סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 6:55 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פקוביץ' הרבה יותר טוב התקפית מגוטראט למרות שמבחינה כללית יתכן שאתה צודק וגוטראט טוב יותר בסיכום הכללי.
לגבי סקולה לא כמו שאמרת סקולה שומר די גרוע ודי רך.סקולה+גוטראט הם ממש לא מהצמדים הכי טובים בליגה(ולא יהיה קשה לשלוף צמדים טובים יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 7:37 am 
Junior

FLASH כתב:

5 הגדולות במערב סגורות: ת'אנדר לייקרס קליפרס ס"א וממפיס.
למינסוטה יש לא פחות כשרון מכל קבוצה אחרת. המאבריקס מחזיקים בנוביצקי, ואוסף שחקנים נחמדים שאני לא רואה אף אחד מהם הופך לאופציה שניה סבירה: מאיו קרטר בראנד, קאמן, מריון וקוליסון. אם מישהו מהם יקלע מעל 12 נק', זה יהיה באחוזים רעים. מול דנבר, אני לוקח את רוי בלי ברכיים ובאראה לפני אפללו וקורי ברואר. אני גם לוקח את פקוביץ' ואת הדק' שדריק וויליאמס ישחק לצד לאב הרבה לפני מגי והצמד מוזגוב-קופוס שלא שווים כמעט כלום.

.

קיוויתי שמישהו אחר יענה על זה, לא קרה, אז-

א. גם בראנד, גם קיימן וגם מריון שווים כבר כמה שנים טובות 12 נק' למשחק באחוזים "סבבה".
אתה רוצה לעשות השוואה למינסוטה מבחינת ייצור נקודות?

משחקני הפנים- נוביצקי + קיימן + בראנד >= לאב + פקוביץ' + וויליאמס.
מריון >= קירילנקו

שחקני החוץ- קוליסון + ווסט + באוביוס + מאיו + קרטר >> רוביו + רינדוור + שבד + בראה + באדינגר + רוי

לכל הפחות בדאלאס יש לא פחות יכולת ייצור נקודות, אבל מה שיותר חשוב, הדיון נסוב סביב כניסה לפלייאוף כן/לא.
אז אתה יכול לחשוב שאין שם אופציה שנייה סבירה בין בראנד קיימן קרטר מאיו קוליסון ומריון, השאלה היא האם אתה חושב שהחבורה הזאת כל כך חלשה עד כדי שתמנע מדירק נוביצקי פלייאוף לראשונה אחרי 12 עונות.
אז סבבה שלאב נהפך למכונת נקודות עדיפה על דירק. בינתיים 12 עונות דירק נוביצקי מוביל את הקבוצה שלו לפלייאוף, וקווין לאב וה"סטאר קווליטי" שלו הוביל לארבע עונות של מאזן מביש.

ב. הדבר היחיד שאתה אומר לי כשאתה רושם שאתה מעדיף את רוי בלי הברכיים ובראה לפני אפללו זה שלא ראית את האחרון משחק. שום דבר מעבר לזה.

הצמד מוזגוב+ קופוס נותנים אחלה הגנה, זה לא כמעט כלום. נתנו עונה טובה מאוד בשביל סנטר מחליף, כלומר עשו את העבודה שלהם, ושניהם שחקנים עדיפים על סטימסמה, הסנטר המחליף בצד השני.

פקוביץ' מול מגי זאת השוואה קשה, ולהגדיר שהיית לוקח מישהו הרבה לפני האחר מעיד על כך שאתה משוחד בנושא.. מגי מביא אתלטיות ויכולת חסימה שמינסוטה מתפללת שפקוביץ' יצליח לפתח רבע..

דרק וויליאמס לא הוכיח בעונת הרוקי שלו שהוא שחקן עדיף על ה-4 המחליף של דנבר, וילנואבה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 8:21 am 
Freshman

אני חושב שמאוד קשה למדוד כרגע את הסגל של מינסוטה כיוון שיש יותר מדי סמני שאלה בסגל שלה.
איך יתאושש רוביו מהפציע, ובכלל, מה באמת הוא שווה?
האם דריק וויליאמס יפרוץ?
האם קירילנקו יביא את הכושר המדהים שלו איתו למנש?
ומה שווה שווד במנש?

שני דברים אני יכול להגיד לטובת מינסוטה כבר עכשיו:
1. יש פה קבוצה מאוד אינטילגנטית (רוביו+קירילנקו+לאב בהרכב אחד) שבשילוב עם מאמן מצויין יוכלו להוציא לנו קבוצה מאוד איכותית ומאוד מהנה לצפייה.
2. זו קבוצה שתוכל לשנות את סגנון המשחק לפי הצורך כשלאב ופקוביץ' כמטרות בהתקפה יכולים לשמש עוגן למשחק עומד טוב ומצד שני אפשר להקפיץ את קירלנקו ל4, לתת לרוביו את הכדור ולשים לידו את שווד ובאריאה ולהתחיל לרוץ. גם פה הנאה מובטחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 8:30 am 
Junior

ועדיין זו קבוצה נחמדה, אולי פלייאוף, גג סיבוב שני, אלא אם כן ברנדון רוי פתאום בכושר אול-סטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 8:34 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
ועדיין זו קבוצה נחמדה, אולי פלייאוף, גג סיבוב שני, אלא אם כן ברנדון רוי פתאום בכושר אול-סטאר.

מסכים. חסר להם עוד סקורר. לאב יקלע את ה20 שלו. פקוביץ אחלה שחקן לדעתי. רוביו וקירילנקו קבוצתיים ולא יבכו אם הסקנד גארד ולאב יקעלו 50 יחד במשחק.
השאלה האם הסקנד גארד שלהם - ברנדון רוי יכול לשחזר את היכולות שלו מפעם. אם כן אז הם יהיו לא רעים בכלל.
לכו תדעו,אולי הארדן לא ימשיך בOKC אחרי העונה הבאה. הספרס יהיו מאד מאד מבוגרים, הלייקרס גם מאד מבוגרים, ופתאום ב2013-2014 יש למינסוטה סיכוי להיות מקום טוב למעלה במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 8:39 am 
Junior

יש כמה אפשרויות -
יש את האפשרות שברנדון רוי איכשהו חוזר פיזית ליכולת מהשנים הטובות. הברנדון רוי של פורטלנד ולא מהשנה וחצי האחרונות. שחקן שנחשב למעולה והוא אפילו יותר מזה. הוא הופך כמובן לעוגן ההתקפי של הקבוצה ליד לאב ונותן להם קבוצה שבאמת יכולה להפתיע.

יש גם אפשרות שברנדון רוי לא יגדל פתאום סחוס אבל ישתלב בצורה חיובית כאופציה שהיא לא אול-סטאר. סוג של גראנט היל בפיניקס אולי.

התסריט השלילי הוא שברנדון רוי פשוט לא יהיה טוב. זה לא יעבוד. אין לו מספיק סחוס. הוא לא יהיה אפקטיבי.
במקרה הזה יש 2 תת אפשרויות: ברנדון רוי פשוט יקבל את זה ויפסיק לשחק. יתלה את הנעליים ויהפוך להיות פרשן.
או שיקרה מה שקרה בפורטלנד והוא יתעקש שהוא תכף, ממש במשחק הבא, חוזר להיות ברנדון רוי של פעם והטימברוולבס יפסידו כמה משחקים כשהם משחקים 4 נגד 5 עם ברנדון רוי מדדה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 9:48 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא אוהב רוביו וברנדון רוי ביחד בקו אחורי אחד. נראה לי שסגנון המשחק שלהם מתנגש. רוי, בהנחה שהוא בכושר, צריך לידו מלצר מעדות הקירק היינריכים, אלא אם כמובן התוכנית היא שרוי שחקן שישי, ואז זה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 10:30 am 
Hall of Famer

לרוביו יש בעיה להיות מלצר לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 11:04 am 
Hall of Famer

אכן יותר מדי סימני שאלה בסגל הזה אבל דווקא בגלל זה, סגל הווטרנס בהנהגת נוביצקי עדיף, לפחות על הנייר. למיניסוטה יהיה קשה להיכנס לפלייאוף. הם יעשו זאת אם הכל יתחבר.

הצד ההגנתי שם חלש למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 11:11 am 
Senior

כן. הכוונה ב"מלצר" זה לרכז שאמנם מוסר אבל הוא סך הכל די פאסיבי ולא מייצר הרבה. רוביו הוא שחקן יצירתי ואקטיבי שאוהב לרוץ בטרזישן. פורטלנד של רוי היתה הקבוצה הכי איטית ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 11:34 am 
מנהל פורום

לפי ההגדרה הזו, רוביו למעשה היה מלצר כזה בברצלונה. זה אומנם פגע בסטט' האישית שלו וגם אולי הוציא ממנו רק 25% מהיכולת שלו, אבל סך הכל הקבוצה הצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 11:46 am 
Senior

אולי. אבל גם אם זה יעבוד (ממש לא בטוח) כמה זמן אתה חושב שרוביו ישאר שם אם זה מה שיעשו ממנו שוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 11:52 am 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
אולי. אבל גם אם זה יעבוד (ממש לא בטוח) כמה זמן אתה חושב שרוביו ישאר שם אם זה מה שיעשו ממנו שוב ?

לא יודע כמה זמן הוא ישאר שם... אבל הם בטוח יקבלו ממני מייל זועם מאוד שדורש להעביר אותו. בשביל מה אני משלם כסף??? (לספק האינטרנט שלי כדי לראות משחקים באופן פיראטי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 1:01 pm 
Junior

ראיתי את אפללו בכל הסדרות מול הלייקרס, בפרט בסיבוב הראשון השנה אחרי הקפיצה שלו. התקפית הוא היה בכלל לא משהו, אולי סתם בכושר רע.

גם אחרי 15 פליאופים רצופים, מתישהו יגמר הנוביצקי וישאר מחוץ לפלייאוף. קוין לאב לא קיבל לצידו בשום שלב סגל פלייאוף והיה צעיר בעונות הראשונות, אז אין משמעות ל4 שנים מחוץ לפלייאוף. אני לא אומר שלאב בודאות יהיה בפלייאוף והמאבס ישארו בחוץ, גם עם שתי הקבוצות בפנים יש מקום לעוד אחת בשמיניה (דנבר אני מניח). העניין הוא שכרגע לצד לאב יש שלושה רוקים איכותיים-רוביו דריק ויליאמס ופקוביץ', שיכנסו לעונה השניה שלהם. לשני הראשונים יש פוטנציאל אולסטאר. נכון, אם אתה יוצא מנקודת הנחה שרוי יסריח את המגרש, שקירילנקו יהיה פחות טוב ממריון, ששלושת הרוקים ולאב ישארו איפה שהם כרגע, כנראה הם לא יהיו בפלייאוף. אני יוצא מנקודת הנחה הפוכה, שהם ישתפרו באופן טבעי ולאב-פקוביץ' יהיו לא פחות טובים מדירק-קאמן, שויליאמס לכל הפחות יהיה ברמה של בראנד, ושאין סיבה שקירי יהיה פחות טוב ממריון. גם בקו האחורי, את רוביו ורידנאוור אני לוקח לפני קוליסון ודלונטה. רוי=קרטר, ונשארנו עם באראה ובאדינג'ר מול מאיו ובובואה. אין פה עדיפות. אם אני חייב להמר, דנבר תסיים שישית באזור 45 נצחונות, דאלאס ומיני יסיימו באיזור 50% נצחונות או קצת יותר, אולי שתיהם ישתחלו לפלייאוף ואולי אחת תישאר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 2:10 pm 
Freshman

Att כתב:
אכן יותר מדי סימני שאלה בסגל הזה אבל דווקא בגלל זה, סגל הווטרנס בהנהגת נוביצקי עדיף, לפחות על הנייר. למיניסוטה יהיה קשה להיכנס לפלייאוף. הם יעשו זאת אם הכל יתחבר.

הצד ההגנתי שם חלש למדי.

אני לא חושב שאתה צודק. בשנה שעברה הם היו חזק מאוד בתמונת הפלייאוף עד שרוביו נפצע ובקיץ, לפחות על הנייר, הם רק השתפרו. לדעתי מספיק שרוביו יחזור לכושר של שנה שעברה ושקירילנקו ישתלב בצורה סבירה כדי להכנס לפלייאוף. אם שווד ובעיקר וויליאמס פורצים (ובטח אם רוי חוזר לכושר טוב)- היא תהיה המרעננת הרשמית של הליגה והיא תיאבק אפילו על ביתיות.

ההגנה, ד""א, לא צריכה להיות כזאת זוועתית. גם רוביו וגם קירילנקו באותו הרכב- אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם ביחד עם רוביו שהוא שומר וחוטף טוב גם במונחי מנש. אני מסכים שחסר שומר הגנתי טוב, שרצוי שיתפקד גם כבלוקר, אבל לא צריך להסחף- לאב ופקוביץ' הם אמנם שומרים בינוניים אבל מצד שני הם צמד ריבאונדרים פאנטאסטיים ויחד עם קירילנקו ורוביו, שגם הם ריבאונדרים טובים לעמדות- זו צריכה להיות קבוצת הריבאונד הכי טובה אן. בי. איי. בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 3:09 pm 
Sophomore

עדיין לדעתי הקבוצות החזקות במערב יהיו אוקלוהומה סיטי הלייקרס והקליפרס
כל האחרות פחות מעניינות כרגע

אחריהן מגיעות סן אנטוניו ממפיס דאלאס דנבר

הקרב על המקום השמיני יהיה בין מינסוטה ליוטה

אם הלייקרס יצליחו בכל זאת גם להביא את הווארד אז לגמרי הם חוזרים לתמונת האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 4:41 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהקליפרס הם ברמה של אוקלוהומה והלייקרס. יש להם את הפוטנציאל אבל זה לא אומר שהם יצליחו לממש אותו. אני מסכים עם כל שאר הדברים שכתבת אבל קשה לחזות איך העונה תתפתח. יש מספר קבוצות חביבות במערב שיכולות להתחבר ולרוץ היטב, אחת מהן היא מיניסוטה אבל גם לג"ס יש כשרון. פציעות, כושר לא טוב של שחקנים, כימיה שנוצרת, התפתחות של שחקנים צעירים. יש הרבה אלמנטים שנכנסים לתוך עונה של קבוצה שקשה לחזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 6:06 pm 
Hall of Famer

פקוביץ' יתחיל את העונה השלישית שלו.
וקירילנקו באמת סימן שאלה גדול. את העונות היפות שלו הוא נתן בתור פאוור פורוורד. במינסוטה הוא הולך לשחק את רוב הדקות בעמדת הסמול, שם הוא היה בינוני מאד ואני אפילו עדין. גם בצסק"א הוא שיחק בתור פאוור פורוורד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 7:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
וקירילנקו באמת סימן שאלה גדול. את העונות היפות שלו הוא נתן בתור פאוור פורוורד. במינסוטה הוא הולך לשחק את רוב הדקות בעמדת הסמול, שם הוא היה בינוני מאד ואני אפילו עדין. גם בצסק"א הוא שיחק בתור פאוור פורוורד.

זה לא לגמרי מדוייק עד כמה שאני זוכר. לקירילנקו היו בסך הכל 3 עונות שניתן להגדיר כטובות, בראשונה (2003-4) הוא באמת היה יותר פאוור ליד הארפרינג בחמישיה, אבל בשתי העונות הבאות הוא שיחק לא מעט ליד שני גבוהים, במיוחד בעונת 2005-6 שבה הוא פתח כמעט תמיד ליד אוקור וקולינס או אוקור ובוזר. אין לי פילוח מדוייק של הדקות לעונות האלו, אבל למיטב זכרוני ב-2 מתוך 3 העונות הטובות שלו הוא שיחק יותר סמול מפאוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 8:42 pm 
Junior

לא לגמרי רוני.
כי כאשר אוקור שיחק ביוטה הוא זרק המון מבחוץ והרבה פעמים מי ששמר גבוהים ושיחק בצבע היה קירי ולא אוקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 9:02 pm 
Freshman

לפי ESPN, הלייקרס מעוניינים בבארבוסה...
אני מאוד מקווה שיחתום. מבין הגארדים שנשארו הוא הכי טוב.חיזוק משמעותי לספסל, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 9:59 pm 
Hall of Famer

רן, אפשר להגיד שאוקור שיחק בהתקפה יותר בחוץ מקירי, אבל הגנתית? לשים את אוקור, סבן פוטר שמנמן וכבד על סמולים? נגדיר את זה ככה, ב-2004 כשיוטה שיחקה מול קליבלנד, מי שמר על לברון? כשהיא שיחקה מול בוסטון, מי שמר על פירס? רק קירילנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 10:19 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
רן, אפשר להגיד שאוקור שיחק בהתקפה יותר בחוץ מקירי, אבל הגנתית? לשים את אוקור, סבן פוטר שמנמן וכבד על סמולים? נגדיר את זה ככה, ב-2004 כשיוטה שיחקה מול קליבלנד, מי שמר על לברון? כשהיא שיחקה מול בוסטון, מי שמר על פירס? רק קירילנקו.

לא רק, אני מניח שגם המחליפים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2012 10:42 pm 
Junior

מינסוטה קבוצה מגניבה ויהיה שמח אם הם ייכנסו. אני לא חושב שהפער בין דנבר, דאלאס יוטה, מיני הוא כזה גדול שפציעה פה ושם תמנע ממיני להכנס. בעיני, למעט נוביצקי אין באף אחת מהקבוצות הנ"ל סופרסטאר ענק שבזכות רצונו הבלעדי הוא יגיע לפלייאוף. זה יותר אימון ואווירה. יחסית למישהו שנחשב למשהו בליגה, לאב צריך להפסיק להתבכיין ולעשות יותר להפוך את הקבוצה שלו לוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2012 12:41 am 
Hall of Famer

וכריס בוש צריך להתאמץ יותר כדי להביא את טורונטו להישגים... אין מה לעשות, הגורם החשוב ביותר בקבוצת נ.ב.א. הוא הג'י-אם שלה. נוביצקי לא לקח אליפות עד שלא שמו לידו את צ'נדלר, קובי לא חזר לבמה הגדולה עד שלא צוות עם גאסול ואם לאב לא יקבל חיזוק משמעותי (שאלה מעניינת האם יהיה פלייאוף או לא השנה) הוא לא יגיע לכלום. כוכבים מודעים לכך (אלא אם כן הם טיפשים ורודפי אגו כמו הווארד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: