סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 11:34 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה הקטע עם ג'ומיין ג'ונס והפועל ת"א??? הוא צייץ שהוא ישחק בשנה הבאה בת"א, ומן הסתם זה לא יהיה במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 12:04 pm 
Freshman

הוא חלש עדיין במפת ישראל.
ג'ומיין ג'ונס ישחק בשנה הקרובה ב... בני השרון. (שוב) שאפו לאקוניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
טל כתב:
ארז כתב:
טל - אף מילה על אלכס ???

אני לא מבין בכדורעף.
וברצינות - הוחתם כגבוה חמישי. לא ישחק. שחקן אימונים. השחקן ה 10 - 11 בסגל.

זה פשוט עצוב שעד שיש לנו 2.12 אתלטי הוא לא יותר משחקן אימונים.

זה פשוט עצוב שעד שיש לנו 2.12 אתלטי, הוא לא מסוגל לעשות קרש סל בקונסיסטנטיות הראויה, שלא לדבר על להבין מהלכים הגנתיים (אם כי הוא חוסם לא רע).

*AKA כתב:

לא יודע כמה הוא חלש במפת ישראל, מן הסתם אמרו לו "זה ממש מרכז תל אביב". לך תסביר "הרצליה".

בכל מקרה, הייתי מבין התלהבות גדולה מג'ונס לפני 5 שנים. היום הוא בן 33, אחרי הרבה עונות מחוץ לNBA (הרוב באיטליה, לאחרונה נצפה בפזארו). הוא אמור להיות אחלה של זר לליגה שלנו, אבל לא איזה סופרסטאר מקומי סטייל לי ניילון בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ציטוט:
זה פשוט עצוב שעד שיש לנו 2.12 אתלטי, הוא לא מסוגל לעשות קרש סל בקונסיסטנטיות הראויה, שלא לדבר על להבין מהלכים הגנתיים (אם כי הוא חוסם לא רע).

לפני שנתיים הוא שיחק בליגה השנייה או השלישית בספרד? אני זוכר שהוא נתן ממוצעים לא רעים שם והליגה השנייה שם לא רחוקה מהליגה הישראלית מבחינת פיזיות. אם ארז מרקוביץ הפלגמט היה גבוה מוביל בליגה למה אלכס לא מסוגל לתת 15 דקות בליגת הגמדים שלנו... אני פשוט לא מבין למה אנחנו לא מסוגלים לייצר שחקן אחד גבוה נורמלי לרפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 1:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ארז מרקןביץ' היה פלגמט אבל עם יכולות התקפיות הרבה מעל רוב הגבוהים הישראלים, לא הייתי משווה דווקא אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 1:16 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ציטוט:

לפני שנתיים הוא שיחק בליגה השנייה או השלישית בספרד? אני זוכר שהוא נתן ממוצעים לא רעים שם והליגה השנייה שם לא רחוקה מהליגה הישראלית מבחינת פיזיות. אם ארז מרקוביץ הפלגמט היה גבוה מוביל בליגה למה אלכס לא מסוגל לתת 15 דקות בליגת הגמדים שלנו... אני פשוט לא מבין למה אנחנו לא מסוגלים לייצר שחקן אחד גבוה נורמלי לרפואה.

שיחק קצת, והיה רחוק מאד מלהרשים התקפית. יש הרבה סיבות לשאלה למה אין גבוהים ישראלים מוצלחים, אבל במקרה של צ'וברביץ' הסיבה הפשוטה לחוסר ההצלחה שלו כשחקן כדורסל, היא שהוא פשוט לא ממש טוב בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 1:39 pm 
Hall of Famer

אם זכור לי נכון לפני 5 שנים פלוס מינוס ג'ומיין ג'ונס היה מלפפון של מכבי לכמה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 1:56 pm 
Sophomore

אפילו לפני 3 עונות, כשהביאו בסוף את לאזמה.. דווקא הוא היה לא רע בפזארו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 3:14 pm 
Junior

מקווה שלא יהיה מהזקנים שבאים להתפרק להם בליגה שלנו. דווקא הסטטיסטיקה לצידו: שיחק שנה שעברה כמעט 33 דקות למשחק. בינתיים מאוד אוהב את המיקס של הקבוצה

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 3:57 pm 
Freshman

בריאן כהן חתם בחיפה -
מי יודע מה שווה ליגת פטריוט ב - NCAA?
מי יודע מה שווה קבוצת הכדורסל של אוניברסיטת באקנל?

מקווה סוף סוף לשמוע משהו אופטימי אחרי ההחתמות האחרונות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 4:06 pm 
Junior

*AKA כתב:

אין יותר בני השרון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 4:29 pm 
Freshman

לי האמת הוא כן מזכיר את ניילון.
הוא מגיע לארץ בערך באותה תקופה בקריירה שבה הגיע ניילון, שניהם עם עבר ב-NBA, הם באותו גובה וגם הוא אוהב את הקליעות מרחוק.
אמנם הוא לא סקורר ברמה של ניילון, אבל אני מקווה שהוא יפצה על זה באתלטיות ובהגנה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 5:26 pm 
Hall of Famer

איך בדיוק הם הגיעו באותה תקופה בקריירה? הם אמנם הגיעו בגיל דומה, אבל בסטטוס קריירה שונה לחלוטין. ניילון הגיע לארץ אחרי עונת אן.בי.איי ורק מרוחק בעונה אחת מעונת השיא שלו באן.בי.איי שבה הוא קלע כמעט 15 נק'. ג'ונס מגיע לישראל אחרי שהיה במשך 4-5 שנים זר בינוני בליגה האיטלקית וברוסיה. הוא יכול להיות זר טוב בליגה שלנו, אבל בוודאי לא איזה שיחוק מטורף סטייל ניילון, או איזה גניבת סקאוט שאף אחד לא ממש ציפה.

ליגת הפטריוט לא שווה יותר מדי, אבל באקנל היא בדר"כ אחת הקבוצות הטובות ביותר בה. עונות השיא שלה היו 2005 ו-2006, בהן באקנל הגיעה לטורניר המכללות ואפילו רשמה ניצחון בכל טורניר, כשב-2005 היא רשמה את אחת ההפתעות היותר גדולות בהיסטוריה של הסיבוב הראשון - ניצחון על מדורגת 3, קנזס. בשתי העונות האחרונות באקנל זכתה באליפות הליגה של הפטריוט ליג, אבל בעוד שב-2011 באקנל יצגה את הפטריוט ליג בטורניר המכללות, בעונה האחרונה באקנל הפסידה בטורניר הקונפרנס ולא הגיעה לטורניר המכללות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 5:55 pm 
Freshman

גבי כתב:
בריאן כהן חתם בחיפה -
מי יודע מה שווה ליגת פטריוט ב - NCAA?
מי יודע מה שווה קבוצת הכדורסל של אוניברסיטת באקנל?

מקווה סוף סוף לשמוע משהו אופטימי אחרי ההחתמות האחרונות בקבוצה.

מה עמדת האוהד הממוצע בחיפה על ההחתמה ההמונית של מתאזרחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 6:59 pm 
Freshman

אני לא יודע אם אני אוהד מכבי חיפה ממוצע - אבל כמה "המוני" מתאזרחים יש בקבוצה? - למיטב ידיעתי שניים בלבד - חנן קולמן (ששיחק כבר בארץ מספר שנים), ועכשו בריאן כהן (שם יהודי למדי).

האם זה כל כך הרבה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 7:07 pm 
Sophomore

חוץ מזה, זה לא עניין חדש בדיוק - זה פחות או יותר היה הרעיון מהתחלה לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 7:29 pm 
Freshman

אם אתם רוצים לחזור להתחלה - שניים מהמתאזרחים הראשונים (כשחקנים לא בדיוק מהשורה הראשונה) במכבי חיפה היו:
1. דיוויד בלאט.
2. שימי ריגר.

תארו לעצמכם מה היה קורה למכבי תל אביב אם מספר 1 לא היה מתאזרח במכבי חיפה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 7:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
אם אתם רוצים לחזור להתחלה - שניים מהמתאזרחים הראשונים (כשחקנים לא בדיוק מהשורה הראשונה) במכבי חיפה היו:
1. דיוויד בלאט.
2. שימי ריגר.

אגב, אם עסקינן בצברים של ממש, בקבוצה כרגע מתוך 11 החתומים שלושה צברים בלבד - קוזיקרו, שגב ולבנובסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 8:01 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:
ציטוט:

שיחק קצת, והיה רחוק מאד מלהרשים התקפית. יש הרבה סיבות לשאלה למה אין גבוהים ישראלים מוצלחים, אבל במקרה של צ'וברביץ' הסיבה הפשוטה לחוסר ההצלחה שלו כשחקן כדורסל, היא שהוא פשוט לא ממש טוב בכדורסל.

יש דבר אחד מאוד מאוד מעצבן.
מאמנים ישראלים פשוט לא יודעים לעבוד עם גבוהים.
האקדמיה אולי עושה עבודה טובה בפיתוח הגבוהים אבל אין בזה שום טעם אם בליגת העל הם יסופסלו לטובת נגרים אמריקאים בגובה 2 ואצבעון.
דניאל איידן(2.07),סנטר צעיר שנתן תפוקה נאה בדקות שקיבל, זכה להכיר כבר הרבה ספסלים בליגה שלנו ולא בגלל שהוא לא מוכשר.
אם יהיה פעם סנטר ישראלי מוצלח הוא לא יראה חתיכת פרקט ישראלי כל עוד המאמנים הישראלים לא ישנו גישה.(אלא יפעיל שכל ישר וילך למכללות\אירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 8:37 pm 
Hall of Famer

אחריי שאזולאי מונה למאמן באשקלון החליטו להמשיך עם הסנטר בוקרא והגארד שמריז לעונה הקורבה,בקבוצה רוצים את גוני יזרעלי ויתחילו בימים הקרובים בהחתמת שחקנים זרים

ג'ונס שסיכם בבני הרצליה(אין יותר בני השרון) נתן עונה לא רעה בכלל אשתקד בפאזרו ומביא רזומה של 7 עונות NBA ועוד 4 עונות סבירות באירופה(רוסיה ואיטליה).בסה'כ לקבוצה בסדר גודל של הרצליה זה חיזוק משמעותי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 9:07 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

charlie5 כתב:
דניאל איידן(2.07),סנטר צעיר שנתן תפוקה נאה בדקות שקיבל, זכה להכיר כבר הרבה ספסלים בליגה שלנו ולא בגלל שהוא לא מוכשר.
אם יהיה פעם סנטר ישראלי מוצלח הוא לא יראה חתיכת פרקט ישראלי כל עוד המאמנים הישראלים לא ישנו גישה.(אלא יפעיל שכל ישר וילך למכללות\אירופה).

איידן הוא 2.04 עד כמה שאני יודע.
בשנה הבאה הוא ישחק כנראה בראשל״צ ולדעתי יקבל צ׳אנס אמיתי מאפי, בעיקר מכיוון שה"גבוה" היחיד של ראשון כרגע הוא יוטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 9:30 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איך בדיוק הם הגיעו באותה תקופה בקריירה? הם אמנם הגיעו בגיל דומה, אבל בסטטוס קריירה שונה לחלוטין. ניילון הגיע לארץ אחרי עונת אן.בי.איי ורק מרוחק בעונה אחת מעונת השיא שלו באן.בי.איי שבה הוא קלע כמעט 15 נק'. ג'ונס מגיע לישראל אחרי שהיה במשך 4-5 שנים זר בינוני בליגה האיטלקית וברוסיה. הוא יכול להיות זר טוב בליגה שלנו, אבל בוודאי לא איזה שיחוק מטורף סטייל ניילון, או איזה גניבת סקאוט שאף אחד לא ממש ציפה.

ליגת הפטריוט לא שווה יותר מדי, אבל באקנל היא בדר"כ אחת הקבוצות הטובות ביותר בה. עונות השיא שלה היו 2005 ו-2006, בהן באקנל הגיעה לטורניר המכללות ואפילו רשמה ניצחון בכל טורניר, כשב-2005 היא רשמה את אחת ההפתעות היותר גדולות בהיסטוריה של הסיבוב הראשון - ניצחון על מדורגת 3, קנזס. בשתי העונות האחרונות באקנל זכתה באליפות הליגה של הפטריוט ליג, אבל בעוד שב-2011 באקנל יצגה את הפטריוט ליג בטורניר המכללות, בעונה האחרונה באקנל הפסידה בטורניר הקונפרנס ולא הגיעה לטורניר המכללות.

אפרופו הפתעות מהפטריוט ליג, רק בטורניר האחרון ליהיי הקטנה הדהימה את אמריקה עם אפסט על דיוק המפוארת, כשהכוכב הוא לא פחות מאשר אחיו של "אריק, אריק מק'ולום"-אחד מהשחקנים האהובים על הקהל הנתנייתי בתקופתו העלובה-משהו אצלנו, ולאחר מכן סקורר גדול בכפר סבא/כוכב יאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 10:24 pm 
Hall of Famer

גבי כתב:
1. דיוויד בלאט.
2. שימי ריגר.

המתאזרח הראשון בחיפה היה,כנראה, יהודי אמריקאי בשם דייויד מסטבאום ששיחק שם בעונות 1981-1982.
שנה לאחר מכן הצטרפו אליו ווילי סימס ודייויד בלאט שבאו במכביה באותו קיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 11:00 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
*AKA כתב:

בכל מקרה, הייתי מבין התלהבות גדולה מג'ונס לפני 5 שנים. היום הוא בן 33, אחרי הרבה עונות מחוץ לNBA (הרוב באיטליה, לאחרונה נצפה בפזארו). הוא אמור להיות אחלה של זר לליגה שלנו, אבל לא איזה סופרסטאר מקומי סטייל לי ניילון בזמנו.

33 זה לא שחקן גמור לחלוטין. ובטח לא לפי מה שהוא עשה באיטליה. השנים שלו שם היו יפות מאוד, אם אני זוכר נכון הרוב עם באוורס בקאזרטה, ושנה שעברה בפזארו היה שחקן מרכזי בקבוצה שעלתה לחצי גמר פלייאוף. אז לפי הנתונים האלה, ועם כל הניסיון שיש לו גם בכדורסל האירופי, אני מהמר שהוא ייתן פה עונה טובה מאוד (גם אם לא עונת סופרסטאר סטייל ניילון). ובשביל בני הרצליה זו אחלה החתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2012 11:53 pm 
Senior

בחיפה מאד אוהבים מתאזרחים כבר אמרנו, סה"כ הקבוצה השנה תלך לאן שהזרים ייקחו אותנו, הישראלים השנה הם משלימים נטו בניגוד לשנים עברו (גם הטובות וגם הרעות) שתמיד היו ישראלים יחסית מובילים, אולי דווקא זה יעבוד מי יודע. בראיין כהן ממה שהבנתי אמור לתת קצת הגנה ומשחק קבוצתי לא הרבה מעבר לזה. הספסל של הקבוצה סה"כ הוא אפור והגנתי, החמישייה תהיה זאת שתקח את הקבוצה לאן שתקח.

לגביי ג'ונס בהרצליה, על פניו החתמה יפה לקבוצה כמו הרצליה. לא ברור לי הדיבורים על זר בינוני באיטליה. על הנייר הוא היה אחד הזרים הטובים בליגה שם בשנים האחרונות ובקבוצות צמרת בשנה שעברה חצי גמר אחרי שפזארו הדיחו את קאנטו, ושנה לפני עם קזארטה היו ברבע גמר היורוקאפ. סה"כ לא מדובר בשחקן מבוגר מידי או אחרי השיא שלו, הממוצעים שלו באיטליה במהלך השנים האחרונות נשארו פחות או יותר אותו הדבר. על הנייר אמור להיות אחד הזרים היותר טובים בליגה שלנו השנה, במציאות נצטרך לחכות ולראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT, shmueliki, Y.T, פרארי, רלפי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: