סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 3:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:20 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
נצחונות עד הסיום והפסד במשחק האחרון לסרביה, והעלייה מובטחת לנבחרת, גם אם זה יהיה מהמקום השלישי.
מאזן 5-3 חיובי במקום השלישי יבטיח עלייה

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

אגב, הקופליזם ניכר היטב אמש בנוקיה. היו לו קטעים מכובדים יותר ופחות, אבל היתה בושה אמיתית אחת: הכרוז קיבל הוראה מפורשת לעודד בכל התקפה, שזה מן הסתם אסור אבל במדינת ה"רפי גינת שלנו מקבל קנס קבוע ואנחנו מבסוטים מזה" זה עוד מילא. מה שלא מתקבל על הדעת זה שהכרוז סופר שניות לנבחרת ישראל וצועק לשחקנים "שוט" כשנגמר השעון. הספסל הסרבי השתולל על הדבר הזה, ובצדק רב, ואני מקווה שהקנס מפיב"א יהיה מספיק כואב כדי לא לראות דבר כל כך לא ספורטיבי עוד פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 1:49 pm 
Junior

הכרוז היה בלתי נסבל עם כל הנסיונות להרים גל בהיכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 2:42 pm 
Hall of Famer

הוא היה בלתי נסבל בכל מקרה, החל מזה שהוא לא טרח ללמוד כמו שצריך את השמות של הסרבים, דרך סיסמאות העידוד הנבובות והמעצבנות ("אין שקט בהיכל!" "D!" וכאלה) ועד השיא שהתבטא כפי שציינתי בעזרה מעשית לשחקנים של נבחרת ישראל בסופי שעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 3:19 pm 
Junior

אני לא מבין מה כולם מופתעים מהיכולת הדלה של נבחרת סרביה. יש להם בדיוק כוכב אחד ברמה האירופית וזה קרסטיץ'. תאודוסיץ' מסריח את המגרש, ולא מזכיר בכלום את ה MVP של היורוליג מלפני שנתיים. פשוט שחקן טיפש מטופש, שחוץ מלזרוק שלשות מפגרות על הפרצוף של השומר שלו לא עושה שום דבר חיובי. נראה לי שבמצב הנוכחי אוחיון, שנותן פריצה מדהימה והלוואי שימשיך כך, עולה עליו.
פשוט נבחרת של שחקנים בינוניים מאוד, שסובלת מתופעה שמאפיינת בעיקר את הכדורסל הישראלי. משום מה שחקנים שמסומנים ככישרונות גדולים בסרביה מגיל צעיר, פשוט נעלמים בהמשך הקריירה שלהם ברמות הלפריניות בלתי נסבלות. מילנקו טפיץ', בוגדאנוביץ', נמנייה בייליצה, מרקו קשלי ועוד... כולם שחקנים שסומנו ככישרונות על בעבר, והיום נראים כמו כלום! מצ'באן היחידי שנראה שמקיים קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 3:38 pm 
Sophomore

אתמול נוכחנו שוב עד כמה גדולה הטעות של מכבי שלא הסכימה להתפשר עם אוחיון ובגלל איזה 50-100 אלף דולר (גם במכבי מודים שתמורת 350-400 אלף דולר הוא היה נשאר והם טוענים שהציעו לו 300 אלף, למרות שלטענתו הציעו לו פחות מזה) הם מפסידים את הרכז הישראלי הטוב ביותר מאז דורון שפר (כבר יותר מעשור) ורכז שהיה יכול לקחת את המושכות של הקבוצה לשנים הקרובות. במיוחד כשמצבת הגארדים של מכבי כל כך עלובה ומצבת הישראלים כל כך דלילה ובינונית, היו צריכים למחול קצת על כבודם ולתת לאוחיון את מה שמגיע לו, מה עוד שחלק לא מבוטל מהאשמה על עזיבתו נעוצה בהם (לא אני עישיתי "טעות סופר" בהסכם). אם פניני מקבל 400 אלף דולר, אליהו קרוב ל-800 אלף ולהלפרין הציעו 500 אלף, אז בוודאי שאפשר לשלם לאוחיון 400. אבל לא במכבי של פדרמן - בה הדבר הכי חשוב הוא האגו והכבוד העצמי שלו והרבה מתחת לזה הקבוצה. אין לי ספק שבימים בהם מזרחי ניהל את הקבוצה וקבע בה משהו זה לא היה קורה וגם אם היה משבר עם השחקן הוא היה נפתר בחדרי חדרים. לטעמי מדובר כאן באחת הטעויות הגדולות של מכבי בשנים האחרונות והקבוצה תצטער על הטעות הזו עוד שנים, אבל כנראה האגו של פדרמן חשוב הרבה יותר מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 3:46 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

שטויות, אוחיון היה והינו רכז גבולי לרמת יורוליג, לבטח לא שחקן חמישייה בקבוצת פיינל פור. אם מכבי רוצה להגיע להישגים היא חייבת להביא לעמדה 1 רכז בסדר גדול של וויל ביינום, של ג'רמי פארגו, של פארמאר, של שאראס, של פרקינס, של ארויו. שום דבר פחות מזה לא יספק. אוחיון שווה 300 אלף בתור שחקן הספסל שהוא חייב להיות. יותר מזה זאת הגזמה פראית. לשלם לו כסף של שחקן חמישיה ולהעלות אותו בחמישיה אומר לחזור מיידית לבינוניות שנות ה90 העליזות. טוב שהוא הלך.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 3:46 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אני לא מבין מה כולם מופתעים מהיכולת הדלה של נבחרת סרביה. יש להם בדיוק כוכב אחד ברמה האירופית וזה קרסטיץ'. תאודוסיץ' מסריח את המגרש, ולא מזכיר בכלום את ה MVP של היורוליג מלפני שנתיים. פשוט שחקן טיפש מטופש, שחוץ מלזרוק שלשות מפגרות על הפרצוף של השומר שלו לא עושה שום דבר חיובי. נראה לי שבמצב הנוכחי אוחיון, שנותן פריצה מדהימה והלוואי שימשיך כך, עולה עליו.
פשוט נבחרת של שחקנים בינוניים מאוד, שסובלת מתופעה שמאפיינת בעיקר את הכדורסל הישראלי. משום מה שחקנים שמסומנים ככישרונות גדולים בסרביה מגיל צעיר, פשוט נעלמים בהמשך הקריירה שלהם ברמות הלפריניות בלתי נסבלות. מילנקו טפיץ', בוגדאנוביץ', נמנייה בייליצה, מרקו קשלי ועוד... כולם שחקנים שסומנו ככישרונות על בעבר, והיום נראים כמו כלום! מצ'באן היחידי שנראה שמקיים קצת.

יוגב אוחיון בהחלט היה השחקן הטוב יותר אמש במצ' אפ מול תאודוסיץ', וכבר הבעתי את סלידתי מהשטויות שעושה האחרון, אבל זה לא נכון שהוא לא עושה שום דבר חיובי חוץ משלשות. הוא חודר מדהים כשהוא רוצה, הוא מוסר פלאשי עם ניצוצות של גאונות כשהוא רוצה, אבל הבעיה היא שרוב הזמן הוא רוצה לשחק כמו עם חברים בספורטק בלגרד, כשחבורה מצחקקת של בחורות עם מכנסונים קצרים וחזיות פוש אפ ממתינה בצד לתת כבוד למלך המגרש.

מי זה בוגדאנוביץ' שאתה מדבר עליו?

לגבי השאר, אני מסכים שיש חוסר בולט בקילר אינסטינקט. קשלי, בייליצה וטפיץ' שחקנים באמת מוכשרים, אבל משהו חסר. אין מה לעשות, ג'ורג'ביצ'ים ודנילוביצ'ים, דיבאצ'ים ורבראצ'ות לא גדלים בכל דור ודור כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 5:42 pm 
Sophomore

הוא כנראה מדבר על בוגדאן, כי בויאן הוא בוסני. אבל הוא עוד צעיר, רק בן 20.

אני מסכים שיש לסרבים בעיה, אבל אני ממש לא חושב שהדורות החדשים פחות מוכשרים מהישנים. הם מאוד מתקשים לעשות את המעבר לרמות הגבוהות, אחרי שהם שורפים את אירופה בכל מיני אליפויות בנוער, ואז כשהם צריכים להתמודד עם שחקנים פיזיים ואתלטיים וגדולים משהו לא מתחבר. יכול להיות שזה בגלל שבשונה מפעם, כמעט ואין קבוצות אקס יוגוסלביות ברמה גבוהה. אם פעם היו פרטיזן, ציבונה, זאדאר, ספליט, לובליאנה או אפילו בודצ'נוסט וכו', היום כל מה שנשאר זה פרטיזן ואיזה צ'דביטה.

בגלל זה מילנקו טפיץ', שהיה אמור להיות מינימום בודירוגה, מסתובב במיד לבל של אירופה כבר שנתיים - שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 6:02 pm 
Hall of Famer

אולי משחק ההגנה הכי טוב בהיסטוריה של ליאור אליהו ,זה לא רק ה5 חסימות ,זה המלחמה על הריב' וההגנה 1 על 1 הטובה שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 6:04 pm 
Junior

גם המעבר שלהם לקבוצות גדולות עם רוטציות אינסופיות ממש לא מסייע להתפתחות שלהם. פעם השחקנים האלה צמחו לתוך נעליים גדולות בקבוצות וקיבלו מפתחות מרכזיים מה שעזר מאוד להתבשלות שלהם, היום הם נאבקים עם עוד 10 שחקנים על דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 6:17 pm 
Junior

לוקה. לוקה בוגדאנוביץ'. בויאן הוא אולי בוסני, אבל משחק בנבחרת קרואטיה.
לוקה יחד עם טריפקוביץ' ופרוביץ' הובילו את פרטיזן עונה אחת..
הוא צנח עד לקבוצה סתמית בצרפת ודווקא התקאמבק יחסית עם ממוצע דו ספרתי בקאחהסול בעונה שעברה.

אבל העניין הזה הוא נכון ביותר וזה ההשפעה של האובראצ'יבריות המדהימה של פרטיזן לאורך השנים והצ'אנס שהם נותנים לשחקנים..
וזה זה באמת המון שחקנים שנראו באמת כמו כוכבים שבדרך- הם באמת נראו ככה..טפיץ' לא היה אמור להיות בודירוגה וקשלי לא פג'ה, אבל לפחות בכירים ביורוליג.. וגם זה לא קורה. וגם נמניה בייליצה שאני הייתי בטוח שהוא ברמה של נבא, ובעיקר וליצ'קוביץ' וראדוליצה שבכלל בלי קבוצה ופצועים..ומי שזוכר את בויאן פופוביץ'..וברנקו צבטקוביץ' שנעלמו, טריפקוביץ' כנראה בגלל פציעות בכלל לא משחק כדורסל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 7:34 pm 
Hall of Famer

שלא לדבר על נמניה אלכסנדרוב שבגיל 17 דיברו עליו כבחירה מספר 1 בדראפט האן.בי.איי בגיל 18.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 7:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שהדהים אותי בנבחרת הסרבית זה שאין שם אפילו שחקן אחד שהוא יותר ממגן בינוני (אולי ראסיץ). פשוט חבורה של עגלות אחד אחד שנתנו לישראל לקחת להם ריבאונד מעל הראש ולהטביע להם בפנים כל המשחק (חוץ מאלישי כדיר שפשוט לא מסוגל לשחק בצבע מחוץ לליגה שלנו).
אה, ושאפו לאליהו על משחק לחימה שלא ראיתי ממנו הרבה מאוד זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 8:20 pm 
Hall of Famer

הקטע של הדאנקים (נו, את הסטיות שלי אתם כבר מכירים) באמת היה מדהים. אני ספרתי שמונה. נראה לי שבאולסטאר הישראלי לא ראינו כ"כ הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 9:38 pm 
Sophomore

Iggy כתב:
שטויות, אוחיון היה והינו רכז גבולי לרמת יורוליג, לבטח לא שחקן חמישייה בקבוצת פיינל פור. אם מכבי רוצה להגיע להישגים היא חייבת להביא לעמדה 1 רכז בסדר גדול של וויל ביינום, של ג'רמי פארגו, של פארמאר, של שאראס, של פרקינס, של ארויו. שום דבר פחות מזה לא יספק. אוחיון שווה 300 אלף בתור שחקן הספסל שהוא חייב להיות. יותר מזה זאת הגזמה פראית. לשלם לו כסף של שחקן חמישיה ולהעלות אותו בחמישיה אומר לחזור מיידית לבינוניות שנות ה90 העליזות. טוב שהוא הלך.

כן, בטח... בעונה שעברה הוא היה הרכז היחיד בקבוצה שהיתה מרחק של כמה שניות מהפיינל פור, הוא פחות או יותר הרכז היחיד של הנבחרת ושחקנים כמו ביינום, פארגו, פרמאר או ארויו עולים פי כמה ממנו. הוא ממש לא גבולי לרמת היורוליג אלא בוודאי בעשיריה הראשונה של הרכזים במפעל. מה עדיף - שמורן רוט או איזה היקמן או לוגאן ירכזו? אין היום במכבי אף רכז שאפילו מדגדג אותו. מעבר לכך, אתה מתייחס רק לצד אחד של המגרש - אוחיון הוא אחד הרכזים השומרים והריבאונדרים היותר טובים.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ה' אוגוסט 30, 2012 7:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:05 pm 
Junior

sunj כתב:
לוקה. לוקה בוגדאנוביץ'. בויאן הוא אולי בוסני, אבל משחק בנבחרת קרואטיה.
לוקה יחד עם טריפקוביץ' ופרוביץ' הובילו את פרטיזן עונה אחת..
הוא צנח עד לקבוצה סתמית בצרפת ודווקא התקאמבק יחסית עם ממוצע דו ספרתי בקאחהסול בעונה שעברה.

אבל העניין הזה הוא נכון ביותר וזה ההשפעה של האובראצ'יבריות המדהימה של פרטיזן לאורך השנים והצ'אנס שהם נותנים לשחקנים..
וזה זה באמת המון שחקנים שנראו באמת כמו כוכבים שבדרך- הם באמת נראו ככה..טפיץ' לא היה אמור להיות בודירוגה וקשלי לא פג'ה, אבל לפחות בכירים ביורוליג.. וגם זה לא קורה. וגם נמניה בייליצה שאני הייתי בטוח שהוא ברמה של נבא, ובעיקר וליצ'קוביץ' וראדוליצה שבכלל בלי קבוצה ופצועים..ומי שזוכר את בויאן פופוביץ'..וברנקו צבטקוביץ' שנעלמו, טריפקוביץ' כנראה בגלל פציעות בכלל לא משחק כדורסל..

תודה :) לוקה בוגדאנוביץ' זכור לי פעם כפרוספקט על, שדיברו עליו בלי סוף וניבאו לו עתיד מזהיר. מה יצא מזה בסוף? שחקן שחוץ מליידות שלשות בלי סוף, לא עושה יותר מידי.
זכור לי גם איוואן קולייביץ', שהפציץ קשות באליפויות העתודה השונות ואני זוכר שירון ארבל גם ציין אותו ברשימת הכישרונות הגדולים באירופה, וכיום אין לי מושג אם הוא משחק בכלל כדורסל.
הסרבים פשוט לא מצליחים לייצר סקוררים. עד לפני כמה שנים עוד היו להם את ראקוצ'ביץ' ומילוש וויאניץ' שהיו סקוררים ברמות הכי גבוהות באירופה, היום כל שחקן שמגיע לבוגרים שוכח פתאום לשחק כדורסל ומתרצים לו את זה כחוסר יכולת לעשות את המעבר לכדורסל יותר פיזי... כאילו מה, אנחנו מדברים על שחקנים מליגת בתי הספר של ישראל? מדברים פה על פאקינג סרביה, ממעצמות הכדורסל הגדולות בתבל! לא ברור לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:08 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
[quote=
יוגב אוחיון בהחלט היה השחקן הטוב יותר אמש במצ' אפ מול תאודוסיץ', וכבר הבעתי את סלידתי מהשטויות שעושה האחרון, אבל זה לא נכון שהוא לא עושה שום דבר חיובי חוץ משלשות. הוא חודר מדהים כשהוא רוצה, הוא מוסר פלאשי עם ניצוצות של גאונות כשהוא רוצה, אבל הבעיה היא שרוב הזמן הוא רוצה לשחק כמו עם חברים בספורטק בלגרד, כשחבורה מצחקקת של בחורות עם מכנסונים קצרים וחזיות פוש אפ ממתינה בצד לתת כבוד למלך המגרש.

אני לא בטוח שהוא כזה חודר מדהים גם כשהוא רוצה. לא יודע, משהו בתנועה שלו ובהתנהלות שלו עם הכדור מלמד על שחקן עגלה במיוחד שיתקשה לעבור גם קונוס. לא ברור לי מה עבר עליו מאז אותה עונה באמת יוצאת מן הכלל באולימפיאקוס, בה הוא כבר סחט השוואות בלתי נמנעות עם שרונאס יאסיקביצ'יוס. כיום הוא נראה כמו הצל של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:22 am 
Junior

תאודוסיץ׳ כישרון כדורסל עצום שנוטה לדקות של החרבה ונוטה לעזור לקבוצותיו להתרסק בערבים שבהם אין אנרגיות בקבוצה. כמו בנוקיה.

לרשום עליו שהוא לא יודע לעבור קונוס, או נראה כמו הצל של עצמו, גורם לחשוב שלא ראית את עצמו מעבר למשחק בנוקיה..

מאמן שיידע לנצל אותו כראוי ויידע מתי להוריד אותו למנוחה לפני שהוא מתחיל להשתולל יקבל את אחד משלושת הגארדים הטובים באירופה, אז איזה יופי לו שיש לו את מסינה על הראש בשנה הבאה, וכל מקטרגיו של תאודוסיץ׳ אחרי משחק אחד שבו חבריו לקבוצה לא זזו ולא קלעו את השלשות הפנויות שסידר להם, יזומנו לספר כמה הוא צל של עצמו אחרי עוד משחק יורוליג שהוא ייתפור את יריבתו.

בנבחרת הסרבית יש בעיה איתו כמובן כשהוא הרכז היחיד, אבל לקבוצה, כשיש עוד 2-3 גארדים לידו שיכולים לתת לו מנוחה כשהטירוף משתולל לו בראש? אין קבוצה באירופה שלא הייתה שמחה לחטוף אותו עכשיו מצסקא, כולל ריאל וברצלונה, וגם בשני מיליון יורו שכר. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:51 am 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
תאודוסיץ׳ כישרון כדורסל עצום שנוטה לדקות של החרבה ונוטה לעזור לקבוצותיו להתרסק בערבים שבהם אין אנרגיות בקבוצה. כמו בנוקיה.

לרשום עליו שהוא לא יודע לעבור קונוס, או נראה כמו הצל של עצמו, גורם לחשוב שלא ראית את עצמו מעבר למשחק בנוקיה..

מאמן שיידע לנצל אותו כראוי ויידע מתי להוריד אותו למנוחה לפני שהוא מתחיל להשתולל יקבל את אחד משלושת הגארדים הטובים באירופה, אז איזה יופי לו שיש לו את מסינה על הראש בשנה הבאה, וכל מקטרגיו של תאודוסיץ׳ אחרי משחק אחד שבו חבריו לקבוצה לא זזו ולא קלעו את השלשות הפנויות שסידר להם, יזומנו לספר כמה הוא צל של עצמו אחרי עוד משחק יורוליג שהוא ייתפור את יריבתו.

בנבחרת הסרבית יש בעיה איתו כמובן כשהוא הרכז היחיד, אבל לקבוצה, כשיש עוד 2-3 גארדים לידו שיכולים לתת לו מנוחה כשהטירוף משתולל לו בראש? אין קבוצה באירופה שלא הייתה שמחה לחטוף אותו עכשיו מצסקא, כולל ריאל וברצלונה, וגם בשני מיליון יורו שכר. 

בטח שיש. קבוצות שאין להן 2 מיליון יורו לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:02 am 
Junior

King Chauncey כתב:

אין ויכוח שהוא כישרון כדורסל עצום ואני עדיין זוכר טוב טוב מה הוא מסוגל לעשות בעונה בה הכל מתחבר לו(לא סתם הוא גרר השוואות לשאראס). אבל עד כמה שזכור לי חדירה מעולם לא היתה הצד החזק ביותר שלו, וכיום הוא נראה מאוד כבד ומסורבל, ובכל הזדמנות יעדיף להעיף שלשה על הפרצוף של המגן שלו במקום לחדור. אני בספק אם למסינה תהיה את הסבלנות לקצור את פירות ההשקעה ממנו לפני שהוא מטיס אותו לספסל ומעדיף לרוץ עם ארון ג'קסון(המאוד בינוני לטעמי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 12:01 pm 
Junior

תאודוסיץ' שחקן עם כישרון עצמי עצום ועם פוטנציאל הרס קבוצתי גדול עוד יותר עם נטייה כמעט בלתי ניתנת לריסון של החרבת משחקים (סייג הוגן-ראיתי אותו בערך ב-15 משחקים, אולי זה לא מדגם מייצג אבל כולם היו משחקים משמעותיים). לא הייתי רוצה אותו בקבוצה שלי (אבל גם הייתי חושש מאוד אם הוא היה נגדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 12:23 pm 
Senior

arie כתב:
בואו אסביר לכם למה שיבק לא מבריק: דקה לסוף הוא מתחיל להוציא את הכוכבים ולא מבין שההפרש חשוב, לדעתי מישהו אמר לו משהו, כי לפחות הוא החזיר את אליהו, אבל משום מה הוריד את אוחיון...

כמובן שעדיף לתת לשלושת השחקנים המובילים שלך לשחק 36 דקות יומיים לפני עוד משחק.

אם יש לי טענות לשיבק הן על זה שהוא לא חרג מהעיקרון המקודש של "שבעה שחקנים ברוטציה זה מספיק" (עיקרון שעד היום מביא לי פריחה כשאני נזכר בתקופתו כמאמן הגליל ב 93-94), לא נתן דקות פרקט למחליפים וגם לא קצת מנוחה לשלישיה שלו ברבע השלישי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 1:59 pm 
Hall of Famer

אל תשכח שב-94' זה היה יותר לגיטימי לשחק עם 7 שחקנים מאשר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 2:09 pm 
Senior

אפשר שכך, בכל זאת גם אז ובהשוואה למאמנים אחרים הוא בלט לרעה בנטייה הזו, מה עוד שהסגל של גליל דאז היה מבוגר יחסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס, עופר האדום ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: