סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 7:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עדיף עליו מבחינת סט יכולות הכוונה. אין ספק שהניסיון של גריפין בליגה נותן לו את האדג׳ כרגע.

אחרי שהבנתי את השאלה, התשובה שלי היא שאם אבא דיוויס היה מעבר את אמא דיוויס שלוש שנים קודם גריפין היה הולך בבחירה השנייה. התשובה של עמוס דומה לפי מה שכתב בהודעתו, ולפי ההייפ וההשוואות והפרשנים הדעה הזו כנראה לגמרי בקונצנזוס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 8:57 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
ראובן כתב:
לא מכיר את דיוויס בכלל, אבל דיוויס מול בלייק גריפין (שהיה קונצנזוס מאוד דומה לקונצנזוס סביב דיוויס) אתה חושב שדיוויס לוקח?

אין לי ספק שדיוויס לוקח.
גם סימונס וצ׳אד פורד חושבים כך, ביי דה ויי. מיקמו אותו מבחינת ערך טרייד רק מאחורי לברון דוראנט ופול, עם רוז דרון ודוויט מאחור בגלל מצבם הנפשי/בריאותי. גריפין כמובן לא היה בשיחה.

ספק אם דיוויס יקלע מעל 20 נקודות למשחק בהתחלת הקריירה שלו כמו שעושה גריפין, אבל שוב, אין סיבה לחשוב שלא יגיע לשם, להיות שווה 20+ נק׳.  
גריפין לעולם לא יהיה החוסם והכוח ההגנתי שאנטוני דיוויס כבר עכשיו. מבחינת ריבאונד, גריפין מצויין. דיוויס סופרסטאר.
דיוויס עדיף עליו כבר עכשיו לדעתי, כשהאפסייד הוא גבוה משמעותית לדעת כמעט כל.

אתה צוחק?(מבחינת הריבאונד)
לגריפין במכללות היה ממוצע של משהו כמו 22 ריב' למשחק.
אני גם לא התרשמתי שדיויס הוא 'חיה רעה' בריבאונד כמו גריפין(ויש מצב גדול שאני מקשקש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

גריפין שחקן עם פוטנציאל עצום. הבעיה היא הנטייה שלו להיפצע (ולא לחשוב לרגע מה הוא עושה כשהוא מרחף מעל שאר העולם) וחולשה הגנתית מסוימת (שעם המאמן הנכון יכולה להיפתר). מבחינת פוטנציאל, אני לא בטוח שיש צעיר בליגה שעולה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 10:17 pm 
Junior

נורטון כתב:
שון אליוט היה שחקן כל כך בינוני, שהוא אפילו היה אולסטאר, והיו לו לא מעט עונות עם 15-20 נקודות למשחק. גם אייברי ג'ונסון האמת, היה רכז מאד יעיל.

אתה צודק, הוא היה סופרסטאר, בערך ברמה של מגלור ושצ'רביאק.
וברצינות עכשיו, אני מת על אליוט, תמיד תהיה לי פינה חמה בלב אליו, אבל זה מה שהוא היה, אינטליגנטי מאוד, יעיל, אבל ממש לא קרוב להיות כוכב בליגה. הייתי אומר שהיה במעמד משהו כמו קארון באטלר. שחקן ליגה יעיל ולא הרבה יותר מזה.
אייברי ג'ונסון היה בין הרכזים הפותחים הפחות טובים בליגה לדעתי. עם ממוצע קריירה של 8.5 על 5.5 זה הגדרה של רכז בינוני בלי ספק בכלל. נניח היום הייתי משווה את המעמד שלו לזה של קירק היינריך או משהו בסגנון.
ליתר ביטחון הלכתי לבדוק איך בדיוק נראה הסגל של הספרס בעונת הרוקי של דאנקן. אתה מוזמן להסתכל על הסטטיסיטקה ולהחליט אם טעיתי במה שכתבתי או לא:
http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1998.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 10:28 pm 
Hall of Famer

גם אני בדקתי קודם, וגיליתי שהם היו אכן שנתיים או שלוש אחרי השיא. בשיאם, אייברי ג'ונסון דווקא בעיקר הזכיר לי את ג'מיר נלסון. ושון אליוט היה בשיאו אכן כמו קארון באטלר בשיאו, שזה לא רע בכלל, רק ששון אליוט נתן תפוקה איכותית במשך יותר שנים מאשר הבאטלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 10:54 pm 
Senior

אני חושב שג'אמיר מוכשר יותר מג'ונסון(גם בשיאו) אבל מנהל משחק הרבה הרבה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:08 pm 
Junior

דיברתי על מעמד בליגה, ולא למי הם דומים בפועל.
ואם בדקת את דף הסטטיסטיקה בכלל אני לא מבין מה רצית ממני.
שניהם שחקנים בינוניים במונחי ליגה (כמו קארון באטלר) ועיון בדפי הסטטיסטיקה מגלה שהסגל של אותה עונה היה בהחלט מסריח שאפילו אליוט שיחק פחות מחצי עונה.
בקיצור תקעת את הליינר שלך בלי הצלחה, אולי בפעם הבאה יילך יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:21 pm 
Hall of Famer

אולי.

כאמור, אני לא מתווכח לגבי אותה עונה. במונחי ליגה, שון אליוט (כמו קארון באטלר בשנתיים הטובות שלו), פשוט לא היה "שחקן ליגה בינוני" אלא הרבה מעבר לכך.

הספרס, צריך לזכור, היו קבוצה מצוינת גם לפני דאנקן (פרט לעונה שממש לפני, בגלל שרובינסון היה פצוע), לאורך כל שנות התשעים. כמובן שבעיקר בזכות האדמירל, אבל לא רק. שון אליוט היה המס' 2 המובהק של רובינסון במשך רוב שנות התשעים. אייברי ג'ונסון ניווט מאד יפה, ויני דל נגרו קלע, וכן - היה גם איזה רודמן אחד למשך עונה. זה הספיק לספרס לשלוש עונות של 55-60 נצחונות במהלך שנות התשעים.

כאמור, לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:24 pm 
Hall of Famer

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:26 pm 
Junior

מאז שגריפין חזר מהפציעה שפתחה את הקרירה שלו, הוא משחק 159 משחקים רצוף כולל פלייאוף. הגנתית הוא לא מבריק כמו הרבה כוכבים בתחילת הקרירה שלהם, התקפית ביג מן מגוון מאוד לגילו ובקרוב הוא יהיה שחקן של יותר מ25 + 10.

אני לא מכיר עוד שחקן ב30 שנה האחרונות שעשה 22 - 12 - 4 בעונת הרוקי שלו. בארקלי ומאלון לא התקרבו לאף אחד מהנתונים האלה בעונת הרוקי שלהם, וגם העונה השניה שלהם בליגה לא עדיפה סטטיסטית על זו של גריפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:27 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:30 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:

ענק!!! יותר טוב מסטיב קארל עושה לברון ב-"decision".
"never seen the finals since sprewell played"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:33 pm 
Sophomore

דיוויס לפני גריפין?! עלמה ומדוע? במה דיוויס הוכיח שהוא יהיה יותר ממפלצת חסימות וריבאונד אחרת, מרכוס קמבי?
ואני לא מתחיל לדבר בכלל על נושא ההיי-לייטס והמכירות (כמו אצל לין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:40 pm 
מנהל פורום

חזק הסרטון של לין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

גאוני ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:46 pm 
Hall of Famer

נורטון, אני לא מבין על מה אתה מתווכח. בשיאו שון אליוט היה שחקן טוב מאד. בעונת האליפות הוא היה אחרי שיאו, שיחק בעודו חולה במחלת כליות חמורה, שבגללה הוא נאלץ לעבור השתלת כליה.

אייברי ג'ונסון היה רוצה להיות ג'אמיר נלסון. רכז שהמילה בינוני אפילו גדולה עליו. חכם, לוחם, קבוצתי, אבל לוקה ביכולת האישית שלו. סביר להניח שברוב קבוצות הליגה הוא לא היה פותח בכלל. למעשה עד העונה החמישית בקריירה שלו בכלל לא פתח.

גריפין היה ריבאונדר עצום במכללות, אבל לא קרוב ל-22 ריב', 14.4 ריב' בעונה השניה שלו, 9.1 בראשונה. דיוויס עם 10.4 ריב' בעונה הראשונה. גם על היכולת של דיוויס בהתקפה קצת אנשים נסחפים. דיוויס שיחק בקבוצה מאד מאד עמוקה ומאד מוכשרתהתקפית. הוא לא היה האופציה ההתקפית הראשונה ועדיין ידע לסיים עם 14.2 נק' ב-62.3% מהשדה. אני מניח שדיוויס הולך לסגור עונת רוקי עם משהו כמו 13-15 נק' ו-9 עד 11 ריב'.

נכון שהווארד לא היה קונצנזוס לפני אוקאפור, אבל אני מניח שהסיבות שהניעו את המג'יק לבחור אותו ראשון היו תקפות גם מול דיוויס.

בניגוד למה שקינג צ'אונסי כותב, אחד שהוא פרו דיוויס בויכוח פה, אני יותר קיצוני. אין לי ספק שדיוויס יכול להיות השחקן המוביל בקונטנדרית. אין לי ספק שהוא יכול להיות שחקן טופ 5 בליגה ואין לי ספק שהפוטנציאל הכולל שלו עולה על גריפין.

קווין גארנט בעונה הראשונה שלו קלע 10.4 נק'. בעונה השניה שלו בליגה, כשהוא היה בגיל של דיוויס הוא שם 17.4 נק'. הוא רק בעונה הרביעית שלו הוא פרץ את מחסום ה-20 נק' ואת מחסום 10 הריב', מחסום ממנו הוא לא ירד בשתי הקטגוריות עד שעבר לבוסטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2012 11:58 pm 
Senior

דרך אגב, מוזר לי שאוהדי הלייקרס תומכים במהלך של הבאת ג'יימיסון. נכון שהספסל של הלייקרס ביזיוני לקונטנדורית, אבל בכוח להעלות את ממוצע הגיל? לדחוף עוד שחקן מבוגר, לא שומר, שעשה רוב הקריירה שלו סטטיסטיקות יפות בקבוצות זבל לרוב, לקבוצה שמלאה כבר בשחקנים מבוגרים(נאש, קובי, ארטסט), אחרי השיא(שוב ארטסט וכנראה גם גאסול) לא שומרים(גאסול ונאש)? גאוני. ולתת למייק בראון לנהל את העסק. מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:04 am 
Junior

אין סיבה לא להחתים את ג'יימסון על הוטרנס מינימום, מהלך שלא פוגע בהבאת שחקנים אחרים, והסיבה לכך שאפשר להחתים שחקן כמוהו על כזה חוזה היא בדיוק בגלל שהוא מבוגר ואחרי השיא. בדיוק כמו ההחתמה של ריי אלן בהיט. לא שומר? גם ככה בעמדה 4 משחק שחקן לא שומר, אז לפחות ג'יימסון יוסיף ניידות וקליעה מבחוץ.

13-15 נק'+11-9 רב' לדיוויס??
הוא רוקי בן 19, הוא שחיף, ולא נראה שהוא יודע ליצור לעצמו נקודות. אם אני צריך להמר, אז הוא לא יגיע ל10 נק' ולא ל10 רב' השנה.

גארנט בעונתו הראשונה גם היה בן 19, ורשם רק 10.4 נק' ו6.3 רב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:10 am 
Hall of Famer

גארנט הגיע לליגה היישר מהתיכון, שנה צעיר מדיוויס.
דיוויס הולך לשחק לדעתי 35 דקות. הוא ישיג את הדאבל פיגרס שלו בהתקפה. רק ריב' התקפה והאליהופים שווים 8 נק' (זה הממוצע של דיאנדרה,לא? מ.ש.ל).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:13 am 
Senior

אם בעמדה 4 משחק שחקן שלא שומר אז גם המחליף שלו צריך להיות כזה? אין לי מושג מה הלייקרס יעשו איתו. את אלן אני בהחלט רואה במיאמי מקבל 15-20 דקות במשחק ואולי אפילו מעבר לזה, כי לברון ו-וויד ורסטיליים. ג'יימיסון, בגילו, יהיה שחקן של 7-10 דקות, אלא אם ביינום שוב ייפצע. 7-10 דקות זה משהו שמתאים לפיי ג'יי בראונים חסרי האגו של הליגה, לא לשחקן שרגיל רוב הקריירה שלו לזרוק 10-12 פעמים במשחק.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ה' יולי 19, 2012 12:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:14 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
גארנט הגיע לליגה היישר מהתיכון, שנה צעיר מדיוויס.
דיוויס הולך לשחק לדעתי 35 דקות. הוא ישיג את הדאבל פיגרס שלו בהתקפה. רק ריב' התקפה והאליהופים שווים 8 נק' (זה הממוצע של דיאנדרה,לא? מ.ש.ל).

דבר ראשון ריבאונד התקפה ואלי-הופים זה לא 8 (10) נקודות, דבר שני דיוויס בחיים לא יגיע לכדורים שDJ מגיע אליהם (שום דבר שקשור לכישרון, נטו גוף) וDJ לא נבחר ראשון בדראפט, אפילו לא סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:19 am 
Hall of Famer

בטח שכן, ההוכחה היא שג'ורדן קלע 7.4 נק' העונה.

מה הקשר למתי ג'ורדן נבחר בדראפט, כשאני מנסה להראות שדיוויס שווה 10 נק' כבר בעונת הרוקי שלו, תוך שילוב ירידה מאד מוצלחת על דיאנדרה (הבחירה הסקסית לשחקן המשתפר של העונה שעברה דרך אגב).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:21 am 
Junior

גארנט הגיע מהתיכון, אבל לא היה צעיר מדיוויס. נולד במאי 76, בעונת 96 הוא היה בן 19. והוא היה מוכשר בהתקפה יותר מדיוויס, לא כך? עדיין 10.4 נק', לשחיף בן 19 לא פשט להגיע לדאבל פיגרס.

שחף, תנסה יותר בכיוון של 25 דק' למשחק. ג'יימסון רחוק מלהיות שחקן גמור, הוא יהיה ביי פאר שחקן הספסל הכי טוב של הלייקרס, הוא ירווח את ההתקפה בשביל נאש שתמיד שיחק ליד סטרץ' פור ולכן זו החתמה טובה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:42 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
בטח שכן, ההוכחה היא שג'ורדן קלע 7.4 נק' העונה.

מה הקשר למתי ג'ורדן נבחר בדראפט, כשאני מנסה להראות שדיוויס שווה 10 נק' כבר בעונת הרוקי שלו, תוך שילוב ירידה מאד מוצלחת על דיאנדרה (הבחירה הסקסית לשחקן המשתפר של העונה שעברה דרך אגב).

שפר 36 הוא קולע למעלה מ10...ואני רק אומר שזה לא רק אלי-הופים וריבאונד התקפה/פוטבקים...
תרד עליו כמה שתרצה, הוא עם 43 מיליון$ בבנק ;) (אגב אני עדיין אופטימי לגבי ההישתפרות שלו, שצריכה להיות רק בצד ההגנתי, אולי טיפה טיפה בעונשין)

חוצמזה שאני לא רואה את דיוויס בשיא הפוטנציאל עם 25-10-3, מה שלא אומר שהוא לא היה צריך להיות בחירה ראשונה, אבל יותר מגריפין? בחיים. בכל מקרה אין מה להתווכח נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 12:43 am 
Hall of Famer

לא רואה את הבעיה בהבאת וטרן נוסף ללייקרס. לקבוצה גם ככה יש שנתיים, מקסימום שלוש לעשות משהו, כל עוד קובי שם וטוב. ואם השאלה היא האם לבנות לעתיד, או לבנות על ניסיון לקחת אליפות בשנה-שלוש הקרובות, נראה לי שהאופציה השניה היא נו-בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: