סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 8:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הדוגמא הכי מגניבה שאני זוכר לזרים של אמצע עונה זה כמובן חאליד אל אמין וטונג'י אווג'ובי שנחתו איכשהו בפאקינג עירוני ר"ג, והשאירו אותה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:13 am 
Hall of Famer

כמובן שלא צריך לבנות קבוצה עם מדיניות של "אנחנו גם ככה נחליף באמצע העונה" , אבל בא נזכור מאיפה כל הדיון הזה התחיל - ההשלכות של החתמת שחקן ברמה גבוהה מאוד ( הד כמובן ) עם כל הסיכון שבדבר . אני לגמרי בעד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:18 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הכל תלוי במידת הסיכון. אם אתה רוצה מקבילה, אז תשווה את זה להליכה של בני השרון לסידרה של הימורים כושלים על סם הוסקין ובאסטון ואני לא זוכר מי בא אח"כ. אתה גם יכול להשוות את זה להעדפה של הפועל ירושלים להמר על ביל אדוארדס כשהיה לה ביד את קלי מקארתי. הגישה שאומרת "לא נורא אם זה ייכשל, בטח נמצא משהו יותר טוב בהמשך העונה" בהחלט יכולה להיכנס לרשימת הציטוטים שהבאתי.

כמובן, שאם סיכויי ההצלחה סבירים, אז ודאי שאין בעיה בסיכון כזה, ואני מסכים שהשיטה מאפשרת רשת ביטחון כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:23 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
הבעיה עם הגישה הזו (מעבר לזה שאני חושב שיש הגזמה בכמות המציאות. לדעתי אצל הפועל ומכבי לפחות המאזן שלילי בעליל) היא שהיא מקרינה על בניית הקבוצה. זה יכול לנוע מ"לא צריך למהר עם ההחתמה, בטח נמצא מישהו יותר טוב אחרי מחנה הNBA הקרוב" ל"בואו נחתים אותו על חוזה לשלושה חודשים כי נצא פריארים אם הוא יחתום לעונה ואז בני השרון תחתים את פי ג'יי טאקר באמצע העונה".

קבוצות צריכות להיבנות בקיץ. אם במקרה צצה מציאה במהלך העונה, אז מה אבל לא צריך לפנטז על זה ולבנות על זה. מה שכן, זה כמובן עוד נימוק לטובת בחירה בחוק הרוסי והגבלת זרים הרבה פחות חריפה.

אני יותר ממסכים עמך. שלא ישתמע מדבריי שכך יש לנהוג ולהסתמך מראש על מהלכי אמצע עונה, אבל הנסיון מלמד שבהרבה מאד מקרים ואפילו אצל קבוצות מצליחות נדרש מהלך אחד לפחות לאחר פתיחת העונה והרבה פעמים הוא חשוב מאין כמותו וחשוב גם העיתוי שלו. קורטני פלס כמדומני הגיע לגליל במהלך עונת האליפות, אייזיה סואן כמדומני הגיע לראשלצ במהלך העונה לפני שנתיים, אריק קמפל לחולון, ג'רמיין ג'קסון עזר מאד לחיפה כשסוף סוף סוף הצלחנו לשכנע את רוזן להחליף את דרק לאו,
שנה קודם לכן נדמה לי שהאנטר החליף את פיקנקי בי"ם במהלך העונה, נהריה הביאה את סטיבן סמית' ואת למאר גריר ועפולה את דיונטה כריסטמס. עירוני ר"ג את גארי פורבס.
שנה קודם מכבי חיפה הביאה את מאליק דיקסון, ובני השרון התחזקו מאד כשהביאו את איירה ניובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 11:47 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שמישהו החליף את פינקני. בכל אופן האנטר הגיע בפרה-סזון והספיק לשחק במוקדמות היורוקאפ.

האמת היא כמובן באמצע. ברור שצריך לאפשר החלפות (ולדעתי גם צריך למנוע החלפות שמעוותות את יחסי הכוחות, כמו ההגעה של פלס מאוד מאוחר בעונה - לפחות גליל נענשה על זה כשניסתה את שוב בעונה הנוכחית), וקבוצות יכולות להניח שהן תחלפנה שחקנים וצריכות להשאיר מרווח אפשרי לכישלון. אבל כל דבר בעיתו, ועל זה אנחנו כנראה מסכימים. בקיץ צריך לבנות את הקבוצה הטובה ביותר שאפשר להשיג בלי שיקולים של "לא נורא, הכי הרבה נחליף", ובמהלך העונה צריך לבדוק את המשך האפשרויות.

אגב, חולון מתכוונים ללכת על החוק הרוסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 5:52 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28457.html

אליאב אוחנון, שהתאמן עם בית הלחמי בכמה מסגרות חתם ל 4 שנים בבני הרצליה. גם עוז חזקיה ממחלקת הנוער של בני הרצליה ומאלופת התיכונים מהיובל חתם, אבל לא ברור לי מההודעה האחידה בכל כלי התקשורת לכמה זמן.

מי יודע לספר על אוחנון? את חזקיה אני מחבב ממה שראיתי ממנו בתיכונים, אבל אני מסופק אם הוא יעשה את הקפיצה הדרושה לרמות הגבוהות. לדעתי לא יקבל דקות השנה, אבל אני מקווה שאתבדה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 6:09 pm 
Hall of Famer

אשקלון ממשכיה לבנות את הסגל שלה עם 2 החתמות. מילס ,ס.גארד ששיחק באלופת הונגריה בעונה שעברה וליאור ליפשיץ' שנתן עונה לא רעה אשתקד בנתניה. הקבוצה במומ' עם כאר וגוני . יאן מרטין לא ישחק באשקלון והוא כרגע שחקן חופשי שיכול להיות פקטור משמעותי כמעט בכל קבוצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2012 6:31 pm 
Senior

ברור שהקבוצה לא בשום מו"מ עם גוני. הם החתימו את שעשוע וליפשיץ', גוני ימצא בית אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 2:05 pm 
Freshman

רובי בוסטיין כנראה פורש מכדורסל
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2563003

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 3:10 pm 
Hall of Famer

ולפי וואן, יזרעלי כנראה יחליף אותו. הפאזל מתחיל להיות שלם.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 3:51 pm 
Sophomore

אז נשארו יניב גרין, אפיק ניסים וגל מקל עדיין ללא קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 3:54 pm 
Hall of Famer

מקסימום עזאם יזמין את כולם לכפר מראר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 6:17 pm 
Junior

יש עוד לא מעט חבר'ה בלי קבוצה. בייחוד גבוהים:רות'בארט, ניר כהן, יוני ניר, יאן מרטין, גור פורת.

וגם קורי קאר, שמוליק ברנר, ארז כץ(?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 6:29 pm 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2563072

טאג' גריי סיכם באשקלון.
מה גורם לשחקן לרדת מ15.8 נקודות ו-7.3 ריבאונדים ל6.7 נקודות ו-4.3 ריבאונדים תוך עונה אחת?
וזה דווקא שנה אחת אחרי שהוא התאושש מפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 7:30 pm 
Junior

לא יודע, אבל כנראה שזה אותו דבר שגורם לו להגיע עכשיו לאשקלון.

השאלה היותר מעניינת היא מה גורם לאשקלון להביא שחקן שעשה כזו ירידה דרמטית, אחרי השבתות כל כך ארוכות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 8:28 pm 
Freshman

קצת עבר בשקט, אבל לדעתי הכדורסל הישראלי איבד אחלה של שחקן כשרובי בוסטיין החליט שנמאס לו. מן הסתם אני מדבר יותר כחבר מאשר צופה מהצד, אבל אין הרבה גארדים ישראלים ברמה הזאת בליגה. גארד סולידי, יודע לרכז, שליטה מצויינת בכדור, קלעי טוב, אולי אפילו טוב מאוד, שומר לא רע בכלל, לא מכריח את המשחק וכמעט ולא טועה. לדעתי, חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 8:58 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

kickass כתב:
קצת עבר בשקט, אבל לדעתי הכדורסל הישראלי איבד אחלה של שחקן כשרובי בוסטיין החליט שנמאס לו. מן הסתם אני מדבר יותר כחבר מאשר צופה מהצד, אבל אין הרבה גארדים ישראלים ברמה הזאת בליגה. גארד סולידי, יודע לרכז, שליטה מצויינת בכדור, קלעי טוב, אולי אפילו טוב מאוד, שומר לא רע בכלל, לא מכריח את המשחק וכמעט ולא טועה. לדעתי, חבל.

הייתכן שזה סתם תירוץ לא לחזור לאשדוד ? שמעתי שלא היה בא לו כבר מלפני כמה חודשים. מענין אם עוד כמה חודשים לפתע נראה אותו חוזר לאן שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2012 11:27 pm 
Sophomore

והנה לות'ר הד מתחרט ולא מגיע לחולון:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 32&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 11:39 am 
Junior

גדול! הוא לא הסכים לבוא כי חולון התעקשה על סעיף יציאה מהחוזה! כנראה שזה כן היה ביג דיל אחרי הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 31, 2012 2:44 pm 
Senior

כן, וכנראה שזה לא כזה החלטה קלה לקחת אותו בלי אותו סעיף יציאה... כמו גם שיש סיבה למה שחקן כזה לא מוכן לבוא עם סעיף יציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 3:20 am 
Freshman

טל כתב:
kickass כתב:

הייתכן שזה סתם תירוץ לא לחזור לאשדוד ? שמעתי שלא היה בא לו כבר מלפני כמה חודשים. מענין אם עוד כמה חודשים לפתע נראה אותו חוזר לאן שהוא.

לגבי הבא או לא בא לו לחזור אני לא אכנס, אבל אני חייב לציין שאחרי שהוא סיפר לי שהוא מתכוון לפרוש הוא נשמע החלטי לגמרי לכן אני לא רואה אותו בשום מקום אחר בזמן הקרוב או הרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 10:31 pm 
Hall of Famer

החתמה מעניינת לאשקלון, שמביאה את מרקוס דאב (27, 2.06) שנחשב לשומר מעולה (שחקן ההגנה של העונה שעברה בדי ליג ופעמיים שחקן ההגנה של העונה בביג 12 של המכללות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 12:35 am 
מנהל פורום

האחרון שהגיע לארץ עם הרקורד הזה של שחקן ההגנה של הדי-ליג היה נואל פליקס, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2012 9:32 am 
Hall of Famer

פליקס מעולם לא זכה בתואר הזה, הראשון (והיחיד) שזכה בו וגם שיחק בישראל היה סטפון לאזמה.

ועכשיו כשבדקתי, מסתבר שגם דאב לא זכה בו וזה היה חרטוט (כמה מפתיע) של וואלה. מה שכן, לגבי הביג 12, זה כבר מויקי אז אמור להיות אמין יותר ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2012 10:31 am 
Junior

http://www.best-ball.co.il/index.php/re ... zer-abaita

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bangalaDesh, bill_tipesh, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], uriel17, נביא בעירו ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: