סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 11:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 8:54 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
King Chauncey כתב:
אני לא חושב שמישהו יאמין לך אם לא תביא לינק.

...דווקא בכיתה ו', בקייטנת/מחנה כדורסל הוא היה בין הכי טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 10:18 am 
Sophomore

הישראלים לא עוזבים רק את מכבי אלא גם את ירושלים :)
משה מזרחי עובר לאשדוד
זה ללא ספק בדיוק מה שהיה חסר להם לאליפות :)

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2554202

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 6:20 pm 
Hall of Famer

זר חדש לאילת
http://www.google.co.il/url?q=http://ww ... 5eGL2doI_g

בנוסף גם ליאור חכמון סגר במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 6:30 pm 
Sophomore

למי שתוהה, לזר קוראים אלי הולמן - אם הוא לא היה בחור שחור וגדול ודי מפחיד (לפי התמונה בדראפט אקספרס) הייתי חושב שהוא ילד יהודי טוב בשביל מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 6:33 pm 
Hall of Famer

אפרופו חיפה,זאק רוזן שהיה מועמד לקבוצה כנראה ינחת באולם הפחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

זר גם להרצליה

http://sport.walla.co.il/?w=//2554690

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 9:14 pm 
Sophomore

http://www.draftexpress.com/profile/Rom ... 122/stats/

2.3 ריב' ל2.03 מטר זה בכלל לא משהו. מצד שני 49% ל3 זה משהו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 10:07 am 
Sophomore

http://www.mhbasket.co.il/News.asp?id=1584#.UBjRA7TUOc0
גם העונה יהיה יווני בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 10:14 am 
Hall of Famer

וואלה החתמה מעניינת של חיפה, ולמי שמתעצל: פט קלאת'ס, לא ברמה של אח שלו ולא באותו תפקוד (פט הוא פורוורד), אבל אחלה זר לרמה של ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 1:06 pm 
Senior

נדב, אם יורשה לי לשאול (בלי ציניות בכלל) מה הופך אותו לזר טוב לרמת ליגת על? אני לא מכיר אותו, אבל מהסתכלות על הקריירה מדובר דווקא בשחקן לא ממש מרשים. בקולג' היו לא מספרים מרשימים אבל אז הוא חתם במארוסי מיוון והיכולת בשנתיים אם לומר את האמת ממש לא מרשימה. 4 נק' בשנה הראשונה, 6 נק' בשנה השנייה, שנה אחרי זה הוא כבר עבר לקולוסוס (קבוצה פחות טובה לא?) ועשה מספרים יפים של 14 ו 8 אבל זאת בעצם העונה היחידה הטובה שלו באירופה. בשנה שעברה בפנא הוא בקושי שיחק (רק 11 משחקים) ועשה דווקא סטטיסטיקה לא רעה של 6 נק' ב10 דקות. אבל סה"כ מהסתכלות על הקריירה (לא על השחקן) זה לא עושה רושם כשחקן שעשה דברים גדולים בקריירה שלו עד עכשיו.

חוץ מזה, מה הוא בכלל? 4? 3? בגובה 208 אני מניח שהוא הגיע לעמדה 4 בארץ לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 1:15 pm 
Junior

ביצועי רומל בק:
http://www.youtube.com/watch?v=E_0mUwTOpJk

יופי של טכניקה בג'אמפ שוט. עם גובה כזה וגובה שחרור כדור כזה יהיה לו יתרון על הרבה שומרים מספרי 3 ו 2 בליגה. נראה שיש לו גם אחלה חצי מרחק והליכה חזקה לסל. טוב נו, זה רק מיקס. אבל עם אחוזים כאלה, רוב מה שראינו באמת קורה. קצת מזכיר לי את ג'רוד סטיבנסון שהיה בזמנו בבני הרצליה ובני השרון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 1:19 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
נדב, אם יורשה לי לשאול (בלי ציניות בכלל) מה הופך אותו לזר טוב לרמת ליגת על? אני לא מכיר אותו, אבל מהסתכלות על הקריירה מדובר דווקא בשחקן לא ממש מרשים. בקולג' היו לא מספרים מרשימים אבל אז הוא חתם במארוסי מיוון והיכולת בשנתיים אם לומר את האמת ממש לא מרשימה. 4 נק' בשנה הראשונה, 6 נק' בשנה השנייה, שנה אחרי זה הוא כבר עבר לקולוסוס (קבוצה פחות טובה לא?) ועשה מספרים יפים של 14 ו 8 אבל זאת בעצם העונה היחידה הטובה שלו באירופה. בשנה שעברה בפנא הוא בקושי שיחק (רק 11 משחקים) ועשה דווקא סטטיסטיקה לא רעה של 6 נק' ב10 דקות. אבל סה"כ מהסתכלות על הקריירה (לא על השחקן) זה לא עושה רושם כשחקן שעשה דברים גדולים בקריירה שלו עד עכשיו.

העובדה שיש לו אזרחות יוונית לצד האמריקאית גרמה לו להיות מבוקש ביוון אחרי העונה הטובה ברודוס הקטנטנה ולהגיע לפנתאניקוס. ייתכן שגם אחיו תרם בנדון...
אצלנו אין לזה כמובן כל יתרון. לדעתי הוא הובא לחיפה לא בעמדה 4. כלומר אני מקווה עבור חיפה שהוא לא הגבוה הזר שלה כי הוא וקוזיקרו כשני הגבוהים המשמעותיים היחידים זה לא מספיק (יש גם את שוטבין שהוא פחות רלבנטי). (קורבין מור עדיין לא חתם ומסתבר שיש עוד אי אלו בעיות עימו בדרך לחתימה). לדעתי חיפה היתה צריכה גארד של ממש, כזה שיכול לעזור בהובלת כדור ולהיות סקורר רציני, וקלאתיס לא כזה.
כרגע נראה לי שהסגל המסתמן הוא : סטול, דנהטה סמית, קלאתיס, זר גבוה, קוזיקרו. ומהספבל - שגב, שוטבין, ישראלי נוסף (מדברים עם איתי גרינבוים...אולי קורי קאר), גבוה ישראל נוסף, שון לבנובסקי.
אם זה מה שיהיה - דונטה סמית וקלאתיס' לדעתי יושבים קצת על אותה משבצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 1:30 pm 
Senior

טל אבל לא דנטה סמית ולא קלאטס ממה שנראה הם שום דבר שקרוב לגארד בעמדה 2, זה לא ממש נשמע הגיוני. הרבה יותר הגיוני שהביאו את קלאטס לעמדה 4 עם הגובה שלו, סוג של שרון ששון כזה בעמדה 4 או אפילו שסמית ישחק בעמדה הזאת, מאשר שמי מהם ישחק בעמדה 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:

אז אני מכיר אותו, וחושב שלרמת ליגת העל הוא סבבה. הוא לגמרי 3, אבל הוא אולי בליגת הגמדים ישחק 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:03 pm 
Freshman

הדיון בין טל לקוף ירוק (שניהם אוהדי חיפה בעבר , לא?) גורם לעצבות רבה.
פליטת הקולמוס של טל (ספבל במקום ספסל) - מתאימה לקיצור של ספסל אהבל (סליחה על האסוסיאציה).
נראה לי שהגענו לסיטואציה שאפילו החתמה מוצלחת אחת או שתיים לא תעזורנה- בואו נשווה לשחקנים של שנה שעברה - האם יש שיפור או הרעה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:12 pm 
Junior

היום תם ההזדמנות של אליהו להודיע למכבי שיש לו חוזה בNBA, והפלא ופלא הוא הודיע להם שהוא נשאר בקבוצה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:34 pm 
Hall of Famer

חדשה מרעישה. היית שואל אותי בתחילת הקיץ, הייתי אומר לך שזה מה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:36 pm 
Junior

תומר שטיינהואר מונה לעוזר המאמן של אריאל בית הלחמי בבני הרצליה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
הדיון בין טל לקוף ירוק (שניהם אוהדי חיפה בעבר , לא?) גורם לעצבות רבה.
פליטת הקולמוס של טל (ספבל במקום ספסל) - מתאימה לקיצור של ספסל אהבל (סליחה על האסוסיאציה).
נראה לי שהגענו לסיטואציה שאפילו החתמה מוצלחת אחת או שתיים לא תעזורנה- בואו נשווה לשחקנים של שנה שעברה - האם יש שיפור או הרעה???

אני אוהד חיפה עבר, בהווה ובעתיד (מגיל 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:54 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טל אבל לא דנטה סמית ולא קלאטס ממה שנראה הם שום דבר שקרוב לגארד בעמדה 2, זה לא ממש נשמע הגיוני. הרבה יותר הגיוני שהביאו את קלאטס לעמדה 4 עם הגובה שלו, סוג של שרון ששון כזה בעמדה 4 או אפילו שסמית ישחק בעמדה הזאת, מאשר שמי מהם ישחק בעמדה 2.

הוא לא טוב מספיק לעמדה 4, מצטער. במיוחד לא כשבעמדה 5 יש ישראלי ולא איזה זר מפחיד.
עמדה 3 הוא יכול להיות טוב, ואני מסכים שזה מתנגש עם דונטה סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:58 pm 
Senior

טל, אבל השאלה לא למה הוא מתנגש, אלא לאיזה תפקיד הביאו אותו... על פניו, אם מה שאמרת נכון (ושינו כיוון לגארד זר), אז רוב הסיכוי שהוא הוחתם לעמדה 4 לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:06 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טל, אבל השאלה לא למה הוא מתנגש, אלא לאיזה תפקיד הביאו אותו... על פניו, אם מה שאמרת נכון (ושינו כיוון לגארד זר), אז רוב הסיכוי שהוא הוחתם לעמדה 4 לא?

או שמחתימים שחקן שחקן בלי לראות כמו שצריך איך זה משתלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:10 pm 
Sophomore

באמת טיפה תמוהה ההחתמה של קאלת'יס במיוחד לאור העובדה שהתפקיד שלו במשחק מסתכם בפחות או יותר בהשלכת שלשות.
הוא לא יודע להוריד כדור לרצפה ובכלל זורם טוב במשחק קבוצתי מה שאני מעז לנחש שלא יהיה יותר מידי בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מתי שיחק בישראל סמול פורוורד בגובה 2.08? שרון ששון שהוזכר כאן (שגם הוא למרבה הצער תופקד בעיקר כארבע בשנים האחרונות) הוא לדעתי 2.03.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:41 pm 
Freshman

טל -
גם אני אוהד מכבי חיפה - לפחות עשרים שנה יותר ממך, ואינני חושב שאתה שינית את עורך.

התכוונתי רק להגיד שההתכתבות שלך ושל הקוף הירוק מעידה עד כמה המצב עגום - הן בתכנון והן בביצוע, כי העובדות הנכונות שאתם מביאים בדרך כלל מתאים שיאמרו על ידי מי שבדרך כלל עוקץ את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky, uriel17 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: