סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 8:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
charlie5 כתב:
חבל,פספסת את כל הקטע.(הייתי שם)

ממש לא חבל. לא שקלתי את זה אפילו, וזה לא ממש מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:06 pm 
Sophomore

kfir כתב:
charlie5 כתב:
חבל,פספסת את כל הקטע.(הייתי שם)

ממש לא חבל. לא שקלתי את זה אפילו, וזה לא ממש מעניין אותי.

הן מבחינת היסטוריה והן מבחינת נוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2012 8:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חש איבוד פוקוס מסוים.
הרשו לי למקד אתכם מחדש.
צימרים!
צימרים!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2012 7:32 pm 
Junior

אז ככה: הייתי לפני שנה בסלובניה וקרואטיה, עם חברתי. טסנו לבודפשט, היינו שם לילה ושכרנו רכב שלקחנו לטיול דרך סלובניה קרואטיה וחזרה לבודפשט לעוד שני לילות. הייתי רק בחלק הצפוני של קרואטיה, וסלובניה הייתה יותר חביבה עלי. גם זאגרב וגם לובליאנה יפיפיות ונעימות, אבל הן ברמה של לילה אחד כל אחת.

ועכשיו לפנינים האמיתיות: הצימרים! (ממליץ לך רק על הטובים מביניהם):
1. ליד בלד בסלובניה: http://www.sloveniaholidays.com/eng/apa ... -bled.html. בעלת בית מתוקה ונחמדה, ומקום רגוע בצד הכפרי. לוקחים את האוטו לשתי דקות נסיעה למרכז בלד בקלי קלות. בסיס לא רע לטיולים בסביבה. מהניסיון שלי, אם מטיילים באלפים האיולים בסלובניה עדיף בסיס אחד ולטייל סביבו מלהחליף שם מקום כל יומיים.

2. בפוסטוינה ליד המערה (ראיתי שאמרו לך ששקוציאן יותר מרשימה. זה נכון, אבל אסור לפספס את שתיהן וזה קרוב גם לשם) http://accommodation-private-rooms-grmek.si/?lang=en. בעלת בית עוד יותר חמודה וגם מכירה ישראלים וסגורה על החגים שלנו.

3. מקום איכותי בעיירת חוף Medulin בחצי האי איסטריה, שאפשר להגיע ממנה גם דיי בקלות ל Pula שהיא עיר דיי מעניינת שם. גם Rovinj (רוביני) היא עיירה מדהימה, אבל מקום הלינה שלנו בה לא היה מוצלח, אז כדאי לך בכל זאת למצוא שם משהו אם וכאשר. http://www.booking.com/hotel/hr/apartme ... _confemail

4. http://www.booking.com/hotel/hr/house-p ... _confemail מקום מוצלח ליד פליטביצה אבל לא במרחק הליכה. ממש לא קריטי בעיניי.

5. מקום בזאגרב שהוא דקה ברגל מחשמלית למרכז http://www.villaantunovac.com/aboutus.html. ממש אחלה מקום.

זהו, אם איזה לינק לא עובד (עשיתי קופי/פייסט מטבלת אקסל שהכנתי) תגיד, וגם אם יש עוד שאלות או עניינים. בסך הכל, רוב המחירים היו בסביבות ה 25 יורו ללילה לכל אחד מאיתנו.. זה מחיר דיי טוב אני חושב, וגם המקומות היו מכובדים ביותר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 10:51 am 
Hall of Famer

תודה רבה, אני אשתמש לפחות בחלק.
בינתיים עליתי על צימר ברסטוקה (החלק היפה של סלוני, ליד אגמי פליטוויצה) שכמעט אף אחד לא מכיר. האזכור היחיד שלו בכל האינטרנט זו המלצה של זוג ישראלי באתר למטייל. לפי הצילומים ששלח לי הבעלים הוא נראה מעולה, מטופח וממש על קו המים. נראה כשאהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 12:12 pm 
Sophomore

מכירים, אל תדאג :) כל סלוני יפה. כפר קטנצ'יק שבנוי על נחל ומיליון מפלים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 1:52 pm 
Hall of Famer

אתה עוד לא יודע על איזה צימר אני מדבר :)
באמת שאין לו שום אזכור. גם מילות המפתח הרגילות בגוגל לא מובילות אליו.

אגב, ממה שראיתי לא כל סלוני היא על הפלגים - רק החלק הזה שנקרא רסטוקה. שאר העיירה בנוייה על הגבעות שמסביב. נוף יפה מן הסתם בכל מקום, אבל רק רסטוקה נמצאת ממש על המים.
ברסטוקה הצימר היחיד שמפורסם בצורה יחסית אינטנסיבית הוא של איוון רוצ'טה במספר 21. משום מה כמעט אף צימר אחר ברסטוקה לא מפרסם, אין עליו reviews באף אתר, שום דבר. מוזר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 3:42 pm 
Sophomore

אתה מדבר על הבית הזה?
תמונה
או בצד ימין של התמונה הזאת?
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2012 4:53 pm 
Hall of Famer

לא אף אחד מהם.
אם אני אגלה שהוא באמת שווה כמו בהמלצה והצילומים, אכתוב עליו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2015 10:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נתקלתי בת'רד הזה באיחור מה (אחרי שהוא כבר היה לא רלוונטי...) אבל מכיוון שחזרנו עכשיו מסלובניה אז הנה סיכום טיול קצר למען הדורות הבאים (בהמשך כשאני אהיה פחות עייף אני אתן כמה לינקים):

א. טיול של שבוע (מרביעי עד רביעי), שני לילות באזור פוסטוינה ועוד חמישה לילות בבלד עם יציאות לטיולים מהסביבה. הטיול היה משפחתי (שני מבוגרים, שני ילדים ותינוקת) ונראה בהתאם - לא טיולים רגליים מסובכים אבל גם לא בטן-גב.

ב. דברים כלליים:

- מדינה נוחה להפליא לשהות בה, כבישים מצוינים ושילוט ברור מאוד, מחירים זולים למדי ביחס לישראל (הייתי מעריך את המסעדות ב20% ואת המחירים בסופר אפילו ביותר, דלק לא מילאנו).

- מדובר בעליל ביעד תיירותי ראשון במעלה לישראלים, מה שאומר ששומעים עברית כל הזמן (למי שזה מפריע לו), והסלובנים עצמם מותאמים לכך. בחלק מהמקומות יש מדריכים בעברית, כולל מדריכי אודיו (מועיל מאוד כשמטיילים עם ילדים ילידי הארץ).

- למרות שיא העונה היה רחוק מלהיות עמוס. כרגיל מומלץ מאוד להגיע לאתרים מרכזיים בשעה מוקדמת ואז אין כמעט תורים (בשתי מערות הנטיפים כשיצאנו ראינו תורים משתרכים)

- מזג האוויר: נע בין ימים חמים מאוד (מעל שלושים מעלות) לימים גשומים למדי. לנו היה מזל גדול שהימים החמים יצאו בתיאום עם הטיולים במערות ושלמעט יום אחד (שנוצל לליובליאנה) הגשם פסק מהר והותיר יום נפלא לטיול. אני מניח שאפשר להיות הרבה יותר חסרי מזל (אבל זה נכון בעצם לכל יעד אירופי בכל תאריך).

- המטרד האמיתי זה הצרעות שפשוט נמצאות בכל מקום פתוח. זכינו גם לקבל עקיצה לזאטוטה (הרבה צריחות שנרגעו מהר ונעלם לגמרי אחרי יום אבל עדיין מלחיץ).

ג. אתרי חובה מבחינתי:

- מערות הנטיפים. היינו בפוסטוינה ושקוציאן (הבנתי שיש עוד שתיים בסביבה הזו, כולל אחת מתחת למצודת פרודיאמה). עם כל היותי דרגן כרוני, שתעירו אותי באמצע הלילה ואני אוכל לדרג את עשרת הניצחונות הגדולים של הפועל על מכבי, אני לא מצליח להבין את הצורך להגיד מי מהשתיים מוצלחת יותר. שתיהן מדהימות ושתיהן שונות זו מזו בצורה שהופכת אותן לבלתי ניתנות להשוואה. האחת היא מערכת מערות נטיפים עצומה בגודלה, עם רקע היסטורי מרתק וחלקים שנראים כמו חדרים בארמון, שכל אחד יותר יפה מקודמו, והשניה יותר משהיא מערת נטיפים (למרות שיש בה דברים מדהימים גם מההיבט הזה) מציגה קניון נחל יוצא דופן מתחת לאדמה. זה כמו להשוות את העיר העתיקה של ירושלים לטיול בנגב.

בקיצור, אין שום סיבה לבחור בין אחת מהן וחובה לעשות את שתיהן.

- מצודת פרודיאמה, גם מבפנים וגם מבחוץ. השילוב בין טירה ומערה הוא מגניב וייחודי. בספר שהיה לנו היתה נטיה להמליץ על מבט מבחוץ ולהמשיך הלאה (שהוא מדהים), וזה פספוס כי גם חדרי הטירה וגם הנוף ממנה נהדרים. מה שכן, מדריך האודיו (בעברית) היה מייגע במקצת.

- הר ווגל. ברגע שעולים ברכבל מתגלה נוף נפלא של ההרים הסלובנים, ששונה לגמרי ממה שרואים מהאגמים למטה. יש גם כמה אופציות טיול נחמדות מעליו. מאוד קרוב אליו יש את מפל סביצה שהוא חביב מאוד (הליכה קצרצרה אליו ותצפית נחמדה ממעין מרפסת שעשויה להיות צפופה למדי) ואין סיבה לא לשלב אותו.

- אגם בוהיני. שילוב של אגם יפהפה, שקט וצלול עם נוף הרים מדהים סביבו. עצרנו בשני מקומות שונים לידו לרחצה ואין שום בעיה גם לשחות באגם או לחתור בו למי שחושק בכך. שווה גם לנוע בין הכפרים בין בוהיני לבלד לנוף ירוק נהדר.

- ערוץ וינטגאר. נראה לי שזה ערוץ הנחל הכי יפה שטיילתי בו, אם כי מדובר בטיול קצר יחסית (משהו כמו ארבעים דקות) ועל גשרים בלי לעבור בנחל עצמו (יש מספר נקודות שאפשר לרדת אליו). מה שכן - כאן ההמלצה להגיע מוקדם תקפה שבעתיים. מעבר לכך שהוא נהיה מאוד עמוס בצהריים, המראה בשעה מוקדמת כשיש עדיין ערפילי בוקר שנותנים לנחל אופי מסתורי/פנטסטי הוא אחר לגמרי ממה שקורה אחר כך.

ד. אתרים נחמדים אחרים:

- אזור בלד (אגם בלד, טירת בלד, בלד עצמה). הכל מאוד יפה ונחמד, ולדעתי בלד הוכיחה את עצמה כמקום טוב להשתכן בו עם שלל מסעדות ונוף יפה על האגם והטירה, אבל זה רמה אחת מתחת לאתרים האחרים. הטירה עצמה היא לא אטרקציה מיוחדת, אבל שווה לעלות אליה לנוף מרשים על האגם.

- ליובליאנה. עיר נחמדה מאוד, שווה בהחלט טיול של חצי יום (אנחנו הסתובבנו רק ברחובות, ויתרנו על הטירה ועל מוזיאונים). מה שכן, אין לי מושג מי החברים של נורטון שחושבים שזו העיר הכי יפה בעולם והיא כמובן רחוקה מאוד מזה.

- שקופיה לוקה. עשינו בה עצירת ביניים בין ליובליאנה לחזרה לבלד, וממילא הטיול בה היה מוגבל מאוד בגלל הגשם. בכל אופן דוגמה נוספת לעיר אירופית ישנה ויפה.

ה. מקומות סתמיים/בזבוז זמן: לא היו כאלה

ו. דברים שחשבנו לעשות וויתרנו בגלל אילוצי זמן/מרחק/עצלנות/מזג אוויר: פיראן, מעבר ורשיץ, טיולים רגליים בפארק טריגלאב, קובאריד (ביאס אותי במיוחד בגלל הקשר למלחמת העולם הראשונה). זה לא הסתדר מכל מיני שיקולים, אבל ככה"נ רצוי לעשות טיול של 10-14 יום עם נקודת לינה נוספת באזור ההררי יותר (שהיתה מאפשרת לכסות את מרבית החורים לעיל).

זהו בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2015 11:21 pm 
Hall of Famer

אם זכור לי כון אז נימישה ו abbie . אבל יכול להיות שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2015 9:14 am 
Senior

- קובאריד מומלץ גם בגלל הקשר למלחמת העולם אבל גם כי זה פשוט מקום מאוד יפה
- גם טולמינסקה מקום יפה מאוד, מסלול קל יחסית בנחל זורם, חצי קניוני ואינספור מקומות לשבת וסתם ליהנות
- הסלובנים נמצאים במקום טוב ממש בתחרות "האומה הנחמדה ביותר באירופה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2015 5:38 pm 
מנהל פורום

וגם קצת תמונות/המלצות:

https://www.facebook.com/reuven.naveh/t ... gefilter=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 9:23 pm 
Hall of Famer

סלובניה פשוט מדינה מקסימה. נסענו לשם בקיץ הקודם, והיה פשוט נפלא (כולל מזג אויר אידיאלי במשך כל הטיול).

בלד נהדרת, פוסטוינה מרשימה, ומי שאוהב פארקי מים יכול בכיף להעביר יומיים עם הילדים בתרמה צ'אטז. הפנינים שבכתר - וינטגאר, בוהיני, ומקום שבו רוב המטיילים פוסחים עליו, אבל לדעתי הוא היפה ביותר בסלובניה - לוגרסקה דולינה (עמק לוגרסקה).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 10:10 pm 
Junior

גם אני המלצתי פה בעבר על לוגרסקה דולינה.
הבעיה של האזור הזה הוא המרחק הגדול יחסית מבלד ולובליאנה.
מחייב לישון שם ותשתית התיירות שם לא משהו. לפחות כך היה לפני 5 שנים כשטיילתי שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 19, 2015 10:16 pm 
Hall of Famer

אכן כדי להגיע לשם צריך להשאיר בתכנון הטיול איזה יומיים שם (בעיקר כשמדובר במקום שהעיקר שם זה הרוגע וההירגעות......). היינו שם לשתי לילות בצימר חצי-פנסיון עם האוכל הכי טוב שאכלנו בסלובניה, יומיים של עונג צרוף בתוך הטבע הירוק המקסים הזה. שווה לגמרי למי שמתכנן טיול באיזור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 10:28 pm 
Sophomore

מנצל"ש, מה עושים בסלובניה אם יורד גשם? חלק מהימים בשבוע הבא נראים מפוקפקים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 9:40 am 
Hall of Famer

אם אתה עם ילדים - פארק המים בתרמה צ'אטז. יש גם מערות מגניבות כמו פוסטוינה וסקוציאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 10:39 am 
Junior

WTF כתב:
מנצל"ש, מה עושים בסלובניה אם יורד גשם? חלק מהימים בשבוע הבא נראים מפוקפקים..

מערות

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 10:51 am 
Hall of Famer

הנה המלצה שכתבתי לפני שנתיים בת'רד ההמלצות בחו"ל, עם כמה תיקונים.
נדמה לי שלא הזכירו פה עדיין את טולמינסקה קוריטה ואת מפל קוזיאק, אז צרף את זה לרשימת ההמלצות.

ציטוט:
חזרתי מסלובניה וקרואטיה והיה אדיר. עשינו כל מה שתכננו והוספנו עוד קצת.
את המסלול בין פוסטוינה לאגם בלד עשינו בדרך עוקפת, שמטפסת על האלפים הסלובנים, אני ממליץ עליה מאד למרות שהנהיגה קשה למדי (כבישים מאד מפותלים).
נוסעים מפוסטוינה מערבה, לכוון איטליה, ולפני הגבול האיטלקי עולים צפונה בכביש 103 לכוון נובה גוריצה. אחרי נובה גוריצה הכביש נצמד לנהר סוצ'ה, נהר יפהפה בטבע טורקיז, ובעיירה בשם קנאל (Kanal) יש גשר שעובר לגדה המערבית שלו. ממש ביציאה מהגשר יש בית קפה וגלידריה מצויינים שאפשר לשבת בהם על הנהר עם נוף הגשר והעיירה ממול.
ממשיכים עם הכביש, עכשיו ממערב לנהר. בסופו של דבר הכביש נפרד מהנהר ועולה למקום שנקרא טולמין. קרוב לטולמין יש מקום שנקרא Tolminska Korita, חלקת טבע מדהימה בשולי הפארק הלאומי טריגלאב, עם נחלים שוצפים, מפלים, ונקודת משיכה אחת ידועה במיוחד - סלע בצורת ראש של דוב שנתקע באוויר בין שני הרים, מעל נחל ומפל. מומלץ ביותר.
מטולמין ממשיכים עם הכביש לכוון קובאריד, שם פונים לצפון מזרח לכוון מגרש החנייה של מפל קוזיאק (Kozjak). קצת קשה למצוא את המקום, הוא לא משולט טוב. החנייה עולה בערך יורו לשעה, שעתיים זה מספיק בהחלט. משם יש שביל הליכה, שוב על נהר טורקיזי (אני מניח שזה אותו סוצ'ה), אל המפל שהוא אחד המדהימים.
משם נסיעה צפונה ועלייה לאלפים דרך מעבר שנקרא מעבר ורשיץ' (Vršič Pass), כביש מאד מפותל מטפס את ההרים ומביא אתכם לנוף אלפיני של ממש בגובה של בערך 1500 מטר. קר שם, גם בקיץ. קחו סוודר.
ממשיכים צפונה ויורדים מהצד השני של הרכס ומתחברים לכביש המהיר בין יסניצה ולובליאנה, קרוב לגבול האוסטרי. נוסעים עליו מזרחה ודרומה (לכוון לובליאנה) עד היציאה לכוון בלד.
מסלול מומלץ ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 7:53 pm 
מנהל פורום

כתבו כבר את המערות, אנחנו טיילנו בליובליאנה בגשם והיה סבבה (זו עיר מקסימה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 9:59 pm 
Sophomore

טוב, כרגע התחזית נראית כמו שלושה ימים שמש, יום בספק ואז יומיים גשם (נוסעים מרביעי בלילה עד רביעי אחה"צ).

האג'נדה היא בערך כזאת: נוחתים בלובליאנה בלילה, בבוקר נוסעים לבלד

יום ראשון (שמש): נסיעה לפליטביצה, ביקור בשמורה, לינה בסלוני (ראי, יש המלצה משם בסוף?)
יום שני (שמש): נסיעה מפליטביצה לבלד, במסלול שראי תיאר (יש יקבים או משהו באיזור ששווה ביקור? המלצות למסעדות? טרייסט שווה ביקור?)
יום שלישי (שמש): אגם בלד, וינטגר גורג' (עוד משהו באיזור?), לינה בבלד
יום רביעי (ספק שמש ספק גשם): איזור אגם בוהיני (המלצות ספציפיות?) נסיעה לפוסטוינה ולינה שם
יום חמישי: גשם, מערות פוסטוינה ושקוציאן, לינה בלובליאנה
יום שישי: גשם, לובליאנה פלוס שופינג, לינה בלובליאנה והביתה

משהו ממש שווה שאני מפספס? הייתם בונים את זה אחרת? משהו מיותר? משהו שכדאי לבטל לטובת לוגרסקה דולינה? מסעדות? מעיינות חמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 2:33 am 
Hall of Famer

לגבי סלוני, מומלץ כמובן להיות ברסטוקה שזה הרובע המדובר שבו יש מפלים ונחלים בין הבתים.
אנחנו היינו במקום שנקרא Rooms Buneta, של בחור מבוגר וקצת משונה, אבל מאד נחמד, בשם דארקו בונטה. אתה יכול למצוא אותו ב-Booking. מאד נהנינו שם, חדרים נחמדים ממש בקצה של רסטוקה, נחל ומפל ממש מתחת לבית.
אבל כל רסטוקה היא כזו. כמעט כולם שם מתפרנסים מהשכרת חדרים וכמעט לכולם יש נחלים ומפלים מתחת לבית ו/או לידו...

Rooms Buneta
Rastoke 9a, Slunj, 47240, Croatia
Phone: +385911246468

המסלול שתיארתי הוא לא מפליטוויצה, שנמצאת די רחוק, בתוך קרואטיה. זה כמה שעות נסיעה... הוא מפוסטוינה, בתוך סלובניה. תבדוק איך אתה מתחבר עם המסלול שתיארתי ותעשה את חשבון הזמן, לא בטוח שיהיה לך זמן לעצור במקומות שאני עצרתי. בכלל, פליטוויצה זה קצת עיקוף במסלול שלך (למרות שהיא שווה ביותר, וגם רסטוקה). פליטוויצה היא גם סיפור ליום שלם, לפחות שש שעות כדאי להיות שם אם לא רוצים לפספס. לחבר את כל זה לנסיעה של כמה שעות לפני... בקיצור, תבדוק טוב טוב את לוח הזמנים והמרחקים שלך. נראה לי שמשהו פה לא הערכת נכון.

טרייסט לא שווה ביקור ולא עצירה, ועל אחת כמה וכמה בלוז הצפוף שתיארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 12:33 pm 
Sophomore

לוותר על פליטביצה? זה יאפשר לוז הרבה פחות צפוף, אבל אם אני מבין נכון זה המקום הכי שווה בטיול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 2:01 pm 
Senior

פליטביצה אמנם מקום שווה ביותר אבל קח בחשבון כמעט 4 שעות נסיעה משם לבלד נטו (לא כולל פקקים, לא כולל מעבר גבול, לא כולל קפה בדרך). לדעתי זה לא באמת כדאי. נסה להחליף בתכנית שלך את פליטביצה ובלד באילת וטבריה, תראה אם זה עדיין נשמע לך הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 55 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה