סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מצליח להבין ממתי ההצלחה באולימפיאדה של ישראל נמדדת בהאם מישהו הביא מדליה או לא,הרי אם היו לוקחים רק את הפוטנציאליים היו אולי חמישה אנשים שיוצאים ללונדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא הבנתי את הקשר בין החלק הראשון של המשפט לשני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:26 pm 
Junior

על מנת שתבין:

קודם כל זה כתגובה על דברי ההבל שנשפכים כרגע מאנשים כמו יהודה מעיין(לפי ויקיפדיה מקום 17 במונטריאול).

אני לא רואה כישלון גדול בעניין של אי הבאת מדליה(הרי ספרו את כל אלו שנכשלו וציינו שעדיין אין מדליה וגם אחרי היום הזה והיום ההוא),אני מוסיף ומציין שאם היו לוקחים רק את הספורטאים שיש להם סיכוי סביר(על סמך הישגי עבר,רמת התחרות וכו') אז היו שולחים את צוברי(למרות שהכתובת במקרה שלו הייתה על הקיר),קורזיץ',אריק זאבי,שלזינגר,שטילוב ואנדיוני...בלי אף אחד בבריכה,בלי אף אחד באתלטיקה ובלי שחר פאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:34 pm 
Sophomore

THE G1 כתב:
לא מצליח להבין ממתי ההצלחה באולימפיאדה של ישראל נמדדת בהאם מישהו הביא מדליה או לא,הרי אם היו לוקחים רק את הפוטנציאליים היו אולי חמישה אנשים שיוצאים ללונדון.

ממתי שישראל לקחה 5 אולימפידיות רצופות לפחות מדליה אחת.

ברור שלא כולם פוטנציאליים, אבל שולחים גם כאלה שבסיטואציה מסויימת יכולים להפתיע ו/או שזאת הכנה לקראת האולימפיאדה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:35 pm 
Hall of Famer

מה זה קשור? אין לי בעייה ששולחים אנשים כמו תומרקין או רץ המרתון. אבל בסופו של דבר מדליות הן התכלית הספורטיבית של האולימפיאדה, ולחזור בלעהיהן זה כשלךון מוחץ - בטח במקצועות בהם יש לנו מדליסטים ובעלי תארים אירופים ועולמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 10:55 pm 
Junior

לא ,זה יכול להיות כישלון מוחץ רק אם אתה פייבוריט מוחלט במקצוע שלך(אם הג'אמייקנים למשל לא היו יוצאים עם מדליה מה100 מטר,זה כישלון מוחץ),הספורטאים המובילים שלנו היו בעלי סיכוי בין סביר(קורזיץ) וקלוש(זאבי,שברור לכולם שהוא הרבה אחרי השיא).אגב,אם נבחרת ישראל בכדורסל הייתה איכשהו מצליחה להתברג לאולימפיאדה ונותנת תצוגה ברמת סין/טוניסיה,זה גם נחשב לכישלון מוחץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:14 pm 
Hall of Famer

לא. בשביל נבחרת ישראל בכדורסל רק להגיע לאולימפיאדה זו הצלחה. בשביל טומרקין להגיע למקום שביעי זה יפה מאד. בשביל לי קורזיץ, אלופת העולם המכהנת (פעמיים ברציפות), להגיע למקום שישי זה כשלון - בעיקר לנוכח הקריסה בשלושת השיוטים האחרונים. ולנבחרת אולימפית שלמה לחזור עם 0 מדליות פעם ראשונה ב-20 שנה - זה כשלון מוחלט.
לצורך העניין, אם אלוף עולם מכהן פעמיים רצוף במקצוע כלשהו בשחייה מגיע שישי באולימפיאדה זה כשלון מוחלט - גם אם יש לו מתחרים שקרובים אליו. בטח כשהוא נמצא בעמדת מדלייה בהפרש גדול בבריכה האחרונה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אוגוסט 07, 2012 11:22 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:14 pm 
Sophomore

אם היו מפסידים כל משחק ב 30 הפרש אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:26 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא. בשביל נבחרת ישראל רק להגיע לאולימפיאדה זו הצלחה. בשביל טומרקין להגיע למקום שביעי זה יפה מאד. בשביל לי קורזיץ, אלופת העולם המכהנת (פעמיים ברציפות), להגיע למקום שישי זה כשלון - בעיקר לנוכח הקריסה בשלושת השיוטים האחרונים. ולנבחרת אולימפית שלמה לחזור עם 0 מדליות פעם ראשונה ב-20 שנה - זה כשלון מוחלט.
לצורך העניין, אם אלוף עולם מכהן פעמיים רצוף במקצוע כלשהו בשחייה מגיע שישי באולימפיאדה זה כשלון מוחלט - גם אם יש לו מתחרים שקרובים אליו. בטח כשהוא נמצא בעמדת מדלייה בהפרש גדול בבריכה האחרונה.

חייב לציין שזה משעשע,אפשר לחשוב שבפעמים קודמות חזרנו עם עשר מדליות כל אולימפיאדה,מזכיר לך שב2008 ו2000 קלגנוב וצוברי "כולה" זכו בארד.

רגע,תומרקין סיים במקום השביעי במקצה שלו אז זה הצלחה,שטילוב במקום השישי,הצלחה או כישלון? אני לא מבין ממי בדיוק ציפית להביא מדליה? אני לא מבין גדול בשיט,אבל למרות היותה של לי קורזיץ אלופת עולם,זה עדיין ספורט שמאוד מושפע מתנאי השטח שבו מתקיימות התחרויות וקרה מה שקרה והיא סיימה במקום השישי...

נערך לאחרונה על ידי THE G1 בתאריך ג' אוגוסט 07, 2012 11:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:32 pm 
Junior

kfir כתב:
מי שנשאר אחרון שיקפל בבקשה את הדגל ויחזיר לבן לולו באפסנאות

כפיר השעה כבר 23:30 ובן לולו הלך עם הג'ינג'י, אני לא מוצא אותו והאפסנאות סגורה. אני יושב פה על הפודיום הריק כבר שעה והמנקה האוסטרלית רוצה ללכת הביתה לישון.
מה לעשות עם הדגל?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

כולה ארד זה מדליה אולימפית, כולה כלום זה כלום. לא חזרנו עם 10 מדליות כל אולימפאדה, אבל חזרנו עם משהו במשך 20 שנה רצופות.
שטילוב? מדליסט ארד בשתי אליפויות העולם האחרונות, אז ודאי שהוא מועמד למדליה אולימפית. הוא בטח לא הצלחה בתחרות הזו והוא הראשון שמודה בזה. קליגר וסלע? מדליסטים באליפויות אירופה האחרונות, כן, אפשר לצפות מהם. אריק זאבי? אלוף אירופה המכהן, אחרי שיאו שמחרי שיאו. על הגלשנים כמובן חבל לדבר, אלופי עולם ואלופי אירופה several times over וכשלון מוחלט באולימפיאדה. בקיצור יש.

אבל אין דבר, ממילא אני מרגיש שחזרנו לשנות ה-80 וזו לא הרגשה כל כך רעה. היה לי כיף בשנות ה-80, והדיבורים בנוסח "ממילא לא היה לנו סיכוי" ווהנסיון לגמד את הכשלונות האולימפיים שלנו רק מגבירים את הרגשה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 11:56 pm 
Junior

אריק זאבי על פי הבנתי ניצח בתחרות שבה שלושת המדליסטים האולימפיים מאירופה(כולל זה שניצח אותו) כלל לא השתתפו. באותה מידה יכלת לתת את הדוגמאות על השחיינים שלקחו מדליות באליפויות אירופה שבה הטובים ביותר כלל לא לקחו חלק,אבל מהם לא ציפית למדליה אלא אתה מסתפק במקום השביעי והעשירי של תומרקין ונבו ומגדיר זאת כהצלחה.

שטילוב מועמד,מסכים,אבל שוב,לא מועמד ודאי ובטח לא פייבוריט.צוברי,חשבתי גם כן,אבל במקרה שלו כמו שהיטיבו לומר זאת וחרשו על זה לא מעט,לא נמצא במקום שבו תנאי השטח התאימו לכישורים שלו.

המושג הזה של 20 שנה הוא גם כן "מעניין",אתה זוכר שהאולימפיאדה נערכת אחת לארבע שנים? מעתה נאמר חמש אולימפיאדות ולא 20 שנה.

עריכה קטנה:סגן אלוף אירופה של אריק עף בשמינית הגמר,אחד מהשניים שסיימו במקום השלישי הוא אפילו לא הג'ודאי הבכיר במשקל במדינתו ולא השתתף בכלל.

נערך לאחרונה על ידי THE G1 בתאריך ד' אוגוסט 08, 2012 12:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:10 am 
Hall of Famer

מעתה נאמר את שניהם. חמש אולימפיאדות רצוף זה עדיין 20 שנה, ואיך שלא תסתכל על זה זה כבר רצף. אולימפיאדה נערכת אחת לאבע שנים, אבל מתכוננים אליה כל הארבע שנים. הביצוע באולימפיאדה אמור להיות הפיק של ארבע שנים של פעילות, האולימפיאדה היא לא בחלל ריק של זמן.
מה שקרה באולימפיאדה הזו הוא כשלון, ואי הכרה בו רק מעמיקה אותו. לפני שתחזור להצליח אתה צריך להכיר בזה שנכשלת כשאתה נכשל. אם כל המועמדים עד האחרון נכשלים במטרה שלשמה נסעו, כמובן שזה כשלון.
יאללה, איפה הספייס אינוויידרס והפאקמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:21 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מעתה נאמר את שניהם. חמש אולימפיאדות רצוף זה עדיין 20 שנה, ואיך שלא תסתכל על זה זה כבר רצף. אולימפיאדה נערכת אחת לאבע שנים, אבל מתכוננים אליה כל הארבע שנים. הביצוע באולימפיאדה אמור להיות הפיק של ארבע שנים של פעילות, האולימפיאדה היא לא בחלל ריק של זמן.
מה שקרה באולימפיאדה הזו הוא כשלון, ואי הכרה בו רק מעמיקה אותו. לפני שתחזור להצליח אתה צריך להכיר בזה שנכשלת כשאתה נכשל. אם כל המועמדים עד האחרון נכשלים במטרה שלשמה נסעו, כמובן שזה כשלון.

מדינה שמשקיעה 0.1 אחוז מאמץ בספורטאים הללו(במקרה הטוב) לא יכולה להגדיר את ההופעות הללו ככישלון,לא יעזור כלום.

ושוב נשאלת השאלה מי הם אותם מועמדים למדליה? האם מכולם היתה ציפיה לדעתך למדליה?(ואני שוב חוזר להעיקר ההשתתפות ושחבל שלא שולחים יותר ספורטאים בגלל הקריטריון הישראלי שהוא מחמיר מהקריטריון האולימפי) לטעמי לא יותר משלושה היו בעלי סיכוי בינוני לסביר,אף אחד לא נחשב לפייבוריט בתחומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:25 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

לא. איפה טניטה טיקראם ודוראן דוראן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:29 am 
Hall of Famer

למה שוב נשאלת השאלה אם כבר עניתי עליה? לדעתי יותר משלושה היו מועמדים, אחת מהן אלופת עולם מכהנת פעמיים רצוף אפילו מועמדת בכירה. אם כולם עד האחרון נכשלים - זה כשלון.
אני גם לא מסכים שבספורטאים האלה מושקע 0.1 אחוז מאמץ. הספורטאים האולימפיים שבטופ, אלה שמועמדים למדלייה או לגמרים, דווקא מקבלים מעטפת יפה מאד של שירותים עד כמה שאני יודע (מקצועיים, רפואיים, פסיכולוגיים וכו'), וחיים בסדר גמור מההקצבה שהם מקבלים, בטח בעידן הנוכחי של התורמים הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:34 am 
Junior

אוקיי,מי אשם בכישלון? הספורטאים עצמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:37 am 
Junior

בחייאת, כמה אפשר עם "המדינה לא משקיעה בספורטאים". המדינה אולי לא משקיעה מספיק בספורט באופן כללי, אבל ספורטאים אולימפיים מקבלים מגורים, מאמנים, ציוד והקצבה חודשית. נכון, בארה"ב חלק מהם כבר היו יכולים לצאת לפנסיה. בישראל לא. אבל אלה כספי מסים ולא הייתי רוצה לדעת שספורטאי מקבל 50 אלף בחודש מהמדינה כדי להתאמן. כל אחד מהמועמדים למדליה קיבל תנאים שהספיקו לו להיות אלוף אירופה, אלום עולם או מקום 2-3 באחת התחרויות האלה. אין לי מילה רעה להגיד על הספורטאים, זה שהם נכשלו לא אומר שהם לא התאמצו. אני לא ספורטאי אולימפי ולא יודע איך זה מרגיש משם, מפה זה נראה כאילו הם נתנו את המקסימום ולא הצליחו. כשלון זה משהו שנמדד ביחס לציפיות, לא ביחס למאמץ שהושקע. היו ציפיות ריאליות למדליות, זה לא קרה, אפשר להגיד שזה כשלון גם בלי להעליב אף אחד. גם ורשביאק, מין דינוזאור עתיק שתקוע שם, לא באמת אשם בזה וגם אם ברק אובמה היה יו"ר הועד זה לא היה הופך את קורזיץ לקלילה שמשייטת למקום הראשון ברוח חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:50 am 
Hall of Famer

מי אשם? קטונתי מלהיות מעורה מספיק כדי לדעת הכל, אבל אתן את השני סנט שלי.

קודם כל אין ספק שהספורטאים הבכירים נחנקו ברגע האמת. נתחיל בזה.

עכשיו נגיע לעוד דבר שנראה לי טעון שיפור - וזה עניין הקריטריונים של היחידה לספורט הישגי.
קודם כל למען ההגינות אני חושב שבסך הכל היחידה לספורט הישגי היא הצלחה כבירה לאורך השנים, ועשתה פה מהפכה בכל מה שקשור לספורט אולימפי. היא הוקמה באמצע שנות ה-80, שיא שנות המדבר בספורט האולימפי בישראל, והביאה תוך זמן לא ארוך מדליות אולימפיות על פני רצף של 20 שנה, כשבדרך היא בונה את כל מה שדיברתי עליו מבחינת תשתית של תמיכה בספורטאים שהם הטופ שבטופ. עם זה אי אפשר להתווכח.
בכל זאת, כן אפשר לשאול אם הקריטריונים שלה לא טעונים שינוי ושיפור. דיברנו פה הרבה על מקרה דודי סלע, יכול להיות שמקרים כאלה של חוסר הבנה בענפים ספציפים קורים בעוד ענפים. לא יודע. יכול להיות שבשיט למשל אפשר לבנות את הקריטריון אחרת, אם התנאים הם כל כך משמעותיים אז תחרויות בתנאים דומים לאתר האולימפי צריכות להיות שוות יותר ניקוד, תחרויות באתר האולימפי עצמו - אפילו עוד יותר.
יכול להיות שצריך לקבוע דדליין יותר מוקדם לקריטריון, בטח בענפים בהם יש לנו עומק ו-X ספורטאים מתחרים על פחות מקומות. שלא יקרה מצב שחודש לפני האולימפיאדה פתאום נחליף את הספורטאי שנוסע, ועכשיו קדימה, יש לך חודש להתכונן. במקרים כאלה הדדליין צריך להיות הרבה יותר מוקדם, ושלספורטאי הנבחר יהיה מספיק זמן לפני האולימפיאדה לבנות תכנית אימונים נורמלית ולבצע אותה.
יכול להיות שצריך להתייחס אחרת לאליפויות שמתקיימות זמן קצר לפני האולימפיאדה. יש סיבה למה השחיינים האירופים הטובים נעדרו מאליפות אירופה. אולי אנחנו מייחסים לתחרויות האלה יותר מדי חשיבות, ושוכחים שהן לא מטרה כשאתה מתכונן לאולימפיאדה.
אולי. לא יודע. אבל אין ספק שיש כאן בעייה וצריך לבדוק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 7:15 am 
Hall of Famer

לדעתי חייבים להגדיר את האולימפיאדה ככישלון, ברגע שהמטרה שהועמדה היא לחזור עם מדליה ולא רק שלא חזרו אלא שאף אחד מהמתחרים שלנו לא נכנס אפילו לחמישיה המובילה במקצוע שלו, זה כשלון. מצד שני, צריך גם לקחת דברים בפרופורציה, הדרך היחידה שבה אפשר לעמוד במטרה בכל אולימפיאדה היא אם מראש שמים את הרף נמוך, ברגע ששמים את הרף יותר גבוה, אז ברור שלא נעבור אותו בכל פעם. ובכל זאת, עדיף בעיני לשים אותו יותר גבוה, זה לא אומר שבכל פעם שנכשלים צריך לחפש ראשים לערוף וספורטאים לשלוח לסיביר, גם ספורטאים גדולים בהרבה מקורזיץ, צוברי, שטילוב וזאבי נפלו באולימפיאדות ולא לקחו מדליות, וצריך לדעת שהאפשרות שהם יכשלו ברגע האמת היא בהחלט ריאלית, גם אם מצפים מהם ליותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 10:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

העיקר שורשביאק אמר שהוא צריך לעשות חושבים... אז הוא יעשה חושבים וכנראה יישאר בתפקיד. עולם כמנהגו סובב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 10:47 am 
Junior

rony כתב:
לדעתי חייבים להגדיר את האולימפיאדה ככישלון, ברגע שהמטרה שהועמדה היא לחזור עם מדליה ולא רק שלא חזרו אלא שאף אחד מהמתחרים שלנו לא נכנס אפילו לחמישיה המובילה במקצוע שלו, זה כשלון. מצד שני, צריך גם לקחת דברים בפרופורציה, הדרך היחידה שבה אפשר לעמוד במטרה בכל אולימפיאדה היא אם מראש שמים את הרף נמוך, ברגע ששמים את הרף יותר גבוה, אז ברור שלא נעבור אותו בכל פעם. ובכל זאת, עדיף בעיני לשים אותו יותר גבוה, זה לא אומר שבכל פעם שנכשלים צריך לחפש ראשים לערוף וספורטאים לשלוח לסיביר, גם ספורטאים גדולים בהרבה מקורזיץ, צוברי, שטילוב וזאבי נפלו באולימפיאדות ולא לקחו מדליות, וצריך לדעת שהאפשרות שהם יכשלו ברגע האמת היא בהחלט ריאלית, גם אם מצפים מהם ליותר.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:38 pm 
Hall of Famer

ועוד נקודה אחת לגבי הקישקושים של יהודה מעיין ו-ורשביאק, איזה מסקנות בדיוק הם מצפים להסיק? יש שתי אפשרויות, או ששלחנו את הספורטאים הכי טובים שלנו וזה לא הספיק למדליה, ואז צריך מצד אחד להבין שאלו היכולות שלנו ומצד שני שכל מיני עסקנים לא ינפחו ציפיות לפני האולימפיאדה כדי להאדיר את עצמם. האפשרות השנייה היא שלא שלחנו את הספורטאים הכי טובים שלנו ואז מי שצריך להסיק מסקנות אישיות אלו האנשים שמחלקים את הכספים, קובעים את הקריטריונים ושולחים אותם, לא הספורטאים שאני מניח, למרות הרמיזות המכוערות, שאף אחד מהם לא זילזל ולא נתן פחות מהמקסימום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:48 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהתגובות כאן קצת מוגזמות. בסה"כ אני חושב שההופעה הישראלית באולימפיאדה כמעט דומה לאולימפיאדות הקודמות בהן השגנו מדליה. אכזבות וביזיונות היו גם באולימפיאדות הקודמות וגם הצלחות מדודות. מה שלא היה בלונדון זה אותו ספורטאי שהתעלה על עצמו והצליח להביא הישג שיא. מכל המדליסטים האולימפיים שלנו, לפי דעתי רק יעל ארד בברצלונה וגל פרידמן באתונה הלכו לאולימפיאדה מתוך ידיעה שהם פייבוריטים ואי זכיה במדליה פירושה כישלון אישי. היו בוודאי זוכי מדליה שהיו הפתעה עצומה, כמו צוברי, כמו סמדג'ה (כל כך לא האמינו בו, שאף אחד לא טרח לבדוק מה הוא עושה בבית הניחומים וכשגילו שהוא בקרב על המדליה, אז אורי לוי שידר את הקרב מהחדר במלון, כשהוא רואה כמונו אותו בטלוויזיה). גם קלגנוב לפי זכרוני ממש לא היה פייבוריט, למרות שהוא היה מועמד למדליה וגם לא גל פרידמן באולימפיאדה הראשונה שלו.

אז הפעם היו הופעות טובות (לשחיה, שטילוב, אפילו קורזיץ, למרות האכזבה), הופעות פחות טובות, ביזיוניות וביזריות. בערך כל מה שמשלחת אולימפית ישראלית ממוצעת מספקת. אנחנו עוד לא מעצמה עולמית שכל אולימפיאדה חייבת להשיג מדליה. אני לא אומר שלא צריך לבדוק מה קרה באולימפיאדה הנוכחית ולנסות להפיק לקחים לאולימפיאדות עתידיות, אבל גם אין פה איזה כישלון קולוסאלי ועריפת ראשים שחייבת לבוא במיידי.

אם הרוחות אתמול היו חזקות במיוחד וקורזיץ הייתה מספקת שיוט מעולה וזוכה במדליה, אז האולימפיאדה הייתה נחשבת להצלחה? 3 קשר רוח זה ההבדל בין אולימפיאדה מוצלחת לאולימפיאדה ביזיונית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש גם עוד אפשרויות באמצע. למשל ששלחנו את הספורטאים הכי טובים, אבל הם התכוננו לא טוב מספיק. למשל שאפשר היה לשפר את ההופעה של השחקנים ברגעי האמת. כל מיני דברים כאלה. אולי יש ענפים שבהם עשו עבודה יותר טובה וכאלה שעשו עבודה פחות טובה. אולי צריך לחשוב על ענפים אחרים שצריך להשקיע בהם ולא באחרים.

גם מהמקרה המובהק האחד שבו לא שלחו את הספורטאי הנכון, המסקנה היא לא רק שצריך לפטר אנשים, אלא אולי גם שצריך לשנות את מנגנון קביעת הקריטריונים.

ואני מאוד מסכים עם מה שעמוס כתב. למעט אולי לגבי קורזיץ, שאני חושב שהיא באותה קטגוריה של פרידמן וארד לגבי הציפיות למדליה. אבל זה עובד לשני הכיוונים - לא אי-הזכייה של קורזיץ ממדליה הופכת את האולימפיאדה הזו לכישלון, וגם זכייה שלה לא היתה צריכה למנוע הגדרה ככישלון (אם מוצדק לראות את זה ככה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: