סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2012 12:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מצד שני, לחץ פומבי של השחקנים או התערבות בקבלת ההחלטות, כפי שקרה בקליבלנד עם לברון או הסאגה באורלנדו אינה חכמה. מקבלי ההחלטות נכנסים ללחץ וזורקים כל מיני חוזים משעשעים שמאוחר יותר הם מנסים להיפטר מהם. לארי יוז כמשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2012 3:52 pm 
Junior

Att כתב:
וכריס בוש צריך להתאמץ יותר כדי להביא את טורונטו להישגים... אין מה לעשות, הגורם החשוב ביותר בקבוצת נ.ב.א. הוא הג'י-אם שלה. נוביצקי לא לקח אליפות עד שלא שמו לידו את צ'נדלר, קובי לא חזר לבמה הגדולה עד שלא צוות עם גאסול ואם לאב לא יקבל חיזוק משמעותי (שאלה מעניינת האם יהיה פלייאוף או לא השנה) הוא לא יגיע לכלום. כוכבים מודעים לכך (אלא אם כן הם טיפשים ורודפי אגו כמו הווארד)

אני לא אומר שהוא צריך לקחת את הקבוצה שלו לאליפות בכוחות עצמו, אבל לפלייאוף זה משהו מינימלי.
נוביצקי לא לקח אליפות עד שהוא לא הפך לשחקן הטוב ביותר באותה שנה. עם כל הכבוד לצ'נדלר, נוביצקי שיחק מדהים בפלייאוף.

ועכשיו אני אסתור את עצמי קלות, אלו הנתונים של לאב בקלאץ' מנורמלים למשחק שלם, עפ"י 82games.com:
27 נק', 36% מהשדה, 41% מ3 עם 5 נסיונות למשחק, 85% מהעונשין, 20 ריב' למשחק. +/-: 36-

זה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2012 5:13 pm 
Hall of Famer

דווקא כשנוביצקי הפך להיות השחקן הטוב ביותר, עונת ה-MVP שלו, הוא עף בסיבוב הראשון. בעונת האליפות המאבס ודירק כבר נראו אחרי השיא. מה שכן, הוא נתן פלייאוף מדהים ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 12:15 am 
Freshman

כל זמן שאלונזו גי היה המתחרה של כספי על הדקות ב3 של קליבלנד דברים נראו סבירים. עכשיו יש גם את סי ג'י מיילס, שקליבלנד סיכמו איתו. לדעתי יועדף על פני שניהם, מצד שני קליעה זה הצד החלש שלו, ואם כספי ישמור ויקלע שלשות פנויות הוא ימשיך לקבל הרבה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 12:33 am 
מנהל פורום

אתה יודע בכלל מי זה מיילס? קליעה זה הצד היחיד פחות או יותר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 1:09 am 
Hall of Famer

קליעה זה הצד היחיד שלו? אנחנו בכל זאת מדברים על שחקן מאוד בינוני שאחוזי הקליעה שלו ירדו בכל אחת מ-4 העונות האחרונות עד שהתייצבו על 30% לשלוש ו-38% מהשדה בעונה האחרונה. לא שזה שונה מהותית ממה שכספי עשה בעונה האחרונה, אבל הקליעה של מיילס, חוץ מעונה אחת טובה לפני 5 שנים ואחת סבירה לפני 4 שנים, היא ממש לא משהו לכתוב עליו הביתה. מה שכן, הגנתית הוא כנראה עדיף על כספי, אבל גם כאן, זה לא שאנחנו מדברים על ברוס בואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 1:16 am 
מנהל פורום

רוני, לא אמרתי שהוא טוב בזה, רק אמרתי שזה פחות או יותר הדבר היחיד שהוא עושה (חוץ מדאנק חופשי פה ושם).
אם הוא היה גם טוב בקליעה אז הוא לא היה נמצא בסטאטוס הנוכחי שלו ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 10:12 am 
Hall of Famer

הנקודה היא שאם קליעה זה הצד היחיד שלו, אז לכספי ממש אין מה לפחד מתחרות מולו, לדעתי הביאו אותו יותר כנוכחות הגנתית שם הוא בהחלט יהיה עדיף על כספי. התקפית? גם בכושר הרעוע מאוד של העונה שעברה אני לא בטוח שכספי פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 10:39 am 
Junior

רק לדייק שלפחות נכון לעכשיו אלונזו ג'י עדיין לא חתום בקאבס.
גם אם ג'י יוחתם מחדש, החתמות כאלו של 2-3 יותר נוחות עבור כספי כי גם עמדה 2 בקאבס לא להיט למרות רוקי גבוה בלוטרי..
אלו דקויות.
לא מדובר בבאנקרים וכוכבים-מי שיוכיח את עצמו על הפרקט ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 12:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אלה לא דקויות בכלל. החתמת שחקן על העמדה של כספי אומרת שני דברים - שיש לכספי יותר תחרות על דקות (עדיף על אין תחרות בכלל, כמו שבזק וחברות הסלולרי ישמחו להעיד) ושקליבלנד לא בונים עליו. ברור שאם הוא יהיה טוב אז הוא (כנראה) ישחק.

אבל אם מדובר בעצם בגארד (פעם ראשונה שאני שומע על השחקן הזה, ולפי התיאורים כאן, בצדק), אז מה זה משנה בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2012 8:42 pm 
Hall of Famer

רוג'ר מייסון יהיה חבר של אנת'וני דיוויס בניו אורלינס בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 12:32 am 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/08/22-4.html

סיכום שבועי מ-22/7 עד 4/8 בבלוגובולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 1:18 am 
Junior

עמוס לב כתב:
דווקא כשנוביצקי הפך להיות השחקן הטוב ביותר, עונת ה-MVP שלו, הוא עף בסיבוב הראשון. בעונת האליפות המאבס ודירק כבר נראו אחרי השיא. מה שכן, הוא נתן פלייאוף מדהים ביותר.

הוא לא שיחק נהדר בפלייאוף של אותה שנה, אז הוא עף בסיבוב הראשון. אתה לא ממש סותר אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 8:18 pm 
Freshman

טוב אז אין ספק שהלייקרס חייבים עוד גארד לסגל.אחד מהבאים צפוי לחתום(פשוט כי לא נשארו עוד גארדים שהם FA):

מייקל רד,מייקל פיאטרוס(2-3),קרלוס דלפינו(2-3),לאונדרו בארבוסה(1-2)

כל אחד מהם יוסיף לספסל של הלייקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 8:42 pm 
Junior

מה קרה למיקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 9:36 pm 
Senior

למה שמיקס יבוא לליייקרס? הוא בוודאי יכול לקבל חוזה טוב יותר ממה שהם יכולים להציע לו, שלא לדבר על מקום טוב יותר ברוטציה. הוא סך הכל בן 24. שחקנים מהסוג הזה בדרך כלל לא חותמים בקונטנדוריות שיכולות לתת להם חוזים מאוד מוגבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 9:44 pm 
Freshman

שכחתי את מיקס.
בכל אופן אני מקווה שאחד מהשלושה יבואו:ברברוסה,פיאטרוס(שומר מצויין),דלפינו.
הבעיה היא שפיאטרוס ודלפינו לא יסכימו לבוא תמורת הוטרן מינימום ומי שנשאר זה ברברוסה שקרוב לודאי גם יסרב. השאלה אם הלייקרס בסוף כן ישתמשו במיני מיד לבל למרות שקופצאק אמר שכנראה לא ישתמשו?
יכול להיות שהם מחכים לראות מה יהיה עם האורד כי בטרייד איתו נקבל עוד שחקנים. אבל השאלה כמה זמם הם יחכו להאורד? בסוף לא ישארו FA טובים בשוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 11:10 pm 
Junior

מיקס לא אמור לקבל חוזה משמעותי (אם נקרא "משמעותי" ליותר מ3 מיליון), מאחר וסה"כ מדובר במחליף סביר ולא יותר, שמתאים בדיוק לתפקיד שיש ללייקרס להציע לו - קומבו קלעי מהספסל ל20 דק' כשקובי נח או לצד נאש-קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 11:15 pm 
Senior

גם אם כן, הוא בן 24 ויכול למצוא לעצמו קבוצה שתיתן לו יותר דקות וסיכוי לחוזה גבוה יותר בעתיד. הסיכוי שדלפינו או פייטרוס ימצאו את עצמם בלה לה לנד הרבה יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 8:55 pm 
Freshman

קניון מרטין רוצה לחתום בלייקרס או בנטס אבל לא תמורת הוטרן מינימום.
איפה יש לו מקום בלייקרס? (בינום,גאסול,היל,מקרוברטס,ג'יימסון)
הייתי מבין אם זה זה היה ג'רמין אוניל ,כי כרגע אין לנו C טבעי על הספסל, למרות שהיל יכול לשחק שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:02 am 
Freshman

פטריק בברלי(הMVP של היורוקאפ) וראשארד מקנטס(שיחק בעבר בNBA) התאמנו היום אצל הלייקרס...

פטריק בברלי שומר אדיר שלדעתי יכול להצליח מאוד גם בNBA והוא רק בן 24...

וראשארד מקנטס קלעי טוב ושדרוג רציני לספסל אם יגיע, כמובן כשכל הברגים נמצאים במקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:16 am 
Senior

הזכויות על בברלי לא שייכות למיאמי? anyway, אני אקח את הסיכון(שלום לך אייברי בראדלי) ואגיד שהסיכויים שבברלי ישחק יותר מג'רמי פארגו ב-NBA שואפים לאפס. הוא לא מגוון יותר, פחות אתלטי ורואה פחות טוב את המשחק. קשה לי לראות משהוא יקנה איתו דקות. לא שעמדת הרכז המחליף בלייקרס להיט(סטיב בלייק) אבל האחרון מספיק טוב ל 10-15 דקות משחק. רשארד מקנטס הוא בעיקר שידרוג שכר לפסיכולוג שעובד עם שלום עולמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:39 am 
Freshman

shachaf78 כתב:
הזכויות על בברלי לא שייכות למיאמי? anyway, אני אקח את הסיכון(שלום לך אייברי בראדלי) ואגיד שהסיכויים שבברלי ישחק יותר מג'רמי פארגו ב-NBA שואפים לאפס. הוא לא מגוון יותר, פחות אתלטי ורואה פחות טוב את המשחק. קשה לי לראות משהוא יקנה איתו דקות. לא שעמדת הרכז המחליף בלייקרס להיט(סטיב בלייק) אבל האחרון מספיק טוב ל 10-15 דקות משחק. רשארד מקנטס הוא בעיקר שידרוג שכר לפסיכולוג שעובד עם שלום עולמי.

גם על ג'רמי לין אמרו שהוא לא מתאים לNBA ותראה מה יצא ממנו. אני דווקא חושב שבברלי יכול להצליח בNBA בתור רכז מחליף...
אני לא יודע מה קורה עם שאר הFA שהלייקרס היו מעוניינים בהם, אבל יכול להיות שהם רוצים להביא מישהו בזול ובגלל זה הולכים על מקנטס. גם ג'ורדן היל נחשב קצת ל-"בד בוי" וזה גורם לו להיות מאוד אגרסיבי במגרש... מקנטס שחקן טוב סך הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 10:42 am 
Senior

מקנטס כל כך טוב שהוא שיחק בפיליפינים ובפורטו ריקו בעונה האחרונה. לגבי בברלי, נראה לי שהסיכוי שסיפור לין יחזור על עצמו שואף לאפס, ולא רק כי האיש לא אסייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 12:07 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
Att כתב:
וכריס בוש צריך להתאמץ יותר כדי להביא את טורונטו להישגים... אין מה לעשות, הגורם החשוב ביותר בקבוצת נ.ב.א. הוא הג'י-אם שלה. נוביצקי לא לקח אליפות עד שלא שמו לידו את צ'נדלר, קובי לא חזר לבמה הגדולה עד שלא צוות עם גאסול ואם לאב לא יקבל חיזוק משמעותי (שאלה מעניינת האם יהיה פלייאוף או לא השנה) הוא לא יגיע לכלום. כוכבים מודעים לכך (אלא אם כן הם טיפשים ורודפי אגו כמו הווארד)

אני לא אומר שהוא צריך לקחת את הקבוצה שלו לאליפות בכוחות עצמו, אבל לפלייאוף זה משהו מינימלי.
נוביצקי לא לקח אליפות עד שהוא לא הפך לשחקן הטוב ביותר באותה שנה. עם כל הכבוד לצ'נדלר, נוביצקי שיחק מדהים בפלייאוף.

ועכשיו אני אסתור את עצמי קלות, אלו הנתונים של לאב בקלאץ' מנורמלים למשחק שלם, עפ"י 82games.com:
27 נק', 36% מהשדה, 41% מ3 עם 5 נסיונות למשחק, 85% מהעונשין, 20 ריב' למשחק. +/-: 36-

זה לא רע.

ומה זה יעזור אם לאב יביא את הקבוצה שלו לפלייאוף?

אבל גם אם נניח שזו תהיה קפיצה משמעותית ולא נחמת עניים, כדי להגיע לפלייאוף במערב אתה יותר תלוי במי שנמצא לידך מאשר ביכולות שלך. כפי שהראית, לאב הראה סטט' מצוינות בשנה שעברה אך בכל זאת הוולבס היו בתמונת הפלייאוף רק כאשר הייתה לו עזרה מצד רוביו והחברים. כשרוביו נפצע, מינסוטה שקעו. לאב פשוט לא יכול לעשות הכל לבד וזה בסדר גמור. לא כולם יכולים להיות לברון ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: