סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 283 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 8:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני עם נורטון בעניין הזה. הכדורגל שונה מהותית מהטניס: טניס הוא משחק שבנוי על טורנירים, והאולימפיאדה היא מין גראנד סלאם חביב שמגיע פעם ב4 שנים-עוד טורניר יוקרתי לאוסף. בכדורגל עיקר הדגש הוא על כדורגל מועדונים והטורנירים הנובעים ממנו, כשבנוסף לזה יש שני טורנירי נבחרות גדולים כל 4 שנים. כבר עכשיו יש תלונות על העומס האדיר ששחקני העל הבינלאומיים צריכים לעמוד בו, ולהוסיף טורניר ענק נוסף לתוך הזמן הזה...מיותר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 8:16 pm 
Hall of Famer

נקודה נכונה, במיוחד מכיוון שרק לפני שבועיים היה יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 5:20 pm 
Hall of Famer

וינטרוב חורג ממנהגו ומנצח מדורג בכיר ממנו בסיבוב הראשון בצ'לנג'ר אפטוס בארה"ב.
אנדרייב, האוהד של הראל לוי מהדייויס, נמצא במחצית הdraw שלו ומפסיד לWC מהמאיה ה-6, כך שלכאורה הדרך של וינטרוב פתוחה עד החצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בואו נגיד ככה: העומס על השחקנים זה ממש לא מה שמטריד את פיפ"א, ולא זו הסיבה שאין את הגדולים באולימפיאדה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 5:55 pm 
Junior

טורניר טורונטו משודר בספורט 1-2

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 6:39 pm 
Hall of Famer

אין נאדאל אין פדרר.אין סיבה להצביע פרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2012 6:58 pm 
Junior

ובכל זאת, כמעט כל הטופ 50 שם. טורניר סופר מעניין.
כבר היום משחקים מעניינים מאוד.

קוורי שנראה לפרקים כמו ילדון חסר אונים מול דולגופולוב בוושינגטון משייט בינתיים מול יורגן מלצר שנראה זקוק בדחיפות לטיפולים שעבר טומי האס בגרמניה. (וקובי? אלה אותם טיפולים?)

אותו דולגופולוב שהיה פנטסטי השבוע בארה״ב משחק נגד ותיק אחר, סטפנק. מעניין לראות איך דולגו מגיע לטורניר הזה אחרי זכייה כל כך מרשימה מול האס בגמר, הבעיה איתו תמיד הייתה עניין של ריכוז.

אז האס, שעשה חתיכת קאמבק בחודש האחרון ונראה כמו שהוא היה לפני 10 שנים ונותן טניס של טופ 10 משחק נגד נלבנדיאן במשחק הגדול של היום, הארגנטינאי מאז תקרית הבעיטה הובס פעמיים לטיפסרביץ׳ על הדשא של ווימבלדון.

גם מונאקו, פיש, יוז׳ני, בנטאו משחקים היום.
מארי, טסונגה, דג׳וקוביץ, דל פוטרו מחר.

אם לא יהיו הפתעות, בשלבים הבאים מחכים לנו כמה וכמה משחקים גדולים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:32 am 
Junior

אז-
הסיבוב הראשון נגמר ללא הפתעות למעט דולגופולוב שאכן היה מאוד לא מרוכז. נקודות נהדרות לצד המון טעויות שלומיאליות.

הסיבוב השני נפתח עם מונקו ופיש שכבר עלו לשמינית הגמר שם ייפגשו לקרב מעניין ודי שווה. ראוניץ׳ שיחק עכשיו טניס נהדר נגד טרויצקי והוא בדרך למפגש צפוי עם מארי. איסנר צפוי לטיול גם הוא הלילה.

מחר אחה״צ ממשיך הסיבוב השני עם כל המדורגים שעלו אליו אוטומטית, דג׳וקוביץ מארי וטסונגה לא צפויים לבעיות קשות מדי.
המשחקים המרכזיים של היום-
פוגניני וקולשרייבר שבכושר מצויין במאבק על מפגש מול איסנר בשמינית.
בנטאו מול ברדיץ׳ על הזכות לפגוש את גאסקווט בשמינית, שצפוי לעבור את קוקושקין.

המנצח בין צ׳יליץ׳ לבגדאטיס יפגוש בשמינית את המנצח בין טיפסרביץ׳ ליוז׳ני שנראה נהדר אתמול מול אנדרסון. שני משחקים מעניינים מאוד ואני מהמר על צ׳יליץ׳- יוז׳ני בשמינית.

טסונגה ופלוריאן מאייר אמורים לטייל הערב בדרך לקרב צרפתי-גרמני בשמינית.

כבר הערב יהיה לנו קרב כזה במשחק המעניין של הסיבוב השני, ז׳יל סימון המדורג 9 בטורניר נגד טומי האס הענק והלא מדורג, אבל ימשיך בקצב הזה והוא ידביק את סימון מהר מאוד. האס ניצח את סימון בהמבורג בחודש שעבר.
המנצח שם ייפגוש את המנצח בין סטפנק לדל פוטרו זוכה מדליית הארד בלונדון. חתיכת משחק יהיה בין האס לדל פוטרו בשמינית אם וכאשר.

אחרי שדג׳וקוביץ יעבור את טומיץ׳, הוא ייפגוש בשמינית את המנצח בין נישיקורי היפני המדורג 13 בטורניר ונמצא בכושר מצויין לבין קוורי האמריקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:31 pm 
Junior

זה קטע של עודף זמן פנוי או שניתן לצפות לניתוחים כאלו מעכשיו על כל טורניר מאסטרס ומעלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

האס אגב לא ימשיך בשום קצב, גם אם עכשיו הוא בכושר, האיש לדעתי כבר עבר את שנתו השלושים, ושיאו בהחלט מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:31 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האס אגב לא ימשיך בשום קצב, גם אם עכשיו הוא בכושר, האיש לדעתי כבר עבר את שנתו השלושים, ושיאו בהחלט מאחוריו.

האס אמנם בן 34, אבל הוא בעצומו של קאמבק רציני, לקח השנה את פדרר בגמר האלה והגיע לעוד שני גמרים בסבב. כרגע 25 בעולם ובהחלט יכול לדעתי להכנס לטופ 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 11:29 pm 
Junior

כפיר, קטע של זמן פנוי..

נורטון, מה שנדב רשם..

כמובן ששיאו מאחוריו, אי אפשר לצפות שהאס בן 34 ישחק ברמה של האס בן 24 שהיה מקום 2 בעולם, אבל מה שמדהים זה שהוא משחק ברמה מאוד קרובה לזה. הבעיה אצל האס וההשפעה של הגיל מתחילים לתת אותותיהם רק כשהמשחקים מתארכים, ואז רואים שעם פחות חמצן במוח הוא מקבל החלטות פחות טובות ורמת הביצוע יורדת במקצת, אבל עדיין-
הבחור בהחלט משחק טניס ברמה של טופ 10 בחודשיים האחרונים. זה התחיל בזכייה בטורניר האלה עם ניצחון על פדרר בגמר, נעצר אחרי מותחן ומשחק אדיר בוימבלדון מול קולשרייבר אבל המשיך בעוד שני טורנירים שהלך עד לגמר, בהמבורג ובוושינגטון.
אבל שוב, אלה לא הגמרים, זה הטניס. הוא באמת משחק ברמה מאוד קרובה לשיאו, ושיאו הספיק למקום 2. אז אם ימשיך בקצב הזה עוד חודשיים, הקרוב מאוד לשיאו יהיה שווה טופ 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 12:14 am 
Junior

אה, כפיר, גם קטע קטן של עלבון מסויים בשם עולם הטניס..
מגיע טורניר מכובד מאוד ולא רק שלא מדברים עליו, יש מי שרושם שבלי פדרר ונדאל זה לא מעניין. שלושים השחקנים האדירים שכן משחקים, מה זה מעניין?
דיברו פה בנושאים אחרים על תרבות ספורט, זו כנראה דוגמא הרבה יותר טובה ממישהו שרושם אפס במקום צ׳וקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 9:26 am 
Hall of Famer

שחר פאר הפסידה במונטריאול למדורגת 237 בעולם....לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 7:53 pm 
Hall of Famer

וינטרוב הפסיד באפטוס למדורג 205... לא מפתיע.

בנוגע לטורונטו - תעירו אותי כשג'וקוביץ' מודח, שאוכל לחשב כמה נקודות הוא איבד, וכמה זה מועיל לקאונטר שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 7:51 am 
Hall of Famer

המצב בטורונטו מתחיל להיות מסוכן.גיוקוביץ בחצי גמר כשמארי פרש בגלל כאבים בברך.אם הוא לוקח את הטורניר הוא עשוי לחזור למקום ראשון כבר בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 4:45 pm 
Junior

מה זה משנה? שיחזור לראשון. כל עוד פדרר כבר שבר את שיא השבועות לשהייה במקום הראשון, זה לא ממש משנה. פדרר כרגע משחק לא על המיקום, אלא על הגדלת מספרי המייג'ורז שהוא לוקח, אם זה יעזור עם המיקום, אחלה, אם לא, אז הנה עוד מייג'ור שנדאל וג'וקו יצטרכו להתאמץ כדי לעבור אותו בספירה הכוללת בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 12:18 pm 
Hall of Famer

סינסנטי לעומת טורונטו, הולך להיות טורניר פיצוץ.
כל הגדולים יהיו שם (חוץ מנדאל הפצוע), ובטורניר הזה עשוי להיות חילופי משמרות על המקום הראשון והשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 1:14 pm 
Freshman

במקום השלישי לא יהיו שינויים בגלל שמארי מגן על התואר משנה שעברה, אבל זכייה של ג'וקוביץ' או הגעה לגמר והדחה של פדרר לפני רבע הגמר תחזיר את הסרבי למקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 3:36 pm 
Junior

אשמח לדעת מי הם כ-ל הגדולים שמגיעים לסינסינטי ולא היו בטורונטו.

אם התשובה לא תפתיע אותי, אני מבין שהכותב מתעניין בעיקר ברוז׳ר, קצת בפדרר, מעט באומה השוויצרית והרבה בדירוג הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2012 10:19 am 
Freshman

עומרי1 כתב:
במקום השלישי לא יהיו שינויים בגלל שמארי מגן על התואר משנה שעברה, אבל זכייה של ג'וקוביץ' או הגעה לגמר והדחה של פדרר לפני רבע הגמר תחזיר את הסרבי למקום הראשון.

תיקון - במידה ופדרר יגיע לגמר, הוא יישאר במקום הראשון גם אם ג'וקוביץ' יזכה בטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2012 12:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
שחר פאר הפסידה במונטריאול למדורגת 237 בעולם....לא נעים.

בשלב הזה של הקריירה שלה, היא לא מתחילה להפסיד כסף? הרי כל הנסיעות והמלונות והמאמנים עולים כסף, ואני מתאר לעצמי שיותר כסף מאשר מה שמקבלים על הפסד בסיבוב הראשון.
מעיון בתוצאות שלה השנה (20 טורנירים):
מאזן עונתי ביחידות: 15 ניצחונות - 20 הפסדים
נצחונות על מדורגות גבוה ממנה: 3 (ינקוביץ, הרצוג, שווי)
הפסדים מול מדורגות נמוך ממנה: 8 (כולל 2 למדורגות במאייה השנייה וההפסד האחרון למדורגת 237)
מאזן מול מדורגות טופ 100: 9-17 (ה-נ)
הישגי שיא עד עכשיו בעונה: חצי גמר בהוברט (ינואר), שמינית גמר בדוחא (פברואר). לא עברה סיבוב שני באף אחד מהטורנירים האחרים (8 העפות בסיבוב ראשון)
מאזן בזוגות: 8-12 (ה-נ)
סך פרסים: 290,534 $ (הלוואי על כולנו...)
מדובר פה על 20 טורנירים שונים. אני לא יודע מה עלות כל טורניר (טיסות, מלונות, אש"ל...) וכמה אנשים טסים איתה (מאמן, פיזיותרפיסט, קרובים) ומה משכורתם, אבל אין מצב שהיא מפסידה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2012 12:41 pm 
Hall of Famer

ב300K ל8 חודשים (גם לשנה, האמת), אין מצב שהיא מפסידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2012 2:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם אתה שחקן טופ-50, או אפילו קרוב לזה, אתה נכנס לטורנירים הגדולים ביותר (אולי חוץ מאיזה מאסטר או שניים). בטורנירים כאלה אתה יוצא מורווח יפה מאד גם אם אתה מפסיד בסיבוב הראשון.
כמובן שאם תמשיך להפסיד בסיבובים הראשונים כל הזמן, כבר לא תהייה טופ-50.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:42 pm 
Sophomore

אז רפאל נדאל חביבי בחוץ. לא יהיה גם בארה"ב הפתוחה.

בקצב הזה ההפרש מפדרר בחיים כבר לא ייסגר. טראגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 283 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: