סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:34 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה פספוס
מה הקטע של לימונד ופניני?
הם לא יקחו אותנו לכלום
ואיפה הלפרין???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פשוט עצוב לראות מה שקרה לפניני. אם כי היום זה לא רק אשמתו. מאיפה שיבק הקריץ את ההרכב הזה שבו פניני משחק גארד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:36 pm 
Freshman

ואריק שיבק מפסיד לישראל את המשחק. הקפאון שלו ברבע האחרון, התקבעות על הרכב לא מוצלח עם פניני בשתיים,
ובעיקר שני המהלכים האחרונים - לקח פסק זמן בשביל לתכנן מהלך, פעם אחת ניסיון הכי שקוף שיש להוריד את כספי לצבע, אפילו לא ניסה לבצע איזה
הטעייה, והמהלך השני עם מסירת האלי-הופ המגוחכת הזאת.

אהה, והעונשין. מישהו יודע כמה משחקים נבחרות ישראל השונות הפסידו בגלל אחוזי עונשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:36 pm 
Freshman

בת'כלס אם טיוס לא עושה את העברה המטומטת ל3 אנחנו מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:37 pm 
Sophomore

הפרשן הזה לא מפסיק :)
"משחקים מנצחים בחמש דקות האחרונות אלא אם משחקים טוב קודם"
אני רואה את הפרשן המעצבן הזה כמוקש
להעיף אותו מיד

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ד' אוגוסט 15, 2012 8:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:38 pm 
Sophomore

galsh כתב:
בת'כלס אם טיוס לא עושה את העברה המטומטת ל3 אנחנו מנצחים.

אכן עבירה מטומטמת
זה מה שקורה כשהלפרין הקפטן לא משחק ולימונד ופניני על המגרש
אבי סגל מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:39 pm 
Sophomore

איזה ליצן אבי סגל. יותר מעניין לקרוא אותו בעיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 9:17 pm 
Hall of Famer

אבי סגל, גם בעיתון, הוא לא יותר מאשר סוג נחות של ויקיפדיה, שיורה פרטים סטיסטיים בלי להגיד שום דבר חשוב. בעיתון אולי יותר מהנה לקרוא את זה כי לא צריך גם לשמוע את הקול המעצבן שלו.

ישראל הפסידה היום לנבחרת מוגבלת של מדינה קטנטנה, נטולת 2 השחקנים הטובים ביותר שלה. אם פקוביץ' ו-ווצ'ביץ' היו משחקים זה היה נגמר בתבוסה חד כיוונית. בלאגוטה סקוליץ' הסופר-מוגבל נראה כמו שאקיל במחצית הראשונה נגד הקו הקדמי ההגנתי העלוב של ישראל (עם כל הכבוד לניתורים של תיוס, שהיה מזעזע בהתקפה), ולראות את קוז'יקרו משחק זו פשוט בדיחה. ישראל יכולה להתנחם ביכולת ההתקפית של אליהו וכספי שלפחות למשחק הראשון הגיעו, אבל למי שציפה לבשורות טובות מהנבחרת, בטח לא מצא אותן כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 10:41 pm 
Senior

עסקני הפח שמנהלים את הכדורסל השאירו את בלאט בחוץ לפני כמה שנים ואנחנו נתקענו עם מאמן שאת חצי העשור האחרון מבלה בבלגיה. צביקה שרף של שנות ה-2000. הניסיון להוריד את כספי לפוסט אפים כל שתי התקפות והייבוש של הלפרין איבדו משחק שהיה בידיים שלנו. את רותבארט הוא זרק מהסגל לטובת הנגר קוז'י שלא מסוגל לקנות סל ברמות האלה גם אם חייו יהיו תלויים בכח. אחר כך מתפלאים למה אין לנו גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 10:44 pm 
Junior

גם אני חושב ששיבק הוא לא מאור הגולה, אבל אני חושב שמן הסתם הלפרין לא היה כשיר במאה אחוז ולכן לא שיחק כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 11:25 pm 
Freshman

לא שזה מפתיע היכולת של הנבחרת, כן? במשחקי ההכנה היא נראתה איפשהו בין לא טוב למזעזע ושאר המשחקים היו סתם מיותרים. היום דווקא שיחקו טוב יחסית להכנה, מה שעוד יותר מעצים את הבעיה. שלא לדבר על כך שעד שהלפרין, כספי ואליהו הצטרפו הנבחרת שיחקה בחמישיות מוזרות שעכשיו אנחנו רואים שבחיים לא ישחקו במוקדמות... הנבחרת פשוט לא מספיק מגוונת. בנאלית מידי. אפשר להבין את הקרדיט הגדול לכספי ואליהו, אבל נראה שההסתמכות על שניהם גדולה מידי. היו דקות של הנבחרת במשחקי ההכנה לפני שכספי ואליהו הגיעו, שהיה יותר נעים לעין לראות. אין ספק שהחיסרון של הלפרין במחצית השנייה היה גדול, אבל לא ברור למה להתעקש בעמדה 2 על פניני, שאגב נראה אדיש ועייף כאילו עכשיו חזר מעוד בילוי בנמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 6:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דווקא היכולת של הנבחרת מאוד מפתיעה. עד הדקה ה-35 היא נראתה ממש טוב.

והלוואי שהבעיה של פניני במשחק היתה האדישות. מבחינת מה שהוא ניסה לעשות, הוא הזכיר לי את טורקוגלו. הבעיה היתה הביצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 7:26 am 
Sophomore

אליהו עם 0 ריב' ב33 דקות:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:24 am 
Junior

ההתעקשות על פניני בעמדה 2 מוזרה בעיקר מבחינת בחירת הסגל. חצי מהשחקנים בעמדות 1-2 ולא משתמשים בהם בכלל.

אני לא חושב שציפו בתחילת המשחק שננצח, אני הייתי דווקא מופתע לטובה שנשארנו קרובים.

אנשים מתעצבנים שהלפרין לא בחמישייה ברבע האחרון, זה סימן לבאות המשיח? :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:57 am 
Hall of Famer

אוי ואבוי אם לא חשבו בתחילת המשחק שננצח. על הנייר, היתרון האיכותי של ישראל (עם כל המגרעה הידועה בעמדה 5) היה ברור. למונטנגרים בהרכב הזה אין שחקן שמתקרב לכשרון ההתקפי של אליהו וכספי (למעט, אולי, דאשיץ') והם שיחקו עם הסנטר השלישי שלהם ועם רכז בן 18 שקיבל דקות משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 10:05 am 
Junior

מונטנגרו נבחרת בינונית מאוד, לנו הייתה קריסה בסוף, לאחר שליטה מוחלטת ב-35 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 10:13 am 
Hall of Famer

arie כתב:
מונטנגרו נבחרת בינונית מאוד, לנו הייתה קריסה בסוף, לאחר שליטה מוחלטת ב-35 דקות.

גם זו הגזמה, אפילו די פרועה. מונטנגרו ירדה למחצית ביתרון, כך ש"שליטה מוחלטת" של ישראל 35 דקות בטח לא היתה. היה משחק שקול למדי שיכל ללכת לשני הכיוונים, ברבע השלישי ישראל פרצה ומונטנגרו נדמה לה (ובכל זאת, הפרש השיא כמדומני הגיע ל8 הפרש לישראל, כך שההגזמות של אבי סגל על סיום קליל היו מוגזמות במיוחד), ואז ברבע הרביעי קרה ההיפך. זה לא שהובלנו כל המשחק 20 הפרש בשאננות ואז פתאום 5 דקות של בליץ הפכו את התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 10:26 am 
Hall of Famer

בעצם הרבעים הטובים של המונטנגרים היו השני והרביעי ושלנו הראשון והשלישי, אולי סימן לבעיית כושר גופני בנבחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 11:18 am 
Freshman

ולשם שינוי תודה להנהלת מכבי שלא השכילה לשלם 500 אלף דולר על הנגר בן נגר אלכס טיוס. פשוט זוועה. שומר אישי גרוע, ריבאונדר נוראי, זורק עונשין מחריד ואפילו לייאפ קל לא כזה קל אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 11:29 am 
Sophomore

מדהימה אותי העובדה איך שכל פעם מחדש אנחנו מגלים שחולי העבר לא נפתרים למרות שעל פניו נראה שכן ומתגלים חולים חדשים בנבחרת. אני אסביר. בעבר דברו על כך ששחקני נחברת ישראל פשוט מיובשים על הספסל של מכבי, לא מקבלים דקות ולא זוכרים איך משחקים. אז הנה לנו נבחרת שמורכבת משחקני הרכב ראשון או מחליפים ראשונים שקבלו די הרבה דקות במכבי ומחוצה לה ורואים שאפילו מול נבחרת מוגבלת וללא שחקנים מרכזיים אנחנו מאוד מתקשים. החולי החדש שניכר בנבחרת הזו זה בעיית גבוהים וקליעה מבחוץ בצורה יציבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

Joav כתב:
ולשם שינוי תודה להנהלת מכבי שלא השכילה לשלם 500 אלף דולר על הנגר בן נגר אלכס טיוס. פשוט זוועה. שומר אישי גרוע, ריבאונדר נוראי, זורק עונשין מחריד ואפילו לייאפ קל לא כזה קל אצלו

נכון שהיה לתיוס משחק התקפי רע למדי (למרות שבסופו של דבר הוא סיים עם 8 נקודות ב50% מהשדה, ולא בעמדה הטבעית שלו), אבל הוא היחיד שניסה לעשות משהו בהגנה מול הגבוהים. בכל מקרה, יפה שאתה מעודד מזה שלא החתימו את תיוס, אבל לא מטרידים אותך ה0 (!!!) ריבאונדים של ליאור אליהו או השלכות הלבנים של פניני שלוו ב3 אבודי כדור על אסיסט בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 11:33 am 
Hall of Famer

אגב, אני מסתכל עכשיו על הסטטיסטיקה, ורואה שלמעשה הלפרין שיחק יותר ממה שחשבתי: 14 דקות. מה שמאד-מאד מוזר זה שהלפרין לא זרק אפילו פעם אחת לסל ב14 הדקות הללו. הוא לא היה אמור להיות ספק הנקודות העקרי שלנו? ואם הוא לא היה כשיר לגמרי, אז למה שיחק 14 דקות? ואם הוא כבר שיחק, אז בלי לזרוק??? באמת מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 1:30 pm 
Sophomore

סרט הקפטן הכביד לו על הכתפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 2:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איפה יש סטטיסטיקה של המשחק? ואיפה אפשר לראות תקציר נורמלי? באתר של ערוץ הספורט קטעי הוידאו תמיד נתקעים לי אחרי כמה שניות ואין לי מושג מה הבעיה (אולי הם לא נתמכים כראוי בפיירפוקס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 2:51 pm 
מנהל פורום

סטט' באתר של פיב"א:
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... amID_.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], Hacohen, רלפי ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: