנו וקיימן את ברנד זה נחמד אבל בעיקר כי זה זול (תיקון טעות: קיימן לא זול).
קבוצה שבאיזשהו מקום לא האמינה שתיקח עוד אליפות אם אותו הרכב וויתרה על כמה שחקנים סופר-משמעותיים (בראה, צ'נדלר, טרי) בלי לקבל הרבה בתמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 5:34 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
לא כזו קבוצה טובה. דירק טוב אבל בין קוליסון למאיו חסר קצת ניהול משחק, בובואה הוא שחקן מבטיח בעיניי אבל הרבה נפצע, שון מריון זה שחקן שאף פעם לא תפסתי ממנו וקיימן את ברנד זה נחמד אבל בעיקר כי זה זול (תיקון טעות: קיימן לא זול).
קבוצה שבאיזשהו מקום לא האמינה שתיקח עוד אליפות אם אותו הרכב וויתרה על כמה שחקנים סופר-משמעותיים (בראה, צ'נדלר, טרי) בלי לקבל הרבה בתמורה.

הם לא ויתרו על צ'נדלר ובראה בגלל שהם דרשו (וקיבלו) חוזים מאד מאד גדולים במקום אחר?
OJ לא פחות או יותר אותה רמה כמו JT?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 5:43 pm 
Junior

satriani כתב:
קיופיפלו כתב:

הם לא ויתרו על צ'נדלר ובראה בגלל שהם דרשו (וקיבלו) חוזים מאד מאד גדולים במקום אחר?
OJ לא פחות או יותר אותה רמה כמו JT?

מאיו בפוטנציה אולי אותה רמה כמו טרי, בפועל הוא מאוד לא יציב ובטח לא שחקן קלאץ' עם מנהיגות כמו הג'ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 6:50 pm 
Sophomore

מאיו זה השחקן שכשהיה בתיכון דיברו עליו שהוא הולך להיות מגה סטאר?
בכל מקרה טרי בהתקפה מאיו בהגנה...

האמפריז ממשיך שנטס לשנתיים ב24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:06 pm 
Junior

יש הבדל בין מידת ההצלחה של קוליסון לזו של לין.
חבל לי שלין עזב את הניקס. אני חושב שהוא יהיה פחות מוצלח ביוסטון מאשר בניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:19 pm 
Hall of Famer

דיווחים אחרונים אומרים שגראנט היל בדרך דווקא לקליפרס אחרי שהיו דיווחים שהוא ילך ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 8:29 pm 
Sophomore

ראיתי אתמול שהקליפרס התעניינו ואפילו אני, אוהד הקליפרס האופטימי היחיד בתבל, לא חשבתי שהוא יבוא אלינו ולא ללייקרס.
החתמה מעולה (בהנחה שזה מינימום או משו כזה) ועכשיו חסר סנטר מחליף (מיליציץ'?) לאחד הסגלים הטובים והמאוזנים בליגה.
פול בילאפס באטלר גריפין וDJ ב5 הפותחת. בלדסו קרופורד היל אודום וX בחמישיה המחליפה, לא רע בכלל!

אגב אמנם עדיין אין חתימה אך: Hill is committed to signing the deal. והיל הוא כנראה לא אחד מאלה שפתאום יעשו פארסה...
ולמי ששואל איך בילאפס בחמישיה הפותחת כי הוא פצוע וכו', הוא אומר שהוא יהיה מוכן לפתיחת העונה, אני מאמין לו (ואין ספק שהוא קורע את התחת כדי להיות מוכן לפי כל הדיווחים)

בנוסף לקליפרס יש עכשיו מימד קשיחות/נסיון/מנהיגות בטופ של הליגה ואני באמת מאמין שבלי פציעות רציניות הם קונטנדרים לחלוטין אם יביאו סנטר מחליף ברמה (הולינס זה לא רמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 10:15 pm 
Hall of Famer

אלן אנדרסון ממשיך בטורונטו, עדיין לא פורסם לכמה זמן או באילו סכומים מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 11:30 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
אם דיוויס מתכנן להיות סופרסטאר הוא חייב לכוון את עצמו להיות עמדה 3.
הוא דקיק מידי בשביל 5 וכנראה גם בשביל 4.

אתה היית בצוות מוחות של הת'אנדר כשהם החליטו בתחילת הקריירה של דוראנט שהוא צריך לשחק בתור שוטינג גארד?

אנתוני דיוויס שחקן פנים. אין לו תכונות של שחקן חוץ והוא צריך לעבוד ולהפוך לשחקן הפנים הטוב ביותר שהוא יכול להיות. אני חושב שהעמדה העדיפה עבורו היא עמדה מספר 4, אבל יכול לראות אותו גם כסנטר. כן הוא דקיק היום, אבל גם גארנט כשיצא מהתיכון היה דקיק באותה מידה.

אני לא מבין את היל. עבר כל כך הרבה פציעות בחיים שלו ועכשיו הוא מוציא אצבע משולשת כלפי מרפי. אני רק מקווה שהפציעה שתגיע (והיא תגיע) לא תהיה גרוטסקית סטייל שון ליבינגסטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 11:46 pm 
Sophomore

chaiel49 כתב:
ראיתי אתמול שהקליפרס התעניינו ואפילו אני, אוהד הקליפרס האופטימי היחיד בתבל, לא חשבתי שהוא יבוא אלינו ולא ללייקרס.
החתמה מעולה (בהנחה שזה מינימום או משו כזה) ועכשיו חסר סנטר מחליף (מיליציץ'?) לאחד הסגלים הטובים והמאוזנים בליגה.
פול בילאפס באטלר גריפין וDJ ב5 הפותחת. בלדסו קרופורד היל אודום וX בחמישיה המחליפה, לא רע בכלל!

בנוסף לקליפרס יש עכשיו מימד קשיחות/נסיון/מנהיגות בטופ של הליגה ואני באמת מאמין שבלי פציעות רציניות הם קונטנדרים לחלוטין אם יביאו סנטר מחליף ברמה (הולינס זה לא רמה)

אפילו אם מיליצ'יץ' חותם בתור סנטר מחליף, חסר לי לפחות עוד שחקן פנים אחד. . .

בשנה האחרונה היו להם שני חיות פנים טהורות די רציניות (אוונס ומרטין), השנה זה נראה פחות טוב.

אודום משחק יותר מידי בחוץ בשביל PF, ובנוסף לזה, הוא עוד סימן שאלה עצום עם מה שראינו ממנו בעונה האחרונה (אה, והוא כבר אוטוטו בן 33).
אני לא יודע אם היל יכול לשחק כ PF, אבל הוא נכנס לעשור החמישי של החיים שלו. . .

הקיצר, חוץ ממליצ'יץ' (המוגבל התקפית) כדאי שינסו לסדר לעצמם איזה גבוה עם אורנטציה התקפית.
הבנתי שבלייר רוצה לעזוב את ס"א, אני לא יודע אולי הם יכולים להביא אותו, אבל שווה לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 12:15 am 
Junior

מיליצ׳יץ׳ לא מוגבל התקפית והוא וודאי סנטר עם אוריינטצייה התקפית.
הבעיות שלו אחרות לגמרי מכך. מובים בהתקפה וכישרון לשים את הכדור בחישוק זה לא מה שחסר לו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 12:50 am 
Freshman

מרגיש לי שכל העניין הזה של אוטוטו בן 33 קצת איבד מן העוקץ שלו, כששחקנים בני 38-9 מקבלים חוזים נאים ל3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:27 am 
Junior

King Chauncey כתב:
הטרייד של הניקס אומר לדעתי שהם החליטו לא להשוות את ההצעה שלין קיבל, או לפחות שהם מתלבטים ברצינות בסוגיה, אבל אני ״אקח את הסיכון״ בהימור על כך שלין יהיה ברוקטס. לא סתם הם הציעו לו הצעה שכזאת, הם ידעו שלניקס יהיה מאוד קשה לשלם ללין 15 מיליון דולר בעוד שלוש עונות.
.

בספורטסנטר מדווחים שבניו יורק התקבלה ההחלטה לא להשוות את ההצעה על לין.

אני מוכן לקחת עוד סיכון ולהמר שבעוד שנה מהיום, אחרי עונה חיוורת ביוסטון, הוא ייחשב לאחד מהחוזים הגרועים בליגה עם 20 מיליון לשנתיים הבאות.

(מבחינה מקצועית,עמוס גואטה..לא נכנס לחישובים של כלכלת הנהלת הרוקטס, שכמובן כלל וכלל לא חשובים לקבוצה עצמה. אולי הטיוואני ימכור מלא חולצות בסין, ואולי הקהילה האסיאתית בארה״ב תהפוך את ארגון הרוקטס לרווחי, ואולי לא. מה שמעניין כל אחד אחר מחוץ לבעלי המניות בארגון ושליחיהם העובדים, אלה השמונה מיליון בשנה שיורדים לרוקטס מתקרת השכר. אם דראגיץ׳ ולאורי, שהיו בידיים של הרוקטס במחיר טוב יותר, ייראו טוב יותר מהטיוואני שפרח תחת דאנטוני בקבוצותיהם החדשות, הרוקטס ייצאו לא משהו מכל הסיפור הזה. מעבר להימור שלי שלין ייכשל ברוקטס, אני מעריך שגם אם לין לא ייכשל טוטאלית אלא יהיה סביר פלוס כמו שהוא יכול להיות, שני האחרים טובים ממנו, יהיו טובים ממנו, והרוקטס עשו בחירה רעה שעוד תבוקר רבות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 2:14 am 
Sophomore

אודום אמנם בן 33, אבל הוא נתן עונה מצוינת רק לפני שנה ככה שכנראה הגיל לא היה הגורם לעונה הזוועתית שלו שנה שעברה.
מה כן חסר למיליציץ? כי לפי מה שהבנתי לתת גוף בהגנה, לתפוס כמה ריבאונדים ולחסום טיפה הוא כן יודע.
ורביעית גבוהים של גריפין DJ אודום ומיליציץ נראית לי מספיקה בהחלט.
ואני לגמרי מסכים בענין לין, חוצמזה שאם הוא יהיה אכזבה אני גם לא בטוח כמה חולצות הוא ימכור, הז'ליאן הזה (זה שיודע לכדרר מסביב לכסאות) מוכר חולצות?!

אגב לפי הסט' דרקו היה ממש גרוע שנה שעברה: http://www.nba.com/playerfile/darko_mil ... l?nav=page (אגב, שני המשחקים הכי טובים שלו שנה שעברה? מול...הקליפרס)

והגבוה החמישי של הקבוצה יהיה טריי טומפקינס, סטרץ' פור, בחירת סיבוב שני משנה שעברה שהביא אתמול 7-7 ב12 בליגת הקיץ (שכמובן לא אומרת כלום אבל זה נחמד בכל מקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 2:51 am 
Junior

את מה שחסר למיליצ׳יץ׳ אפשר לסכם במילה אחת - ראש.
בכמה מילים - הוא כבד, אמנם חוסם לא מעט אבל בדרך כלל לא ממש זז בהגנה, לא רץ את המגרש, לא נייד בהתקפה. זורק זין גם על המגרש וגם מחוצה לו, מה שגורם לו לא להיות מוכן פיזית למשחקים רציניים בnba.

איש הכיסא זה דוגמא מצויינת. הוא כל כך לא אקטואלי עד ששכחתי מקיומו. אם לין ייכשל מקצועית סביר להניח שהוא לא יכניס את אותם הסכומים באם יצליח. סביר להניח שאם ייכשל בעונה הקרובה זכויות השידור שיימכרו הרוקטס באסיה בשנה שאחרי ירדו פלאים, מכירת החולצות תצנח, חסויות ייעלמו. במידה ויאבד את מקומו בחמישייה גם סביר שהרוקטס ייאבדו לא מעט מהמנויים האסיאתים החדשים/ישנים שעזבו יחד עם יאו וצפויים לחזור ולמלא את האולם בעונה הקרובה.

אודום- לקליפרס יש את כל הסיבות להיות אופטימיים לגביו. לפני שעבר לדאלאס נתן את העונה כנראה הטובה בקריירה. ברור לגמרי שהנפילה בעונה האחרונה באה ממניעים מנטליים לחלוטין, לא מדובר בהזדקנות פתאומית או בפציעה ולכן אין סיבה לחשוב שהוא איבד משהו מהיכולת שהציג בלייקרס. עכשיו כשהוא שב לעיר שהוא כל כך אוהב וצריך, אין סיבה לחשוב שלא יחזור להיות אודום מהלייקרס. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 3:05 am 
Sophomore

King Chauncey כתב:
את מה שחסר למיליצ׳יץ׳ אפשר לסכם במילה אחת - ראש.
בכמה מילים - הוא כבד, אמנם חוסם לא מעט אבל בדרך כלל לא ממש זז בהגנה, לא רץ את המגרש, לא נייד בהתקפה. זורק זין גם על המגרש וגם מחוצה לו, מה שגורם לו לא להיות מוכן פיזית למשחקים רציניים בnba.

איש הכיסא זה דוגמא מצויינת. הוא כל כך לא אקטואלי עד ששכחתי מקיומו. אם לין ייכשל מקצועית סביר להניח שהוא לא יכניס את אותם הסכומים באם יצליח. סביר להניח שאם ייכשל בעונה הקרובה זכויות השידור שיימכרו הרוקטס באסיה בשנה שאחרי ירדו פלאים, מכירת החולצות תצנח, חסויות ייעלמו. במידה ויאבד את מקומו בחמישייה גם סביר שהרוקטס ייאבדו לא מעט מהמנויים האסיאתים החדשים/ישנים שעזבו יחד עם יאו וצפויים לחזור ולמלא את האולם בעונה הקרובה.

אודום- לקליפרס יש את כל הסיבות להיות אופטימיים לגביו. לפני שעבר לדאלאס נתן את העונה כנראה הטובה בקריירה. ברור לגמרי שהנפילה בעונה האחרונה באה ממניעים מנטליים לחלוטין, לא מדובר בהזדקנות פתאומית או בפציעה ולכן אין סיבה לחשוב שהוא איבד משהו מהיכולת שהציג בלייקרס. עכשיו כשהוא שב לעיר שהוא כל כך אוהב וצריך, אין סיבה לחשוב שלא יחזור להיות אודום מהלייקרס. 

אם לא השנתיים הנוספות אני יכול אפילו לחשוב שהוא יכול להיות אפילו להיות יותר טוב מהעונה ההיא.

לגבי דרקו, נתחיל בשאלה: יש סיכוי שהוא בא במינימום בכלל? מה הסיכוי שהדברים יכולים להסתדר בסיטואציה המתאימה (וזאת נראית לי די טובה) אם הוא אולי רוצה כן להתמודד על אליפות ולשפר את המצב?

אגב צ'ונסי, מאיפה הגיע הכינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 3:27 am 
Junior

לגבי דארקו הייתי מהמר שהוא יחתום במקום שישלם לו הכי הרבה כסף. כרגע הוא כנראה מחכה ומקווה לקבוצה הזאת שתישאר בלי סנטר מחליף ועם מספיק כסף כדי לזרוק אותו עליו. אולי ישחק לו המזל והוא יקבל הצעה קוואמי סטייל מהשנה שעברה, או שבכלל ייזכה בג׳ק פוט ומישהו ייתן לו עוד חוזה ארוך ונחמד עם המיד לבל. למרות שקשה להאמין, קאהההההההן יש רק אחד.

-
קינג כפרפרזה מקינג ג׳יימס, צ׳ונסי על שם השחקן האהוב עליי באותה תקופה.
היום הייתי בוחר באיגוואדלה, שעקף במעט את צ׳ונסי במדד החיבה, אם רק לא היה שייך כבר לטרול שקובי בריאנט משלם לו על הטוקבקים. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 5:52 am 
Sophomore

אם לין ייכשל מקצועית תמיד אפשר לפטר את מקהייל ולמנות את ד'אנטוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 6:57 am 
מנהל פורום

אני דווקא רואה את ההיט מציעים לו חוזה אצלם.
עם כל המגבלות שיש לו, ויש לו מעט, כנראה שהוא יכול להיות על סף החמישייה בקבוצה שזה עתה לקחה אליפות, והיא המועמדת מספר 1 לאליפות בעונה הבאה.
בכל אופן, דארקו יקבל בעונה הבאה מעט מעל 5 מיליון דולר מובטחים, דרך האמנסטי של מיני עליו. מי שתיקח אותו, תעשה את זה בסכום שקרוב למינימום ואף יותר סביר במינימום עצמו, ומיני ישלימו את הסכום לחוזה המובטח שהם צריכים לשלם לו.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:03 am 
Hall of Famer

וושינגטון משחררת את אנדריי בלאץ' באמנסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:47 am 
Sophomore

עודד וולפסון כתב:
לא אמרו את זה גם על גארנט ונוביצקי בתחילת דרכם??
גארנט בילה משהו כמו שתיים וחצי עונות בסמול לפני שעבר להיות פאואר במשרה מלאה, ואצל נוביצקי זה לקח בערך חצי מהזמן...
ואגב, במקרה של שניהם, הנתונים שלהם הרבה יותר תומכים באופציה שלהם להיות מוגדרים כשחקני חוץ, בעוד דיוויס הוא בבירור בעל אוריינטציה של שחקן פנים.
המאסה תגיע גם תגיע, עניין של זמן

נוביצקי בטח לא היה 90 ק"ג לגבי גארנט אני לא יודע.
מה שבטוח גארנט ונוביצקי 2.12,דיויס 2.08.
עוד דבר,לדיויס אין שמץ מהקליעה והכדרור של נוביצקי וגם הוא לא קלעי חצי מרחק ברמה של גארנט.
מצד שני,כיום אין הרבה שחקנים "עבים" שיודעים לנצל את היתרון שלהם ככה שאולי אני סתם מספיד מהר.+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:51 am 
Hall of Famer

נו, אם אתה בעצמך רושם שלדיוויס אין שום תכונה של שחקן חוץ, למה בדיוק אתה ממליץ לו להפוך לשחקן חוץ?
אני תמיד טוען שהדבר הכי קל (או פחות קשה) לשפר זאת הקליעה, אבל יש משהו הרבה יותר קל וזה להעלות מאסת שריר, דבר שבערך כל רוקי עושה תוך שנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 8:18 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
charlie5 כתב:
אם דיוויס מתכנן להיות סופרסטאר הוא חייב לכוון את עצמו להיות עמדה 3.
הוא דקיק מידי בשביל 5 וכנראה גם בשביל 4.

אתה היית בצוות מוחות של הת'אנדר כשהם החליטו בתחילת הקריירה של דוראנט שהוא צריך לשחק בתור שוטינג גארד?

אנתוני דיוויס שחקן פנים. אין לו תכונות של שחקן חוץ והוא צריך לעבוד ולהפוך לשחקן הפנים הטוב ביותר שהוא יכול להיות. אני חושב שהעמדה העדיפה עבורו היא עמדה מספר 4, אבל יכול לראות אותו גם כסנטר. כן הוא דקיק היום, אבל גם גארנט כשיצא מהתיכון היה דקיק באותה מידה.

אני לא מבין את היל. עבר כל כך הרבה פציעות בחיים שלו ועכשיו הוא מוציא אצבע משולשת כלפי מרפי. אני רק מקווה שהפציעה שתגיע (והיא תגיע) לא תהיה גרוטסקית סטייל שון ליבינגסטון.

למען האמת לא יצא לי להיות שם,כאחד שהיה שם היית צריך לוודא את זה.
העניין שלדיויס יש סיכוי להיות שחקן חוץ,ז"א יש לו תכונות מסויימות מתאימות שאפשר לשפר.
אם כבר דיברת על גארנט גם הוא התחיל את הקרירה כSF.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 8:19 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
נו, אם אתה בעצמך רושם שלדיוויס אין שום תכונה של שחקן חוץ, למה בדיוק אתה ממליץ לו להפוך לשחקן חוץ?
אני תמיד טוען שהדבר הכי קל (או פחות קשה) לשפר זאת הקליעה, אבל יש משהו הרבה יותר קל וזה להעלות מאסת שריר, דבר שבערך כל רוקי עושה תוך שנה.

העניין הוא שאולי סגנון המשחק העכשוי שלו נפגע מהעלאת משקל.(מבחינת מהירות)
ולא זכור לי שהוא היה חיית לואו פוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], uriel17, מיכאל, סאבוניס ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: