סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אהה, והיו פחות דגלים של ישראל מבמשחקים של רוסיה באולימפיאדה.

Sent from my LG-P500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:02 pm 
Hall of Famer

- בחירתו של קופל ליו"ר האיגוד מתחילה להוכיח את עצמה.
- מעניין אם לימור לבנת תפתח ועדת חקירה בעקבות ההפסד לאסטוניה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:04 pm 
Sophomore

ניהול משחק מחריד של שיבק.
ה(אין)הגנה של אליהו זה פשע נגד האנושות.

הנבחרת הזו חייבת ניעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:05 pm 
Sophomore

ניהול משחק נוראי של שיבק. באמת, תגידו לי, פוסט אפ של אוחיון, זה מה שיש לנבחרת להציע? אוחיון עם 7 איב' והולך שוב ושוב לסל? שום הפעלה של אליהו/טיוס, הלפרין מיובש על הספסל המון זמן, שום ניצול של הספסל. נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נבחרת של פחדנים.
פדלאות, לוזרים ופחדנים.
הקמפיין הזה נגמר יותר מהר מאיך שייגמר קמפיין המונדיאל של הכדורגל. הדבר הנכון לעשות עכשיו הוא לשחרר את השחקנים להתאמן עם הקבוצות שלהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:07 pm 
Junior

הנבחרת הזו הייתה חייבת ניעור כזה אחרי אליפות אירופה ההיא.
אז האחראים השתכנעו שאולי זה סדר המשחקים הבעייתי ולא בניית הסגל והצוות המקצועי החלש.

ובנושא אחר, אני מאוד מאוד מקווה שכספי לא יגיע למכבי. לא רוצה לראות את הפרימדונה הזה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:11 pm 
Senior

פשוט מביש.

לי אישית לא ברור מדוע שחקן כמו אפיק ניסים שהוא בעל ניסיון וקצת קור רוח לא נמצא בנבחרת אם גם ככה אין כוונה להשתמש במקל, נעימי יבזורי וחנוכי בצורה משמעותית.

למה לימונד (שמשחק דווקא לא רע) משחק כל כך הרבה בנבחרת הזאת? זה הרי שנבחרת שלימונד שחקן מרכזי בה יכולה מקסימום לעלות לאליפות אירופה למקומות עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:16 pm 
Senior

בלגיה שמיצי הפסיד לה לפני משהו כמו 9 שנים בבית היא הדרים טים לעומת הנבחרת העלובה שהפסדנו לה הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:16 pm 
Sophomore

דווקא אם יש מישהו שקשה לבוא אליו בטענות היום,זה לימונד. כמה עב' מפגרות אבל שמר חזק, לחץ את הכדור והיה אגרסיבי.. לפחות זה.
אוחיון היה זוועה. כספי איכשהו הגיע ל23 נק'. את הלפרין שיבק פשוט ייבש, אחרי רבע שני מעולה ותחילת שלישי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:17 pm 
Sophomore

ראיתי את סופו של הרבע האחרון ואת ההארכה.

כמעט כל פעם שהאסטונים חדרו הם עשו סל.

איך יכול להיות ששחקנים כמו כספי, פניני ואליהו, עם כל הניסיון שלהם, לא יכולים לשמור על השחקנים האסטונים בצורה קצת יותר נורמלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כי הם לא רוצים. על אליהו כבר דובר רבות, אבל גם פניני נתן עונה הגנתית נוראה ואיומה במכבי. לא בגלל שהוא לא יכול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:25 pm 
Senior

ורק לי נדמה שהלפרין אכל טוב טוב ביוון ורוסיה? נראה כאילו העלה כמה קילו, כבד, איטי, עגלה קצת... עדיין יכול לקלוע אבל נראה ממש עגלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:42 pm 
Sophomore

שיבק מאמן פח, לא הגיוני שאחד הסגלים הכי איכותיים שהעמידה הנבחרת שלנו בכל הזמנים נראה כמו שהוא נראה. במצב הנוכחי הייתי בלי שאלות בכלל מחליףבין המאמן לבין הפרשן של הערוץ הראשון.

מה עכשיו? תיאורטית ממש שום דבר לא אבוד, גם אם נפסיד פעמיים לסרביה. מעשית? כמו שהנבחרת נראית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 11:52 pm 
Junior

אדלשטיין ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:49 am 
Freshman

ההשפלה הכי גדולה בשנים האחרונות, פשוט התביישתי, יותר נורא מההפסד לפינלנד לפני שנתיים...
לאדון שיבק, אתה לא יכול לנצח משחק כשברוטציה שלך משתתפים שבעה וחצי שחקנים. יוגב הגיע לדקות האחרונות גמור וזה התבטא באיבודי כדור שלו.
עוד החלטה לא נכונה זה לשים את כספי ואליהו בתור הגבוהים בדקות האחרונות, כשטיוס יושב בחוץ. זה גרם לנו לחולשה בריבאונד ולצבע שלנו להיות פרוץ לחדירות.
משחק הבא, אני מצפה ממנו לשתף ברוטצייה 9 שחקנים לפחות, ככי אחרי הכל מדובר בקמפיין ארוך ואנחנו צריכים לשמור על השחקנים שלנו טריים גם להמשך. אני מקווה שקוז'יקרו יתחיל לשחק קצת וגם שנעימי ומקל יקבלו יותר דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:58 am 
Freshman

יכול להיות שזה הזמן לרענון השורות בנבחרת?

הדור של בורשטיין וגרין הולך ודועך, הדור של הלפרין אף פעם לא התרומם כמו שרצינו (הלפרין נמושה, לימונד טיפש).
מהדור של אליהו וקזרנובסקי נשאר גבוה שמשחק רק בחצי מהמגרש.
כספי, אוחיון ובטח כדיר ומקל נחמדים, אבל לא מספקים את הסחורה, כספי אוברייטד ואוחיון הוא אובראצ'יבר אבל לא שחקן לבנות עליו נבחרת ברמה האירופאית.

לפי דעתי, בהנחה שהקמפיין הזה די אבוד, כדאי לתת לשחקנים צעירים להשתפשף, מתוך השלישיה שהובילה את נבחרת העתודה- טימור, סולומון ודאוסן לפחות לשניים הראשונים יש מקום בנבחרת במקום כל היבזורים והחנוכים- שישחקו מתי שאפשר, יצברו נסיון.

הדור הנוכחי של הנבחרת פשוט חסר כשרון באופן מעצבן- כשבהתקפה האחרונה מי שלוקח את הכדור הוא יוגב אוחיון ומה שהוא מייצר זה סוג של כלום, אני לפחות מבין שאת הבור שהשאיר אחריו טפירו אף אחד מהדור הזה לא ימלא.

חבל על הקמפיין אבל אפשר להרוויח הרבה לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 1:37 am 
Sophomore

לוציוס, אני חושב שאתה מספיד את הקמפיין הזה מוקדם מהצפוי. ההפסד במונטנגרו אמנם היה מרגיז, אבל בנבחרת לקחו בחשבון את האפשרות שיפסידו שם. ההפסד היום היה ביזיון, אבל עדיין אין סיבה שלא לנצח בחוץ את אותה הנבחרת ביותר מ- 2 נקודות הפרש (אם כמובן - אנחנו נשפר דרסטית את היכולות שלנו).

כספי מתחיל לעלות על העצבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

אני חושב שאתה מגזים לחלוטין. השאלה היא כזאת. האם אנחנו חושבים שהשחקן ה-11 וה-12 יכולים לתרום לנבחרת? אם התשובה היא כן, אז ההצעה שלך צריכה ליפול במיידי. אם התשובה היא לא, אז כמובן שזה לא רע לסמן כשרון אחד או שניים מהנבחרות הצעירות ולתת להם להסתובב עם הבוגרים כדי שיחוו מה זאת נבחרת ישראל. למרות שבמחשבה שניה, עם הסגל והמאמן הזה אולי זה לא דבר חיובי שהם יחוו.

באמת הפסד מביש. לא יודע להגדיר הכי מביש, כי היו לנו בעשור האחרון, ברוך השם, הרבה מאד הפסדים מבישים, אבל מביש. האסטונים נבחרת חלשה. מתי הגענו למשחק שבו אנחנו עדיפים מבחינת כישרון, מבחינת אתלטיות ושולטים בריב' ביד רמה ועדיין מצליחים להפסיד?

שתי הבעיות העיקריות היו התקפה חסרת מעוף וברבע האחרון ובהארכה הגנה בצבע לא קיימת (והתודות לשיבק שהושיב את השחקן היחידי שנתן הרתעה מתחת לסל, ת'יוס, ברוב הרבע האחרון ובהארכה). אני לא חסיד של סטט' +/- כידוע, אבל במקרה הזה גיא פניני בשני המשחקים היה עם מדד שלילי דו ספרתי וכמובן הכי גרוע בנבחרת וגם בעין הוא פשוט היה השחקן הכי גרוע בנבחרת. בשני המשחקים פניני היה על המגרש ברגעים הכי קובעים וכמובן שהנבחרת נראתה כמו שיט.

בשני המשחקים יוגב אוחיון היה הריב' המוביל. מול מונטנגרו אוחיון היה ריב' ההגנה המוביל, אתמול הלפרין הוביל בריב' הגנה עם 7 ריב', אחריו? אוחיון עם 6. גארדים צריכים לעזור בריב', אבל לא יכול להיות שהגארדים הם הריב' הטובים של הנבחרת.

בחצי הראשון זה נראה כמו משחק שצריך להיגמר בשחיטה, אבל כבר ברבע הראשון זזתי באי נוחות על מושבי. היה ברור שמה שהוביל ליתרון היה ריב' התקפה ויד נדירה של הנבחרת לשלוש. תוסיף לכך את האסטונים, שכמו קבוצה כדורגל ישראלית, הצליחו לפספס מצבים של שער בטוח ליד הסל, ותקבל את ההפרש. מה שלא אהבתי זה משחק התקפה שבלוני וחסר מעוף ובעיקר איבודים חוזרים ונשנים. למרבה הצער משחק ההתקפה והאיבודים היו הדבר הקבוע במשחק הזה. ריב' ההתקפה של ישראל והיד הנפלאה מהשלוש התאיידו ככל שהמשחק התקדם והאסטונים אפילו הצליחו להגיע ל60% מיצוי מצבים בטוחים.

זה נחמד להחליט שאוחיון הוא הרכז המוביל של הנבחרת. אני גם הייתי מחליט זאת. אבל אוחיון הוא לא כזה טוב שהוא באנקר והשחקן שכמעט לא יורד מהמגרש. בשני המשחקים אוחיון היה השחקן שקיבל הכי הרבה דקות, כמו כספי. מול מונטנגרו הוא היה לא רע, אבל לא מדהים. אתמול הוא היה חלש מאד, תרם רבות בתחום איבודי הכדור ואיבד שליטה על הנבחרת. בהחלט היה מקום לדקות לרכז אחר במקומו וכשאני אומר רכז, אני לא מתכוון לשחקן שניהול ההתקפה שלו הוא אני אקלע, או אני אלך לסל ואז אלוהים גדול, כפי שהפגין ביצירתיות רבה נעימי בדקות שהחליף את אוחיון. אין סיבה שמקל לא יקבל 15 דקות לפחות ואם אתה באמת לא מאמין במקל, אז לפחות תן את הדקות הללו לנעימי.

היה מאד לא נעים לראות רגעים ארוכים של הנבחרת שנותני הטון היו לימונד, נעימי ואלישי כדיר. בוא נגיד שכדורסל טיפש זה היה מחמאה.

הבעיה הגדולה בהתקפה של הנבחרת היא מחסור בשחקן שיוצר. לעצמו, לאחרים, לא חשוב. פעם כמובן היה את מיקי ודורון ג'מצ'י, שחקני התקפה ברמה הגבוהה ביותר של אירופה ולא היו בעיות שכאלו. ליד שחקן יוצר במילון אפשר בכיף לשים תמונה של קטש ואילו מאיר טפירו לא בסקלה של השמות הללו, אבל תן לו כדור ביד, תארגן לו חסימה בפיק אנד רול ויש סיכוי לא רע שיצא מזה מהלך עם זריקה שיכולה להיכנס. כיום? כספי באמת שחקן איכותי ברמה של אירופה, אבל אחד שמתקשה ליצור לעצמו נק'. הוא צריך לקבל זריקות פנויות, הוא צריך לעשות נק' במתפרצת ומדי פעם הוא יכול להוריד לפוסט שחקנים שנחותים פיזית ממנו, אבל זה קשה לנבחרת כשהוא משחק בעמדה מספר 3, בגלל ששני הגבוהים המובילים לא מסוגלים לעשות סל מחוץ לצבע ואין כמובן ריווח.

דבר אחרון, רק אני מגחך על היסטריית ההאליהופ לאלכס ת'יוס? זה נראה ששחקני נבחרת ישראל החליטו שאלכס ת'יוס הוא איזה אתלט על, שכל כדור שמופנה לכיוונו מכוון שת'יוס יסיים אותו בהאליהופ. אני חושב שאפילו סיאטל של פייטון וקמפ לא הלכה כל כך הרבה פעמים במשחקים לנסיונות האלי-הופ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:37 am 
Hall of Famer

הבעיה של ישראל - אין ספסל.
על פניני לא ארחיב כי דיברו פה מספיק על כמה הוא רע (כל העונה הקודמת היה רע).
כדיר פשוט לא טוב.
קוזיקרו פשוט סוס מת.
אם בסגל יש שחקנים סופר מוגלים כמו חנוכי אז זה אומר הכל.
לדעתי מקל היה צריך לקבל צ'אנס.
לימונד הוא השחקן היחיד שסביר מהספסל וזה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:43 am 
Junior

שטויות, מבחינת שחקנים אנחנו לא רעים בכלל, צורת המשחק והחילופים מביכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:46 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
הבעיה של ישראל - אין ספסל.
על פניני לא ארחיב כי דיברו פה מספיק על כמה הוא רע (כל העונה הקודמת היה רע).
כדיר פשוט לא טוב.
קוזיקרו פשוט סוס מת.
אם בסגל יש שחקנים סופר מוגלים כמו חנוכי אז זה אומר הכל.
לדעתי מקל היה צריך לקבל צ'אנס.
לימונד הוא השחקן היחיד שסביר מהספסל וזה אומר הכל.

ולאסטוניה יש ספסל? בחייאת רבאק, הרכז הפותח שלהם הוא סוג של ליאור ליפשיץ. ישראל על הנייר היא אחת הנבחרות האיכותיות במוקדמות, שחקן NBA, שחקן יורוליג בכיר, חבר'ה כמו הלפרין, אוחיון ופניני שעשו משהו בחיים שלהם ביורוליג. איך שכל זה נראה על המגרש ביחד, זו הבעיה.

אגב, אמרו פה אדלשטיין וזו אולי אופציה טובה מבחינה מקצועית נטו, אבל אתם שוכחים ששיבק הוא סוג של מאמן-בובה של השחקנים שלו. רק אצלו כספי יכול לקחת שלשות מקילומטר בסט אופנס, אוחיון מתמזמז שעות עם הכדור, קוז'יקרו בסגל כי בא לו להיות בסגל ואם גם ליניב גרין יבוא-אז הוא יבוא. רק מלדמיין את התוצאות של המפגש בין אדלשטיין לכספי אפשר לצחוק או לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לשמחתי הלכתי אתמול לקולנוע ופספסתי את המשחק.
אני כידוע לא משוגע על כספי, אבל הוא סיים עם 23+7+3, מה הוא עשה שהיה כ"כ מרגיז?
פניני כבר משנה שעברה הפסיק להיות שחקן כדורסל מקצועני. הוא אף פעם לא היה אתלט שרירי, אבל היום הוא נראה כמו dough boy ואחרי ספרינט אחד הוא מקבל גוון סגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:19 am 
Hall of Famer

פניני מעשן לא מעט בבארים...אני אישית ראיתי אותו כמה פעמים ואני לא חיית בארים. אני רק מתאר לעצמי כמה הוא מבלה.
אין לישראל ספסל איכותי ואני לא אומר שזאת הסיבה להפסד.
אני סתם מציין זאת כי אין לה באמת ספסל. ולמרות זאת היינו צריכים לתת בראש לאסטונים 20 הפרש.
עצוב.
כספי אגב היה סביר.
ההגנה לא היתה קיימת.
השתן גם עלה לאוחיון לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

כספי החזיק את הנבחרת במשחק לאורך רוב הדקות, והוא פתח עם אחוזי קליעה מצוינים (כמו נגד מונטנגרו אגב) וכמובן שעזר בריבאונד לאין גבוהים שלנו, אבל הוא עושה מה שהוא רוצה. אם הוא מחליט שהוא לוקח זריקה 2 מטר מקו השלוש על שומר-הוא לוקח. אם הוא מחליט שהוא נכנס לסל על 4 שחקנים-הוא נכנס. לפעמים זה עובד, וכספי באמת כשרון אדיר במונחים ישראליים, אבל יד של מאמן אתה לא באמת רואה במהלכים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

אני לא חושב שכספי היה מרגיז. הוא פשוט לא נראה לי שחקן שיכול לסחוב אותך.

נדב, אתה קצת מגזים. אפשר לחשוב שאדלשטיין כל החיים שלו רק התעסק עם קבוצות של חנונים בגילאי קטסל. הוא אימן מספיק שחקנים עם אגו גדול ועם משחק שנגדיר אותו אינדיבדואלי באופיו וידע להסתדר. לא חשוב שגם אצל אדלשטיין, המאמן ששולט בקבוצה שלו, הוראס ג'נקינס עשה בערך כל מה שבא... קצת כמו מה שקורה בנבחרת ישראל היום.

ארז אדלשטיין זו אופציה מצויינת מבחינה מקצועית בלי אולי ובלי אבל וכשאני מדבר מבחינה מקצועית, אני בסה"כ מדבר על איך תיראה הנבחרת ומה יהיו התוצאות שלה, כלומר סך כל העבודה של המאמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], בטן רכה וחביבה, מנחם, רלפי ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: