סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 7:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אליהו, לפחות במשחקי הנבחרת האחרונים למעט סרביה, רחוק מלהתקזז. הוא עול עצום לקבוצתו.

שיבק, כנראה בשירת הברבור שלו, מציג לראווה את האימון הכי גרוע שאני זוכר ברמות האלו, בכך שזה לא משחק פה או שם שבהם הוא כושל, זה לאורך כל הקמפיין הזה.

קיבעון על ההרכבים שהוא בא איתם מהחורף, אפילו לא מהבית.
אם לא הייתי מניח שפשוט זה הוא שיבק המקובע, הייתי בטוח שפניני מחזיק עליו איזה סוד ומכריח אותו לשתף אותו למרבית המשחק.
פעם אחר פעם פניני מסריח את המגרש לחלוטין ועדיין עולה יומיים אחר כך כאילו כלום לא קרה. איך שיבק יוכל להסביר את הדבר הזה?

והבידודים לכספי בדקות האחרונות?
שיבק חושב שהוא מאמן nba ושעמרי כספי זה דרק רוז?
מי משחק ככה באירופה? עם על הכבוד לכספי ולהצלחתו היחסית בבידודים אלה (שדי היה ברור שכל עוד המונטנגרים ייקלעו בצד השני, כספי לבסוף יפסיד את המשחק בבידודים אלו) , האם יכולתו האישית לייצר נקודות קרובה בכלל לשחקנים שכן עושים את הבידודים האלה מדי פעם באירופה?
מאיפה הרעיון האווילי הזה הגיע ואיך שיבק יכול להגן על ההחלטה הזאת? האם הוא עד כדי כך לא סומך על שאר השחקנים שלו עד שהוא שולח את עמרי כספי מרום הודו לחדור על קבוצה שלמה או לדפוק שלשות בסטפ בק על השומר שלו?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 8:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אליהו כמעט הביא את הניצחון בפודגוריצה במו ידיו. לא ראיתי את שאר המשחקים, אבל הם היו מול נמושות ממילא. אז על איזה "משחקי נבחרת אחרונים" אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 9:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לזכותו של אליהו יאמר שלפחות הוא התחיל לחסום... והאמת שיותר מהנקודות שנקלעו עליו הנבחרת סבלה מהפיקנרול של המונטנגרים שחתך את ההגנה פעם אחרי פעם, וכמובן ריבאונד ההגנה העלוב של הנבחרת (למה עידו לא עולה לכמה דקות?) וההחטאות מהקו (בחייאת טיוס! 3 זריקות ברצף?!). אבל הקטע שהכי מטריף אותי הוא שיש בנבחרת 7 גארדים והיחיד שמוכן לזרוק מ-3 הוא אוחיון (ששיפר את הגיאמפשוט שלו בצורה בלתי רגילה)... יותם מעדיף למסור (למרות שהוא כנראה הקלע הטוב בנבחרת) יבזורי יודע לקלוע אבל שיבק לא סומך עליו, חנוכי מגן מצויין שלא ממש קולע ונעימי סקורר שלא עושה הגנה ולא נראה מחובר ושיבק בכלל לא מסתכל לכיוון שלהם, אני לא זוכר מתי מקל זרק לסל (וגם ככה שיבק מעדיף לשחוק את יוגב כל המשחק) וכמובן לימונד שמסוגל לקלוע מבחוץ אבל תמיד תמיד יעדיף לכדרר ולתקוע את ההתקפה (מילא אם הוא היה חודר ומשיג נקודות או עבירות אבל גם את זה הוא לא עושה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 5:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמה ישראלי זה לומר "הם לא גדולים עלינו" על נבחרת שניצחה אותם פעמיים, לא הפסידה אף משחק, ואחרי שישה משחקים כבר מובילה על ישראל בשלושה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:35 pm 
Junior

המונטנגרים גדולים על ישראל בשלושה מספרים, בייחוד בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:41 pm 
Hall of Famer

עובדתית, כמו שראי אומר, מונטנגרו גדולה עלינו. כפי שנתחתי קודם, הקו הקדמי שלהם עולה על שלנו גם אם לוקחים את כספי בחשבון (כי דאשיץ' בכושר הזה לא נופל ממנו בכלום, אם לא עדיף) והיתרון התאורטי שהיה אמור להיות בקו האחורי נוטרל ע"י חכמת המשחק של רוצ'סטי ובעיקר של המאמן פאביצ'ביץ'. כמו שאריה אמר, הנוק אאוט הוא בעמדת המאמן, ושם המונטנגרים לא גדולים מאתנו בשלושה מספרים אלא אפילו בעשרה. אני גם מזכיר שזהו ההרכב של מונטנגרו ללא 2 שחקניה הטובים ביותר, שאתם זה כנראה היה משחק ילדים עבור החבר'ה מהבלקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:43 pm 
Freshman

אה.. את שני המשחקים הפסדנו על חודו של סל, בשניהם הובלנו חלקים נכבדים של המשחק, המונטנגרים חסרים כמה שחקנים מרכזיים, ובכן... כן, הם לא גדולים עלינו. ההבדל הוא שלהם יש שיטה, מאמן, וכנראה גם יותר מוטיבציה. הדברים האלה שמבדילים בין נבחרת שעושה במכנסיים במאני טיים לבין נבחרת שלא מתביישת לנצח. בין נבחרת יציבה לנבחרת של מומנטומים ומצבי רוח. בוא נקווה שאליהו, אוחיון וכספי קמו על הצד הנכון היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

קודם כל, את שני המשחקים לא הפסדנו על חודו של סל. הפסדנו ב5 פה וב6 שם, זה לא הפרשים של שחיטה אבל זה הפרש מייצג כשהוא בא בשני משחקים. לגבי האמירה "הם לא גדולים עלינו", אתה מתייחס למשחקים הצמודים יחסית, אבל בפועל כולם ראו מי נבחרת מאומנת יותר ומי לא היה ספק שתנצח במאני טיים של 2 המשחקים. מה לעשות, גם מאמן זה חלק מקבוצה ואפילו חלק חשוב, ובמצב הנוכחי-כן, מונטנגרו גדולה על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא ראיתי את המשחק השני, אבל להגיד שלא היה מי תנצח במאני טיים של הראשון זה האם-אמא של החוכמה בדיעבד (או של הסתם לדבר שטויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:58 pm 
Freshman

מאומנים יותר, יציבים יותר- כן. גדולים עלינו- לא. במשחק נתון, ובטח בנוקיה, אנחנו יכולים לנצח. לאורך קמפיין שלם, וכמו שאמרת, עובדתית- הם בהחלט רמה מעלינו. כשאתה אומר על קבוצה שהיא גדולה עליך אתה מתכוון שעשית כמיטב יכולתך אבל יכולתך לא מספיקה אל מול היכולת הפנומנאלית שלהם, וזה בהחלט לא המצב. הפסדנו על מוטיבציה וניהול משחק.

וסתם, זה דיי היה על חודו של סל שהכריע את העניינים. את הפערים הם הגדילו בשניות האחרונות בשני המשחקים (שלשה על הבאזר בראשון אאל"ט וזירקות עונשין בשני).

נערך לאחרונה על ידי yoelil2 בתאריך א' ספטמבר 02, 2012 8:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 7:59 pm 
Junior

ראובן אני התמונת ראי שלך כך שסגרנו את הפינה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:07 pm 
Sophomore

זה אני, או שכרגיל ערוץ 1 לא באמת משדר את המשחק באינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:12 pm 
Sophomore

בלוח שידורי הספורט של וואלה מופיע שהשידור מתחיל רק ב20:45. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:12 pm 
Junior

Mako Regever כתב:
זה אני, או שכרגיל ערוץ 1 לא באמת משדר את המשחק באינטרנט?

יתחילו בשמונה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:13 pm 
Freshman

אני חושב שהם כן משדרים, אבל רק אחרי מבט.

את שני המשחקים האחרונים הם שידרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:29 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לא ראיתי את המשחק השני, אבל להגיד שלא היה מי תנצח במאני טיים של הראשון זה האם-אמא של החוכמה בדיעבד (או של הסתם לדבר שטויות).

אז אולי לא כולם חשבו כך, אבל אני כן-ואני לא פסימיסט מעדות הראי של הקיר.

בינתיים, אני "צופה" בPBP, וטאלץ שהוא הקלע המוביל של אסטוניה כבר עם 3 עבירות אחרי 12 דקות...מה שלא מונע מסוק להשאיר אותו על המגרש, וכולנו הרי זוכרים שאסטוניה נצחה כאן כשטאלץ וקאנגור היו בחוץ בגלל עבירות...

קוז'יקרו מקבל לא מעט דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:39 pm 
Freshman

עד עכשיו חמישה ריבאונדים לליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:39 pm 
Hall of Famer

רק אני צופה בערוץ 33 ?

סלובקיה ניצחה 84-86 באיסלנד , אבל למזלנו זה פחות מההפרש ( 6 ) שבו ניצחה איסלנד בסלובקיה .
הסיבה לחשיבות המאבק בין 2 הקבוצות הללו עבורנו - הוא שהתוצאות מול הנבחרת שתסיים אחרונה נמחקות , ואנחנו ניצחנו את איסלנד ב-27 הפרש , ואת סלובקיה "רק" ב-18 . כרגע אלא אם סלובקיה תנצח עוד משחק ( האפשרות הסבירה היחידה היא במשחק האחרון של הבית , כאשר הם מארחים את מונטנגרו שתבטיח עלייה עד אז ) הם יסיימו אחרונים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:43 pm 
Hall of Famer

אני אעבור לטלוויזיה אחרי המחצית, אבל ההפרש הנוכחי של ישראל כשהאסטונים קולעים 30% מהשדה, כשישראל מובילה ללא עוררין בריבאונדים וכששניים מתוך שלושת השחקנים הבכירים של אסטוניה עם 3 עבירות לפני המחצית-לא מבשר טובות לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 8:44 pm 
Hall of Famer

ואיך שאני אומר את זה, ישראל רצה 0-6 בדקה ועולה ל12 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:13 pm 
Junior

גיליתי מי המאמן הגרוע בבית של הנבחרת...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:15 pm 
Sophomore

צודק. ובימים טובים, שיבק יכול להיות גרוע גם ברמת הבתים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:20 pm 
Junior

דווקא הפעם דיברתי על סוק, שמאבד את סוק בחמש עבירות בתחילת החצי השני, ושמוציא את השחקנים שלו למתקפת זריקות שלוש אחרי טיימאווטים שלקח בגלל שהם לקחו יותר מדי שלשות. גם שיבק גרוע היום עם רוטציה קצרה ושוחקת, כרגיל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:27 pm 
Sophomore

נו, ניסיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:30 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
דווקא הפעם דיברתי על סוק, שמאבד את סוק בחמש עבירות בתחילת החצי השני, ושמוציא את השחקנים שלו למתקפת זריקות שלוש אחרי טיימאווטים שלקח בגלל שהם לקחו יותר מדי שלשות. גם שיבק גרוע היום עם רוטציה קצרה ושוחקת, כרגיל.

זה בסדר, יש לו את סוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, רלפי ו 107 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: