סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 5:30 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ולדימיר ראדמנוביץ' חתם בשיקגו בולס לשנה אחת.

לכתבה על השחקן החדש של הבולס: http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/ ... st_19.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 9:00 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
נורטון, אני לא מבין על מה אתה מתווכח. בשיאו שון אליוט היה שחקן טוב מאד. בעונת האליפות הוא היה אחרי שיאו, שיחק בעודו חולה במחלת כליות חמורה, שבגללה הוא נאלץ לעבור השתלת כליה.

אייברי ג'ונסון היה רוצה להיות ג'אמיר נלסון. רכז שהמילה בינוני אפילו גדולה עליו. חכם, לוחם, קבוצתי, אבל לוקה ביכולת האישית שלו. סביר להניח שברוב קבוצות הליגה הוא לא היה פותח בכלל. למעשה עד העונה החמישית בקריירה שלו בכלל לא פתח.

גריפין היה ריבאונדר עצום במכללות, אבל לא קרוב ל-22 ריב', 14.4 ריב' בעונה השניה שלו, 9.1 בראשונה. דיוויס עם 10.4 ריב' בעונה הראשונה. גם על היכולת של דיוויס בהתקפה קצת אנשים נסחפים. דיוויס שיחק בקבוצה מאד מאד עמוקה ומאד מוכשרתהתקפית. הוא לא היה האופציה ההתקפית הראשונה ועדיין ידע לסיים עם 14.2 נק' ב-62.3% מהשדה. אני מניח שדיוויס הולך לסגור עונת רוקי עם משהו כמו 13-15 נק' ו-9 עד 11 ריב'.

נכון שהווארד לא היה קונצנזוס לפני אוקאפור, אבל אני מניח שהסיבות שהניעו את המג'יק לבחור אותו ראשון היו תקפות גם מול דיוויס.

בניגוד למה שקינג צ'אונסי כותב, אחד שהוא פרו דיוויס בויכוח פה, אני יותר קיצוני. אין לי ספק שדיוויס יכול להיות השחקן המוביל בקונטנדרית. אין לי ספק שהוא יכול להיות שחקן טופ 5 בליגה ואין לי ספק שהפוטנציאל הכולל שלו עולה על גריפין.

קווין גארנט בעונה הראשונה שלו קלע 10.4 נק'. בעונה השניה שלו בליגה, כשהוא היה בגיל של דיוויס הוא שם 17.4 נק'. הוא רק בעונה הרביעית שלו הוא פרץ את מחסום ה-20 נק' ואת מחסום 10 הריב', מחסום ממנו הוא לא ירד בשתי הקטגוריות עד שעבר לבוסטון.

מודה ועוזב-יקוצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 11:45 pm 
Hall of Famer

ולאד רדמנוביץ' חתם בשיקגו לשנה, לא פורסם הסכום אבל אני אופתע אם זה משמעותית יותר מהמינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2012 11:53 pm 
מנהל פורום

אני אופתע אם הוא מסוגל לתרום משהו מעבר לשלשה פה ושם...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 12:01 am 
Hall of Famer

הסלטיקס משיגים סוף סוף את קורטני לי בסיין-אנד-טרייד מיוסטון תמורת ג'ג'ואן ג'ונסון וסוגרים קו אחורי טוב מאוד בעיני, קצת נמוך אמנם, אבל בהחלט מספיק עמוק ומגוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:15 am 
Sophomore

שחקן מצוין שמאוד רציתי שיבוא לקליפרס אבל לא קצת עמוס בSG? (יוסטון קיבלו עוד שני שחקנים ובחירת דראפט בסיבוב 2)
עכשיו שאני רואה את הפרטים המלאים אני ממש לא מבין למה יוסטון עשו אתזה בכלל, אה וחוזה פשוט מעולה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:27 am 
Junior

הסלטיקס כמעט סיימו, והם יוצאים מהקיץ הזה מצויין.
טרי מחליף את אלן, חוץ מזה בוסטון לא מאבדת אף אחד ומחזקת את כל העמדות שהייתה זקוקה ואחרי שנתיים שהם מחפשים עומק הם סוף סוף מוצאים אותו.

רונדו ברדלי וטרי יכולים לשחק בהצלחה בפוינט.
ברדלי טרי ולי בסקנד.
פירס וגרין על הסמול.
באס סאלינגר וגרין על הפאוור.
גארנט מלו, סאלינגר לעת סמול בול ואולי גם הסיסטמה יחזור, בסנטר.

קבוצה מאוד מאוד עמוקה ווראסטילית.
הקבוצה הזאת הגיעה לשבעה משחקים בגמר מזרח ורק השתפרה מאז. אפשר לראות אותם כקונטנדרים רציניים, כנראה מספר 2 במזרח. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך ו' יולי 20, 2012 1:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:29 am 
Sophomore

King Chauncey כתב:
טרי מחליף את אלן, חוץ מזה בוסטון לא מאבדת אף אחד ומחזקת את כל העמדות שהייתה זקוקה ואחרי שנתיים שהם מחפשים עומק הם סוף סוף מוצאים אותו.

ברדלי טרי ולי בסקנד.
פירס וגרין על הסמול.

+1
וואו! אני וצ'ונסי מסכימים!
איך גרין בשמירה על לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:33 am 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
King Chauncey כתב:

ברדלי טרי ולי בסקנד.
פירס וגרין על הסמול.

+1

בדיוק כמו כל אחד אחר ששומר עליו - לא בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:35 am 
Sophomore

נורטון כתב:
chaiel49 כתב:
King Chauncey כתב:

ברדלי טרי ולי בסקנד.
פירס וגרין על הסמול.

+1

בדיוק כמו כל אחד אחר ששומר עליו - לא בהצלחה.

הכל יחסי. אני חושב שחשוב שפירס לא ישמור על לברון רוב המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:37 am 
Junior

גרין הובא לסלטיקס במטרה לשמור על לברון.
אם הוא יוכל להצר במעט את צעדיו בסדרת פלייאוף? אל נקדים חזון.. קודם שיחזור לעצמו אחרי שנת השבתון.
בתיאוריה הוא יכול לשמור עליו מבחינת הנתונים הפיזיים, אבל לא מדובר כמובן בסטופר הגנתי שאפשר לשים אותו על לברון ולקוות שינטרל אותו, כמו שאוקלהומה עשתה עם ספולושה ונכשלה בסופו של דבר. כמו תמיד , בבוסטון its all about team effort.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:41 am 
Sophomore

אני חושב שהנתונים הגופניים של גרין טיפה יותר טובים בשביל לשמור על לברון.
בכל מקרה הוא לא צריך ולא יכול לשתק את לברון, צריך כמה שאפשר להצר את צעדיו. וכמו שאמרתי לפני עדיף שלברון יקלע את ה25-30 שלו כשמישו אחר (ויותר צעיר) ישמור עליו מאשר שפירס "יבזבז" כוחות בהגנה.
מה שלא הבנתי זה איך מחוזה לעונה של 9 מיליון אאל"ט הוא קיבל חוזה ל4 של 40 אחרי שנה שלמה שישב בחוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:42 am 
Senior

אני חושב שההגדרות של בוסטון כקבוצה מספר 2 במזרח מוגזמות, בוודאי כששניים משלושת השחקנים המובילים שלה עברו את השיא שלהם ואף אחד לא יודע איך הם יראו בעונה הבאה. הג'ט שונה מאלן והוא שחקן שאוהב לא מעט גם את הכדור ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 2:01 am 
Junior

סבבה שהוא אוהב, כולם אוהבים. גם אלן אהב יותר את הכדור ביד כשהיה בסיאטל. טרי בבוסטון יעשה את העבודה שהוא צריך לעשות.

וסבבה שאי אפשר לדעת איך ייראו פירס וגרנט כמה חודשים אחרי שהובילו סלטיקס חלשים יותר לשבעה משחקים בגמר מזרח,
אבל באותה מידה אי אפשר לדעת איך ייראו המועמדות האחרות להיות השניה במזרח, ולגבי כל אחת מהן יהיה מוגזם הרבה יותר להגיד שהיא הקבוצה מספר 2.
בין הנטס, הניקס, אולי גם שיקאגו אם החבורה תצליח להחזיק עד שרוז יחזור, הסלטיקס דווקא נראים לי כדבר הכי בטוח באיזור. אם לא יהיו פציעות, (שיכולות כמובן להפיל כל אחת מהאחרות במידה שווה) הסלטיקס לא יירדו ממקום 4 במזרח. אי אפשר להגיד את זה בביטחון על אף קבוצה אחרת במזרח להוציא את האלופים ממיאמי. גם אם חושבים על פציעות, הסלטיקס עכשיו כל כך עמוקים שאפשר גם להגיד שהם הקבוצה שתוכל להסתדר הכי טוב עם פציעות במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 2:05 am 
Sophomore

חוץ מפציעה רצינית של גארנט לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 7:03 am 
Sophomore

דיויס דווקא בנתיים נראה בסדר במשחקי ההכנה של ארות הברית למרות שזה ממש אבל ממש לא אומר לגבי היכולות שלו.
9 נק' ב9 דק' עם 1 מ1 לשלוש נגד הדומניניקנים,ו11 נק' 4 חס' ו3 ריב' נגד בריטניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 9:12 am 
Junior

אני מסכים שהקיץ של הסלטיקס נראה טוב, אבל אחרי שהסלטיקס איבדו את ריי אלן שהתאים לקבוצה הזאת כמו כפפה ליד, אז קודם צריך לראות איך הקבוצה מתחברת לפני שיוצאים בהכרזה שהקבוצה השתפרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 10:47 am 
Hall of Famer

אני מאד אוהב את ההחתמה של קורטני לי. יותר מאשר את זו של טרי. מעניין אם הסלטיקס ילכו עם השחקן האיכותי יותר בחמישיה, לי, או שהם ילכו על ההייפ התקשורתי של השומר הכי טוב באן.בי.איי, אייברי בראדלי. בכל מקרה, נראה שאחד מהשלושה קצת מיותר, כי אף אחד מהם לא רכז ולאף אחד מהם אין באמת סייז לשחק בעמדה מספר 3.

ג'ף גרין לא הובא כלברון סטופר והוא לא לברון סטופר. הסייז יפה, הזריזות והאתלטיות לא בכיוון של לברון. גרין הובא כאחד מאבני הבניה לעתיד של בוסטון אחרי הביג 3.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 11:01 am 
Hall of Famer

אגב, כחלק מהטרייד של לי לבוסטון, הסלטיקס העבירו ליוסטון גם את א'טוון מור שישוחרר כנראה ע"י יוסטון, ממה שראיתי ממנו, יכול להיות אחלה שחקן לאירופה (גם נתן כמה הופעות יפות בליגת הקיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:05 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הווארד עכשיו טוען (VIA סוכן) שהוא לא יחתום על הארכה בשום מקום ואף פעם לא אמר שהוא יחתום, גם לא בברוקלין.

אני לא האמנתי שאני אחשוב את זה, אבל זה מתחיל להראות כאילו לאף קבוצה לא שווה לקחת את הסיכון. גם אם הוא חותם על הארכה ! הרי עוד שנה הוא עלול להתחרט ולהתחיל שוב עם השטיקים הדפוקים האלו. הוא כל כך מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:12 pm 
Junior

בוסטון התחילו את הפגרה עם שלושה שחקנים - פירס (16.8 מיליון העונה) רונדו (11 מיליון העונה) וברדלי (1.6 מיליון העונה). סיכום המהלכים שלהם בקיץ:

1. בחרו את סאלינג'ר ופאב מלו בדראפט, באקפים נאים לקו הקדמי.
2. החתימו מחדש את גארנט על 34 מיליון ל3 שנים.
3. החתימו מחדש את באס על 20 מיליון ל3 שנים, ואת ווילקוקס על 1.35 מיליון לשנה.
4. החתימו את גרין על 36 מיליון ל4 שנים, סגרו עמדות 3-4-5 חזקות מאוד, שכללו בהתחלה רק את פירס. אחרי החוזה הגדול הזה נגמר להם הקאפ-ספייס אז לא ברור איך הם יכלו לבצע את ההחתמה הגדולה הבאה:
5. טרי על 15 מיליון ל3 שנים, בעיני שחקן עדיף על מה שנשאר מריי אלן.
6. ולבסוף עוד מהלך מוחץ, לא נשאר להם כסף, אז סיין אנד טרייד על קורטני לי תמורת שלשה מנופפי מגבות. לי יקבל כנראה 4.25 מיליון בעונה הראשונה.

ללא ספק קבוצה מספר 2 במזרח. מה שיפה איך שהם עברו באלגנטיות מקבוצה זקנה (פירס גרנט אלן ושני האונילים), לקבוצה שבמקביל תתמודד על האליפות ולא תתרסק אחרי פרישת הכוכבים הזקנים שלה, עם צעירים כמו רונדו, ג'ף גרין, באס, קורטני לי, סאלינג'ר ומלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 1:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה לא ברור עם טרי ? קוראים לזה MLE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 2:12 pm 
Sophomore

רוני-מ'ור כבר שיחק באירופה אשתקד ונתן מספרים די טובים(בבנטון) והוא בהחלט יכול להצליח גם בNBA.
פלאש-אני מבין שהקו הקדמי של בוסטון "נחמד" אבל חזק מאוד?לא הגזמנו טיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 2:19 pm 
Sophomore

מסכים עם גואטה, לא שווה לאף קבוצה לקחת שחקן שמתנהג כמו שהווארד מתנהג. בפרט - עבור הלייקרס - דווקא עכשיו כשהעומק בספסל גדול יותר מבחינת צבע וביינום יוכל לשחק פחות דקות - שווה להחזיק אותו ולתת לו להמשיך לפרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 2:37 pm 
Junior

charlie5 כתב:
פלאש-אני מבין שהקו הקדמי של בוסטון "נחמד" אבל חזק מאוד?לא הגזמנו טיפה?

תוסיף לקו הקדמי הנחמד את פירס וגרין הסמולים, ותקבל שהם חזקים בעמדות הפוורורד-סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], RREEDDTT, רלפי ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: