סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 8:36 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
דיוויס לא מסוגל להיות סנטר במבנה גוף הנוכחי שלו, גם אם יעלה מאסה קשה לי לראות אותו מעלה 20% ממשקל הגוף שלו תוך שנה, ועדיין הוא צר מאוד לא סתם ילד רזה.
לא ראיתי יותר מדי מהיכולות שלו אבל אם אין לו שום יכולת של שחקן חוץ, חוץ מאלי-הופ פה ושם לא יהיו לו יותר מדי דרכים לעשות סלים בצבע בין היתר כי 90% מהסנטרים בליגה יכולים להרחיק אותו משם די בקלות, אפילו רוב ה-4 וחלק לא קטן מה-3 יוכלו לבצע את אותה עבודה עליו. הוא יהיה חייב לפתח ג'אמפ יציב כדי לפתוח את ההתקפה ואת האופציה לעצמו לבוא מבחוץ פנימה, או ליצור יתרון אחר על השומרים שלו פרט לניתור והאורך העצומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 8:41 am 
Junior

סלחו לי על שאלת התם. אתם מדברים על שחקן שבמובהק בעל מבנה גוף צר, בלי שום יכולת לשחק בחוץ ולפי מה שהבנתי בתפקוד שלו במכללות לא בדיוק הראה יכולת התקפית, אז על מה המהומה הגדולה? מה הופך אותו לכזה קונצנזוס לבחירה ראשונה? היכולת ההגנתית בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 9:13 am 
Sophomore

העניין שיש לו יכולת קליעה משלוש(לא אבסלוטית אבל יש) וגם מחצי מרחק והוא גם מסוגל לכדרר(באופן נחמד למדי).
יחד עם זאת גם אני מאמין שבחירה מספר 1 קצת מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 10:56 am 
Hall of Famer

בחירה מספר 1 היא יחסית לדראפט. דיוויס לא היה קונצנזוס בדראפט בו לברון היה משתתף. לפי מה שהבנתי וראיתי, לדיוויס יש אופי טוב, רצון להצליח, אתלטיות ברמה גבוהה, אינסטינקטים מעולים בהגנה, יכולת חסימה ברמה גבוהה מאוד ולא מעט כשרון שיכול להפוך בתקווה בעתיד לנוכחות התקפית משמעותית לצד הנוכחות ההגנתית. הוא הפרוספקט הטוב ביותר שהיה בדראפט ביחד עם תוצרת מובטחת כבר עכשיו בצד ההגנתי. לא ברור מה ייצא ממנו אבל הוא נו בריינר לבחירה ה-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
את מה שחסר למיליצ׳יץ׳ אפשר לסכם במילה אחת - ראש.
בכמה מילים - הוא כבד, אמנם חוסם לא מעט אבל בדרך כלל לא ממש זז בהגנה, לא רץ את המגרש, לא נייד בהתקפה. זורק זין גם על המגרש וגם מחוצה לו, מה שגורם לו לא להיות מוכן פיזית למשחקים רציניים בnba.

but he's very articulate...
http://www.youtube.com/watch?v=woWqSmichOo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 12:14 pm 
Hall of Famer

הנאגטס עושים מהלך מעניין כשהם משחררים באמנסטי את הבירדמן ומחתימים את אנת'וני רנדולף. אני כל הזמן מחמיא להנהלה של הנאגטס ואמשיך בקו הזה, בנו סגל שלם ומאוזן בכסף הגיוני, כל הכבוד להם. מעניין לאן יתגלגל אנדרסן, חוסם איכותי שיכול לעזור לקונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 12:52 pm 
Junior

דיווחים שג'ימסון החליט לחתום בלייקרס-
http://www.slamonline.com/online/nba/20 ... he-lakers/
אחלה של פיקאפ לספסל-מאפשר מהירות וניידות בעמדה 4, סקורר טוב לספסל. סטרץ' 4 זה תמיד טוב ליד נאש.

כרגע חסר רק שחקן חוץ קלעי, הלייקרס מעוניינים בברנדון ראש שהוא אופציה מושלמת, וגם אם לא הוא יש לא מעט קלעים בFA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:12 pm 
Hall of Famer

אם ג'יימיסון חותם ללייקרס יש סגל התקפי נדיר באיכותו, אבל מי ישמור שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:21 pm 
Hall of Famer

rony כתב:

מה אכפת לך? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:28 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
הנאגטס עושים מהלך מעניין כשהם משחררים באמנסטי את הבירדמן ומחתימים את אנת'וני רנדולף. אני כל הזמן מחמיא להנהלה של הנאגטס ואמשיך בקו הזה, בנו סגל שלם ומאוזן בכסף הגיוני, כל הכבוד להם. מעניין לאן יתגלגל אנדרסן, חוסם איכותי שיכול לעזור לקונטנדרית.

אמנסטי זה לא פעם ב10 שנים אפשר לשחרר שחקן? אם כן, שווה להם לעשות זאת על החוזה של המקוקע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

אני במקומם הייתי משתמש בזה לאל הרינגטון, אבל בסה"כ לנאגטס אין חוזים רעים, והם מלאים בקו הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 1:34 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
rony כתב:

מה אכפת לך? :D

לי באמת לא אכפת, מצידי שיקחו גם את בראניאני בתור ה-Enforcer שלהם מתחת לסל ואת גוני יזרעאלי בתור הלברון סטופר, שיהיה בכיף, סתם לא מבין את ההיגיון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 4:52 pm 
Junior

זה מאוד הגיוני. שחקן הספסל הכי טוב של הלייקרס כרגע הוא סטיב בלייק, ג'יימסון יחזק את הספסל וירווח את ההתקפה. הוא לא בא לחמישיה-הבעיה ההגנתית היא בחמישיה הכבדה ואת זה גם כך אפשר לפתור רק בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 5:01 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
זה מאוד הגיוני. שחקן הספסל הכי טוב של הלייקרס כרגע הוא סטיב בלייק, ג'יימסון יחזק את הספסל וירווח את ההתקפה. הוא לא בא לחמישיה-הבעיה ההגנתית היא בחמישיה הכבדה ואת זה גם כך אפשר לפתור רק בטרייד.

שאני אבין, החמישיה מצוינת התקפית ובעייתית הגנתית כי היא כבדה אז הפתרון זה להביא עוד שחקן התקפי שלא שומר לספסל? אני מסכים שמבחינת הלייקרס הם צריכים כל חיזוק שהם רק יכולים לספסל, ועדיין השאלה המקורית שלי נשארת, מי יעשה שם הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 5:23 pm 
Junior

אולי הווארד יגיע ויחפה על כולם.

הלייקרס מחזיקים במאמן שהמעלה האחת והיחידה שלו היא לסדר את ההגנה. תחתיו מו וויליאמס ואילגאוסקס נראו כסטופרים הגנתיים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 5:31 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
למען האמת לא יצא לי להיות שם,כאחד שהיה שם היית צריך לוודא את זה.
העניין שלדיויס יש סיכוי להיות שחקן חוץ,ז"א יש לו תכונות מסויימות מתאימות שאפשר לשפר.
אם כבר דיברת על גארנט גם הוא התחיל את הקרירה כSF.

נכון שגארנט נוסה בתחילת הקריירה כסמול פורוורד, בדיוק כפי שדירק נוסה, בדיוק כפי שניסו את דוראנט כ-2. פנטזיה על מה יכול להיות ואז גילו שהשחקנים הללו הרבה יותר טובים עמדה אחת קדימה. דרך אגב, לגבי דוראנט, אם הוא יצליח להעלות מאסה במידה מסויימת, הוא יהיה אפילו יותר קטלני כפאוור פורוורד מאשר כסמול.

זה מה זה מסקרן לקחת שחקן במימדים של עמדה אחת ולנסות להבריג אותו לעמדה אחרת. צריך רק לבדוק אם יכולות הכדורסל שלו מתאימות לכך. כולם רוצים לראות עוד מג'יק ג'ונסון, אבל כנראה יש סיבה שמג'יק היה אחד מיוחד במינו.

שווייק, אני חושב שצ'רלי ודובק פשוט מפחיתים בערכו. קודם כל הוא נוכחות הגנתית באמת נדירה. אני לא זוכר כמעט אף שחקן עם נוכחות הגנתית כל כך מדהימה בכדורסל המכללות. אולי אמקה אוקפור, לפרקים גרג אודן. נכון שכדורסל מכללות לא מתורגם אחד לאחד לאן.בי.איי, אבל דברים מסויימים בוודאי שעוברים וריב' הוא אחת היכולות שרלוונטיות לאן.בי.איי כמו למשחק הקולג'. ריב' טוב בקולג' בדר"כ גם יהיה ריב' טוב באן.בי.איי. התקפית דיוויס עדיין לא מפותח, אבל הבחור אתלט באמת ברמה גבוהה ביותר ולא רק קופץ גבוה, אלא נייד וזריז ברגליים בצורה שכמעט לא רואים משחקני פנים.

אני מסכים שבעמדה מספר 5 יהיה לו קשה בגלל שהוא לעולם לא יהיה שאק או דווייט הווארד ולכן אני הייתי הולך על להפוך אותו לפאוור פורוורד באן.בי.איי. אין לי ספק שהוא יסתדר. ההורנטס מאמינים שהוא סנטר ולכן החתימו את ריאן אנדרסון לידו.

רשמו פה שהוא בחירה מספר 1 יחסית לדראפט, אבל אם נלך 20 שנים אחורה, אני חושב שדיוויס היה נבחר מספר 1 ברוב העונות. בוא נגיד שעד הדראפט של 2007 אין לי ספק שהוא היה הולך מספר 1. אודן ודוראנט (כנראה) היו נבחרים לפניו. סביר להניח שב-2004 דווייט היה הולך לפניו, לברון בטוח. טים דאנקן גם היה באנקר לעומת דיוויס ב-97. לגבי וובר ב-93 אני ממש לא משוכנע ויכול להיות שגלן רובינסון היה הולך ראשון, גם כי לבאקס היה אז את וין בייקר הצעיר שהם האמינו בו מאד. כלומר ב-20 דראפטים אנחנו מדברים על 3 פעמים בוודאות שדיוויס לא היה הולך ראשון, עוד פעם אחת שסביר מאד שלא ועוד פעמיים שלא בטוח אם הוא היה הולך ראשון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 6:03 pm 
Junior

הבעיה בעיניי היא שאיכשהו כמעט תמיד שחקנים שנכנסים על טיקט הגנתי ויכולת התקפיות חשודות מאכזבים בסופו של דבר. אם נסתכל נניח על הסופרסטארים בליגה כולם (למעט הווארד שהוא וודאי נבחר על הנתונים הבאמת מפלצתיים שלו) הראו כבר לפני שנכנסו לליגה יכולות התקפיות טובות עד יוצאות דופן.
אז אם מדברים על בחירה יחסית, אז מילא, כבר עברנו ברניאני למיניהם אז בסדר, אבל כשמדברים על דראפט איכותי ועל קונצנזוס גורף לבחירה 1, ובסוף התחושות מהתיאורים של השחקן מרגישות דומות לדיבורים על אוקאפור אז זה קצת נוטל את העוקץ מההתלהבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 6:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא מכיר את דיוויס בכלל, אבל דיוויס מול בלייק גריפין (שהיה קונצנזוס מאוד דומה לקונצנזוס סביב דיוויס) אתה חושב שדיוויס לוקח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:09 pm 
Junior

rony כתב:
FLASH כתב:

שאני אבין, החמישיה מצוינת התקפית ובעייתית הגנתית כי היא כבדה אז הפתרון זה להביא עוד שחקן התקפי שלא שומר לספסל? אני מסכים שמבחינת הלייקרס הם צריכים כל חיזוק שהם רק יכולים לספסל, ועדיין השאלה המקורית שלי נשארת, מי יעשה שם הגנה?

שאלה טובה, אבל להביא את ג'יימסון תמורת בוטנים זה תמיד טוב, הוא לא בא כפתרון להגנה וגם לא מונע מהם להחתים שחקן קו אחורי מהיר ושומר.

כן, בעקבות החתמת נאש הגנת הפיקנרול רק תחמיר, הגנת פאסט ברייק רק תחמיר (כל אחד משחקני החמישיה איטי לעמדתו). בהגנה עומדת? מייק בראון לא ייתן להם לזרוק, יש שני חוסמים בגובה 2.15 בצבע, יש את ארטסט קובי ואיבנקס שהם שומרים טובים. כרגיל נקבל בראש מרכזים ומקבוצות מהירות, הלייקרס לא יהיו קבוצת הגנה טובה אבל גם לא יהיו איזה פיניקס. התקפית נאש&קובי זה שילוב הגארדים הכי טוב בליגה, וביינום-גאסול-ג'יימסון זה הקו הקדמי הכי טוב בליגה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' יולי 18, 2012 7:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:10 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
הבעיה בעיניי היא שאיכשהו כמעט תמיד שחקנים שנכנסים על טיקט הגנתי ויכולת התקפיות חשודות מאכזבים בסופו של דבר. אם נסתכל נניח על הסופרסטארים בליגה כולם (למעט הווארד שהוא וודאי נבחר על הנתונים הבאמת מפלצתיים שלו) הראו כבר לפני שנכנסו לליגה יכולות התקפיות טובות עד יוצאות דופן.
אז אם מדברים על בחירה יחסית, אז מילא, כבר עברנו ברניאני למיניהם אז בסדר, אבל כשמדברים על דראפט איכותי ועל קונצנזוס גורף לבחירה 1, ובסוף התחושות מהתיאורים של השחקן מרגישות דומות לדיבורים על אוקאפור אז זה קצת נוטל את העוקץ מההתלהבות.

כפי שנאמר, התיאורים מוגזמים, ולכן כנראה אתה חושב משום מה על אוקאפור, ואולי גם הציפייה מוגזמת.
דיוויס לא חור התקפי עכשיו, והוא לבטח יישתפר. יש לו קליעה לא רעה מחצי מרחק, הוא יודע להוריד כדור לרצפה, אין סיבה להאמין שהוא לא יוכל לפתח מובים מוצלחים כי הכל שם. האתלטיות שם, אינטיליגנציית משחק גבוהה שם, ידיים טובות יש.
מסכים שאין לו ממש גוף לשמור על חלק גדול מסנטרי הליגה ומאמין שהניסוי לא יתארך יתר על המידה, כמו שאלדרידג׳ ואיבאקה נוסו בסנטר וקבוצותיהם הבינו שזה לא זה. אבל אם עסקינן כרגע ביכולותיו ההתקפיות, אז חלק גדול מאותם סנטרים ייתקשו מאוד לשמור עליו.
אפרופו איבאקה, לדעתי כרגע זה השחקן הדומה ביותר וההשוואה הטובה ביותר לדיוויס.
אם נוציא את עניין הניסיון של איבאקה בליגה שנותן לו כרגע את האדג׳ על דיוויס במשחקי הליגה, דיוויס שחקן כדורסל עם סט יכולות טוב ממנו כבר עכשיו, ובטח ובטח פוטנציאל גבוה הרבה יותר.

בנוגע להגזמה בציפיות- לאנשים יש ציפייה תמידית שמבחירה ראשונה יגיע שחקן שיכול לסחוב קבוצה על הגב שלו עד למעמקי הפלייאוף, ושוכחים ששחקנים שעושים את זה באים פעם בכמה שנים, כשמגיע לליגה לברון, או רוז, או דוויט. דיוויס לא אחד כזה, ובדראפט של השנה לא היה אחד כזה בנמצא. דיוויס הוא גם לא דאנקן, שיותר מדי אנשים השוו לו. דיוויס לא נכנס לליגה כגבוה שיכול להחזיק התקפה של קבוצת nba מוצלחת על הגב שלו. (לא שדאנקן החזיק על הגב את הספרס, אבל הוא יכל להחזיק על הגב קבוצה כמו ההורנטס)
דיוויס, כנראה, לא שחקן שיכול להיות מספר 1 בקונטנדרית.
אבל מספר 2 בקונטנדרית, ולהוות את אחד מהכוחות ההגנתיים המשמעותיים בליגה? וודאי ובוודאי. וההבטחה הזו זה הכי טוב שיש מהדראפט הזה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
charlie5 כתב:
למען האמת לא יצא לי להיות שם,כאחד שהיה שם היית צריך לוודא את זה.
העניין שלדיויס יש סיכוי להיות שחקן חוץ,ז"א יש לו תכונות מסויימות מתאימות שאפשר לשפר.
אם כבר דיברת על גארנט גם הוא התחיל את הקרירה כSF.

נכון שגארנט נוסה בתחילת הקריירה כסמול פורוורד, בדיוק כפי שדירק נוסה, בדיוק כפי שניסו את דוראנט כ-2. פנטזיה על מה יכול להיות ואז גילו שהשחקנים הללו הרבה יותר טובים עמדה אחת קדימה. דרך אגב, לגבי דוראנט, אם הוא יצליח להעלות מאסה במידה מסויימת, הוא יהיה אפילו יותר קטלני כפאוור פורוורד מאשר כסמול.

זה מה זה מסקרן לקחת שחקן במימדים של עמדה אחת ולנסות להבריג אותו לעמדה אחרת. צריך רק לבדוק אם יכולות הכדורסל שלו מתאימות לכך. כולם רוצים לראות עוד מג'יק ג'ונסון, אבל כנראה יש סיבה שמג'יק היה אחד מיוחד במינו.

שווייק, אני חושב שצ'רלי ודובק פשוט מפחיתים בערכו. קודם כל הוא נוכחות הגנתית באמת נדירה. אני לא זוכר כמעט אף שחקן עם נוכחות הגנתית כל כך מדהימה בכדורסל המכללות. אולי אמקה אוקפור, לפרקים גרג אודן. נכון שכדורסל מכללות לא מתורגם אחד לאחד לאן.בי.איי, אבל דברים מסויימים בוודאי שעוברים וריב' הוא אחת היכולות שרלוונטיות לאן.בי.איי כמו למשחק הקולג'. ריב' טוב בקולג' בדר"כ גם יהיה ריב' טוב באן.בי.איי. התקפית דיוויס עדיין לא מפותח, אבל הבחור אתלט באמת ברמה גבוהה ביותר ולא רק קופץ גבוה, אלא נייד וזריז ברגליים בצורה שכמעט לא רואים משחקני פנים.

אני מסכים שבעמדה מספר 5 יהיה לו קשה בגלל שהוא לעולם לא יהיה שאק או דווייט הווארד ולכן אני הייתי הולך על להפוך אותו לפאוור פורוורד באן.בי.איי. אין לי ספק שהוא יסתדר. ההורנטס מאמינים שהוא סנטר ולכן החתימו את ריאן אנדרסון לידו.

רשמו פה שהוא בחירה מספר 1 יחסית לדראפט, אבל אם נלך 20 שנים אחורה, אני חושב שדיוויס היה נבחר מספר 1 ברוב העונות. בוא נגיד שעד הדראפט של 2007 אין לי ספק שהוא היה הולך מספר 1. אודן ודוראנט (כנראה) היו נבחרים לפניו. סביר להניח שב-2004 דווייט היה הולך לפניו, לברון בטוח. טים דאנקן גם היה באנקר לעומת דיוויס ב-97. לגבי וובר ב-93 אני ממש לא משוכנע ויכול להיות שגלן רובינסון היה הולך ראשון, גם כי לבאקס היה אז את וין בייקר הצעיר שהם האמינו בו מאד. כלומר ב-20 דראפטים אנחנו מדברים על 3 פעמים בוודאות שדיוויס לא היה הולך ראשון, עוד פעם אחת שסביר מאד שלא ועוד פעמיים שלא בטוח אם הוא היה הולך ראשון.

האוורד? אני די בטוח שבזמנו בכלל לא היה בטוח שהוא ייבחר ראשון, והיו כאלו שטענות שזה יהיה אוקפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:28 pm 
Junior

רק הערה לגבי דאנקן- הוא בהחלט החזיק את הספרס פחות או יותר מהעונה הראשונה שלו בליגה. אמנם הוא ורובינסון קלעו אותו דבר בעונה הראשונה אבל הוא גם שיחק יותר וגם לקח יותר ריבאונדים והקבוצה הפכה להיות שלו מהרגע הראשון. חוץ משניהם בקבוצה הייתה אסופת שחקנים בינוניים כשהבולטים ביניהם זה אייברי ג'ונסון ושון אליוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:29 pm 
Junior

ראובן כתב:
לא מכיר את דיוויס בכלל, אבל דיוויס מול בלייק גריפין (שהיה קונצנזוס מאוד דומה לקונצנזוס סביב דיוויס) אתה חושב שדיוויס לוקח?

אין לי ספק שדיוויס לוקח.
גם סימונס וצ׳אד פורד חושבים כך, ביי דה ויי. מיקמו אותו מבחינת ערך טרייד רק מאחורי לברון דוראנט ופול, עם רוז דרון ודוויט מאחור בגלל מצבם הנפשי/בריאותי. גריפין כמובן לא היה בשיחה.

ספק אם דיוויס יקלע מעל 20 נקודות למשחק בהתחלת הקריירה שלו כמו שעושה גריפין, אבל שוב, אין סיבה לחשוב שלא יגיע לשם, להיות שווה 20+ נק׳.  
גריפין לעולם לא יהיה החוסם והכוח ההגנתי שאנטוני דיוויס כבר עכשיו. מבחינת ריבאונד, גריפין מצויין. דיוויס סופרסטאר.
דיוויס עדיף עליו כבר עכשיו לדעתי, כשהאפסייד הוא גבוה משמעותית לדעת כמעט כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נשמע לי קצת מוזר להגיד "עדיף עליו כבר עכשיו" על שחקן שעוד לא שיחק דקה בNBA. בכל אופן, אני התייחסתי בעיקר להייפ טרום הדראפט והודאות המוחלטת של הבחירה הראשונה, ולא על השווי בפועל (שאין לי מושג לגביו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

שון אליוט היה שחקן כל כך בינוני, שהוא אפילו היה אולסטאר, והיו לו לא מעט עונות עם 15-20 נקודות למשחק. גם אייברי ג'ונסון האמת, היה רכז מאד יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot], אוהד גליל, כינוי2, סאבוניס, ציפה דריפה אלמדלסי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: