סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 3:50 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'אפר כתב:
בלייקרס לוטשים עיניים לעבר בארבוסה. שוב עולים הדיוניים על טרייד ביינום-הווארד. אדי ג'ורדן מצטרף למייק בראון מאחורי הקווים.

* איפה ראית שהלייקרס מעוניינים בבארבוסה? אתה בטוח שזה לא דיווח ישן?

* אדי ג'ורדן נחשב למאמן התקפי מצויין. אמור לאזן את מייק בראון שנחשב למאמן הגנתי מצויין(למרות שלא כל כך ראינו את זה בעונה האחרונה)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 4:47 am 
Hall of Famer

קארל לאנדרי סגר בגולדן סטייט לשנתיים תמורת 8 מיליון, השנה השנייה היא אופציית שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 5:20 am 
Junior

החתמה נהדרת. לאנדרי היה יוצא מן הכלל ביוסטון כמחליף ראשון לגבוהים, וזה גם הולך להיות התפקיד שלו בגולדן סטייט. היה כל כך טוב ביוסטון עד שסקרמנטו נתנה תמורתו את קווין מרטין, אז שחקן מבוקש, הפרנצ׳ייז פלייר של הקבוצה, שהיה אחרי שתי עונות עם ממוצע של 24 נק׳ באחוזים מצויינים (ts%). ועוד סוגריים - אם מחפשים בכוח הקשר בין לנדרי לבוגוט חברו לקו הקדמי - שניהם הועברו בטרייד תמורת שחקן דומה למדי מבחינת מעמד (אליס) כששניהם הוחלפו כי היה להם חבר לקו האחורי שנתפס כפרנצ׳ייז החדש, שהם לא התאימו לשחק יחדיו, פה סטפן קארי שם טייריק אוואנס.

לנדרי אחד מהשחקנים היותר מלוטשים בצבע בליגה וריבאונדר טוב מאוד ליד שניים שלא חסר להם בנושא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 2:03 pm 
Sophomore

RT24 כתב:
ג'אפר כתב:
בלייקרס לוטשים עיניים לעבר בארבוסה. שוב עולים הדיוניים על טרייד ביינום-הווארד. אדי ג'ורדן מצטרף למייק בראון מאחורי הקווים.

* אדי ג'ורדן נחשב למאמן התקפי מצויין. אמור לאזן את מייק בראון שנחשב למאמן הגנתי מצויין(למרות שלא כל כך ראינו את זה בעונה האחרונה)...

פורומים זרים, לא משהו רשמי למדי, אבל נראה לי שמצפים שיחתום על 1.4 כזה או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 4:30 pm 
Freshman

ג'אפר כתב:
RT24 כתב:
ג'אפר כתב:

פורומים זרים, לא משהו רשמי למדי, אבל נראה לי שמצפים שיחתום על 1.4 כזה או משהו בסגנון.

* תוכל להביא לינק? בפורומים שאני גולש בהם לא ראיתי שום איזכור על בארבוסה

* סיכוי לא רע שוויאציץ יחזור השנה לNBA...יכול להיות תוספת טובה לספסל של הלייקרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 5:37 pm 
Sophomore

http://www.lakersnation.com/lakers-rumo ... 012/07/30/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 10:42 pm 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/ ... _7667.html

עכשיו זה רשמי: נייט רובינסון מצטרף לשיקגו בולס - כתבה על השחקן בבלוגובולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2012 11:27 pm 
מנהל פורום

שמח הקיץ בלייקרס. אחרי שג'ורדן היל נעצר ומתנהל נגדו משפט בעוון תקיפה (שגם תועד באופן מקרי לאיזו תכנית ריאליטי בארה"ב), גם מאט בארנס מסתבך. הוא נעצר והתגלה שיש לו חוב של כ25,000$ בגין קנס על נסיעה ללא רישיון תקף, הוא תקף את השוטר, התנגד למעצר.
והתוצאה: המאג שוט הנחמד הבא ושחרור בערבות של 50,000$:
תמונה

MWP מתחיל להראות כבנאדם הכי שפוי בסגל הזה שמבלה את הקיץ במשחקי צדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 12:03 am 
Senior

ציטוט:

לפחות עד הפעם הבאה שהוא ינגח במישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:17 am 
Freshman

סי גיי' מיילס צפוי להחליט בימים הקרובים איפה הוא חותם, כשעל על פי הדיווחים יש עדיפות ללייקרס כרגע. תוספת נחמדה מאוד לספסל, אם וכאשר. מן הסתם יקבל גם דקות בעמדה 3...

אגב, לגבי ג'ורדן היל, אני חושב שאם זה היה כזה רציני והיה חשש ממשי להמשך הקריירה שלה, אני לא בטוח שהלייקרס היו מאריכים לו את החוזה. (ומאט בארנס כבר לא בלייקרס!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 7:04 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
ציטוט:

לפחות עד הפעם הבאה שהוא ינגח במישהו.

או עד שמישהו ינגח לו במרפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:18 pm 
Junior

יש הרבה קלעים בפרי אג'נט, מיילס אחד המתאימים יותר ללייקרס. יכול לשחק לצד נאש קובי, יכול לשחק 2 כשקובי נח. שחקן שפעם קלע ב39% מה3, רק חבל שב5 שנים האחרונות הוא רק מתדרדר מחוץ לקשת (ובאחוזי שדה) עד שהגיע ל30 אחוז בלבד משם... אפשר לתרץ בעזיבה של דרון את הג'אז. בכל מקרה הוא אתלט ומהיר ואני מקווה שיוחתם.

אגב לא יודע אם דיברו על הטימברוולבס:
אמנם יש להם רק כוכב אחד-קווין לאב, אבל מאחוריו? שורה ארוכה של רול פליירס איכותיים.
אני מניח שהחמישיה תהיה דומה לשנה שעברה: רוביו, ווסלי ג'ונסון/רידנאוור, קירילנקו שהצטרף, לאב ופקוביץ'.

מהספסל הם יכולים להרכיב קבוצת NBA שלמה: רידנאוור, באראה, ברנדון רוי (חוזר לשחק, בן 28 והוא מצפה מעצמו לחזור לרמה גבוהה), ויין אלינגטון, מרטל וובסטר, צ'ייס באדינג'ר המצוין, מייקל ביסלי, דריק וויליאמס (יכול לקפוץ השנה בלי בעיות לשחקן מספר 2 של הקבוצה), אנטוני רנדולף, ואני מניח שטוליבר גם ישאר כסנטר מחליף. 10 שחקני ספסל, גם בלי רוקיז זה הספסל הטוב והעמוק בליגה. במחשבה שניה, לא תהיה חמישיה קבועה. יש להם מספיק חוזים גדולים כדי להנחית את האוורד לצד לאב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 2:27 pm 
Freshman

גם שווד ישחק במינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:20 pm 
Junior

נכון.
ואני לא מעודכן, לא הבנתי את טבלת הפרי אג'נט של קדפמ. מתברר שהוולבס העיפו את וובסטר, מתברר שביסלי וג'ונסון בפיניקס, ורנדולף בדנבר.
עדיין זו קבוצת שתשתחל לפלייאוף מערב לדעתי: לאב-פקוביץ'-דריק ויליאמס זה אחלה של קו קדמי צעיר. רוביו רידנאוור באראה רוי ושווד גארדים, קירילנקו ובאדינג'ר הסמולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 3:42 pm 
Junior

אם רוי בכושר זו הקבוצה של השנה. אם לא זו קבוצה נחמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 4:20 pm 
Junior

דיונטה כריסמס לשעבר בעפולה מקבל חוזה בבוסטון, לא חושב שמובטח להגיע לעונה, אבל זה כמו זימון לליגת קיץ..
יחד עם ג'ייסון קולינס האגדי.

רשימת פרי אייג'נטס עדכנית למעוניינים:

1- כלום. כלומר- דרעק פישר, ברון דיוויס בגילו ואחרי עוד פציעה קשה ומייק ביבי יכולים לשחק (אולי) בבית אבות. ויש גם את גילברט ארינס..
2- ברבוסה, מייקל רד, ג'ודי מיקס, מרטל וובסטר
3- קרלוס דלפינו, סי ג'יי מיילס, ג'וש האוורד, אלונזו ג'י, מאט בארנס, פיטרוס, ריאן גומס, ג'וש צ'ילדרס, דונטה גרין, מרקיז דניאלס, טרייסי מקגריידי (??)
4 - אנדריי בלאץ', קניון מרטין, טוליבר, דריק בראון, די ג'יי וויט, יי ג'יאנליאן, טרוי מרפי, אמונדסון
5 - דארקו, ג'רמיין א'וניל, פריזביליה, שלדן וויליאמס, כריס אנדרסן, ממו אוקור..בן וואלאס??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 4:30 pm 
Junior

מיאמי כבר השתמשו בוטרן מינימום שלהם? כמה לפי דעתכם מהשחקנים בעמדות 4-5 יסכימו לשחק תמורת שכר זה?
אני חושב שמרטין יכול להיות שדרוג עצום למיאמי.
גם דארקו, ג'רמיין אוניל , בלאנץ' וכריס אנדרסן יכולים לתת הרבה יותר ממה שיש היום בעמדה 5 (שזה עדיין יהיה לא משהו, אבל עדיף על הכלום הנוכחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 4:46 pm 
Hall of Famer

גם וויין אלינגטון כבר לא במיני.
סונג'י, ג'י לא נשאר בקליבלנד? כי אם לא, אז זאת ידיעה משמעותית מאד לכספי, שכרגע אני חושב שהוא הסמול הטבעי היחידי בסגל ביחד עם אזויבוקה ששיחק כמות מדהימה של 12 משחקים ב-3 העונות האחרונות. בשל פציעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 5:35 pm 
Junior

וגם לוק וולטון בקאבס..

יכול להיות שאלונזו ג'י יישאר שם, הוא רסטריקד.בינתיים מסתבר שעוד לא נחתם חוזה.
בכל מקרה גם אם לא ג'י, הקאבס יש לשער יחתימו סמול אחר מהרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 7:04 pm 
Junior

FLASH כתב:
נכון.
ואני לא מעודכן, לא הבנתי את טבלת הפרי אג'נט של קדפמ. מתברר שהוולבס העיפו את וובסטר, מתברר שביסלי וג'ונסון בפיניקס, ורנדולף בדנבר.
עדיין זו קבוצת שתשתחל לפלייאוף מערב לדעתי: לאב-פקוביץ'-דריק ויליאמס זה אחלה של קו קדמי צעיר. רוביו רידנאוור באראה רוי ושווד גארדים, קירילנקו ובאדינג'ר הסמולים.

תחשוב שוב ותכתוב לנו בבקשה על חשבון מי אתה חושב שמינסוטה תשתחל לפלייאוף?
לא שלא עשו שם את מירב המאמצים לבנות קבוצה שתמנע מקווין לאב להתחיל לעשות בלאגן, וכן, כנראה שיילחמו על מקום בפלייאוף ושיכולות להיות נפילות מפתיעות בדרך, אבל כרגע אני לא רואה איך הם עוברים את 8 הבכירות במערב, וחוץ מהן יש עוד כמה שמינסוטה צריכה להתמודד איתן. 
אני אהיה הרבה יותר מופתע באם יסיימו 8 מאשר יסיימו 12-13.

תאנדר, ספרס, לייקרס וקליפרס יסיימו לפניה, נו בריינר.

הלאה- לעוד ארבע קבוצות יותר טובות ממינסוטה-

5.ממפיס, אותה חמישייה עם קונלי- אלן- גיי- ראנדולף- גאסול שעשתה 62% הצלחה בעונה שעברה, קיבלה חזרה את דרל ארתור הנהדר לספסל ואיבדה רק את מאיו, שלא ממש תרם למאזן המצויין של הגריזליז. יש האומרים שבגלל שראנדולף מתדרדר,ממפיס בסכנה העונה, אז אזכיר שלראנדולף אין ממש מניות גם הוא בעונה הנהדרת של ממפיס שהתגברה על חסרונו וחולשתו - ראנדולף שיחק רק ב28 משחקים, פתח רק ב8, והעמיד ממוצע של 11 נק׳ ב-46%, הכי מעט נקודות שלו מאז עונתו השנייה בליגה והאחוזים הכי חלשים מאז ימי ניו יורק הלא עליזים.

6.דאלאס עם חמישייה של קוליסון- קרטר- מריון- נוביצקי- קאמאן.
עם ספסל עמוק של דלונטה ווסט, או-ג׳יי מאיו, דאנטיי ג׳ונס, אלטון ברנד.
מישהו רואה את מינסוטה מסיימים לפניהם אם נוביצקי לא נפצע? ( והוא לא הפסיד יותר מתשעה משחקים מאז עונת הרוקי.)

7.דנבר- רק התחזקה בקיץ, קבוצה סופר עמוקה וכשרונית.
טיי לאוסון- מילר- פורנייר. ( לאוסון >>> רוביו. עם כל הכבוד לאחרון, שנתן חצי עונת רוקי מגניבה.)
אפללו- ברואר- המילטון. (>>> על כל מה שיש למינסוטה בעמדה הזאת, רינדאור והרוקי שבד. בגלל אפללו הנהדר ובגלל שצנדלר יבלה שם לא מעט.)
גלינארי- צ׳נדלר. ( >>> על קירילנקו ובודינגר.)
פאריד- הרינגטון- ראנדולף. ( סוף סוף אחד למינסוטה בזכות האהבה כמובן.)
מגי-מוזגוב-קופוס. (> על פקוביץ, גם בגלל שמגי למרות שהוא טיפש עדיין טוב יותר, גם בגלל העומק.)

8. יוטה, אותה אולי, איכשהו, מינסוטה תצליח לעבור. המורמונים עדיין יותר טובים.
מו- הייוורד- מרווין- מילסאפ- ג׳פרסון. ספסל של ווטסון, פוי, ברקס, בל, פייבורס וקאנטר.
יוטה צריכה להיות מאוד אנדראצ׳יברית, ומינסוטה ההפך.

9. גולדן סטייט. גם הם לדעתי טובים ועמוקים ממינסוטה, אבל- תלויים בבריאות המפוקפקת של קארי ובוגוט.
קארי- תומפסון- בארנס- לי- בוגוט.
ג׳ק- ראש- ג׳פרסון- לנדרי- ביידרינס. ועל שתי החמישיות האלה עוד יש את הרוקיז שאני אישית מאוד מאוד מחזיק מהם, גרין ואזלי . יש פה מספיק כוח כדי להסתדר עם כמעט כל מה שיבוא עליהם. אם קארי ייפצע יש את ג׳רט ג׳ק, בהחלט ראוי להיות פוינט פותח בליגה. יש את ראש, ג׳פרסון וגרין השומר הנהדר באם בארנס ייתגלה כפלופ (ואין שום סיבה שיהיה, לקלוע הוא יודע.) יש את לאנדרי ביידרינס ואזלי לרגע שבו ייפצע בוגוט, אמנם לאנדרי ולי זה לא שילוב הגנתי מוצלח מדי, אבל ריבאונד והתקפה יהיה שם למכביר, וזה לא כל כך שונה או פחות טוב מהקו הקדמי של מינסוטה כשזו תשחק דקות ארוכות עם לאב- קירילנקו/וויליאמס, שתיהן לא יישמרו, שתיהן ייקחו ריבאונד, אחת תקלע מבחוץ והשנייה מבפנים.

10. פיניקס- יש פה פוטנציאל. פחות עמוקה ממינסוטה, אבל הם כנראה לא סיימו.
דראגיץ בטח לא פחות טוב כרגע מרוביו, וסקולה+גורטאט לא פחות טוב מלאב+פקוביץ׳.
בראון-ווסלי-ביסלי-דאדלי, אני לא חושב שזה פחות טוב מרינדוור- שבד- באדינגר- קירילנקו. (ורוי בלי ברכיים. בוא נחכה לראות שהוא בכלל יכול לשחק את ה10-15 דקות שמכינים לו לפני שסופרים אותו.)

11. נשארנו עם 4 קבוצות שמינסוטה יותר טובה מהן, אבל כמו שהיא חייבת להיות אובראצ׳יברית כדי לעבור את החבורה שלפני, כך גם פה, יכולים בהחלט לעבור אותם.
פורטלנד עם ליליארד- מתיוס- באטום- אלדרידג׳- לאונרד. אם ליליארד נכנס טוב לליגה, והוא היה מצויין בסאמר ליג, אז גם אם לאונרד ייכשל וייצא פורטלנד תעמיד חמישייה לא פחות טובה ממינסוטה.

סקרמנטו בהחלט יכולה לפרוץ העונה, הם מאוד מאוד עמוקים וכשרוניים.
ברוקס- תומאס
אוואנס- תורנטון- גארסיה
סלמונס- אאוטלאו- ג׳יימס ג׳ונסון
רובינסון- הייז
קאזינס- תומפסון

ניו אורלינס, אם גורדון נשאר בריא, אנדרסון מביא את שהביא באורלנדו ודיוויס מספק חצי מהציפיות, בהחלט יכולים לעבור את מינסוטה.

יוסטון, אם תביא את הווארד או ביינום עד פתיחת העונה גם תדבר חזק על הפלייאוף כנראה.

אז בקיצור, אחרי כל המלל, מינסוטה תהיה בחוץ לעוד עונה לדעתי. אין לה מספיק להתמודד עם השמינייה הראשונה, ומעט מדי בשביל להבטיח עליונות על השאר, מהן ייצאו לדעתי לפחות שתיים שיעברו אותה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 8:02 pm 
Hall of Famer

צ'אנסי ,אתה רציני בנוגע לדראגיץ' מול רוביו, ובנוגע לקו הקדמי של פניקס מול הקו הקדמי של מינסוטה? בעיניי, שניהם הם נו בריינר לטובת מינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2012 8:20 pm 
Junior

אלא אם לאב או רוביו יפצעו, מינסוטה לא תסיים 12-13.

5 הגדולות במערב סגורות: ת'אנדר לייקרס קליפרס ס"א וממפיס.
למינסוטה יש לא פחות כשרון מכל קבוצה אחרת. המאבריקס מחזיקים בנוביצקי, ואוסף שחקנים נחמדים שאני לא רואה אף אחד מהם הופך לאופציה שניה סבירה: מאיו קרטר בראנד, קאמן, מריון וקוליסון. אם מישהו מהם יקלע מעל 12 נק', זה יהיה באחוזים רעים. מול דנבר, אני לוקח את רוי בלי ברכיים ובאראה לפני אפללו וקורי ברואר. אני גם לוקח את פקוביץ' ואת הדק' שדריק וויליאמס ישחק לצד לאב הרבה לפני מגי והצמד מוזגוב-קופוס שלא שווים כמעט כלום.

אני יכול לראות את הוולבס נופלים מאחורי יוטה וגולדן סטייט, אבל לדעתי הם יעברו אותם ויהיו בפלייאוף. שילוב של סטאר פאוור של לאב, מאמן מצוין, צעירים מצוינים (לאב רוביו ודריק ויליאמס הבולטים) סנטר איכותי וקירילנקו ורוי המנוסים. כלומר לדעתי הוולבס יתחרו על מקומות 6-10.

כאן כבר ממש הצחקת אותי:
King Chauncey כתב:
דראגיץ בטח לא פחות טוב כרגע מרוביו, וסקולה+גורטאט לא פחות טוב מלאב+פקוביץ׳.

מדובר על קווין לאב, הגבוה שעושה 26+13, עם אחוזי שלוש ועונשין מעולים, כן? גורטאט - נחכה ונראה מה הוא שווה בלי סטיב נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 1:08 am 
Junior

כן, דראגיץ לא פחות טוב כרגע מרוביו.
נוטים להתלהב יתר על המידה מרוביו, שוכחים שאחרי הכל הוא בסך הכל שיחק כמה חודשים בליגה, היה מגניב, לא הביא את הקבוצה שלו למאזן מנצח, ואחרי החודש הראשון בליגה התחיל לזרוק לבנים.
אז לא קראתי לו אפס, בסך הכל הגדרתי אותו כשווה +- לדראגיץ׳, אותו דראגיץ׳ שהיה פנטסטי כשקיבל את המושכות ביוסטון, וכבר היה מצויין במדי אותה פיניקס כשהחליף את נאש כשנפצע, עם הופעות פלייאוף מצויינות, אחת זכורה במיוחד מול הספרס עם מעל 20 נק׳ ברבע האחרון אאל״ט.

על הגבוהים יכול להיות שהייתי צריך לרשום שהיתרון של מינסוטה קטן כדי למנוע התעסקות יתר בשורה הזאת, אבל בכל זאת-
פקוביץ עוד רחוק מגורטאט, בשני צדי המגרש. את השורה הזאת של ״בוא נראה איך x נראה בלי נאש״ כבר מזמן נמאס לשמוע. גורטאט סנטר טופ 10 בליגה גם עם דראגיץ, כמו שאמארה היה פורוורד טופ 5 גם עם פלטון.
לאב כמובן עולה בהרבה על מכונת הלואו פוסט לואיס סקולה, אבל-
אם מדברים רק על העונה האחת הקרובה והיחידה אני לא יודע איזה צמד הייתי מעדיף.
בצמד סקולה-גורטאט אתה מקבל ניסיון, יכולות סקורינג נהדרות בתוך הצבע משניהם, הגנה טובה משניהם ויכולת חסימה מגורטאט.
בצמד לאב-פקוביץ׳, על כל מעלותיו של לאב והיכולת הלא רעה שהפגין פקוביץ בחודשיים שהוא שיחק בליגה, יש גם לא מעט חסרונות. לא לאב ולא פקוביץ מהווים חצי מהביטחון שיש באחד כמו סקולה בלואו פוסט. שניהם לא שומרים טובים, ושניהם כמעט ולא מהווים גורם מרתיע לחדירות לצבע יענ שניהם לא חוסמים.
אז כן, לאב באמת עילוי, אבל זה לא שמדובר בשני קוטלי קנים בצד השני, סקולה+גורטאט זה אחד מהצמדים החזקים בליגה.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 1:31 am 
Hall of Famer

ואפילו הם לא ידעו שהם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 2:00 am 
Junior

אמארה זה כשרון שרואים פעם בדור, היה לו פוטנציאל להפוך לאחד השחקנים הטובים בעולם, היה לי ברור שהוא יצליח בלי נאש.

על לאב-סקולה עדיף לא לדבר. לגבי פקוביץ'- הוא סקורר מצוין בפוסט, ולטעמי הוא שחקן מוכשר התקפית יותר מגורטאט. הפולני חוסם וריבאונדר, כסקורר הוא אתלט מצוין, מאוד נייד, מסיים טוב, ולא הרבה יותר. פקוביץ' קלע נקודה וחצי פחות ממנו, אבל שיחק 5 דקות פחות, קלע באחוזים קצת יותר טובים, ולא שיחק ליד סטיב נאש- לך נמאס לשמוע אבל לי אין ספק שהשנה גורטאט ירד או בטור הנק' או באחוזי השדה, משמעותית (כמו שברבוסה ושון מריון ירדו לפניו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: