סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 3:11 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
charlie5 כתב:
פלאש-אני מבין שהקו הקדמי של בוסטון "נחמד" אבל חזק מאוד?לא הגזמנו טיפה?

תוסיף לקו הקדמי הנחמד את פירס וגרין הסמולים, ותקבל שהם חזקים בעמדות הפוורורד-סנטר.

בלי קשר לאיך שעל סמך ידע מוקדם אני יכול לפרש(וזה גם לא יהיה כמו שאתה מפרש).
שאני אבין את ההנמקה.
מכיוון שפירס וגרין סמולים אז הם חזקים בעמדות 4-5? מעניין.
ולידיעתך גרין הרבה יותר קרוב ל4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 3:37 pm 
Junior

גרין הוא טווינר מובהק, אבל מכיוון שאין לסלטיקס מחליף נוסף שיכול לשחק 3, גרין ישחק שם לרוב. ושוב: דיברתי על עמדות 3-4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 4:14 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני מאד אוהב את ההחתמה של קורטני לי. יותר מאשר את זו של טרי. מעניין אם הסלטיקס ילכו עם השחקן האיכותי יותר בחמישיה, לי, או שהם ילכו על ההייפ התקשורתי של השומר הכי טוב באן.בי.איי, אייברי בראדלי. בכל מקרה, נראה שאחד מהשלושה קצת מיותר, כי אף אחד מהם לא רכז ולאף אחד מהם אין באמת סייז לשחק בעמדה מספר 3.

ג'ף גרין לא הובא כלברון סטופר והוא לא לברון סטופר. הסייז יפה, הזריזות והאתלטיות לא בכיוון של לברון. גרין הובא כאחד מאבני הבניה לעתיד של בוסטון אחרי הביג 3.

רק עכשיו אני קולט שהם החתימו אותו על פחות מהMLE, החתמה מדהימה! (רק גורמת לי לשנוא את החוזה המטופש של קרופורד עוד יותר)
בכל מקרה גם אני חושב שאחד טיפה מיותר, ואני חושב שזה טרי. רונדו יהיה על המגרש 36 דקות. בשאר ה12 בראדלי ופירס יכולים לרכז. מה שכן אני לא מקנא בSG של היריבה, ה"שומר הטוב בNBA" (איפה שמעת עלזה? אולי און דה בול) וקורטני לי הם שניהם שומרים מעולים וצעירים... חוץ מזה שאני לא כזה בטוח שלי כ"כ יותר טוב מבראדלי, אני אהבתי מה שראיתי מבראדלי שנה שעברה עד שנפצע...
לי הוא 6-5, אני חושב שהוא יכול להסתדר מבחינת סייז עם הקארון באטלרים של הליגה, מה שכן הופתעתי לחלוטין לגלות שבראדלי הוא רק 6,2 (פחות מווטברוק, נראלי פשוט לא הגיוני)
עמוס, שתהיה בעניינים שנכנסתי לNBA.COM כדי לבדוק נתונים ולא סתם לחרטש ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 4:20 pm 
Hall of Famer

נכון, כי הקארון באטלרים של הליגה, הם בדיוק מה שצריך לחשוש ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 4:25 pm 
Sophomore

כתבתי שהוא יכול להסתדר עם כל SF בNBA/לברון?
אגב מי שמחפש שחקן שיכול לשמור על לברון אז ראין גומז (שוחרר מהקליפרס באמנסטי) פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 4:46 pm 
Senior

כל עניין הלברון\קובי\דוראנט סטופרים זה חתיכת בדיחה מטומטמת שרצה ברשת ואולי קונה לכמה שחקנים בינוניים(*שיעול ראג'ה בל *שיעול) חוזים בסכומים גבוהים ממה שהם שווים. מעשית, אף שחקן בליגה לא יכול לשמור באחד על אחד לא את לברון, לא את קובי ולא את דוראנט. יש שחקנים שאולי יכולים להקשות עליהם טיפה אבל העבודה על השחקנים האלה היא קבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 4:54 pm 
Sophomore

http://content.usatoday.com/sportsdata/ ... /Raja-Bell
חוץ מהחוזים בג"ס ושארלוט הוא קיבל פחות מ5 מיליון, ושם אני די בטוח שהוא לא הובא על תקן קובי סטופר. בשנים שלו בסאנס אתה חושב שהוא היה אוברפייד?

בכל מקרה לפי מה שאני מבין העיסקה עם קורטני לי לא סגורה לגמרי, והסכומים שונים ממה שראיתי בהתחלה (לא 18 אלא 26)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 6:25 pm 
Hall of Famer

אם כי, אני חייב לציין שמעולם לא ראיתי שחקן אחד עוצר כוכב, כמו שטיישואן פרינס עצר את קובי ב 2004 (ולברון עצר את עצמו בכל פלייאוף עד השנה). זאת היתה ככל הנראה תצוגת ההגנה הגדולה האישית הגדולה ביותר שאני ראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 6:39 pm 
Senior

ד''א לגבי דוויט, אני כן רואה את הלייקרס נניח משכירים את הווארד לעונה אחת. שעון החול של קובי מראה 34 באוגוסט הקרוב, ובאוקטובר הוא יראה 17(מספר העונות שלו בליגה). אני לא רואה נאש כאיש שיהיה ההבדל בין הלייקרס לאוקלהומה סיטי, ובטח לא מול מיאמי. הוא יביא אותם לאן שהגיעו בשנתיים האחרונות, אולי סיבוב אחד יותר בפלייאוף, וגם זה אם קובי לא יתחיל לדעוך בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 6:51 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
ד''א לגבי דוויט, אני כן רואה את הלייקרס נניח משכירים את הווארד לעונה אחת. שעון החול של קובי מראה 34 באוגוסט הקרוב, ובאוקטובר הוא יראה 17(מספר העונות שלו בליגה). אני לא רואה נאש כאיש שיהיה ההבדל בין הלייקרס לאוקלהומה סיטי, ובטח לא מול מיאמי. הוא יביא אותם לאן שהגיעו בשנתיים האחרונות, אולי סיבוב אחד יותר בפלייאוף, וגם זה אם קובי לא יתחיל לדעוך בשנה הבאה.

מסכים לגמרי!
לא רואה סיכוי שהאוורד עוזב את LA, במיוחד במיוחד אם הוא זוכה איתם השנה באליפות, שזה תרחיש די סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 6:53 pm 
Junior

יש סיכוי שLA ילכו על האוורד בכל זאת, אבל גם בלעדיו: נאש-קובי-גאסול-ביינום, עם רול פליירס לא רעים מסביב זו קבוצה לאליפות.
בגזרת הרול פליירס יש כרגע את בלייק איבנקס ארטסט וג'ימסון, ועדיין לא סיימו.

זו הקבוצה שהפסידה לOKC רק עם נאש וג'ימסון במקום סשנס ומרפי. שיפור גדול בניהול המשחק, בריווח ובאופציות ההתקפיות (שנה שעברה היו בדיוק 3 כאלה), הגבוהים ישיגו סלים קלים יותר ולא יצטרכו לנסות ליצור לעצמם בפוסט כל התקפה. הם לא פייבוריטים אבל בטח קונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 7:08 pm 
Junior

בלי ספק זה הופך את הלייקרס לקונטנדורים, אבל לא חושב שכרגע הייתי נותן להם סיכוי גבוה ממיאמי או מOKC... כמו שטענת, לא פייבוריטים אבל בהחלט בעלי סיכוי.
אני חושב שמבחינת עומק בעמדות 2-4 אז מיאמי הכי עמוקים, אבל מצד שני בעמדות 1 ו5 אין למיאמי שום כלום פרט לצ'אלמרס (שהוא מותק של שחקן לגמרי)... השאלה אם ביינום ונאש ייתנו יתרון מספיק גדול בעמדות האלו כדי לאזן את עצמם מול מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 7:53 pm 
Senior

אני לא בטוח שגאסול וביינום ישתפרו משמעותית מהתוספת של נאש. בפיניקס נאש שיחק ליד פורוורדים זריזים ואתלטיים, ואחד מהם(אמארה) גם שחקן פיק אנד רול מעולה. אי אפשר כל כך לומר את זה על ביינום ובטח לא על גאסול. מי שאולי ישתפרו זה הרול פליירס של הלייקרס. זה בהנחה שנאש לא יקמול ליד קובי ותחת האימון של מייק בראון, שזה תסריט לא רע לאור איך שהקבוצות של מייק בראון נראות בדרך כלל- תנו את הכדור לקובי\לברון וזוזו הצידה. מעבר לזה שהלייקרס ישארו קבוצת הגנה מחורבנת עם ביינום ופאו שלא מגיבים בפיק אנד רול, ועכשיו הצטרף גם רכז שהולך לחגוג 39 בפברואר הקרוב וגם בשיאו לא היה שומר גדול. הלייקרס אולי יותר טובים עם נאש במקום סשנז(לא צריך להיות גאון בשביל זה) אבל סיכויי האליפות שלהם לא השתפרו משמעותית והם בוודאי שלא פייבוריטים מול אוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 20, 2012 8:01 pm 
Hall of Famer

הקיץ של בוסטון מעולה אבל דווקא את החוזה לגרין אני לא אוהב. המון כסף למשך זמן רב לשחקן שגם כשהוא בריא לא שווה את הסכומים האלו. אני לא ממש מבין מה איינג' רואה בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 2:02 am 
Hall of Famer

ביסלי חתם בפיניקס ל-3 שנים, שאנון בראון גם חתם, לשנתיים על 7 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 7:42 am 
מנהל פורום

יופי של החתמות של פיניקס. אני מאמין גדול בביזלי. אני כנראה גם אידיוט, אבל אני באמת חושב שהוא כשרון גדול, וחושב שהיוא יצליח לשנות את הכיוון של הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 9:41 am 
Junior

גם אני מאמין שביסלי עוד יהיה שחקן מועיל, משהו בסגנון רשארד לואיס, אבל אני כבר לא מבין מה עושים בפיניקס ומה המטרות. אם המטרה היא למכור כרטיסים העונה ולקוות שכל החלקים ייתחברו כדי להיאבק על הפלייאוף, אז הם עשו עבודה טובה ומרכיבים את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים (ברור מן הסתם שהם עושים את זה, הביאו את דראגיץ,בראון,ביסלי,סקולה, נלחמו על גורדון ומאיו) .

אבל צריך להיות אופטימיסט חסר תקנה כדי להאמין שמהדרך הזאת תצא קונטנדרית בפיניקס, וזה אמור להיות העסק, זאת אמורה להיות המטרה היחידה.
מן הסתם במשרדים של פיניקס מריצים תסריטים ומעריכים את סיכויי ההצלחה נון סטופ.
החליטו ללכת בדרך הזאת כי הם מאמינים שיש סיכוי שדראגיץ ייתפתח לרכז מהשורה הראשונה, ושביסלי יפסיק להיות באסט עצום ויהפוך הסופרסטאר שחשבו שיהיה כשנבחר, ושמרקיף ייצא מעונת רוקי גרועה לשחקן תורם, ודאדלי ימשיך להשתפר ויהפוך לטיישון פרינס שלהם, ושסקולה ימשיך לסחוב עוד שנתיים ברמה גבוהה ושגורטאט יישאר סנטר טופ 10 גם בלי נאש בסביבה כשהוא גבוה יחיד, ושיצליחו לשכנע איזה וטרן או שניים בקיץ הבא לבוא למקום ששכח מתי פרי אייגנט מבוקש הסתכל עליו ברצינות .
אם כ-----ל זה יקרה , הסאנס יהיו קונטנדרים.

בהערכות המצב שם בחדר הישיבות, לא יכל לקום אף אחד ולהגיד שהוא חושב שאמנם יש סיכוי,כלשהו,קטן, שמהקבוצה הזאת של הסאנס לא תצא בשלוש השנים הקרובות קבוצה שנאבקת על כניסה לפלייאוף כמצופה בידי כל העולם אלא קבוצה שנאבקת על זכייה.
אבל אתם לא חושבים שהסיכוי גדול בעשרות אחוזים אם פשוט נוותר על כמה מהשחקנים הבינוניים האלה שאנחנו משלמים להם מיליונים כדי להפוך מקבוצה של 25 נצחונות לקבוצה של 40, בטוח נהיה אחת משלוש-ארבע הקבוצות החלשות בליגה לשנה-שנתיים הקרובות ונקבל מספיק כדורי לוטרי בשביל להבטיח בחירה באחד מארבעת שחקני החוץ שיוצאים בשנתיים הקרובות ושמוערכים על ידי מרבית העוקבים כבעלי פוטנציאל רציני להיות פרנצ׳ייז פליירס, משני עתיד של מועדון. שאבאז מוחמד, מקאדו, וויגינס, פארקר, כשיש גם גבוהים היי פרופיילרס כמו זלר ונרלנס נואל וג׳וליוס רנדל.

למה לעזאזל שמישהו שחשוב לו עתיד המועדון ילך על ההימור הראשון ולא על השני?
ההימור שלי זה שמדובר פשוט במנהלים שכירים ופחדנים שרוצים לשמור על המשרה שלהם, וחושבים קודם כל על כך, שזה במקום הראשון בסדר העדיפויות. והם חושבים שהדרך הטובה לעשות את זה היא לנצח כאן ועכשיו כמה שיותר משחקים, כי אם הקבוצה תפסיד 60 משחקים העונה זה כנראה יתרום לה לעתיד, אבל יכול לגרום לכך שאת פירות ההפסדים האלה תקצור הנהלה אחרת.

אנשי חליפות שפוגעים בציבור שלהם כדי להמשיך ולהחזיק בחליפה שלהם, ככה כמעט כל העולם מנוהל, וזה לא פוסח גם על הnba כמובן. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 10:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
העניין הזה של "המטרה היחידה של קבוצת NBA היא להיות קונטנדרית" זה משהו פנימי לפורום סלניוז או שיש גם אמריקאים שחושבים ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:16 am 
מנהל פורום

זה משהו די אמריקאי לדעתי. אני קורא ושומע הרבה פעמים שעדיף להיות קבוצה של 20 נצחונות וגבוה בלוטרי, מאשר 45 נצחונות ולעוף בסיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 12:06 pm 
Junior

ההודעה של צ'ונסי כל כך לא פוגעת בייחוד כשמר בילאפס הוא החתום עליה. :du_ma_et:

או:רק מאז התפלצת הדו(או תלת ראשית) במיאמי נהיה דיבור כזה. שלא קשור בכלום להיסטוריה של הליגה שבה כוכבי על לא נטשו את הקבוצות שלהם כדי לזכות באליפות אלא בגיל 30+ ועושה עוול לאליפות של הפיסטונס עם צ'ונסי, קבוצה שמצחיק לדבר עליה במונחים כמו "בנייה" ונהייתה אלופה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 12:16 pm 
Senior

מעניין אם מיאמי תנסה ללכת על ג'וניל. הוא הסנטר הסביר האחרון שנשאר בשוק. נכון, הוא פצוע כרוני, אבל במינימום זה באמת לא הימור גדול מידי ואת העונה הבריאה האחרונה שלו הוא נתן במיאמי. במיטבו הוא שומר טוב, ריבאונדר וחוסם לא רע שיכול לתת פיתרון לחלק מהבעיות של מיאמי ואני נוטה לחשוב שהוא לא במצב קרדינלי כמו ביג זי לפני שנתיים. שם נוסף שהוזכר בהקשר למיאמי זה דארקו(יכול להשלים במיאמי חמישייה שכוללת 4 מחמשת הנבחרים הראשונים בדראפט 2003 :lol: ) שהוא בוודאי במצב פיזי עדיף על ג'וניל אבל כנראה יקבל גם יותר ממינימום. מהצד השני הסוכן שלו אמר שאולי יתפשר בנושא הכסף. אופציות נוספות של דארקו זה הקליפרס, שיקאגו וברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 1:23 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ג'רמי פארגו

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

מה לעזאזל סביר בג׳וניל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 1:51 pm 
Sophomore

כשהוא בריא הוא אחחלה סנטר מחליף, הקטע הוא שאני לא יודע אם הוא יכול להיות בריא ליותר משבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 3:04 pm 
Junior

sunj כתב:
ההודעה של צ'ונסי כל כך לא פוגעת בייחוד כשמר בילאפס הוא החתום עליה. :du_ma_et:

או:רק מאז התפלצת הדו(או תלת ראשית) במיאמי נהיה דיבור כזה. שלא קשור בכלום להיסטוריה של הליגה שבה כוכבי על לא נטשו את הקבוצות שלהם כדי לזכות באליפות אלא בגיל 30+ ועושה עוול לאליפות של הפיסטונס עם צ'ונסי, קבוצה שמצחיק לדבר עליה במונחים כמו "בנייה" ונהייתה אלופה..

נובמת.. שטויות במיץ. אחת הגרועות שלך אי פעם מר סונג׳..

א. לא קשור להיסטוריה של הליגה? שבה כוכבי על לא עזבו את הקבוצות שלהם ?
אתה באמת רוצה שאתן לך רשימה של שחקנים שכאלה ? בחייך..

ב. מה הקשר בין הקבוצה האדירה של הפיסטונס לנושא שלנו אנו? אתה חושב שמה שקבוצה צריכה לעשות זה לחקות את הקונטנדרית היחידה ב20 שנה האחרונות, אם לא בכלל, שלא החזיקה בסופרסטאר? בחייאת ראבאק. אתה מדבר אל כנראה המשתמש הכי רגשן בפורום הזה לאליפות של הפיסטונס וזה מצחיק אותי. בעיקר הלוגיקה, שמדברת על כך ש״עד מיאמי לא חשבו ככה״ ( כאילו זאת הקבוצה הדו/תלת ראשית הראשונה בליגה...), ומה היה עד הפיסטונס?? להוציא את הקבוצה המיוחדת הזאת, מישהו אי פעם דיבר על כך שהדוגמא הטובה ליצירת אלופה היא קבוצה מאוזנת ללא כוכב אחד בסגל?

לקחת קבוצה אחת בהיסטוריה של הליגה ולהפוך אותה למקרה הדגל?
כלומר אתה רוצה לדבר על איך פרנצ׳ייז בונה קונטנדרית ובוחר לקחת כדוגמא וללמוד דווקא את היוצאת דופן הנדירה, ולא את כ-ל השאר שעשו את זה בדרך אחרת?

ראובן, אמריקאי או לא, יש 30 קבוצות שחושבות כל הזמן ומתכננות איך להיות קונטנדרים.
אשמח לשמוע על מטרות אחרות שיש לדעתך, או שיש צורך שיהיו לדעתך, לקבוצת nba, מעבר לשאיפה להילחם על אליפות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: