סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 3:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אה, איזו הרגשה נעימה זו, ההרגשה החמימה של הביתי והמוכר. קיבלתי חזרה את הנבחרת שלי, שאני כה מכיר. היה רגע אחד שלא הכרתי אותם, כי הם שיחקו כדורסל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הפעם אוחיון לא הציל את שיבק. מאמן שלא מסוגל לנצח במשחק צמוד.

Sent from my LG-P500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:53 pm 
Junior

אז ככה אנחנו נראים נגד נבחרת איכותית שגם איכפת לה ורוצה לנצח. לא נגד חבורת הבטלנים של סרביה, אלא מול נבחרת ששוברת את החסימות, עפה על כל כדור ונצמדת לגופיה. פתאום כספי נאלץ לעשות שטויות, אוחיון משותק והלפרין מתחבא. ליאור מותקף בהגנה ופניני מסריח את המגרש. בסה"כ, הפורום נוטה להשפריץ כשמנצחים ולהיכנס לדיכי כשמפסידים, אבל מה שראינו היום ובמשחק הראשון - זו האינדיקציה הכי טובה. זה מה יש. לא נפילה מול נבחרת חלושה כמו אסטוניה או ניצחון "הירואי" מול עצלנים סרבים, אלא משחק מול נבחרת ברמה שאנחנו מכוונים אליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:56 pm 
Freshman

ואני מוכרח לחזור בי, הלפרין היה פשוט מתסכל בחצי השני. איטי, חסר ביטחון ולא מאיים בשיט. במחצית הזאת הוא לא היה מעורב בכלל בהתקפה (בניגוד למחצית הקודמת שבה הרבה כדורים עברו דרכו). גם אליהו היה מאוד מתסכל וצפוי ולמען האמת עשה גם יותר מחמש עבירות עם כל שליחות הידיים המסורבלות שלו. אבל אני חייב לזקוף חלק מההופעה הגרועה שלו לשיבק. איך קורה שפעם אחרי פעם אליהו מקבל בידוד בהגנה? הבידוד הזה פשוט הרג אותנו. ומילא זה, כשאליהו כבר היה עם ארבע עבירות- למה לא להכניס את כדיר שהיה לא רע היום ולשמור את אליהו לדקות שבהן אתה חייב מישהו שייצר סל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 10:57 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
אז ככה אנחנו נראים נגד נבחרת איכותית שגם איכפת לה ורוצה לנצח. לא נגד חבורת הבטלנים של סרביה, אלא מול נבחרת ששוברת את החסימות, עפה על כל כדור ונצמדת לגופיה. פתאום כספי נאלץ לעשות שטויות, אוחיון משותק והלפרין מתחבא. ליאור מותקף בהגנה ופניני מסריח את המגרש. בסה"כ, הפורום נוטה להשפריץ כשמנצחים ולהיכנס לדיכי כשמפסידים, אבל מה שראינו היום ובמשחק הראשון - זו האינדיקציה הכי טובה. זה מה יש. לא נפילה מול נבחרת חלושה כמו אסטוניה או ניצחון "הירואי" מול עצלנים סרבים, אלא משחק מול נבחרת ברמה שאנחנו מכוונים אליה.

לא יודע כמה מונטנגרו איכותית, כמו שאנחנו חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:01 pm 
Junior

שיבק ציפה שיבזורי ומקל, שיובשו כל הקמפיין יצילו אותו. מקווה שלפחות נעימי יהיה בסגל למשחק הבא, שיהיה עוד מישהו שלא עושה במכנסיים בסוף משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:03 pm 
Sophomore

אני לא מסוגל לראות משחק על מיוט, זה מוציא חלק גדול מהעוקץ, אבל כשצביקה שרף דיבר 20 שניות לסיום על זה שהמאמן המונטנגרי הולך בפלוס 4 לעשות פאול עם הוצאת הכדור כדי שלא יקלעו שלשה התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:04 pm 
Freshman

ואנחנו לא חלשים, זה מה שמתסכל. הנבחרת הזאת נתנה ויכולה לתת הרבה רגעים של כדורסל קסום. אנחנו פשוט לוזרים, וזה הרבה יותר מעצבן.
שיבק מגיב לאט ופשוט לא מסוגל להרחיב את הרוטציה, החטאות עונשין מכריעות, סגירה לריבאונד לא קיימת, שחקנים בלי מוח או בלי ביצים- פשוט מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:08 pm 
Sophomore

בין אם הנבחרת תעלה לאליפות בסופו של דבר (זה עדיין לא אבוד), בין אם לא - שיבק לא צריך להיות שם בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:16 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
שיבק ציפה שיבזורי ומקל, שיובשו כל הקמפיין יצילו אותו. מקווה שלפחות נעימי יהיה בסגל למשחק הבא, שיהיה עוד מישהו שלא עושה במכנסיים בסוף משחק.

עם כל הכבוד, נעימי לא צריך להיות בסגל בכלל. כשאתה משחק בקבוצה, ובטח בנבחרת, אז גם כשאתה לא משחק אתה חלק ממנה. קוז'יקרו וחנוכי, למשל, מבינים את זה מצוין. אתה רואה אותם מעורבים, מעודדים, מדברים עם שחקנים בפסקי הזמן.
רק נעימי ירום הודו יושב לו בצד, לבד ורחוק מכולם, עם פרצוף של "למה הביאו אותי בכלל, בזמן שאני לא בבית עוד יכולים לקחת את מכשירי החשמל האהובים עלי".
תודה רבה, שלום ולהתראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:20 pm 
Junior

לפטופ כתב:
לא יודע כמה מונטנגרו איכותית, כמו שאנחנו חלשים.

איכותית ביחס לאסטוניה, איסלנד וסלובקיה, ולוחמת ביחס לסרביה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:22 pm 
Freshman

דווקא כספי באמת היה לא רע, השאיר אותנו במשחק לבדו בדקות האחרונות והאחרון שאשם בהפסד הזה. מה לעשות, קשה לשחק חמש על אחד שתי דקות רצוף.
ההגנה שלנו נראת לא טוב רוב המשחק, גם בזכות התקפה אינטלגנטית שלהם אבל גם בגלל הגנה לא חכמה שלנו- אם זה טיוס שיצאו כל הזמן בפיק אנד רול ואיחר לחזור, אם זה הגארדים שלא החליפו אחרי שטיוס כן החליף ואם זה אליהו שעליו אין מה להוסיף.
בהתקפה- היו דקות שבהן הלפרין ריכז וראינו התקפה מאוד חכמה אבל באיזשהו שלב הוא התחיל למשוך את השעונים ולתקוע שחקנים במצבים רעים בסןף פוזישן. בחייאת, נמאס להתעצבן עליו. אם הוא רק היה מעז לחדור, לזרוק חצי מרחק, משו! בקמפיין הזה הוא אנמי יותר מאי פעם. היו לו לפחות שלוש-ארבע פעמים בפיק אנד רול שפינו לו את השטח לחדירה וראו את ההיסוס נשפך ממנו. הקמפיין הזה הוא כנראה חותם סופי לזה שהקריירה של הלפרין תזכר ככקיירה מפוספסת ומתסכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:24 pm 
Sophomore

רק שלא יקחו לנעימי את התנור חימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 12:07 am 
Junior

האמת נהניתי מהמשחק. שתי הקבוצות נלחמו ושיחקו משחק אינטילגנטי לפרקים כמו ההפעלה של תיוס והנעת הכדור החכמה של הנגרים.
בכל אופן המשחק יכל ללכת לפה או לשם, בסוף הוא הלך לשם. אוחיון שיחק מצויין לטעמי וגם לכספי עושים עוול בביקורת עליו, הוא משחק על היתרונות שלו באירופה וסוחב את הנבחרת על הגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 12:08 am 
Junior

מסכים עם הראי לגבי נעימי, והאמת לפי איך שזה נראה הוא יכול פשוט לשחק שש בש על הספסל עם קטש שגם נראה אדיש למדי למתרחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 12:59 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
arie כתב:

עם כל הכבוד, נעימי לא צריך להיות בסגל בכלל. כשאתה משחק בקבוצה, ובטח בנבחרת, אז גם כשאתה לא משחק אתה חלק ממנה. קוז'יקרו וחנוכי, למשל, מבינים את זה מצוין. אתה רואה אותם מעורבים, מעודדים, מדברים עם שחקנים בפסקי הזמן.
רק נעימי ירום הודו יושב לו בצד, לבד ורחוק מכולם, עם פרצוף של "למה הביאו אותי בכלל, בזמן שאני לא בבית עוד יכולים לקחת את מכשירי החשמל האהובים עלי".
תודה רבה, שלום ולהתראות.

1.מה עוזר זה שהם יושבים ומעודדים? מה זה? קבוצת תמיכה?
2.באמת למה מביאים אותו? למה צריך 13 בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 9:22 am 
Hall of Famer

1. כי יש קבוצה ויש רוח של קבוצה. למה אני צריך להסביר את זה בכלל? אתה מעדיף שכל הספסל ישב כמו נעימי, עם פרצוף של "אני הייתי עושה את זה יותר טוב מכם"?
2. לא יודע אם צריך שחקן 13. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. את השחקן ה-13 הספציפי הזה בטח לא צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 11:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מספר הערות בעקבות המשחק:
- לא יצא לי לראות בלייב את כל המשחקים עד אתמול אז לא ממש ידעתי למה כולם קוטלים את שיבק. עכשיו אני מבין... הוא פשוט לא יודע לנהל משחק! כל פעם מחדש ישראל מובילים ב-6 עד 8, מונטנגרו סוגרים את כל הפער והוא לא עושה כלום. ניהל את פסקי הזמן בצורה מחפירה (אני לא מדבר על פסק הזמן שהשופטים המעפנים תקעו לנו אלא על כך שבדקות הסיום לא נשאר לנו פ"ז), ולא מצא שום פתרון לפיקנרול שלהם שכל הזמן מצא שחקן חופשי מתחת לסל.
- למה צריך 7 גארדים בסגל אם שוחקים את אוחיון והלפרין ולא נותנים לשאר לשחק? שיבק באמת ציפה שכל פעם שיבזורי ייכנס ל-10 שניות הוא ישים שלשה?... למה פניני משחק בעמדה 2 אם הוא לא מסוגל לכדרר ומסריח את הפרקט? ובעיקר: איך אין לנו אף גארד שמסוגל לקבל כדור לקאץ-אנד-שוט מעבר לקשת (אני לא מסוגל לראות יותר את לימונד מקבל כדור חופשי לגמרי ותוקע את התרגיל עם עוד כדרור חסר תועלת... :wo)(ll: )?
- לגבי הלפרין - אני מאוד אוהב את המסירות שלו שמוצאות שחקנים לקרש-סל והוא נותן הגנה ועוזר בריבאונד, אבל למה בשם עאישה הוא לא מסוגל לעלות לזריקה למרות שהוא הקלע הטוב בנבחרת?!? לקראת הסוף היה מהלך שהשומר שלו מעד ונפל ובמקום לעלות לשלשה (או לחדור) הוא חיכה כמו ילד טוב שהשומר יקום.
- השופטים היו גרועים אתמול, לשני הצדדים, אבל השריקה לעבירה הרביעית של כספי בסוף הרבע השלישי היתה נוראית. אני לא מכיר עוד שחקן מנש שהיה מקבל כזו שריקה.
- כספי היה טוב מאוד למרות שלא פגע מבחוץ (מושלם מהקו אאל"ט), אוחיון גם היה מצויין עד שנגמר לו האוויר בסיום (מבלי ששיבק יעשה משהו... למה לא הוציא אותו לנוח קצת 5 דקות לסיום?) והשלשה שלו בסיום הרבע היתה מדהימה ברמות שארפיות.
- פשוט עצוב שאין לנו אף גבוה מחליף סביר. כדיר נתן כמה סלים במחצית השנייה אבל הוא לא ממש יכול להתמודד בפנים מול גבוהים אירופאים ברמה סבירה - בהגנה הוא בעיקר דוחף ובהתקפה הוא גג שמחכה לקרות. הוא פשוט אנדרסייזד ברמות קשות (הוא נראה פחות מ-2 מ' מול הגבוהים המונטנגרים). קוזיקרו כנראה לא יקבל דקות בקמפיין הזה אבל אני בטוח שהוא דמות חיובית בפסקי הזמן... :-(
- בכל זאת נהניתי מאוד מהמשחק. שתי קבוצות טובות שנתנו מהלכים יפים (הרבה מסירות יפות שמצאו שחקנים לדאנק), בלי יותר מדי איבודים והגנה חזקה (בעיקר של מונטנגרו).
- ומילה על צוות השידור - צביקה שרף מבין כדורסל אבל ממש לא יודע לפרשן, לא נותן שום תובנות ומתלהם כמו אחרון האוהדים. ויורם ארבל... מה אני אגיד? אולי צריך לחתום על עצומה שתרחיק אותו משידור משחקי כדורסל? כמה זמן לוקח לקרוא מדף נתוני שחקנים?!
"יש למונטנגים 2 שחקנים מקאחה לבוראל... פאוזה... טיילר רוצסטי... פאוזה... ו... (לכו להפסקת שירותים בינתיים)... יש עוד שחקן... פסק זמן... לא, מילקי... אה כן, מילקו ביילצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

יורם ארבל היה אתמול קרקס אפילו בסטנדרטים המאד נמוכים שלו.

האמת היא שגם אני נהניתי מהמשחק, ומי שנצחה היתה הנבחרת הקשוחה והרוצה יותר, ואפשר להגיד גם הטובה יותר. נכון שהקו האחורי של מונטנגרו לא מוכשר במיוחד, אבל רוצ'סטי הוא מנהל משחק חכם עם יד קטלנית, והקו הקדמי של המונטנגרים פשוט טוב מזה הישראלי. דאשיץ' הוא שחקן עם כשרון לNBA ולא פחות מוכשר מכספי, דובלייביץ' הראה לאליהו שאפשר להיות גם שחקן התקפה סופר-יעיל וגם חיית ריבאונד לא מתפשרת, וסקוליץ'-להזכירכם שחקן שלא אמור להכלל בסגל בהרכב מלא של המונטנגרים-הוא סנטר ברמה שלא היתה לישראל מאז....לא יודע, תני כהן-מינץ?

היה כיף לראות מצד אחד את תרגילי ההאלי-הופ לטיוס שהפכו אותו מכלי התקפי בינוני-מינוס לכלי התקפי יעיל מאד, את החיתוכים החכמים של אליהו ואת חכמת המשחק של אוחיון. מצד שני, הלחימה, הרצון, הסבלנות וההגנה של המונטנגרים אלה דברים שכבר לא רואים סתם כך בכדורסל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 3:15 pm 
Junior

ציטוט:
וסקוליץ'-להזכירכם שחקן שלא אמור להכלל בסגל בהרכב מלא של המונטנגרים-הוא סנטר ברמה שלא היתה לישראל מאז....לא יודע, תני כהן-מינץ?

:mrgreen:

בכל אופן באמת היה משחק מהנה. שתי הקבוצות שיחקו כדורסל די טוב הייתי אומר, הניעו כדור יפה, והלכו פנימה לא מעט. ממש לא עוד משחק ''אירופי'' שמבוסס על הפצצות מהשלוש. מה גם שהנבחרת שלנו שיחקה די טוב, אבל בדקות האחרונות המומנטום היה עם המונטנגרים.
בכל אופן תמיד משמח אותי לראות שסגל די בינוני לא בהכרח חייב לנפק תצוגות שפל שכוללות הפצצות בלתי נגמרות מהשלוש, אלא יכול להציג גם כדורסל אינטלגנטי ומהנה.

מאוד מאוד הרשים אותי ולאדימיר דאסיץ'. זכורים לי דיבורים עליו ככישרון ענק, אבל מאז ששיחק ברומא אני לא זוכר ממנו יותר מידי. יש למישהו מושג איפה הוא משחק בעונה הבאה? הלוואי שיעשה את הפריצה שלו, הוא באמת שחקן נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 4:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש מצב לעשות טרייד: לימונד ונעימי תמורת דובלייביץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 5:38 pm 
Hall of Famer

הייתי בטעות בהיכל אתמול. אין ספק שאבנר קופל החל לעבוד. הנה, נבחרת מעודדות לנבחרת ישראל כבר יש. הדברים החשובים טופלו, עכשיו אפשר לטפל בדבר הזניח הזה שנקרא כדורסל. גם הקריאה של הכרוז לקהל להודות לדיוויד בלאט על ההישג הנפלא של מדלית זהב עם נבחרת רוסיה גרמה לאיזה רפלקס הקאה, בעיקר כשנזכרתי בראיון שבו הוא הודיע שאת נבחרת ישראל הוא לא יעודד וזה בגלל כמה עסקנים באיגוד. כמו כן ההודעה על ההישג של נבחרת ישראל לשלוש על שלוש הייתה פומפוזית כמיטב המסורת. בעיקר שמחתי שסיפרו לנו שהנבחרת ניצחה נבחרות כמו בולגריה (מעצמה ידועה), ברזיל, ונצואלה (?), אנגליה (???) ועוד נבחרת בלוול הזה. ואני חושבתי שהמילה "כמו" הייתה אמורה לתאר את חלק מהנבחרות ולא את כולן.

אחרי הוצאת הקיטור הזאת נלך להוצאת הקיטור על המשחק. 81 נק' קלעה נבחרת מונטנגרו ומשהו בין 30 נק' ל-40 נק' נקלעו על הראש של ליאור אליהו או באשמתו הישירה. לא חושב שראיתי שחקן אחד שכל כך פוגע בהגנה של הקבוצה שלו. ההגנה של ישראל השתפרה פלאים כשהוא היה על הספסל. יוגב אוחיון היה שוב במשחק טוב, בעיקר ברבע השלישי. אם יוגב ימשיך ככה והביטחון לא ירד לו גם בדקות הקשות שיבואו מן הסתם העונה, אז ההחלטה לעבור לקובאן גם תהיה רווחית וגם תעזור לו בקריירה. עומרי כספי שוב היה טוב, למרות שהפעם הזריקה מבחוץ לא נפלה. יותם כמו שאמרו פה, הוא פשוט שחקן מרגיז. מצד אחד אתה רואה כמה כישרון יש לשחקן הזה עם מספר מסירות באמת נהדרות לטיוס. מהצד השני הוא פשוט לא מעז בעצמו כמעט בשום מהלך. זה מטריד. לאור הלייאפ שהוא שם אחרי החטיפה שבו הוא כמעט לא עלה באוויר, אלא יותר שקע, ניתן לראות א'. שהוא פצוע וב'. שיש לו עודף משקל. אחרון ובאמת חביב זה אלכס טיוס. אם בשני המשחקים הראשונים זה נראה כמו גימיק חביב שמעיפים כדורים למעלה ומדי פעם הוא תופס אותם להאלי הופ, הרי מאז ההפסד לאסטוניה אנחנו מקבלים מהמתאזרח שלנו תרומה התקפית מצויינת. הוא מראה יכולת סיום נהדרת מתחת לסל גם בפעמים שהוא לא מקבל להאלי הופ. הוא נייד, הוא אקטיבי ובהגנה הוא מהווה מטריה אווירית שלא הייתה לנו מאז לבון מרסר ולא הייתה מעולם לפני מרסר.

ועכשיו נעבור למאמן. מעבר לקיצור הרוטציה בצורה לא ברורה (אני לא מהחסידים של לימונד, אבל בתור השוטינג גארד המחליף היחידי שיש לנבחרת הוא יכול לשחק יותר מאשר 3 דקות מול סרביה ו-2 מול מונטנגרו), מעבר להרכבים הרעים (פניני ב-2, כדיר ואליהו כשני שחקני הפנים), היה עצוב לראות את ההתקפות של ישראל ב-3 הדקות האחרונות. שום ניסיון לשחק כדורסל. פשוט בידוד לכספי ותקווה שהוא ינסה לעשות משהו. אז במהלך של המשחק הוא עשה משהו, איבוד כדור. עכשיו אני לא מאשים את כספי, כי ב-3 התקפות לפני כן הוא הגיע 2 פעמים לקו ותפר שלשה. אבל זה לא כדורסל, בטח לא עקבי. אי אפשר לשחק רק ככה בדקות הסיום והמונטנגרים בדיוק הראו לנו את תמונת הראי עם התקפות שבהן הכדור נע בין השחקנים והשחקנים עצמם נעו בהתקפה והם השיגו סלים מתרגילים יפים.

חבל שטיוס היה מאד יעיל במחצית הראשונה ירד מאד בשניה ולא נראה בכלל בהתקפה ברבע האחרון. חבל שהלפרין חזר לשנתיים הראשונות של מכבי כשהקהל צועק לו "זרוק", חבל על ההגנה של אליהו ועל כך ששיבק לא חושב קצת להעניש אותו על מהלכים הגנתיים שערורייתיים, חבל על הזמן על כמה שגל מקל נראה וכמובן תודה למעודדדות נבחרת ישראל.

מהצד השני נהניתי לראות את המונטנגרים. במשחק הראשון הם נראו זוועה. נבחרת מוגבלת עם שחקנים מוגבלים שניצחה בגלל שהשלשות נפלו לה בחצי השני. שום יצירתיות, שום יכולת אישית והרבה מקריות. השיפור שהם הראו במשחק אתמול היה מדהים. קודם כל רוצ'סטי. יוגב היה מצויין, אבל הרכז שממול לא נפל ממנו. ניהול משחק טוב מאד, זיהוי מיסמאצ'ים והליכה לאיש המתאים, קליעה נקיה וטובה מבחוץ, לקח על עצמו ברגעים הקשים וגם סיפק את הסחורה. שחקן חביב מאד. מה שנהניתי מאד לראות זאת נבחרת שקלעה 81 נק' ו-48 מהם באו משלושת הגבוהים של הנבחרת, רובם מתחת לסל. מחוייבות למשחק הפנים ולא העפת שלשות סתמית. כמובן שהמאמן פאביצ'ביץ' הראה שהשכל שאפיין אותו כשחקן עבר איתו לתפקיד המאמן כשהוא הלך על המיסמאצ'ים וכל עוד אליהו היה על המגרש, ההתקפה של מונטנגרו הלכה לכיוונו.

מצד אחד, אפילו מהפסד שכזה אפשר לצאת מעודד, כי עם יכולת שכזאת אנחנו ננצח את האסטונים בחוץ. מצד שני אם היינו מספקים את יכולת הקליעה מהמשחק מול הסרבים, אז גם את המשחק אתמול ניתן היה לנצח, כך שרגועים ממש אי אפשר להיות. אם מנצחים את אסטוניה בחוץ, אז אפשר קצת להירגע, כי במקרה הכי גרוע נסיים במקום השלישי עם מאזן 4-4 והפרש סלים לא רע בכלל. זה צריך להספיק לנו בכדי לעלות לאליפות הקרובה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 6:15 pm 
Hall of Famer

ניצחון באסטוניה בהפרש של 3 ומעלה והבית נפתח מחדש.

שיבק עם קרדיט מוגזם לגיא פניני שלא פוגע ממטר ונמצא בכושר מזעזע,לא יקרה שום אסון אם יכלו על 3 גארדים שלימונד או דגן יבזורי יבואו על חשבון פניני.גם הפאסיביות של הלפרין בהתקפה לא מוסיפה לאף אחד בריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 6:39 pm 
Hall of Famer

אני חושב שההוראה של המאמן לליאור אליהו בהגנה היא שכשהוא רואה את השחקן מולו זורק ל-3 - פשוט להעלם. לא להרים ידיים, לא לקפוץ, ואם אפשר - להתמזג עם האוויר. הנוכחות שלו רק מעלה את האחוזים של היריב שזורק עליו, ואם הוא לא יהיה שם האחוזים האלה ירדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 6:46 pm 
Junior

ליאור אליהו כוח התקפי עצום, אבל ה(אין) הגנה שלו פשוט מקזזת כל סל שלו ובסה"כ זה גורם לקבוצה להיות במינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 135 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: