מיכאל כתב:
ההודעה של צ'ונסי נראית יותר כמו הודעה של אוהד ממוצע בטוקבק באתר one מאשר ניתוח מקצועי.
על סמך מה הקביעה שפלס הולך לתת "עונת קריירה" השנה?! על סמך מה הקביעה שסמית הולך להיות בלתי עציר ואין מי במכבי שיוכל להתמודד איתו בצבע?!
קשהלי לשפוט כרגע את הסגל של ירושלים, באותה מידה כמו שקשה לשפוט את הסגל של מכבי. בכל מקרה, להשוות בין איכות הסגלים זה דבר משעשע.
נו, וכמו טוקבקיסט ממוצע ב-one התייחסת רק למה שהתאים לך להתייחס והכנסת מילים שיתאימו לך.
ה״קביעה״ שפלס הולך לתת עונת קריירה הייתה עם המילה לדעתי. אם אתה לא מבין את ההבדל בין הבעת דעה לקביעה תבקש בפרטי קישור למילון.
למה אני חושב שפלס הולך לתת עונת קריירה? כי ראיתי איזה 20 משחקים שלו ואני חושב שהוא שחקן שניזון מקהל, וראיתי איזה 500 משחקים של דרוקר ואני חושב שהוא המאמן הכי מתאים להוציא מפלס את כל האיכויות שלו, כשקודם כל, להפוך אותו לאחד מהסטופרים המשמעותיים בליגה.
על סמך מה ה״קביעה״ שסמית׳ הולך לתפור את הליגה ושמכבי במצבת השחקנים הנוכחית לא יכולה לשמור עליו באחד על אחד?
על סמך זה שראיתי את סמית׳ עושה איזה 1000 נקודות במהלך הקריירה בnba, באחוזים מצויינים, על השומרים הפיזיים והאתלטיים ביותר בעולם, אז אני מרשה לעצמי להמר ששומרי הצבע של הליגה של קופל לא יעשו עליו עבודה טובה יותר.
על סמך זה שראיתי מספיק גם את אליהו, פופס, ג׳יימס ושרמנדיני ועד היום אף אחד מהם לא יכל לשמור באפקטיביות על שחקנים ברמתו של סמית׳ בפוסט.
ויופי שקשה לשפוט עכשיו, אז נסגור את הפורום ונבוא עוד חודשיים כשיהיה קל יותר לשפוט, בינתיים ניכנס לone ונוכל לקבל את המידע שלנו בלי החלק הקשה שבו גם מנסים להבין מה ההחתמות האלה אומרות לפני שהם עולים ומשחקים. או שלא, כי מה לעשות, זה מה שיש לנו לעשות כאן עכשיו.
ומה שההחתמות האלה אומרות זה שבירושלים אחרי תקופה שחונה שבה כבר בשלב הזה של הקיץ אף אחד לא האמין בהם, וכאמור הם גם התמידו לאכזב אפילו את הציפיות הנמוכות.
מה לעשות, אני מאוד מאמין בסגל הזה שנבנה בירושלים.
בסופו של יום ירושלים תצטרך כנראה לנצח את מכבי בשביל לזכות בתואר, אז בטח שצריך להשוות בין הסגלים. כמו שמשווים בין הסגל של מיאמי לסגל של הלייקרס. מצחיק לך תצחק, לא בא לך לצחוק אל תקרא את הקטע הבא-
וודאי שהסגל של מכבי טוב יותר מזה של ירושלים. אחת בונה תקציב ב20 מיליון דולר ואחת ב20 מיליון שקל. אבל -
מאז התקציב הענק של גאידמק לא הייתה קבוצה בירושלים שאתה יכול לראות אצלה סיכוי מול מכבי, שיש לירושלים יתרונות ממשיים על הנייר שהיא יכולה לנצל מול מכבי.
אנחנו מדברים עכשיו ולא בעתיד, אז אנחנו יכולים או לא לדבר בכלל או לדבר על מה שהנייר מראה. אני מעדיף לדבר על הנייר.
הנייר שלי אומר שפוסטר שחקן לא פחות טוב מהיקמן.
הנייר שלי אומר שהישראלי הבכיר בקו האחורי בשתי הקבוצות משחק בירושלים וקוראים לו מאיר, ושאם לימונד מבין את התפקיד שלו בקבוצה אני לוקח אותו לפני מורן רוט.
הנייר שלי אומר שהפוטנציאל של פלס גבוה בהרבה משל סמית׳, ושכמה שגרונפלד לא התאקלם בשנה שעברה אני לוקח אותו הרבה לפני הכרס של פניני שכולנו רואים איך היא משחקת כרגע בכחול, כך שאם הייתי אוהד מכבי הייתי מתחלף עם הפועל ירושלים בשחקני עמדות הסמול פורוורד בלי לחשוב פעמיים. מתקשה לזכור שיכולתי אי פעם לחשוב דבר כזה, אולי כשטרנס מוריס היה בירושלים, מתקשה להיזכר מי היה במכבי אז.
נכון שסמית׳ הראה את הכדורסל שלו בעונה שעברה, בעיקר נגד פאו, אבל זה מה שזה. כשמדברים על ליגה וגביע שמוכרעים על משחק אחד, וכשהקו האחורי שלי מתבסס בעיקר על יצירת הנקודות של גאנר סטריקי כמו לוגאן, הייתי לוקח את הפוטנציאל של פלס לתת את הכדורסל שלו במשחק הספציפי ולהביא ניצחון על הגב שלו, מאשר את הפוטנציאל של סמית׳ לתת את המשחק הסולידי שלו של הגנה טובה עם 8-9 נק׳.
הנייר הזה גם מספר שדאנקן וסמית׳ הם צמד לא הרבה פחות טוב ממה שיש למכבי להציע. על הנייר הזה השניים משלימים אחד את השני מצויין, ושוב, יש לי את כל הסיבות שבעולם להאמין שסמית׳ הוא סיוט מצ׳אפ בשביל מצבת הגבוהים הזאת של מכבי.
את סמית׳ אני לוקח לפני כל גבוה אחר של מכבי, נו בריינר מבחינתי. הבדל כישרון גדול בינו לרשימת המכביסטים, כן, גם קנר-מדלי ובטח לפני הפופס.
בתחתית הנייר הזה רשום שמדובר בשתי קבוצות חדשות לגמרי, עם חבורת שחקנים שצריכים להתאים עצמם אחד לשני.
אחת יכולה להתברר כחבורת שמות שלא מתחברים לכדי קבוצה, כשהשנייה מתחברת בקוהרנטיות מופלאה, ושתיהן יכולות להתחבר לחבורת אגואים מסוכסכים שלא מבינים את המאמן שלהם שמדוכא שאין לו עם מי לדבר על שינוי הסגל (דרוקר) או שיש לו יותר מדי מחליטים על הסגל (בלאט).
אבל הנייר הזה אומר שאם שתי הקבוצות מתחברות, לירושלמים יש סיכוי אמיתי, ושבתקציב הקבוצה היה מאוד מאוד קשה להשיג סגל טוב יותר וסיכויים טובים יותר מול מכבי.
וזה שאני יכול לרשום את זה בקיץ, אחרי כמה שנים טובות שבהן הצורה היחידה שבירושלים דמיינו תואר זה תוך כדי התרסקות קולוסאלית, זה כבר מספיק לי בשביל להגיד שאפו ענק להנהלה של ירושלים על הקיץ הזה.
אם אני חושב שירושלים יכולה להתמודד עם מכבי באם תמצה את הפוטנציאל שלה, זה מספיק טוב לי.
אם אני חושב שלירושלים סוף סוף יש סגל שהוא ללא עוררין מספר 2 בליגה, שמצדיק את איך שהם רואים את עצמם, כקבוצה מספר 2 בליגה, אחרי שנים שזאת סתם הייתה יהירות ונפיחות ללא בסיס, אז זה מספיק טוב לי בשביל הקיץ.
אם עוד חודשיים סמית׳ יבין שבכלל לא בא לו לשחק במגרשי המתנ״סים האלה אחרי שנים בnba ופוסטר לא ייתן את המצופה ומאיר טפירו סוף סוף ייקרוס ופלס לא ייצא מהדיכאון על אחיו ודרוקר לא יישתלט על הקבוצה שלו אז נזרוק את הנייר לפח וכנראה נראה פה ימבה טינופים על איך דרוקר סירס את הכישרון של הקבוצה שלו ויהיה כנראה מי שיבוא לצחוק על אופטימיות היתר שלי ושל אחרים. אם ימלאו את הפוטנציאל אני לא אבוא להגיד אמרתי לכם, אל תדאגו.