סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
יש סיכוי למיאמי להשיג אותו בטרייד? נראה לי שהוא בדיוק השחקן שהיא צריכה (גם אחרי שמולה בגמר הוא היה זוועתי למדי).

ברור, כי שלושה אולסטארים וריי אלן אחד לא מספיק.
הייתי מציע להם לתת את נוריס קול + גו'אל אנטוני תמורת הרדן. עסקה טובה לכולם מלבד OKC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק שאלתי... :oops:

אני לא בקי בפרטים האלה, ואין לי מושג עם חישובי משכורות והכל, אבל בדרך כלל טריידים כאלה מושגים על ידי אינטרסים סותרים. את האינטרס של אוקלהומה עמוס הסביר, ואני מניח שהוא רלוונטי גם למרבית הקבוצות בליגה, אבל לא למיאמי. אולי מיאמי יכולה להציע לאוקלהומה משהו שלא עוזר לה אבל עשוי לעזור לאוקלהומה (למשל חוזים נגמרים, אם יש כאלה). אם לא אז לא.

ולא אמרתי אם זה מספיק או לא, אבל קבוצה שרוצה אליפות (ועל אחת כמה וכמה ריפיט) אמורה לחשוב איך היא יכולה להשתפר, לא משנה כמה היא טובה לכאורה (ואני לא בטוח כמה מיאמי טובה לכאורה כשמשווים אותה לכמה הלייקרס טובים לכאורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 10:30 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
הת'אנדר כנראה יתנו לסרג' איבאקה חוזה של 40 מליון ל4 שנים, מה שכנראה סולל את הדרך של ג'יימס הארדן החוצה בקיץ הבא. כבר היו דיבורים חזקים על פיניקס, אבל יש עוד סיבה להתעניין בקיץ הבא והסוער שצפוי להיות.

באתר של ספורט5 כתוב על חוזה של 48 לארבע שנים.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27827.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 10:50 pm 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/08/12-18.html

סיכום שבוע: דריק רוז מתראיין לראשונה מאז הפציעה, מינוי חדש בהנהלת הקבוצה, אדידס משחררת סרטון של דקה על רוז ועוד...
מוזמנים לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 10:57 pm 
Hall of Famer

ראובן, איך הארדן הוא בדיוק השחקן שאוקלהומה צריכים אם כבר יש להם את ווייד וריי אלן על העמדה שלו? מילא היית אומר איבקה כעוגן הגנתי בצבע, אבל הארדן יהיה מיותר לגמרי שם בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:04 pm 
Junior

אלופה שרוצה ריפיט צריכה לחשוב להשתפר- סבבה, אבל לצפות שהיריבה הישירה שלה תעשה דווקא איתה טרייד על אלסטאר זה קצת תלוש מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:57 pm 
מנהל פורום

רוני, לא דיברתי על הארדן אלא על פרקינס (שהוזכר בסוף ההודעה של עמוס). עכשיו אני גם מבין טוב יותר את התגובה של סאטרייני, כי הפתיע אותי ששחקן אפור ומוגבל כמו פרקינס זוכה לתגובה סוערת כזו. את הארדן מיאמי לא צריכה ומן הסתם גם אין לה מה לתת תמורתו.

ואני לא חושב שלאוקלהומה תהיה בעיה לתת את פרקינס למיאמי. מבחינתם שאלת ה"מה נעשה מול מיאמי" היא צרה טובה, כי זה אומר שהם עברו את הלייקרס הקליפרס, הספרס ואת שאר יריבותיהן במערב. מה גם שלא על זה תוכרע הסידרה הזו אם תשוחזר (פרקינס נחוץ הרבה יותר למיאמי במקרה שהלייקרס יגיעו לגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:10 am 
Senior

נראה לי שיותר רלוונטית השאלה "מה נעשה מול הווארד" עבור אוקלהומה סיטי. אני חושב שהסיכויים שלהם לנצח את הלייקרס יהיו בצורה משמעותית בלי פרקינס, מהיחידים בליגה שיכול לשמור עליו באחד על אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 1:10 am 
Junior

חשבתי על זה, וכל הכוכבים בליגה משחקים כעת בקבוצות ששוות פלייאוף:
במזרח לברון וייד בוש, רוז, רונדו גארנט פירס, דרון וג'ו ג'ו, כרמלו ואמארה, ביינום.
במערב קובי האוורד נאש, דוראנט ווסטברוק הארדן, פול גריפין, דאנקן פארקר וג'ינובילי, נוביצקי וקווין לאב.

כל הכוכבים הגדולים (חוץ מדירק) גם נמצאים בקבוצות הגדולות של הליגה, לא כמו לפני 5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 8:52 am 
Junior

ודרון. ומלו אם נסתכל על התוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 9:35 am 
Hall of Famer

איזה כוכבים לפני 5 שנים לא היו בפלייאוף? אני באמת שואל את זה ולא מתוך ניסיון להתקיף. בדר"כ כוכב גדול משמעותו מינ' פלייאוף. זה תמיד היה כך באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:00 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איזה כוכבים לפני 5 שנים לא היו בפלייאוף? אני באמת שואל את זה ולא מתוך ניסיון להתקיף. בדר"כ כוכב גדול משמעותו מינ' פלייאוף. זה תמיד היה כך באן.בי.איי.

בשליפה מהזיכרון-גארנט פיספס את הפלייאוף 3 שנים רצופות (2005-2007), קובי פיספס את הפלייאוף ב-2005 (בעונה שבה הוא שיחק רק 66 משחקים) ו-ווייד פיספס את הפלייאוף ב-2008 (בעונה שהוא היה פצוע ושיחק רק 51 משחקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:13 am 
Hall of Famer

אני מעריך שקווין לאב לא יהיה בפלייאוף ויש מצב שגם דירק לא יהיה בפלייאוף. סביר להניח שאטלנטה לא תהיה בפלייאוף אז גם ג'וש סמית' ואל הורפורד לא יהיו. אריק גורדון סביר להניח שלא יהיה בפלייאוף. גם לא למרקוס אלדריג'.

אז נכון, אין קובי ואין גארנט, אבל אלו מקרים די נדירים של כוכבים עצומים שבמקרה התבזבזו בקבוצות נוראיות. לא חושב שהיו הרבה מקרים של שחקנים בטופ 5 של האן.בי.איי שהיו מחוץ לפלייאוף. לגבי שאר המקרים, אז המצב לעונה הקרובה לא נראה שונה מהותי מהעבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:26 am 
Junior

השנה כל המגה-סטארים (הטופ 7 לפחות) ישחקו לא רק בפלייאוף, אלא בקבוצות הכי גדולות בליגה. לברון וייד מההיט, דוראנט ווסטברוק מOKC, קובי והאוורד מLA, רוז בבולס, פול וגריפין בקליפרס, רונדו בסלטיקס. זה משאיר את נוביצקי המזדקן ככוכב הגדול שלא בקונטנדרית. פעם הכוכבים הגדולים לא בהכרח שיחקו בקונטנדרית (לברון קובי גארנט איברסון וטימאק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:45 pm 
מנהל פורום

אפשר גם להוסיף את גאסול לרשימה הזו, ובטווח היותר קרוב את כריס פול/דרון וויליאמס בקבוצותיהם המחורבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:57 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אפשר גם להוסיף את גאסול לרשימה הזו, ובטווח היותר קרוב את כריס פול/דרון וויליאמס בקבוצותיהם המחורבנות.

הקליפרס והנטס קבוצות מחורבנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 1:03 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:

הקליפרס והנטס קבוצות מחורבנות?

אני מהמר שהוא התכוון למגה-סטארים שלא הגיעו לפלייאוף והכוונה לגאסול בממפיס, פול בניו אורלינס (דווקא לרוב כן הביא אותם לפלייאוף) וויליאמס בנטס עד עכשיו.

אולי אותה טעות פעם שנייה באותו עמוד תלמד את ראבון לצטט את החלק אליו הוא מתייחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 1:25 pm 
Hall of Famer

אם הוא התכוון למגה סטארים שלא הגיעו לפלייאוף אז אני לא חושב שאפשר היה להגדיר את גאסול בתקופתו בממפיס כמגה סטאר, בטח שלא ברמות של גארנט במינסוטה, קובי בלייקרס או פול בניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 12:22 am 
Sophomore

וואלה ספורט מביא דיווח מארה"ב שקליבלנד שוקלת לעשות אמנסטי לכספי :
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2559472

מעניין אם הכיוון שלו יהיה אירופה או קבוצה אחרת ב NBA.

אני לא חושב שהקבוצות מאירופה משוגעות כדי לשלם עליו סכומים גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 1:33 am 
Junior

אמנסטי זה לא, כי מותר לעשות את זה על שחקן אחד, וקליבלנד כבר השתמשו בסעיף האמנסטי על בארון דיוויס בדצמבר שעבר.

מדובר כנראה על קניית החוזה, צעד הגיוני בהתחשב בכך שכספי הוא הסמול-פורוורד השלישי כרגע, כנראה, אחרי מיילס ואלונזו גי,
ובכך שבקליבלנד כנראה כבר הספיקו להכיר את כספי, שלא בדיוק בנוי מהחומר של האנשים שיושבים בקצה הספסל ומחייכים בחדר הלבשה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 11:02 am 
מנהל פורום

עידנשה קלע לכוונתי, אם כי אני חושב שבמקרה הזה לא היה מה לצטט. אני מסכים שגאסול הוא לא מגה-סטאר, אבל חשבתי שהיתה כוונה גם לסתם כוכבים. לא חושב שהמעמד של גאסול בממפיס היה פחות מהמעמד של לאב במינסוטה, נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 11:10 am 
Hall of Famer

לא יודע, גאסול אף פעם לא העמיד ממוצעים של מגה סטאר, כמו שלאב מעמיד בשנתיים האחרונות. מצד שני, ממפיס היתה קבוצה קצת יותר טובה, וגם הגיעה לפלייאוף מדי פעם אאל"ט (גם בזכות יובי בראון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 2:53 pm 
Junior

ממבט מהיר על הסטטיסטיקה כן היו לו שנתיים של כמעט 21 נקודות, מעל 9 ריבואנדים, 4 אסיסטים ו-2 חסימות למשחק.
זה, ארגיובלי, פחות טוב מלאב אבל עדיין מגה-סטאר.
אחרי שהיה דיון האם ניו אורלינס עם פג'ה בחצי גב וווסט הייתה קבוצת פח או לא, לא זכור לי את ממפיס מציגה סגל ששווה יותר
ולכן קבוצה שהייתה תלויה בגאסול יותר משקבוצות אחרות תלויות בלאב\פול\דרון ויליאמס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 3:02 pm 
Freshman

למה מיאמי לא רוצים סנטר נורמלי לסגל שלהם? מעדיפים לבנות שם על בוש כסנטר ועוד כמה נגרים על הספסל...לא הייתי בונה על זה שנתיים רצוף...
למרות שאני מקווה שישארו ככה כי אין להם מי שיעצור את דוויט האורד, אבל לא מובן לי בכלל איך אין להם אפילו סנטר אחד סביר בסגל...
ג'ואל אנטוני הוא הסנטר היחידי בסגל שלהם...

נערך לאחרונה על ידי RT24 בתאריך ב' אוגוסט 20, 2012 3:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 3:02 pm 
Hall of Famer

מה ארגיואבלי בזה? 26 ו 13, כמו בעונה האחרונה זה מספרים שלא נראו מאז שאקיל. גם 20 + 15 זה מרשים מאד מאד.
ובכל מקרה, לא חושב שאי פעם חשבו שגאסול הוא מגה סטאר. סופר סטאר, כן. אחד מ 6-7 הגבוהים הטובים בליגה. בהחלט, אבל לא נראה לי שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: