סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
פניני מעשן לא מעט בבארים...אני אישית ראיתי אותו כמה פעמים ואני לא חיית בארים. אני רק מתאר לעצמי כמה הוא מבלה.
אין לישראל ספסל איכותי ואני לא אומר שזאת הסיבה להפסד.
אני סתם מציין זאת כי אין לה באמת ספסל. ולמרות זאת היינו צריכים לתת בראש לאסטונים 20 הפרש.
עצוב.
כספי אגב היה סביר.
ההגנה לא היתה קיימת.
השתן גם עלה לאוחיון לראש.

לא בטוח שעלה לאוחיון השתן לראש. הוא מנסה מה שהוא יכול, אבל צריך שיטת משחק כדי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:24 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שכספי היה מרגיז. הוא פשוט לא נראה לי שחקן שיכול לסחוב אותך.

נדב, אתה קצת מגזים. אפשר לחשוב שאדלשטיין כל החיים שלו רק התעסק עם קבוצות של חנונים בגילאי קטסל. הוא אימן מספיק שחקנים עם אגו גדול ועם משחק שנגדיר אותו אינדיבדואלי באופיו וידע להסתדר. לא חשוב שגם אצל אדלשטיין, המאמן ששולט בקבוצה שלו, הוראס ג'נקינס עשה בערך כל מה שבא... קצת כמו מה שקורה בנבחרת ישראל היום.

ארז אדלשטיין זו אופציה מצויינת מבחינה מקצועית בלי אולי ובלי אבל וכשאני מדבר מבחינה מקצועית, אני בסה"כ מדבר על איך תיראה הנבחרת ומה יהיו התוצאות שלה, כלומר סך כל העבודה של המאמן.

אולי אני מגזים, אולי לא. מה שאני מתרשם מהנבחרת הזאת זה שהדבר האחרון שיש בה זה כבוד למאמן. לא שהוא לא אשם בזה (וכבר ציינו שהמקרופונים בפסקי הזמן עשו לו שירות דב, לא צריך מאמן כדי להגיד 3 פסקי זמן רצוף "אסור לנו לקבל שלשה"), אבל בהנתן המצב-להנחית מאמן שדורש כבוד כמו אדלשטיין נראה לי כמו מתכון לפיצוץ. אדלשטיין אולי התמודד בחיים שלו עם אגואים וכו', אבל תזכור את האש ותמרות העשן שהיו לו. בהפועל ת"א הנוכחית הוא מאמן צעירים ו/או בחורים טובים וממושמעים. מול חבר'ה כמו כספי ופניני אני לא חושב שיהיה לו קל. אבל שוב, יותר גרוע משיבק כנראה אין, אז למה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אמרו פה שלימונד היה סביר, ועדיין ה+/- הנמוך אחרי פניני (7-). להלפרין המושמץ אגב 8+ הכי גבוה בנבחרת.
לגבי שיבק - להזכירכם הוא העלה את ישראל לאליפות אירופה האחרונה ובישראל כמו בישראל כשמישהו מצליח פעם אחת יתנו לו עוד כמה פעמים להכשל עד שיגיעו למסקנה שאולי כדאי להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:32 am 
Hall of Famer

לימונד קלע 12 נק ב15 דקות. הוא שומר די טוב.
יכול להיות שיש לו +- שלילי אבל זה יכול להיות כי הוא שיחק עם אפסים בהרכב...

שיבק גרוע ולצערי צורף אליו הקוסם קטש שכבר שנים עושה אחיזות עניים על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:34 am 
Hall of Famer

קטש, אגב, נראה לחלוטין משועמם ומנותק בחלק מפסקי הזמן.

נו, לדבר על הפלוס מינוס של הלפרין...חבר'ה, כשהלפרין לקח שלשה פנויה וסופר-חשובה בדקות הסיום של הזמן החוקי, לא היה לי ספק שהוא מחטיא אותה ויורד לספסל. לא ייאמן כמה הווינריות רחוקה ממנו מזרח ממערב. לימונד היה היחיד (אולי גם כספי) שהשקיע, ניסה, התאמץ ואשכרה קלע בדקות הסיום. נכון שהסגנון שלו שכונתי ומעצבן, אבל הוא היחיד שעשה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 11:53 am 
Junior

הבעיה של שיבק זה כשהוא החליף הוא החליף 3 שחקנים בבת אחת, למה לא לשחק נעימי ואוחיון ביחד, למשל? הם עשו את זה לא רע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:15 pm 
Sophomore

שיבק מנסה להיות "נחמד לכולם ונחמד עם כולם" אבל זה לא מה שמביא תוצאות. הנבחרות השונות שצביקה שרף העמיד בשנים האחרונות היו הרבה פחות מוכשרות מזו, אבל שיחקו כדורסל שברוב הזמן לא היה רק יעיל אלא היה גם די יפה, באופן יחסי, למה שאפשר לצפות מנבחרת מוגבלת למדי.

במשחקים האחרונים של הנבחרת לא ראינו שיטה, לא ראינו דרך, והשיפור היחיד ביחס לקיץ הקודם הוא שהפעם יש לפחות היררכיה ברורה קצת יותר. אי אפשר לדבר על חוסר הכישרון שיש לנבחרת הזו או על חוסר עומק בספסל, גם כי נבחרת כמו אסטוניה היינו צריכים לנצח בלי כספי, הלפרין ואליהו, וגם כי ביחס לשנים האחרונות לספסל של הנבחרת דווקא יש מה להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:33 pm 
Junior

חייבים לסגור דיל עם אסטוניה לקראת האירוויזיון הבא. אה, רגע. גם לשם העלייה שלנו לא מובטחת בעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:42 pm 
Sophomore

הבעיה עם אוחיון היא לא שעלה לו השתן לראש, הוא פשוט מקבל יד חופשית מדי. אצל בלאט למשל, הוא לא קיבל הזדמנות לאבד 8 פעמים.
ייסלחו לי שונאי הלפרין, אבל יותם היה בסדר גמור אתמול. אחרי ששיבק הוריד אותו לספסל ברבע השלישי התחילה הצניחה החופשית, והוא החזיר אותו רק בסוף הרבע הרביעי. גם אז, כשהוא חזר, כל מה שהנבחרת עשתה היה מגוחך ולא קשור בשום צורה לכדורסל קבוצתי.

כספי לוקה בתסמונת ה"לוקח את המשחק עליו". הוא היה ביום קליעה לא רע (עד הרבע האחרון), והוא החליט שהוא צריך לקחת את המשחק עליו. חבל שהוא לא הבין שכדי לקחת את המשחק עליו עדיף שהוא יפעיל אחרים וישחק בצורה אחראית ולא יזרוק שלשות 2מ' מאחורי הקשת עם יד בפנים.

אגב קטש - שמתם לב לאנמיות שלו בנבחרת? בפסקי הזמן הוא בכלל מסתובב איפשהו מסביב, מדבר עם נעימי על סנוקר וקלפים, ובמהלך המשחק הוא נראה כל כך משועמם. שמישהו יגאל אותו מייסוריו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer

העניין לגבי ה"תסמונת" של כספי זה שיש מאמן שהתפקיד שלו היא לנתב את התסמונת הזו. על זה דיברתי כשאמרתי שכספי עושה מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:47 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
העניין לגבי ה"תסמונת" של כספי זה שיש מאמן שהתפקיד שלו היא לנתב את התסמונת הזו. על זה דיברתי כשאמרתי שכספי עושה מה שבא לו.

מסכים. האחריות על המשחק הנוראי הזה היא בעיקר על שיבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 12:50 pm 
Junior

כספי עושה מה שבא לו, וזה כולל לצעוק על שחקנים אחרים בכל איבוד כדור או פאק בהגנה. הוא גם כל הזמן נדהם כששורקים לו על עבירות, אפילו אם הן ממש ברורות ומטופשות (כמו מול מונטנגרו). הוא קולני מדי, וקראתי היום גם במעריב שכבר יש דיבורים על כימיה לא נעימה בין השחקנים ועל זה שחלק מהשחקנים מרשים לעצמם לנזוף יותר מדי באחרים. מהדיבור המרומז וממה שראיתי בעיניים - בטח מדובר בכספי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 1:10 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
אגב קטש - שמתם לב לאנמיות שלו בנבחרת? בפסקי הזמן הוא בכלל מסתובב איפשהו מסביב, מדבר עם נעימי על סנוקר וקלפים, ובמהלך המשחק הוא נראה כל כך משועמם. שמישהו יגאל אותו מייסוריו...

ייקח כמה שנים שיבינו שהוא בלוף. למזלו הוא לקח אליפות. הוא היה שחקן אנמי (שחקן אדיר, אבל מרוכז בעצמו, לא ווקלי, לא מנהיג גדול). הוא מאמן בלוף.
הוא ושיבק זה הרכב מסוכן שעלה לנו ב2 הפסדים עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 4:29 pm 
Hall of Famer

וכמו שחשבנו, The Casspi & Eliyahu show:

http://www.one.co.il/Article/204498.html

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27876.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 5:33 pm 
Hall of Famer

וואו, איזו תמונה של נעה תשבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 5:37 pm 
Hall of Famer

היא לא בת דודה של פולדש? (ולכל הרגישים, אני לא עושה אאוטינג-הוא כתב את זה בעצמו מתישהו. נדמה לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 7:40 pm 
Senior

הגיעו ימות המשיח שכספי מכולם אומר לשחקנים אחרים להוריד את האף? באמת? מה השלב הבא, שאליהו יבוא בטענות לשחקנים אחרים למה הם לא מתאמצים בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ששיבק יגיד להם כן לקבל שלשה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:16 pm 
Junior

כספי לאט לאט מתגלה כפארודיה על עצמו.
אני מאחל לעצמי שכספי יישאר ב-NBA ולא יתקרב למכבי.
אני מאחל לו שישאר ב-NBA ויבוא כמה שפחות. אולי רק לחגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2012 10:31 pm 
Freshman

סליחה שאני מביא ציטוטים מ-one, אבל פיני גרשון סוגר חשבונות עם אבא שמעון וזה תמיד כיף:
"לאבא של עומרי כספי, שהוא הקורא היחידי של הטור שלי, אני רוצה להגיד: נכון, אני לא מבין ב-NBA וגם לא כל כך בסטטיסטיקה. אבל בפעם הבאה שאתה שולח לי את הסטטיסטיקה של הבן שלך, תשלח לי גם את הסטטיסטיקה של ההגנה. תודה."

http://www.one.co.il/cat/articles/Perso ... 59&cid=255

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 12:37 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
הגיעו ימות המשיח שכספי מכולם אומר לשחקנים אחרים להוריד את האף? באמת? מה השלב הבא, שאליהו יבוא בטענות לשחקנים אחרים למה הם לא מתאמצים בהגנה?

הרבה פעמים אנחנו נוטים לבוא בטענות לאנשים אחרים על דברים שבולטים אצלנו כתכונות שליליות. זה מוזר ואפילו אירוני אבל זה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 12:55 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:

יש נטייה לחשוב (לא רק אצלך) כאילו שחקנים לא מתאמצים בהגנה. לאו דווקא אליהו, אלא כל שחקן לא הגנתי אחר.
אצל אליהו, למשל, הבעיה היא לא פיזית - הוא אתלט די רציני וגם חזק יחסית.
אני גם לא חושב שזו בעיה מנטלית, הוא כן רוצה.

הבעיה היא שהוא פשוט "מוגבל הגנתית", הבנתו את משחק היריב שעומד מולו היא מאד ירודה.
היכולת שלו להגיב נכון לפעולות היריב דפוקה גם היא.

אם שחקן הוא כזה כבר מגיל צעיר, אני לא יודע אם זה בר-תיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 8:12 am 
Hall of Famer

אני חושב שאצל אליהו הבעיה הראשונה היא כן פיזית. זה לא שהוא לא חזק יחסית, הוא דחליל והוא פשוט חלש פיזית. אבל זאת לא הבעיה הגדולה. הבעיה הגדולה לדעתי, בניגוד גמור לדעתך, היא שהוא עצלן. הוא מזייף, הוא לא נותן מאה אחוז בהגנה, הוא נוטה לברוח לכיוון ההתקפה כשהכדור נזרק ע"י היריבה, הוא לא מפוקס כל הזמן בהגנה ולכן הוא מאבד שחקנים או מגיב רע. אני חושב שאם אליהו היה מחוייב להגנה הוא היה יכול להפוך משחקן הגנה נוראי לשחקן הגנה לא טוב במיוחד. כרגע הוא עומד על נוראי.

הסיפורים על הבנת המשחק של היריב הם חמודים, אבל אליהו הוא שחקן שקורא מצבים התקפית נהדר. הוא יודע לזוז בדיוק לאן שצריך, הוא מאתר את התפרים בהגנה בצורה יוצאת מן הכלל. הבנת משחק זה משהו כולל, אני לא מכיר שחקן שמבין את המשחק בצד אחד של המגרש ולא בצד השני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 8:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אליהו נרתע בעליל ממגע פיזי (גם בהתקפה אגב). לא יודע אם זה מחולשה פיזית ממשית, או מתחושה כללית של "איכסה, אל תיגע בי".
כששחקן חודר עליו לסל הוא מעדיף לתת לו לעבור מאשר לנסות להילחם איתו על פוזיציה או לנסות לחסום.
באחד המשחקים של מכבי היה מצב ששחקן חדר עליו, אליהו רץ במקביל לו כאילו להפריע, וכשהשחקן עלה לסל מה עשה אליהו? התכופף וכיסה את הראש עם הידיים. הו, איש שחור גדול, בבקשה אל תיפול עלי.

עריכה: למעשה כשאני חושב על זה - זה בטח לא מחולשה פיזית ממשית. בתחילת הקריירה שלו הוא נרתע פחות ממגע פיזי למרות שהיה חלש יותר. דווקא בקדנציה הראשונה שלו במכבי הוא העלה בצורה בולטת את מסת השריר שלו - ובאופן פרדוקסלי, ככל שהוא התחזק הוא יותר ויותר שנא את המגע הפיזי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2012 9:37 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הוא נוטה לברוח לכיוון ההתקפה כשהכדור נזרק ע"י היריבה

אתמול היה לי ויכוח בפייסבוק עם איזה אוהד אלקטרה שרוף. אני ציינתי את אפס הריבאונדים של אליהו נגד מונטנגרו כדוגמא ל(עוד) זריקת זין שלו ובריחה ממגע. הוא טען בתוקף אני לא מבין כלום בכדורסל, כי ידוע שעדיף שאליהו ירוץ קדימה למתפרצת ולא יתמודד על ריבאונד הגנה. והוא לא היה ציני.

ראי שעל הקיר כתב:
הו, איש שחור גדול, בבקשה אל תיפול עלי.

"שירו של ליאור". גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], בטן רכה וחביבה, מנחם, רלפי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: