FLASH כתב:
נכון.
ואני לא מעודכן, לא הבנתי את טבלת הפרי אג'נט של קדפמ. מתברר שהוולבס העיפו את וובסטר, מתברר שביסלי וג'ונסון בפיניקס, ורנדולף בדנבר.
עדיין זו קבוצת שתשתחל לפלייאוף מערב לדעתי: לאב-פקוביץ'-דריק ויליאמס זה אחלה של קו קדמי צעיר. רוביו רידנאוור באראה רוי ושווד גארדים, קירילנקו ובאדינג'ר הסמולים.
תחשוב שוב ותכתוב לנו בבקשה על חשבון מי אתה חושב שמינסוטה תשתחל לפלייאוף?
לא שלא עשו שם את מירב המאמצים לבנות קבוצה שתמנע מקווין לאב להתחיל לעשות בלאגן, וכן, כנראה שיילחמו על מקום בפלייאוף ושיכולות להיות נפילות מפתיעות בדרך, אבל כרגע אני לא רואה איך הם עוברים את 8 הבכירות במערב, וחוץ מהן יש עוד כמה שמינסוטה צריכה להתמודד איתן.
אני אהיה הרבה יותר מופתע באם יסיימו 8 מאשר יסיימו 12-13.
תאנדר, ספרס, לייקרס וקליפרס יסיימו לפניה, נו בריינר.
הלאה- לעוד ארבע קבוצות יותר טובות ממינסוטה-
5.ממפיס, אותה חמישייה עם קונלי- אלן- גיי- ראנדולף- גאסול שעשתה 62% הצלחה בעונה שעברה, קיבלה חזרה את דרל ארתור הנהדר לספסל ואיבדה רק את מאיו, שלא ממש תרם למאזן המצויין של הגריזליז. יש האומרים שבגלל שראנדולף מתדרדר,ממפיס בסכנה העונה, אז אזכיר שלראנדולף אין ממש מניות גם הוא בעונה הנהדרת של ממפיס שהתגברה על חסרונו וחולשתו - ראנדולף שיחק רק ב28 משחקים, פתח רק ב8, והעמיד ממוצע של 11 נק׳ ב-46%, הכי מעט נקודות שלו מאז עונתו השנייה בליגה והאחוזים הכי חלשים מאז ימי ניו יורק הלא עליזים.
6.דאלאס עם חמישייה של קוליסון- קרטר- מריון-
נוביצקי- קאמאן.
עם ספסל עמוק של דלונטה ווסט, או-ג׳יי מאיו, דאנטיי ג׳ונס, אלטון ברנד.
מישהו רואה את מינסוטה מסיימים לפניהם אם נוביצקי לא נפצע? ( והוא לא הפסיד יותר מתשעה משחקים מאז עונת הרוקי.)
7.דנבר- רק התחזקה בקיץ, קבוצה סופר עמוקה וכשרונית.
טיי לאוסון- מילר- פורנייר. ( לאוסון >>> רוביו. עם כל הכבוד לאחרון, שנתן חצי עונת רוקי מגניבה.)
אפללו- ברואר- המילטון. (>>> על כל מה שיש למינסוטה בעמדה הזאת, רינדאור והרוקי שבד. בגלל אפללו הנהדר ובגלל שצנדלר יבלה שם לא מעט.)
גלינארי- צ׳נדלר. ( >>> על קירילנקו ובודינגר.)
פאריד- הרינגטון- ראנדולף. ( סוף סוף אחד למינסוטה בזכות האהבה כמובן.)
מגי-מוזגוב-קופוס. (> על פקוביץ, גם בגלל שמגי למרות שהוא טיפש עדיין טוב יותר, גם בגלל העומק.)
8. יוטה, אותה אולי, איכשהו, מינסוטה תצליח לעבור. המורמונים עדיין יותר טובים.
מו- הייוורד- מרווין- מילסאפ- ג׳פרסון. ספסל של ווטסון, פוי, ברקס, בל, פייבורס וקאנטר.
יוטה צריכה להיות מאוד אנדראצ׳יברית, ומינסוטה ההפך.
9. גולדן סטייט. גם הם לדעתי טובים ועמוקים ממינסוטה, אבל- תלויים בבריאות המפוקפקת של קארי ובוגוט.
קארי- תומפסון- בארנס- לי- בוגוט.
ג׳ק- ראש- ג׳פרסון- לנדרי- ביידרינס. ועל שתי החמישיות האלה עוד יש את הרוקיז שאני אישית מאוד מאוד מחזיק מהם, גרין ואזלי . יש פה מספיק כוח כדי להסתדר עם כמעט כל מה שיבוא עליהם. אם קארי ייפצע יש את ג׳רט ג׳ק, בהחלט ראוי להיות פוינט פותח בליגה. יש את ראש, ג׳פרסון וגרין השומר הנהדר באם בארנס ייתגלה כפלופ (ואין שום סיבה שיהיה, לקלוע הוא יודע.) יש את לאנדרי ביידרינס ואזלי לרגע שבו ייפצע בוגוט, אמנם לאנדרי ולי זה לא שילוב הגנתי מוצלח מדי, אבל ריבאונד והתקפה יהיה שם למכביר, וזה לא כל כך שונה או פחות טוב מהקו הקדמי של מינסוטה כשזו תשחק דקות ארוכות עם לאב- קירילנקו/וויליאמס, שתיהן לא יישמרו, שתיהן ייקחו ריבאונד, אחת תקלע מבחוץ והשנייה מבפנים.
10. פיניקס- יש פה פוטנציאל. פחות עמוקה ממינסוטה, אבל הם כנראה לא סיימו.
דראגיץ בטח לא פחות טוב כרגע מרוביו, וסקולה+גורטאט לא פחות טוב מלאב+פקוביץ׳.
בראון-ווסלי-ביסלי-דאדלי, אני לא חושב שזה פחות טוב מרינדוור- שבד- באדינגר- קירילנקו. (ורוי בלי ברכיים. בוא נחכה לראות שהוא בכלל יכול לשחק את ה10-15 דקות שמכינים לו לפני שסופרים אותו.)
11. נשארנו עם 4 קבוצות שמינסוטה יותר טובה מהן, אבל כמו שהיא חייבת להיות אובראצ׳יברית כדי לעבור את החבורה שלפני, כך גם פה, יכולים בהחלט לעבור אותם.
פורטלנד עם ליליארד- מתיוס- באטום-
אלדרידג׳- לאונרד. אם ליליארד נכנס טוב לליגה, והוא היה מצויין בסאמר ליג, אז גם אם לאונרד ייכשל וייצא פורטלנד תעמיד חמישייה לא פחות טובה ממינסוטה.
סקרמנטו בהחלט יכולה לפרוץ העונה, הם מאוד מאוד עמוקים וכשרוניים.
ברוקס- תומאס
אוואנס- תורנטון- גארסיה
סלמונס- אאוטלאו- ג׳יימס ג׳ונסון
רובינסון- הייז
קאזינס- תומפסון
ניו אורלינס, אם גורדון נשאר בריא, אנדרסון מביא את שהביא באורלנדו ודיוויס מספק חצי מהציפיות, בהחלט יכולים לעבור את מינסוטה.
יוסטון, אם תביא את הווארד או ביינום עד פתיחת העונה גם תדבר חזק על הפלייאוף כנראה.
אז בקיצור, אחרי כל המלל, מינסוטה תהיה בחוץ לעוד עונה לדעתי. אין לה מספיק להתמודד עם השמינייה הראשונה, ומעט מדי בשביל להבטיח עליונות על השאר, מהן ייצאו לדעתי לפחות שתיים שיעברו אותה.