סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 3:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ומעבר לשאיפה להרוויח כסף, כמובן.

זו השוואה בעייתית כי בNBA להבדיל מהליגות באירופה יש מנגנונים שמעלים ומורידים קבוצות, אבל מודולו זה, אני לא רואה הרבה הבדל בין ההתנהגות של מרבית הקבוצות בNBA ובין נניח בני השרון או גליל גלבוע או כל קבוצת ביניים אחרת בליגה שלנו או בכל ליגה אחרת. לקבוצות יש מטרות של גרימת הנאה מיידית לקהל שלהן והגעה לפלייאוף, עוד לפני שיש להן מטרות ארוכות טווח להפוך לקונטנדריות.

לגבי זה שקבוצות נוהגות באופן הזה, לדעתי קשה להתווכח. זה אפילו לא הויכוח הישן שלי עם רוני על מתי להתחיל לפרק. קח למשל את חוזה המקסימום שאטלנטה הציעה לג'ו ג'ונסון. הרי כל האנשים כאן ידעו לנבא לא בקושי רב שהחוזה הזה ימנע ממנה אפשרות להתקדם הלאה, אלא ישאיר אותה במעמד הזה של קבוצה במקום 4-5 במזרח. ויש עוד די והותר דוגמאות כל שנה. אני התעניינתי בעיקר האם הבוז הבסיסי שרוכשים כאן בפורום לכל מהלך כזה הוא אופייני גם בארה"ב או שזו ציפיה ישראלית במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 3:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עד כמה שאני מכיר וראיתי, זו בדיוק הגישה גם בקרב אוהדי הקבוצות בנ.ב.א., לפחות בשנים האחרונות. אפילו אוהדי הנאגטס, שמתהווים לכדי קבוצה חביבה מאוד עם שחקנים צעירים וטובים בחוזים סבירים חסרי סבלנות עם התקרה הנמוכה של הקבוצה בעיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 5:21 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
גם אני מאמין שביסלי עוד יהיה שחקן מועיל, משהו בסגנון רשארד לואיס, אבל אני כבר לא מבין מה עושים בפיניקס ומה המטרות. אם המטרה היא למכור כרטיסים העונה ולקוות שכל החלקים ייתחברו כדי להיאבק על הפלייאוף, אז הם עשו עבודה טובה ומרכיבים את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים (ברור מן הסתם שהם עושים את זה, הביאו את דראגיץ,בראון,ביסלי,סקולה, נלחמו על גורדון ומאיו) .

אבל צריך להיות אופטימיסט חסר תקנה כדי להאמין שמהדרך הזאת תצא קונטנדרית בפיניקס, וזה אמור להיות העסק, זאת אמורה להיות המטרה היחידה.
מן הסתם במשרדים של פיניקס מריצים תסריטים ומעריכים את סיכויי ההצלחה נון סטופ.
החליטו ללכת בדרך הזאת כי הם מאמינים שיש סיכוי שדראגיץ ייתפתח לרכז מהשורה הראשונה, ושביסלי יפסיק להיות באסט עצום ויהפוך הסופרסטאר שחשבו שיהיה כשנבחר, ושמרקיף ייצא מעונת רוקי גרועה לשחקן תורם, ודאדלי ימשיך להשתפר ויהפוך לטיישון פרינס שלהם, ושסקולה ימשיך לסחוב עוד שנתיים ברמה גבוהה ושגורטאט יישאר סנטר טופ 10 גם בלי נאש בסביבה כשהוא גבוה יחיד, ושיצליחו לשכנע איזה וטרן או שניים בקיץ הבא לבוא למקום ששכח מתי פרי אייגנט מבוקש הסתכל עליו ברצינות .
אם כ-----ל זה יקרה , הסאנס יהיו קונטנדרים.

בהערכות המצב שם בחדר הישיבות, לא יכל לקום אף אחד ולהגיד שהוא חושב שאמנם יש סיכוי,כלשהו,קטן, שמהקבוצה הזאת של הסאנס לא תצא בשלוש השנים הקרובות קבוצה שנאבקת על כניסה לפלייאוף כמצופה בידי כל העולם אלא קבוצה שנאבקת על זכייה.
אבל אתם לא חושבים שהסיכוי גדול בעשרות אחוזים אם פשוט נוותר על כמה מהשחקנים הבינוניים האלה שאנחנו משלמים להם מיליונים כדי להפוך מקבוצה של 25 נצחונות לקבוצה של 40, בטוח נהיה אחת משלוש-ארבע הקבוצות החלשות בליגה לשנה-שנתיים הקרובות ונקבל מספיק כדורי לוטרי בשביל להבטיח בחירה באחד מארבעת שחקני החוץ שיוצאים בשנתיים הקרובות ושמוערכים על ידי מרבית העוקבים כבעלי פוטנציאל רציני להיות פרנצ׳ייז פליירס, משני עתיד של מועדון. שאבאז מוחמד, מקאדו, וויגינס, פארקר, כשיש גם גבוהים היי פרופיילרס כמו זלר ונרלנס נואל וג׳וליוס רנדל.

למה לעזאזל שמישהו שחשוב לו עתיד המועדון ילך על ההימור הראשון ולא על השני?
ההימור שלי זה שמדובר פשוט במנהלים שכירים ופחדנים שרוצים לשמור על המשרה שלהם, וחושבים קודם כל על כך, שזה במקום הראשון בסדר העדיפויות. והם חושבים שהדרך הטובה לעשות את זה היא לנצח כאן ועכשיו כמה שיותר משחקים, כי אם הקבוצה תפסיד 60 משחקים העונה זה כנראה יתרום לה לעתיד, אבל יכול לגרום לכך שאת פירות ההפסדים האלה תקצור הנהלה אחרת.

אנשי חליפות שפוגעים בציבור שלהם כדי להמשיך ולהחזיק בחליפה שלהם, ככה כמעט כל העולם מנוהל, וזה לא פוסח גם על הnba כמובן. 

מישהו שם, בסאנס, הוא כנראה אופטימיסט חסר תקנה או חסר אחריות לחשוב שכל התרחישים האלו שציינת יקרו ביחד -דראגיץ' ודאדלי ופתאום ביזלי לא יהיה הד-קייס ויהפוך את הגולמיות שבו לשחקן שהוא אשכרה גם חלק מקבוצה ולא שחקן שיש לו קבוצה.
דראגיץ הוא יופי של שחקן. יכול להיות גם שיתקיים פה ויכוח האם הוא בהוויה שלו הוא יותר רכז מחליף או רכז פותח לקבוצות מיד-לבל ומטה, אבל את הפריחה הגדולה שלו, הן במספרים והן באשראי הוא קיבל לאחר הפציעה של לאורי. אם זה לא הספיק, הואקום רק נפער שמרטין היה פצוע בצוותא עם האחרון ואז מישהו היה חייב לזרוק מתישהו לסל. בקבוצה בריאה, דראגיץ לא יזרוק 15 זריקות לערב ולא יעמיד בחודשיים, עשרים נקודות ומעלה ב-65 אחוז מהמשחקים.
דאדלי זה שחקן שאני מעריך מאוד. משחקן דיי רכרוכי הוא נהיה לוחם. הוא קולע והוא שומר ומאוד מסור לקבוצה. אני חושב שזה דיי תקוע באזור הזה ושם זה גם יישאר. הוא נהנה מהצורך של הקבוצה בשוטינג שגם שומר וגם קולע וגם לא מפריע הרבה לשאר. לא בטוח שבהתחשב בשאר מרכיבי החמישייה, זה החומר שהם צריכים לאליפות. ביזלי, כמו שאמרתי, הד-קייס רציני. התפקיד ההוא שיוחס לו במינסוטה כשחקן מחליף שעולה, מתפרע קצת ומחזיק את התוצאה בערך איך שהייתה כשהחמישייה ירדה דיי תאם לו במצבו הנוכחי. לא היה נראה שהוא נלחם להראות שהוא שווה יותר. שהוא אשכרה 2.08 עם מוטות ידיים שלא נגמרות, שיכול להוריד כדור ובהקפצה אחת לסיים בטבעת וגם לקלוע בערך מכל בלטה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 6:24 pm 
Junior

כן, זה מה שכתבתי, על סיכויי הצלחה. ברור שקיים סיכוי תיאורטי שהסאנס הנוכחית הופכת לדטרויט השנייה של הליגה, אבל כשיש לך סיכוי כל כך טוב להנחית בעוד שנה ושנתיים שחקנים שהטייפ קאסט שלהם הביא לקונטנדרית עשרות פעמים, אתה הולך על האופציה השנייה שנותנת סיכויי הצלחה גבוהים עשרות מונים, נו בריינר.

שלא יובן לא נכון, אני לאו דווקא נגד בניית קבוצה עמוקה עם חמישה (עדיף שישה או שבעה) שחקנים שווים ברמתם +- ולא לבנות על 2 סטארים עם פילרים, אפילו להפך, אני בעד. השאלה היא כמובן איך אתה עושה, ובדרך שפיניקס עושה זה פשוט לא יכול לעבוד. פיניקס בכלל נראית כמנסה לחקות את מילווקי של השנים האחרונות ולא את הפיסטונס של העשור הקודם.
הפיסטונס הראו לנו את המודל שבו קבוצה יכולה להצליח ללא סופרסטאר. המודל הזה הציג חמישייה שכולם בה שומרים מעל הממוצע לעמדה, משלימים ביחד הגנה קבוצתית מהמרשימות שראינו, כשכל שחקן מביא לקבוצה בדיוק מה שהיא צריכה, לפי הספר, כדי להשלים חמישייה שכמעט אין לה חסרונות ומשלימה את עצמה. הרכז צ׳ונסי קולע ומנהל ושומר, השוטינג המילטון רץ על חסימות ומשגע את ההגנה וקולע מבחוץ, הסמול פרינס שומר בחסד ולוקח ריבאונד וקולע כשצריך, ראשיד קוטף ושומר ומרווח נפלא את המשחק ומהווה אופציה התקפית בצבע לכשצריך, ובן וואלאס קוטף כל ריבאונד שבאיזור שלו ומהווה מערכת הגנה של איש אחד, שחקן ההגנה הבלתי מעורער של הליגה.

אז מה בין כל זה לבין פיניקס ? למה להשוות את מה שמנסה פיניקס לעשות למה שקבוצה אחת מיוחדת הצליחה לייצר, בצורה אחרת לגמרי עם פילוסופיית בניית קבוצה אחרת לגמרי? רק בגלל שכמו דטרויט הם הם אספו חמישייה לא דרך הדראפט?

יש מישהו שלא ברור לו שהתקרה של הסאנס לשלוש השנים הקרובות, (תקופת החוזים של הסגל הזה, שעד לדד ליין הזה של השלוש שנים לבטח תהיה פעם נוספת בנייה מחדש בצורה מסויימת), זה לעבור סיבוב פלייאוף אחד? אבל באמת התקרה המקסימלית והסופר אופטימית?
יש מישהו שלא ברור לו שזה המצב הגרוע ביותר להיות בו בnba?
יש מישהו שלא ברור לו שלא בשביל זה משחקים, אלא שמשחקים ומתחרים כדי להיות במקום הראשון, כדי להיות הכי טוב, לא כדי להיות באמצע ?
יש מישהו שלא ברור לו שזה מה ש99% אחוז מהאוהדים של הליגה רוצים, שהקבוצה שלהם תתחרה על אליפות בכל מחיר?

והשאלה החשובה, יש מישהו שלא ברור לו, כרגע, שהסיכוי של הסאנס להיאבק על אליפות מתישהו בשבע השנים הקרובות תלוי כמעט לחלוטין בדראפט?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 7:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה שואל המון שאלות רטוריות, אבל אני חושב שתתאכזב מהתשובה. השאלה האחרונה בכלל מנוסחת בצורה סתירתית במקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 7:29 pm 
Hall of Famer

פיניקס מביאה, ברוב המקרים, שחקנים צעירים עם אפסייד מסוים. הם הולכים די בבירור על בנייה מחדש דרך הדראפט. למרות כל הרכישות, הם עדיין אחת הקבוצות הגרועות בליגה. אפשר לבקר אותם על כך שהם לא מדללים את הקבוצה עוד יותר מבחינת כשרון אלא להיפך, רוכשים אותו, אבל השעטנז שהם בונים לא יוביל אותם לפלייאוף אלא לאחת הבחירות הגבוהות בדרפאט. מה הם יעשו משם זו כבר שאלה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 8:50 pm 
Freshman

הסוכן של ג'ורדן היל הודיע שהוא סיכם בלייקרס לעוד שנתיים. חיזוק מצויין לספסל של הלייקרס!!! כרגע רק חסר SG טוב לספסל(אולי תמורת טרייד של מקרוברטס).

כרגע החמשייה ה2 של הלייקרס:
סטיב בלייק
גודלוק(בתקווה שיבוא מישהו במקומו)
דווין איבנקס
אנטואן ג'יימסון(סיכם,לא חתם)
ג'ורדן היל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 10:41 pm 
Junior

כמעט 8 מיליון לשנתיים. היל גבוה חביב ובעיקר צעיר, אבל חשבתי שבונים על 48 דקות לגאסול-ביינום-ג'ימסון בעמדות הפנים, כך שאם היה אפשר להחתים בזה שוטינג מחליף טוב (כמו ראש) זו לא החתמה טובה.
אם האפשרות הטובה ביותר היא שוטינג מחליף בינוני (כמו מיקס) אז זו החתמה נחמדה, בכל מקרה זה ביי פאר הקו הקדמי הטוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 10:58 pm 
Freshman

FLASH כתב:
כמעט 8 מיליון לשנתיים. היל גבוה חביב ובעיקר צעיר, אבל חשבתי שבונים על 48 דקות לגאסול-ביינום-ג'ימסון בעמדות הפנים, כך שאם היה אפשר להחתים בזה שוטינג מחליף טוב (כמו ראש) זו לא החתמה טובה.
אם האפשרות הטובה ביותר היא שוטינג מחליף בינוני (כמו מיקס) אז זו החתמה נחמדה, בכל מקרה זה ביי פאר הקו הקדמי הטוב בעולם.

קודם כל, אני אוהב מאוד את ההחתמה של היל. הוא לא רק "גבוה חביב ובעיקר צעיר". הוא מביא הרבה אנרגיה למגרש, ריבאונדר מצויין(בעיקר בהתקפה) ושומר נחמד מאוד וקולע טוב באזור הקרוב של הסל.

גם ככה ללייקרס לא היו הרבה אפשרויות מבחינה תקציבית להביא שחקנים, אז שגבוה טוב מוכן להאריך אצלך את החוזה בפחות כסף "בשביל לזכות באליפות"(הסוכן שלו), אתה לא אומר לו לא.

אם אסיק מקבל 25 מיליון דולר ל3 עונות, אז להחתים את היל ב8 מיליון דולר ל2 עונות זה בדיחה.

אני לא רואה סיבה לייבש את היל על הספסל,ולא הייתי מתנגד שגאסול ובינום יקבלו כ30 דקות למשחק והיל וג'יימסון ישחקו את השאר(16-18 דקות כל אחד בערך), ואפילו יותר במקרה שגאסול או בינום ביום לא טוב, או נקלעו לבעיית עבירות. אין סיבה לשחוק את בינום וגאסול יותר מ35 דקות למשחק כמו שהיה בשנה שעברה. כשיש לך גבוהים מחליפים טובים על הספסל, אתה יכול לתת להם הרבה דקות.

בכל מקרה, זה לא אמור לפגוע בשוטינג הנוסף, כי קופצאק כבר אמר שהלייקרס צפויים להשתמש רק בוטרן מינימום... יכול להיות שהם בונים על שוטינג שיבוא בתמורה למקרוברטס(אולי ריצארד המילטון שהיה כתוב ששיקאגו מנסים להעביר אותו)

אני עדיין מחכה לחתימה הרשמית של ג'יימסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

אמנם בהחלט לא כדאי לשחוק את ביינום וגאסול, אבל כן רצוי שהם יהיו על המגרש כמה שניתן. ההבדל בין שניהם להיל וג'יימיסון הוא די תהומי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:04 pm 
Sophomore

סיכום שבוע בבלוגובולס (כולל וידאו קצר מדריק רוז):
http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/07/15-21.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:20 pm 
Sophomore

וההבדל בין ביינום פצוע (לא שאני אומר בוודאות שיותר דקות יגרום לו להפצע) וגאסול תשוש בפלייאוף הוא גם כן תהומי...
בכל מקרה לא רואה סיבה ששניהם ישחקו מעל 32 ככה בערב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:40 pm 
Freshman

chaiel49 כתב:
וההבדל בין ביינום פצוע (לא שאני אומר בוודאות שיותר דקות יגרום לו להפצע) וגאסול תשוש בפלייאוף הוא גם כן תהומי...
בכל מקרה לא רואה סיבה ששניהם ישחקו מעל 32 ככה בערב...

יש משחקים שגם הייתי נותן להם פחות מ32 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:41 pm 
Sophomore

ממוצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 21, 2012 11:53 pm 
Hall of Famer

RT24 כתב:

בכל מקרה, זה לא אמור לפגוע בשוטינג הנוסף, כי קופצאק כבר אמר שהלייקרס צפויים להשתמש רק בוטרן מינימום... יכול להיות שהם בונים על שוטינג שיבוא בתמורה למקרוברטס(אולי ריצארד המילטון שהיה כתוב ששיקאגו מנסים להעביר אותו)

מדהימים אוהדי הלייקרס. למה בדיוק שהבולס יעבירו את ריפ תמורת מקרוברטס? מה זה נותן להם?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:00 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
RT24 כתב:

מדהימים אוהדי הלייקרס. למה בדיוק שהבולס יעבירו את ריפ תמורת מקרוברטס? מה זה נותן להם?

סתם העלתי רעיון. הכיוון הוא מקרוברטס(+ גודלוק?) תמורת שוטינג נחמד לספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 12:09 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
RT24 כתב:

באתי לכתוב שזה גם לא נותן ללייקרס יותר מדי, אבל להמילטון דווקא היתה עונה לא גרועה בכלל: http://www.nba.com/playerfile/richard_hamilton/ (מצד שני רק 28 משחקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 2:36 am 
Sophomore

RoyceWebb Royce Webb, ESPN NBA
RT @ESPNForsberg: Restricted free agent center Greg Stiemsma has come to terms with the Minnesota Timberwolves.

לא זוכר מי פה האוהד של סטיזמה אבל הוא אחלה סנטר מחליף ואם היו נותנים נקודות גם על פאולים (או יותר נכון זמן פר פאול) הוא היה מספר 1 בעסק...

אגב הטרייד על לי היה עם 3 קבוצות, בוסטון יוסטון ופורטלנד: (בכלל מעניין לראות אותם פה, והרגו אותי עם הבדיחה על בראיינט)
http://www.nba.tv/nbatv/video/channels/ ... y_news.nba

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 7:03 am 
Hall of Famer

סטימסמה חתם על 3 מיליון לשנה אחת במינסוטה, הסלטיקס כנראה שלא ישוו את ההצעה, החתימו את ג'ייסון קולינס על המינימום במקום, אם הוא בריא יותר ממה שהוא היה בעונה שעברה, זו החתמה סבירה כגבוה שני-שלישי מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 8:01 am 
Junior

אם הוא במצב גופני טוב לטעמי הוא שווה יותר מסטיסמה בתור סנטר מחליף עב בשר עם נוכחות בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 9:47 am 
Hall of Famer

קולינס עדיף על הלבנבן? אני לא חושב. קולינס הוא אחד (או 2 עם אחיו) הסנטרים הכי חלשים שיצא לי לראות בליגה הטובה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 9:59 am 
Junior

ראית את הסדרה של אטלנטה-אורלנדו? קולינס הוא גוף גדול בצבע עם הרבה נסיון ליגה. הלבנבן הוא עוד אחת מהפיקציות שצצות חדשות לבקרים בליגה. כל מיני שחקני פח שצצים לפרק זמן מסויים ונותנים תוצרת כשאין להם שום תחרות בעמדה, ואחר כך צוללים לתהומות הנשייה של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:11 am 
Hall of Famer

קולינס - 0.1 חסימות ל10 דקות! מדהים! 1.3 נקודות לאותם 10 דקות ב40% אחוז! הבן אדם משחק מטר מהסל וקולע ב40%
הלבנבן- 1.5 חסימות ב14 דקות ! נתון אדיר אגב. קולע 54% מהשדה.

אז הלבנבן צעיר יותר. חוסם הרבה הרבה יותר טוב. שניהם לא סקוררים ולא מצפים שיקלעו אבל הלבנבן כן קולע באחוזים יותר טובים, אז פה ושם כאשר יקבל OPEN LOOK, יש סיכוי שהוא ישים את הנקודות וקולינס שגם לפני עשור חשבתי שהוא הסנטר הגרוע בליגה - לא יקלע.
האחים קולינס הם באמת הסנטרים הכי גרועים שראיתי בליגה. האירני של ממפיס יותר טוב. מדהים שהם לא מצאו את עצמם באירופה ושרדו בNBA לאורך הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:12 am 
Junior

King Chauncey כתב:
sunj כתב:
ההודעה של צ'ונסי כל כך לא פוגעת בייחוד כשמר בילאפס הוא החתום עליה. :du_ma_et:

או:רק מאז התפלצת הדו(או תלת ראשית) במיאמי נהיה דיבור כזה. שלא קשור בכלום להיסטוריה של הליגה שבה כוכבי על לא נטשו את הקבוצות שלהם כדי לזכות באליפות אלא בגיל 30+ ועושה עוול לאליפות של הפיסטונס עם צ'ונסי, קבוצה שמצחיק לדבר עליה במונחים כמו "בנייה" ונהייתה אלופה..

נובמת.. שטויות במיץ. אחת הגרועות שלך אי פעם מר סונג׳..

א. לא קשור להיסטוריה של הליגה? שבה כוכבי על לא עזבו את הקבוצות שלהם ?
אתה באמת רוצה שאתן לך רשימה של שחקנים שכאלה ? בחייך..

ב. מה הקשר בין הקבוצה האדירה של הפיסטונס לנושא שלנו אנו? אתה חושב שמה שקבוצה צריכה לעשות זה לחקות את הקונטנדרית היחידה ב20 שנה האחרונות, אם לא בכלל, שלא החזיקה בסופרסטאר? בחייאת ראבאק. אתה מדבר אל כנראה המשתמש הכי רגשן בפורום הזה לאליפות של הפיסטונס וזה מצחיק אותי. בעיקר הלוגיקה, שמדברת על כך ש״עד מיאמי לא חשבו ככה״ ( כאילו זאת הקבוצה הדו/תלת ראשית הראשונה בליגה...), ומה היה עד הפיסטונס?? להוציא את הקבוצה המיוחדת הזאת, מישהו אי פעם דיבר על כך שהדוגמא הטובה ליצירת אלופה היא קבוצה מאוזנת ללא כוכב אחד בסגל?

לקחת קבוצה אחת בהיסטוריה של הליגה ולהפוך אותה למקרה הדגל?
כלומר אתה רוצה לדבר על איך פרנצ׳ייז בונה קונטנדרית ובוחר לקחת כדוגמא וללמוד דווקא את היוצאת דופן הנדירה, ולא את כ-ל השאר שעשו את זה בדרך אחרת?

ראובן, אמריקאי או לא, יש 30 קבוצות שחושבות כל הזמן ומתכננות איך להיות קונטנדרים.
אשמח לשמוע על מטרות אחרות שיש לדעתך, או שיש צורך שיהיו לדעתך, לקבוצת nba, מעבר לשאיפה להילחם על אליפות.

אהההההההההההה.

לא ציינתי בשום שלב שהמודל של דטרויט היא המודל היחיד, ממש לא.
כן, רוב מוחץ של קבוצות צמרת נבנות מפרנצ'ייז פליירס וכוכבי על. זה לא סוד.

רק שהטענה שקונטנדריות או אלופות נבנות דרך טאנקינג היא קשקוש וש-20 ומשהו קבוצות מינימום צריכות לעשות טאנקינג במקביל היא גם רעיון רע וגם לא קשור להיסטוריה של הליגה..
והכוונה היא לא שלא מומלץ לבחור כוכבי על בדראפט, אלא שברוב המקרים ההפיכה לקונטנדרית קשורה ביכולת ולפעמים במזל בבניית הקבוצה בלי קשר לבחירות לוטרי גבוהות.

התפלצת במיאמי היא דוגמא טובה, וגם הלייקרס עם הטרייד המזעזע של פאו גאסול בזמנו (ועוד הטרייד שסטרן מנע על כריס פול), אבל גם קבוצות אחרות- השושלת של הספרס היא תוצר של הבחירות המזליקיות והדי מקריות בפארקר וג'ינובילי, כל שנות הצמרת הארוכות של דאלאס נובעות מטריידים והחתמות, הניקס עם מלו ואמארה (אמורים היו להיות) ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2012 11:34 am 
Junior

satriani כתב:
קולינס - 0.1 חסימות ל10 דקות! מדהים! 1.3 נקודות לאותם 10 דקות ב40% אחוז! הבן אדם משחק מטר מהסל וקולע ב40%
הלבנבן- 1.5 חסימות ב14 דקות ! נתון אדיר אגב. קולע 54% מהשדה.

אז הלבנבן צעיר יותר. חוסם הרבה הרבה יותר טוב. שניהם לא סקוררים ולא מצפים שיקלעו אבל הלבנבן כן קולע באחוזים יותר טובים, אז פה ושם כאשר יקבל OPEN LOOK, יש סיכוי שהוא ישים את הנקודות וקולינס שגם לפני עשור חשבתי שהוא הסנטר הגרוע בליגה - לא יקלע.
האחים קולינס הם באמת הסנטרים הכי גרועים שראיתי בליגה. האירני של ממפיס יותר טוב. מדהים שהם לא מצאו את עצמם באירופה ושרדו בNBA לאורך הרבה שנים.

וואו 54% מהשדה אדיר. באיזה יעילות הוא קולע את הנקודה וחצי שלו.
בקיצור, בוא נדבר עוד שנתיים וזהו, חבל על הויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai, החציל האצטקי, מנחם, ציפה דריפה אלמדלסי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: