מספר הערות בעקבות המשחק:
- לא יצא לי לראות בלייב את כל המשחקים עד אתמול אז לא ממש ידעתי למה כולם קוטלים את שיבק. עכשיו אני מבין... הוא פשוט לא יודע לנהל משחק! כל פעם מחדש ישראל מובילים ב-6 עד 8, מונטנגרו סוגרים את כל הפער והוא לא עושה כלום. ניהל את פסקי הזמן בצורה מחפירה (אני לא מדבר על פסק הזמן שהשופטים המעפנים תקעו לנו אלא על כך שבדקות הסיום לא נשאר לנו פ"ז), ולא מצא שום פתרון לפיקנרול שלהם שכל הזמן מצא שחקן חופשי מתחת לסל.
- למה צריך 7 גארדים בסגל אם שוחקים את אוחיון והלפרין ולא נותנים לשאר לשחק? שיבק באמת ציפה שכל פעם שיבזורי ייכנס ל-10 שניות הוא ישים שלשה?... למה פניני משחק בעמדה 2 אם הוא לא מסוגל לכדרר ומסריח את הפרקט? ובעיקר: איך אין לנו אף גארד שמסוגל לקבל כדור לקאץ-אנד-שוט מעבר לקשת (אני לא מסוגל לראות יותר את לימונד מקבל כדור חופשי לגמרי ותוקע את התרגיל עם עוד כדרור חסר תועלת...
)?
- לגבי הלפרין - אני מאוד אוהב את המסירות שלו שמוצאות שחקנים לקרש-סל והוא נותן הגנה ועוזר בריבאונד, אבל למה בשם עאישה הוא לא מסוגל לעלות לזריקה למרות שהוא הקלע הטוב בנבחרת?!? לקראת הסוף היה מהלך שהשומר שלו מעד ונפל ובמקום לעלות לשלשה (או לחדור) הוא חיכה כמו ילד טוב שהשומר יקום.
- השופטים היו גרועים אתמול, לשני הצדדים, אבל השריקה לעבירה הרביעית של כספי בסוף הרבע השלישי היתה נוראית. אני לא מכיר עוד שחקן מנש שהיה מקבל כזו שריקה.
- כספי היה טוב מאוד למרות שלא פגע מבחוץ (מושלם מהקו אאל"ט), אוחיון גם היה מצויין עד שנגמר לו האוויר בסיום (מבלי ששיבק יעשה משהו... למה לא הוציא אותו לנוח קצת 5 דקות לסיום?) והשלשה שלו בסיום הרבע היתה מדהימה ברמות שארפיות.
- פשוט עצוב שאין לנו אף גבוה מחליף סביר. כדיר נתן כמה סלים במחצית השנייה אבל הוא לא ממש יכול להתמודד בפנים מול גבוהים אירופאים ברמה סבירה - בהגנה הוא בעיקר דוחף ובהתקפה הוא גג שמחכה לקרות. הוא פשוט אנדרסייזד ברמות קשות (הוא נראה פחות מ-2 מ' מול הגבוהים המונטנגרים). קוזיקרו כנראה לא יקבל דקות בקמפיין הזה אבל אני בטוח שהוא דמות חיובית בפסקי הזמן...
- בכל זאת נהניתי מאוד מהמשחק. שתי קבוצות טובות שנתנו מהלכים יפים (הרבה מסירות יפות שמצאו שחקנים לדאנק), בלי יותר מדי איבודים והגנה חזקה (בעיקר של מונטנגרו).
- ומילה על צוות השידור - צביקה שרף מבין כדורסל אבל ממש לא יודע לפרשן, לא נותן שום תובנות ומתלהם כמו אחרון האוהדים. ויורם ארבל... מה אני אגיד? אולי צריך לחתום על עצומה שתרחיק אותו משידור משחקי כדורסל? כמה זמן לוקח לקרוא מדף נתוני שחקנים?!
"יש למונטנגים 2 שחקנים מקאחה לבוראל... פאוזה... טיילר רוצסטי... פאוזה... ו... (לכו להפסקת שירותים בינתיים)... יש עוד שחקן... פסק זמן... לא, מילקי... אה כן, מילקו ביילצה"