סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 3:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 2:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים לגמרי עם שקי, אני בטוח שיש עוד לא מעט שחקנים עם נתונים פיזיים כמו שהיו לנדב ושעבדו על הגנה לא פחות ממנו (ותכלס, כמו שנדב נראה ברמה הפיזית לא עושה רושם שאימונים היו החלק החזק שלו) ובכל זאת לא מדגדגים אותו מבחינת רמת ההגנה, כמו שלשחקן יש נתונים פיזיים כך גם יש לו נתונים אחרים שהם יותר ברמה המנטאלית, אצל נדב הנתונים האלו היו מטורפים, אצל ליאור אליהו הם נמוכים, כשבשילוב עם חוסר מאמץ כללי הופך אותו לשחקן הגנה נוראי. אני לא חושב שגם אם הוא היה קורע את עצמו בעבודה על הגנה הוא היה מגיע לרמות של נדב, אבל הוא כן היה הופך להיות שחקן הגנה מתקבל על הדעת ואולי אפילו למעלה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 3:42 pm 
Freshman

כן אינטליגנציה הגנתית או לא, אליהו הוא חרא של שחקן הגנה והוא חרא של ספורטאי. לא מצפה שהוא יהיה שחקן ההגנה של היורוליג, לא מצפה שיהיה שחקן הגנה טוב אבל אני כן פאקינג מצפה שהוא כן ינסה לסגור לריבאונד באופן קבוע, שהוא כן ינסה לא לקבל שלשות על הראש כאילו הוא כוונת, שהוא כן ינסה להיות יותר אגרסיבי. כמה פעמים עוד אשב (אעמוד יותר נכון) ביציע ואראה שלושה ריבאונד רצופים נופלים לידי הקבוצה היריבה כי אדון אליהו שכח שצריך לסגור לריבאונד? כמה פעמים אני אראה הגנה טובה נגמרת בשלשה על הראש של ליאור?
את כל ההגנה שלו אפשר אולי היה לעכל ולחיות איתה כשהוא באמת היה שחקן התקפה מבריק שכיף לראות. היום הוא שחקן של טריק אחד, הגוייבה המסריחה שלו, שיש משחקים שלמים שהוא לא מסוגל לקלוע סל איתה. כמו שכבר אמרתי, בתחילת תקופתו במכבי הוא באמת היה מדהים בהתקפה - התנועה, החיתוכים, האנרגיות והכי חשוב המסירות הנהדרות. לצערי, במקום להוסיף ולשפר את הארסנל ההתקפי הבאמת מדהים שלו אליהו העדיף להתבוסס בביצת הגוייבה ולהפוך לתחנה אחרונה בכל התקפה. פשוט עצוב כי באמת מבחינת הכישרון ההתקפי שלו משפריץ לכל עבר, אחד השחקנים שיותר היה כיף לראות משחק בהתקפה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 3:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא צריך ללכת רחוק עד נדב, מספיק להסתכל על ההגנה של דבין סמית', שהוא לא אתלטי או זריז במיוחד אבל קשוח, בעל עבודת רגליים מצויינת וכמעט לא אוכל הטעיות.
אני חושב שיש שחקנים שהם התקפיים במהותם כמו ליאור או להבדיל אלפי הבדלות בלייק גריפין שהוא מגן בינוני מינוס שבעיקר עושה פלופים אבל עם כל האתלטיות שלו לא ממש יודע לחסום, או אמרה שהוא בכלל מגן מחורבן (שדוקא כן יודע לחסום). במקרה של גריפין הבעיה לדעתי היא מחסור ביסודות הגנתיים, במקרה של סטודאמייר הוא פשוט עצלן ולא מעניינת אותו ההגנה.
באמת קשה להשוות בין אינטלגנצית משחק התקפית להגנתית, אבל בניגוד להתקפה שתלויה מאוד בכישרון, לדעתי הגנה תלויה קודם כל ביסודות טובים ואח"כ ברצון ובנתונים פיזיים. למשל לעומרי כספי יש רצון גדול ונתונים פיזיים טובים אבל היסודות שלו רעים (תנועת רגליים לקויה, מיקום לא נכון וכל שאר הדברים שגורמים לו לאבד שחקנים במנש על בסיס קבוע).
לליאור יש נתונים פיזיים טובים (הוא לא שחקן פיזי אבל יש לו כתפיים רחבות והוא העלה במשקל בשנים האחרונות) אבל אין לו כלל יסודות (אשמת המאמנים שלא עבדו איתו) ואין לו ממש רצון (בעיקר אשמתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 3:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Joav כתב:
כן אינטליגנציה הגנתית או לא, אליהו הוא חרא של שחקן הגנה והוא חרא של ספורטאי. לא מצפה שהוא יהיה שחקן ההגנה של היורוליג, לא מצפה שיהיה שחקן הגנה טוב אבל אני כן פאקינג מצפה שהוא כן ינסה לסגור לריבאונד באופן קבוע, שהוא כן ינסה לא לקבל שלשות על הראש כאילו הוא כוונת, שהוא כן ינסה להיות יותר אגרסיבי. כמה פעמים עוד אשב (אעמוד יותר נכון) ביציע ואראה שלושה ריבאונד רצופים נופלים לידי הקבוצה היריבה כי אדון אליהו שכח שצריך לסגור לריבאונד? כמה פעמים אני אראה הגנה טובה נגמרת בשלשה על הראש של ליאור?
את כל ההגנה שלו אפשר אולי היה לעכל ולחיות איתה כשהוא באמת היה שחקן התקפה מבריק שכיף לראות. היום הוא שחקן של טריק אחד, הגוייבה המסריחה שלו, שיש משחקים שלמים שהוא לא מסוגל לקלוע סל איתה. כמו שכבר אמרתי, בתחילת תקופתו במכבי הוא באמת היה מדהים בהתקפה - התנועה, החיתוכים, האנרגיות והכי חשוב המסירות הנהדרות. לצערי, במקום להוסיף ולשפר את הארסנל ההתקפי הבאמת מדהים שלו אליהו העדיף להתבוסס בביצת הגוייבה ולהפוך לתחנה אחרונה בכל התקפה. פשוט עצוב כי באמת מבחינת הכישרון ההתקפי שלו משפריץ לכל עבר, אחד השחקנים שיותר היה כיף לראות משחק בהתקפה. חבל.

הוצאת לי את המילים מהפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 4:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואני לא מסוגל להבין איך באותו קמפיין מופיעים אליהו וכספי ופניני וכולם מדברים על אליהו.

תגידו מה שתגידו על אליהו (וכספי), ואפשר להגיד הרבה דברים שליליים, אלה לפחות שחקנים שמנסים להצדיק את המעמד הנוכחי שלהם, גם אם בעיני אליהו זה אומר לשפר אספקט התקפי נקודתי. פניני עבד קשה וברמה הגבוהה ביותר כדי להגשים את החלום להגיע למכבי, ומשם ואילך הוא יושב ומשמין מנחת, פשוטו כמשמעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 5:04 pm 
Freshman

ראובן כתב:
תגידו מה שתגידו על אליהו (וכספי), ואפשר להגיד הרבה דברים שליליים, אלה לפחות שחקנים שמנסים להצדיק את המעמד הנוכחי שלהם, גם אם בעיני אליהו זה אומר לשפר אספקט התקפי נקודתי.

איך אליהו מנסה בדיוק להצדיק את המעמד שלו? באיזה רגע הוא הוא ניסה להצדיק את היותו שחקן יורוליג בכיר ואת היותו אחד הישראלים עם השכר הכי גבוהה אי פעם? איזה לשפר אספקט התקפי נקודתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 5:24 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
ואני לא מסוגל להבין איך באותו קמפיין מופיעים אליהו וכספי ופניני וכולם מדברים על אליהו.

תגידו מה שתגידו על אליהו (וכספי), ואפשר להגיד הרבה דברים שליליים, אלה לפחות שחקנים שמנסים להצדיק את המעמד הנוכחי שלהם, גם אם בעיני אליהו זה אומר לשפר אספקט התקפי נקודתי. פניני עבד קשה וברמה הגבוהה ביותר כדי להגשים את החלום להגיע למכבי, ומשם ואילך הוא יושב ומשמין מנחת, פשוטו כמשמעו.

מסכים. פניני עם יכולות טפלוניות מרשימות.
כספי עם 23 נק' ו7 ריב' מקבל הרבה אש ופניני כבר עונה וחצי מצחין את המגרש ולא מקבל שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 5:25 pm 
Junior

למגן טוב יש ראיית משחק טובה בהגנה. זו שונה מראיית המשחק הרגילה של ההתקפה. אמנם בשתיהן מנתחים תנועות של הכדור פלוס תשעה שחקנים אחרים אבל ההבנה הנדרשת אחרת.. זה נכון גם לגבי הגנה אישית טובה. דרוש הבנה טובה של היכולת של השחקן מולך לעומת היכולת שלך. כאשר שחקן כדורסל לא לומד את הדברים האלו, אין לו את הכשרון לדברים האלו ולא מתאמץ מספיק בשביל הדברים האלו הוא מתגלה כשומר מחורבן. לא כל שומר אישי טוב הוא גם שומר קבוצתי טוב, ולהיפך.
אליהו שומר גרוע בכל אספקט, ולא משקיע מספיק בללמוד הגנה.
בהתקפה יש לו כשרון, ואני נהנה לראות אותו. הוא גם עושה רושם של שחקן התקפי חכם בעיני. התכונות האלו יכולות להיות אחת עם השניה, ובnba יש מספיק שחקנים כאלה.
אליהו הוא שחקן התקפי טוב מספיק שכדאי להשתמש בו בהרכב מתאים. תפקיד המאמן למצוא את הזמן וההרכב המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 8:26 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
מסכים לגמרי עם שקי...
כמו שלשחקן יש נתונים פיזיים כך גם יש לו נתונים אחרים שהם יותר ברמה המנטאלית, אצל נדב הנתונים האלו היו מטורפים, אצל ליאור אליהו הם נמוכים, כשבשילוב עם חוסר מאמץ כללי הופך אותו לשחקן הגנה נוראי. אני לא חושב שגם אם הוא היה קורע את עצמו בעבודה על הגנה הוא היה מגיע לרמות של נדב, אבל הוא כן היה הופך להיות שחקן הגנה מתקבל על הדעת ואולי אפילו למעלה מזה.

אבל אתה לא למסכים לגמרי עם שקי, כי שקי הולך על התזה שיש אופציה שסתם יורדים על ליאור אליהו. הוא כן רוצה, הוא כן מתאמץ, הוא רק לא יכול. אתה אומר דברים שקרובים לדיעה שלי. ליאור אליהו יכול להיות שחקן הגנה לא רע, הוא פשוט לא רוצה ולכן הוא שחקן הגנה גרוע. אף אחד לא אומר, או לפחות לא אני, שהגנה היא רק פונקציה של נתונים ורצון. ברור שיש גם יכולת הגנתית. ברור שלמשל זריזות אנכית היא חשובה, בניגוד נניח לצעד ראשון מתפרץ שחשוב יותר להתקפה. ברור שעירנות הגנתית היא משהו שטבוע בך ושחקנים כמו נדב הראו איך אפשר להיות גאון הגנה גם בלי הנתונים של מייקל ג'ורדן. כל זה טוב ויפה, אבל הבסיס להגנה זה נתונים אתלטיים טובים ורצון. ליאור אליהו עם האורך שלו, עם הניידות שלו יכול היה להיות שומר קבוצתי טוב מאד, אך שומר אישי פגיע לשחקני התקפה פיזיים. כרגע אליהו פשוט שומר נוראי בכל אספקט.

דרך אגב, חוסם גדול לא בהכרח מספר שמדובר בשחקן הגנה גדול. שאק היה חוסם מצויין ושחקן הגנה נוראי כמעט כל הקריירה שלו. להיות חוסם טוב זה באמת יכולת. לא מספיק לדעת לקפוץ גבוה. צריך גם שיהיה לך את הטיימינג המתאים.

אם הזכירו פה את כספי, אז באירופה אני חושב שכספי יכול להיות שומר טוב, תלוי ברצון שלו. באן.בי.איי כספי באמת רוצה, אבל הנתונים האתלטיים שלו פשוט לא מאפשרים לו להיות שומר טוב, אפילו לא שומר בינוני. התנועה האנכית שלו לא טובה (ואת זה גם אפשר היה לראות בסרטון שאהוד הביא, אבל שם גם אפשר היה לראות איך כספי מחכה לשחקן מאחורה ולא באמת מתאמץ לצאת לחסימה.), הוא לא פיזי ברמת אן.בי.איי והוא אתלט מאד ממוצע.

ראובן, אני גם חשבתי שפניני עבד קשה בצעירותו. מצד שני שמעתי מקורות שטוענים שהם יודעי דבר, שפניני תמיד השמין מנחת, אבל פשוט האופי שלו הספיק לו בשביל להגיע למכבי. אולי במכבי כשהגיע הכסף הגדול הוא בכלל לא עובד, אבל זה לא שלפני כן היה מדובר בגרסא חדשה של מיקי ברקוביץ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 9:15 pm 
Hall of Famer

עמוס, תקרא שוב את מה ששקי כתב, הוא בהחלט התייחס לעובדה שאליהו עצלן ורך כחלק מהגורמים לכך שהוא לא שומר טוב. ברור שבשביל להיות שחקן הגנה טובה אתה צריך שילוב של רצון ומאמץ מצד אחד, שזה משהו שתלוי לגמרי בשחקן, אינטילגנציית משחק, בעיקר הגנתית, שזה משהו שאמנם אפשר ללמוד אבל יש בו לא מעט אלמנט מולד מצד שני, ונתונים פיזיים, שזה כמעט לחלוטין מולד מצד שלישי. לאליהו יש רק את החלק השלישי (וגם זה לא בכמות עד כדי כך יוצאת דופן) ובחלק הראשון והשני אין לו כמעט כלום. להנפלד היה טונות מהאלמנט השני, אבל לא היה חסר לו גם משני האלמנטים הנוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:04 pm 
Junior

עמוס חלילה שאטען שיכולות ההגנה המביכות של ליאור נובעות אך ורק מחוסר יכולת... הבנאדם עצלן ובורח ממגע כמו מאש ולכן גם אם היו לו אינסטינקטים נפלאים בהגנה כל זה לא היה עוזר.
דיברתי יותר על המנטרה הכללית שמדברים עליה לא מעט בפורום שאם מישהו אתלט אז הוא בהכרח צריך להיות שומר מופלא... אני חושב שהדוגמא של ביינום היא טובה כי הוא אכן אתלט פסיכי ולפי דעתי גם הראה רצון לשמור, אבל עאפס, הבנאדם שומר פשוט בינוני ומטה.

ברוס בואן, הנפלד, רודמן ואפילו שחקנים כמו ראג'ה בל הם שחקני הגנה נפלאים (אם שמתי את הנפלד ורודמן באותו משפט אז גם מותר לי את ראג'ה בל) ואף אחד מהם הוא לא עילוי אתלטי. כולם פשוט יודעים לשמור נכון גם מבחינת טכניקה וגם מבחינת הבנת המגרש.

אגב, אני חושב שבלו הוא דוגמא לשחקן שכנראה ידע לשמור ולא רצה רוב החיים שלו... אתה לא לומד לשמור לפתע לקראת גיל 30 אחרי שהייתה חור כל החיים - כנראה שידעת לשמור ולא רצית.
בלו בקנדציה תחת בלאט היה שומר טוב ומעלה. לא שחקן שישתק עבורך מישהו, אבל בהחלט שחקן שאתה יכול לסמוך עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:23 pm 
Junior

יותם תופר את שתי הראשונות שלו מחוץ לקשת. מצד שני, כספי ממשיך לזרוק קרשים מהקו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:25 pm 
Sophomore

מצטער שאני מחזיר את נושא השיחה לנושא של התרד - אבל איזה חמודים הנבחרת - מעיפים כיפים באוויר ומתחבקים כדי להראות לכולם שהם בעצם חברים ומסתדרים מצוין

ימשיכו ככה ואולי יש אפילו סיכוי מול איסלנד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:26 pm 
Sophomore

sheky כתב:
עמוס חלילה שאטען שיכולות ההגנה המביכות של ליאור נובעות אך ורק מחוסר יכולת... הבנאדם עצלן ובורח ממגע כמו מאש ולכן גם אם היו לו אינסטינקטים נפלאים בהגנה כל זה לא היה עוזר.
דיברתי יותר על המנטרה הכללית שמדברים עליה לא מעט בפורום שאם מישהו אתלט אז הוא בהכרח צריך להיות שומר מופלא... אני חושב שהדוגמא של ביינום היא טובה כי הוא אכן אתלט פסיכי ולפי דעתי גם הראה רצון לשמור, אבל עאפס, הבנאדם שומר פשוט בינוני ומטה.

ברוס בואן, הנפלד, רודמן ואפילו שחקנים כמו ראג'ה בל הם שחקני הגנה נפלאים (אם שמתי את הנפלד ורודמן באותו משפט אז גם מותר לי את ראג'ה בל) ואף אחד מהם הוא לא עילוי אתלטי. כולם פשוט יודעים לשמור נכון גם מבחינת טכניקה וגם מבחינת הבנת המגרש.

אגב, אני חושב שבלו הוא דוגמא לשחקן שכנראה ידע לשמור ולא רצה רוב החיים שלו... אתה לא לומד לשמור לפתע לקראת גיל 30 אחרי שהייתה חור כל החיים - כנראה שידעת לשמור ולא רצית.
בלו בקנדציה תחת בלאט היה שומר טוב ומעלה. לא שחקן שישתק עבורך מישהו, אבל בהחלט שחקן שאתה יכול לסמוך עליו

רודמן תמיד נראה לי כמו עילוי פיסי - לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:39 pm 
Junior

רק בערוץ 1 4\4 מחוץ לקשת זה 17%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 10:40 pm 
Junior

בקצב הזה, רביב לימונד מסיים את הטורניר כמלך הקרשסלים

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 11:15 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
רק בערוץ 1 4\4 מחוץ לקשת זה 17%

במשחה הקודם הם נתנו סטט' מהעונשין 2/9 שזה 50%. אחלה מחשבון יש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

טיוס חוגג על הגמדים של איסלנד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 11:52 pm 
Junior

לכדיר יש פשוט כשרון היחסמות מדהים. הוא לא מפספס אף צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 11:59 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
לכדיר יש פשוט כשרון היחסמות מדהים. הוא לא מפספס אף צ'אנס.

ענק! זה פשוט נכון.
הוא לא עולה גבוה בלייאפים שלו וגם לא מטביע מי יודע מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 12:09 am 
Junior

הכול כל כך קשה בקמפיין הזה. מי ישמע בית המוות.
אסטוניה היא נבחרת "כשהכול מתחבר לה היא בלתי עצירה" ו"איסלנד ניצחה את סלובקיה בסלובקיה מעל 20 הפרש, אז היא נבחרת מצוינת".
קשה יש רק בלחם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 12:56 am 
Sophomore

בררר. מפחיד לדמיין שעכשיו פתאום שיבק באמת יאמין שלימונד הוא שחקן שאפשר לסמוך עליו, ואיזה מזל שלא צריך לסמוך על מקל, נעימי, או אפילו ניסים שאותו בכלל השארתי בחוץ כי אני מאמן אובר-חוכעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 10:56 am 
Junior

שיבק נשאר מאמן רע, רק הפעם לא עמדה מולו קבוצה ראויה.

Sent from my LG-P500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 11:10 am 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
sheky כתב:

רודמן תמיד נראה לי כמו עילוי פיסי - לא ?

רודמן היה אחלה אתלט שבעולם, חזק בטירוף וקופצני.

יואב כתב:
הכול כל כך קשה בקמפיין הזה. מי ישמע בית המוות.
אסטוניה היא נבחרת "כשהכול מתחבר לה היא בלתי עצירה" ו"איסלנד ניצחה את סלובקיה בסלובקיה מעל 20 הפרש, אז היא נבחרת מצוינת".
קשה יש רק בלחם...

באמת אמרו את הציטוטים שהבאת או שאלה הגזמות מכוונות שלך? ואיסלנד ניצחה את סלובקיה ב6 הפרש.

הבית של ישראל הוא בית עם נבחרת אחת מצוינת (סרביה), נבחרת טובה מאד (מונטנגרו), נבחרת בינונית ומטה (אסטוניה), ונבחרות זוועה כאיסלנד וסלובקיה (לפחות לגבי האחרונה זו הפתעה, אבל עובדה שהם מאד גרועים). על הנייר, ישראל היתה צריכה ויכולה לקחת את המקום השני במאבק מול מונטנגרו נטולת פקוביץ' ו-ווצ'ביץ'. אם זה לא יקרה, זה סוג של כשלון. אם ישראל תצליח אפילו לא להשתחל למקום השלישי מול נבחרת לוחמנית אך מאד מוגבלת דוגמת האסטונים, זה אחד הכשלונות הגדולים בתולדות הכדורסל הישראלי, אם לא ה-.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 11:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני יודע שלימונד נתן משחק טוב עם אחוזי קליעה מצויינים, אבל לא מעצבן אתכם שהוא לא מסוגל לקבל כדור ולעלות לזריקה מעבר לקשת? לא משנה כמה חופשי הוא כל פעם הוא חייב לעשות הטעיה ולנסות חדירה (ולפחות פעמיים זה עלה באיבוד כדור). לעזאזל! אתה גארד! ואפילו קלעת שלשה אחת... !SHOOT THE FUCKING BAL

ואני חושב שהבנתי מה הבעיה שלי עם המשחק של כספי: לא משנה כמה טוב הוא משחק, הוא צפוי לחלוטין. אפשר לראות מקילומטר מתי הוא מתכוון לזרוק או למסור או לחדור או אפילו לנסות לחסום בהגנה. אין שום אלמנט מפתיע במשחק שלו ולכן שחקני הגנה חכמים יכולים לעצור אותו ושחקני התקפה נבונים קולעים עליו בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: