King Chauncey כתב:
גם אני מאמין שביסלי עוד יהיה שחקן מועיל, משהו בסגנון רשארד לואיס, אבל אני כבר לא מבין מה עושים בפיניקס ומה המטרות. אם המטרה היא למכור כרטיסים העונה ולקוות שכל החלקים ייתחברו כדי להיאבק על הפלייאוף, אז הם עשו עבודה טובה ומרכיבים את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים (ברור מן הסתם שהם עושים את זה, הביאו את דראגיץ,בראון,ביסלי,סקולה, נלחמו על גורדון ומאיו) .
אבל צריך להיות אופטימיסט חסר תקנה כדי להאמין שמהדרך הזאת תצא קונטנדרית בפיניקס, וזה אמור להיות העסק, זאת אמורה להיות המטרה היחידה.
מן הסתם במשרדים של פיניקס מריצים תסריטים ומעריכים את סיכויי ההצלחה נון סטופ.
החליטו ללכת בדרך הזאת כי הם מאמינים שיש סיכוי שדראגיץ ייתפתח לרכז מהשורה הראשונה, ושביסלי יפסיק להיות באסט עצום ויהפוך הסופרסטאר שחשבו שיהיה כשנבחר, ושמרקיף ייצא מעונת רוקי גרועה לשחקן תורם, ודאדלי ימשיך להשתפר ויהפוך לטיישון פרינס שלהם, ושסקולה ימשיך לסחוב עוד שנתיים ברמה גבוהה ושגורטאט יישאר סנטר טופ 10 גם בלי נאש בסביבה כשהוא גבוה יחיד, ושיצליחו לשכנע איזה וטרן או שניים בקיץ הבא לבוא למקום ששכח מתי פרי אייגנט מבוקש הסתכל עליו ברצינות .
אם כ-----ל זה יקרה , הסאנס יהיו קונטנדרים.
בהערכות המצב שם בחדר הישיבות, לא יכל לקום אף אחד ולהגיד שהוא חושב שאמנם יש סיכוי,כלשהו,קטן, שמהקבוצה הזאת של הסאנס לא תצא בשלוש השנים הקרובות קבוצה שנאבקת על כניסה לפלייאוף כמצופה בידי כל העולם אלא קבוצה שנאבקת על זכייה.
אבל אתם לא חושבים שהסיכוי גדול בעשרות אחוזים אם פשוט נוותר על כמה מהשחקנים הבינוניים האלה שאנחנו משלמים להם מיליונים כדי להפוך מקבוצה של 25 נצחונות לקבוצה של 40, בטוח נהיה אחת משלוש-ארבע הקבוצות החלשות בליגה לשנה-שנתיים הקרובות ונקבל מספיק כדורי לוטרי בשביל להבטיח בחירה באחד מארבעת שחקני החוץ שיוצאים בשנתיים הקרובות ושמוערכים על ידי מרבית העוקבים כבעלי פוטנציאל רציני להיות פרנצ׳ייז פליירס, משני עתיד של מועדון. שאבאז מוחמד, מקאדו, וויגינס, פארקר, כשיש גם גבוהים היי פרופיילרס כמו זלר ונרלנס נואל וג׳וליוס רנדל.
למה לעזאזל שמישהו שחשוב לו עתיד המועדון ילך על ההימור הראשון ולא על השני?
ההימור שלי זה שמדובר פשוט במנהלים שכירים ופחדנים שרוצים לשמור על המשרה שלהם, וחושבים קודם כל על כך, שזה במקום הראשון בסדר העדיפויות. והם חושבים שהדרך הטובה לעשות את זה היא לנצח כאן ועכשיו כמה שיותר משחקים, כי אם הקבוצה תפסיד 60 משחקים העונה זה כנראה יתרום לה לעתיד, אבל יכול לגרום לכך שאת פירות ההפסדים האלה תקצור הנהלה אחרת.
אנשי חליפות שפוגעים בציבור שלהם כדי להמשיך ולהחזיק בחליפה שלהם, ככה כמעט כל העולם מנוהל, וזה לא פוסח גם על הnba כמובן.
מישהו שם, בסאנס, הוא כנראה אופטימיסט חסר תקנה או חסר אחריות לחשוב שכל התרחישים האלו שציינת יקרו ביחד -דראגיץ' ודאדלי ופתאום ביזלי לא יהיה הד-קייס ויהפוך את הגולמיות שבו לשחקן שהוא אשכרה גם חלק מקבוצה ולא שחקן שיש לו קבוצה.
דראגיץ הוא יופי של שחקן. יכול להיות גם שיתקיים פה ויכוח האם הוא בהוויה שלו הוא יותר רכז מחליף או רכז פותח לקבוצות מיד-לבל ומטה, אבל את הפריחה הגדולה שלו, הן במספרים והן באשראי הוא קיבל לאחר הפציעה של לאורי. אם זה לא הספיק, הואקום רק נפער שמרטין היה פצוע בצוותא עם האחרון ואז מישהו היה חייב לזרוק מתישהו לסל. בקבוצה בריאה, דראגיץ לא יזרוק 15 זריקות לערב ולא יעמיד בחודשיים, עשרים נקודות ומעלה ב-65 אחוז מהמשחקים.
דאדלי זה שחקן שאני מעריך מאוד. משחקן דיי רכרוכי הוא נהיה לוחם. הוא קולע והוא שומר ומאוד מסור לקבוצה. אני חושב שזה דיי תקוע באזור הזה ושם זה גם יישאר. הוא נהנה מהצורך של הקבוצה בשוטינג שגם שומר וגם קולע וגם לא מפריע הרבה לשאר. לא בטוח שבהתחשב בשאר מרכיבי החמישייה, זה החומר שהם צריכים לאליפות. ביזלי, כמו שאמרתי, הד-קייס רציני. התפקיד ההוא שיוחס לו במינסוטה כשחקן מחליף שעולה, מתפרע קצת ומחזיק את התוצאה בערך איך שהייתה כשהחמישייה ירדה דיי תאם לו במצבו הנוכחי. לא היה נראה שהוא נלחם להראות שהוא שווה יותר. שהוא אשכרה 2.08 עם מוטות ידיים שלא נגמרות, שיכול להוריד כדור ובהקפצה אחת לסיים בטבעת וגם לקלוע בערך מכל בלטה במגרש.