סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2012 1:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מצטרף לרוב הרשימה של מוק. רק כמה הערות:

גורדון היוורד לדעתי 3.

ברנדון רוי בריא נכנס פה למקום השלישי.

שאנון בראון היה טוב מאוד בלייקרס. עכשיו הוא בפיניקס אם אני לא טועה, גם ג'ארד דאדלי הוא 2 שאני אוהב.

את ג'ו-ג'ו הייתי מוריד מקום או שניים. ג'ינובילי יותר טוב. הבחירה של מונטה אליס גבוהה אך לדעתי מוצדקת.

קווין מרטין לא שמת בכלל, גם לא את פול ג'ורג'.

פול ג'ורג' 2 לפי Espn.com (לדעתי 3). גם גורדון היוורד.

לאנדרי פילדס עוד שחקן שלא הזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2012 2:48 pm 
Hall of Famer

ואל תשכח להוסיף שגורדון היוורד הוא 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2012 3:11 pm 
Hall of Famer

או, ברוך שובך, נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2012 4:46 pm 
Junior

גורדון היוורד 2 או 3? באמת שאני לא יודע. הוא לבן וחלש יחסית אז כנראה הוא 2. מצד שני ביוטה לא משחקים איתו כ3? הייתה לי הרגשה שלפחות בתקופת דרון זה היה ככה. אולי אני טועה. נראה לי הוא גם גבוה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2012 7:59 pm 
Hall of Famer

הגארד הפותח של יוטה היה ראג'ה בל, לכן הייוורד היה הסמול פורוורד של יוטה.

מוק, אתה מאשים אותי בסובייקטיביות יתר ואז חוטא בה הרבה יותר. כשאני מעריך יתר על המידה שחקנים ותיקים, ויכול להיות שזה נכון, לפחות יש לי אסמכתא לדבר. השחקנים הללו עשו משהו בקריירה שלהם, הם הוכיחו את היכולת שלהם וגם אם כרגע הם כבר לא משחקים ברמה ההיא, עדיין יש מושג מה הם מסוגלים לעשות. אתה לעומת זאת רואה את הפוטנציאל של השחקנים ומתרגם זאת למיקום גבוה. מה בדיוק עשה או.ג'יי מאיו שמגיע לו מקום ברשימה שכזאת. מאז חצי העונה הראשונה שלו מאיו הולך רק אחורה ובעקביות. נכון שאפשר לראות מה יכול לצאת מהשחקן הזה אם הכול יתחבר, אבל בסה"כ ב-4 עונות הוא בעיקר אכזב. מרקוס ת'ורנטון יכול להפוך לשחקן מועיל. כרגע הוא קיבל דקות רק בקבוצות גרועות ולא השפיע לחיוב יותר מדי על המאזנים. הוא הגרסא החדשה של מונטה בעיני, אותו גאנר, רק פחות מוצלח. דהרוזן באמת מוכשר, אבל האיש ירד בכל הממוצעים שלו בעונה שעברה, שהייתה אמורה להיות עונת הפריצה שלו. אי אפשר לסמוך על שחקן שכזה. ג'יי.אר סמית' זה בכלל שיא הווישפול ת'ינקינג. האיש באמת מוכשר ברמות שאי אפשר לתאר. סט הכלים הפיזיים ויכולות הכדורסל של סמית' יכול היה להוביל אותו להיות שחקן טופ 5 בעמדה. אבל מה שאנחנו קיבלנו זה שחקן טיפש, ללא שום הגנה, עם בחירת זריקות הכי מזעזעת באן.בי.איי. שחקן ספסל קלאסי ולא יותר.

אני גם מאד אוהב את ווס מתיוז ואת אפללו, אבל הצמד הלך אחורה בעונה האחרונה. על אפללו היו דיבורים שאחרי שהוא קיבל את החוזה הוא הפסיק לשמור והרגיש ככוכב. מתיוז אפילו איבד את המקום שלו בחמישיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:19 am 
Junior

היחס שלי למת'יוז הוא אמביוולנטי. כן, אני חושב שהוא שחקן טוב, קולע שלשות טוב, שחקן חזק, נחוש, קבוצתי, עושה הגנה טוב, נלחם, מה יש לא לאהוב? ובכל זאת אני מרגיש לפעמים שכ2 פותח הוא אולי מספיק טוב אבל לא טוב מאוד.
לילארד, באטום, אולדרידג' ולאונרד אלה שחקנים פותחים שאני שמח איתם, שחקנים עם הרבה הבטחה ועם יכולות מיוחדות, מת'יוז הוא כאילו גם טוב אבל חסר לו איזשהו ניצוץ.
עכשיו הדיווחים הם שאליוט וויליאמס הבריא מהפציעה. וויל ברטון הוכיח בליגת הקיץ שהוא אולי אחת הבחירות סיבוב שני הטובות שעשינו. שניהם שחקנים צעירים שמצד אחד הוכיחו פחות ממת'יוז אבל מצד שני יש בי התרגשות לראות מה הם יכולים להוכיח.
בתסריט האידיאלי הייתי נותן לוויליאמס וברטון את עמדה 2 ומעביר את מת'יוז להיות המחליף של באטום בעמדה 3. מת'יוז הוא גם אחד מהשחקנים האלה שמשחק 2 אבל הרבה פעמים אתה חושב שהיה לא פחות טוב כ3. הבעיה היא שהוא כנראה יותר מדי טוב בשביל לשחק 10 דקות למשחק מאחורי באטום ולא יאהב את השנמוך במעמדו בשביל 2 שחקנים שהם פחות או יותר רוקים (וויליאמס היה כשיר רק לתקופה קצרה מאז שנבחר לפני שנתיים). וויליאמס וברטון צריכים להוכיח את עצמם עד שזה יהיה מחויב המציאות.
במאמר מוסגר אני אגיד שיכול להיות שהאופציה הכי טובה עם מת'יוז זה להשתמש בו בטרייד. אין לנו סנטר טבעי מהספסל ואין לנו רכז מחליף חוץ מנולאן סמית'. יכול להיות מצב שלקראת הדדליין וויליאמס וברטון כבר הוכיחו את עצמם ואולי גם לוק באביט כ3 מחליף ואנחנו שולחים את מת'יוז אולי יחד עם סמית' בשביל 1 ו-5 מחליפים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:33 am 
Junior

כרגיל מהנה לקרוא את הדירוג המנומק.

העמדה הזו היא בהחלט החלשה בליגה, והעובדה שאין בה בכלל שחקנים שמובילים את הקבוצה שלהם לפלייאוף. למעשה, נדמה לי שהשחקן היחיד שאפשר להגיד עליו שהוא השחקן הכי טוב בקבוצת פלייאוף ברשימה הזו הוא קובי (עם אזכור כבוד לוויד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 9:04 am 
Junior

אני חייב לומר משהו: who the fuck is E.gordon???

מה עשיתם ממנו? אני מוכן להתערב שחצי מהקוראים כאן לא ראו אותו משחק בכלל. הוא גם שיחק בקליפרס הלא סקסית וגם בניו אורלינס הגוססת. אבל הוא בעיקר לא שיחק.

אריק גורדון הוא שחקן משלים ולא איזה סופרסטאר. החור העצום בעמדת השוטינג גארד עם דגש על שוטינג, הביא אותו למצב האבסורדי של חוזה מקס.
וכן, אם אני בונה קבוצה, אני מעדיף להמר על טייריק מאשר על עליו.

בכלל כשאני בא לדרג רשימה כזו אני גם חושב מי עדיף לקחת לקבוצה בשלב הזה של הקריירה. ומהבחינה הזו אגב, אני סלחני מאוד כלפי שחקנים כמו טייריק ודהרוזן.

קיו, היוורד הוא אכן 3 אבל הוא משחק בעיקר 2 ביוטה. עמוס, בכל משחק שהוא פתח זה היה כ2.
חוצמזה זה ממש לא רלוונטי מה העמדה שלו מכיוון שכמחזיק כדור גם אם הוא משחק ב3 הוא יותר 2 מכל 3 שיש להם.

את קווין מרטין ופול ג'ורג' לא שמתי כי אני מעדיף את אלו שדרגתי לפניהם. במקרה של מרטין זה פשוט בגלל שבנוסף לעובדה שהוא פצוע תמידי וחד מימדי, בעונה האחרונה אפילו בחד מימדיות הוא לא היה יציב. בשלב הזה של הקריירה, כמו ריי אלן, אין לו מקום ברשימה לטעמי.
ג'ורג' הוא אכן יותר 3 מבחינתי, כמו גם טוני אלן. ועל פי הצורך של הקבוצה שלי מאוד יכול להיות שהייתי לוקח את שניהם לפני הרבה מדורגים כאן. אבל כ2 פותח אני מעדיף את אלו שציינתי.

לאנדרי פילדס? אין לו מקום באף רשימה. היילי אוברייטד.

עמוס, מה שמאיו עשה והגיל שלו הספיקו בכדי לדרג אותו היכן שהוא דורג. זו הרמה של הסקנדים היום בליגה לצערנו.
ת'ורנטון לא אשם שהוא שיחק רק בקבוצות גרועות. אבל הוא תמיד לקח את הצ'אנס שלו. זה יאמר לזכותו.
אגב, לא מוצא קווי דמיון בינו לבין מונטה. שחקנים שונים לחלוטין.

באשר לג'יי.אר... אנחנו תמימי דיעה. האיש חציל ולכן הוא דורג נמוך. לא חושב שמי מאלו שדורג אחריו נעשה לו עוול.

קיו, אתה אומר את מה שאתה אומר על מתיוס ואז מזכיר את אליוט וויליאמס? בחיאת... ווילי ברטון ייתן לו פייט אבל מה קשור וויליאמס? קודם שיחבר עשרה משחקים בלי פציעה ויעשה בהם משהו, אח"כ נדבר.

אבל שים לב שאתה קושר כתרים מהר מדי לשחקנים שעוד לא נתנו דקה על הפרקט. מתיוס אולי לא כוכב גדול אבל הוא יופי של שחקן משלים. לא כולם צריכים להיות כוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 9:28 am 
Hall of Famer

מוק, אתה רוצה להגיד לי שלעונה הקרובה היית לוקח את סמית' לפני, נניח, ריי אלן? לפני טרי? שניהם נתנו עונה משמעותית יותר טובה ממנו בכל בחינה אפשרית, שניהם שחקני קלאץ' גדולים ושחקנים חכמים, שניהם היו גם פחות פצועים מסמית', אני לא רואה אף אחד בעולם חוץ ממך ומאמא שלו שלוקחים אותו לפני השניים האלו, ואפילו לגבי אמא שלו אני לא סגור על זה ב-100%.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ד' ספטמבר 05, 2012 9:53 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 9:44 am 
Junior

מוק אולי שכחת שגורדון שיחק עם גריפין ביחד כך שהרבה נחשפו אליו במסגרת הקבוצה ה"לא סקסית" הזו ובתוכם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 10:28 am 
Hall of Famer

מוק, הערה מתודית, ברשותך: בכל דיון NBA אתה תורם זווית מעניינת וכתובה היטב, אבל מצד שני בד"כ מאד לא קונבנציונלית (שזה משעשע ונחמד) ומלווה כמעט תמיד בהערה "אתם בכלל לא רואים משחקים, אני רואה יותר" ודומותיה. עשה טובה, שחרר קצת את הפוזיציה. אנשים רואים מספיק משחקים כדי לגבש דעה, וקוראים מספיק כדי לדעת מה הרוחות הנושבות בליגה (אריק גורדון לא זוכה להערכה רק בפורום סלניוז, יו נואו. הוא לא בדיוק חתם על מקסימום כשהיתה לו הצעת מקסימום גם מקבוצה אחרת?), ובכל מקרה זה מאד לא נעים בכל פעם שמישהו חושב אחרת ממך-אתה שולף את ה"כמה משחקים בשנה אתה רואה בכלל?". וזה במיוחד כשמי שפוצח בשירי הלל לשחקני קצה רוטציה ומפגין חוסר עדכנות ברמה של "מרכוס ויליאמס לא בליגה?!", זה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 2:49 pm 
Junior

לאנדרי פילדס שחקן טוב.

כשאתה אומר שאני קושר כתרים לשחקנים שעוד לא ראו כמעט פרקט אני די מסכים איתך אבל מה לעשות שארבעה מהשחקנים שבפורטלנד בונים עליהם (לילארד, ליאונרד, ברטון, וויליאמס) הם או רוקים או שיחקו מעט מאוד בגלל פציעות (וויליאמס) וג'ואל פרילנד וויקטור קלאבר - שאני אישית אפילו לא בונה עליהם אבל הם כן בסגל - לא שיחקו עדיין בNBA.
בתור אוהד פורטלנד בעונת השעמום הנוכחית כל מה שיש לי זה השחקנים האלה. אז כן יש גם את באטום ואת אולדרידג' שהם שחקנים מוכחים וטובים ויש את מת'יוז שהוא גם יחסית מוכח ואולי קצת פחות טוב ואת היקסון שנתן חצי עונה טוב מאוד אצלנו אבל משחק בעמדה של אולדרידג'. וחוץ מזה מי עוד יש לי? אפילו נולן סמית' הרכז המחליף הוא רק שחקן שנה שנייה שגם לא היה ברוטציה לפני שנה. הדבר הכי מעניין בשבועות האחרונים היה הודעה לתקשורת שאליוט וויליאמס כשיר במאה אחוז. אני ראיתי אותו משחק כשיר והוא שחקן עם הרבה מאוד פוטנציאל. הבעיה הייתה שהוא נפצע בערך במשחק החמישי שהוא שיחק. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 12:41 am 
Junior

היוורד הוא 3 שנאלץ לשחק 2 בגלל שליוטה יש יותר מדי גבוהים. אני לחלוטין תומך בהיותו ברשימת הסמולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 1:03 am 
Hall of Famer

"בכלל כשאני בא לדרג רשימה כזו אני גם חושב מי עדיף לקחת לקבוצה בשלב הזה של הקריירה. ומהבחינה הזו אגב, אני סלחני מאוד כלפי שחקנים כמו טייריק ודהרוזן."

מילא טייריק שגם אני מאמין שעוד יכול להיות שחקן משמעותי בליגה הזו (אם כי המיקום שלו גבוה מאוד מאוד מאוד והוא בכלל שיחק השנה בסמול) ומילא ת'ורנטון שזו דעה לא קובנציונאלית אבל אני מסכים שהוא צריך להיכנס לרשימה, אבל לשים את דרוזן - שטורונטו הרגע עשו ריץ' בדראפט ובחרו לו מחליף אחרי עונה חלשה בוואקום - במקום 11 זה די מופרך. אפילו האוהדים הדי אופטימיים של הראפטורס וויתרו עליו. אולי עוד ייצא ממנו משהו, אני לא אומר שאין סיכוי, הוא שחקן חביב, אבל הוא בוודאי לא מהווה יתרון על פני רוב השחקנים שהוא מתייצב מולם וזו די ההגדרה של הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 9:04 am 
Junior

rony כתב:
מוק, אתה רוצה להגיד לי שלעונה הקרובה היית לוקח את סמית' לפני, נניח, ריי אלן? לפני טרי? שניהם נתנו עונה משמעותית יותר טובה ממנו בכל בחינה אפשרית, שניהם שחקני קלאץ' גדולים ושחקנים חכמים, שניהם היו גם פחות פצועים מסמית', אני לא רואה אף אחד בעולם חוץ ממך ומאמא שלו שלוקחים אותו לפני השניים האלו, ואפילו לגבי אמא שלו אני לא סגור על זה ב-100%.

בלי לחשוב פעמיים בכלל.

הוא צעיר יותר, אתלטי יותר, מגוון יותר וכן, גם דפוק יותר. אבל זה הימור שאני מוכן לקחת בשלב הזה של הקריירה של טרי ובטח של אלן שבעיניי הוא רבע מהשחקן שהוא היה. ואגב, גם לא רואה אותו כשחקן קלאץ' (טרי בוודאי שכן)

אף אחד בעולם חוץ ממני ומאמא שלו? מי ישמע איזו פצצה הטלתי. להעדיף שחקן בן 26 על פני שחקנים בני 34 ו36. איזה GM היה עושה בחירה כזו??? הזוי המוק הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 9:10 am 
Hall of Famer

מוק, לגבי GM-ים, תראה רק כמה רדפו אחרי טרי ואלן בקיץ כדי להבין שגם בגילם, הם כן סחורה מאוד מוערכת בשוק. חוץ מזה, שניהם היו טובים יותר מסמית' בעונה הקודמת, ובעיני לא בקצת אלא בצורה משמעותית, אז בוא נניח שבעונה הקרובה סמית' ישתפר קצת ושניהם ירדו קצת, שזו הנחה הגיונית, אז גם אם הוא ישתווה או אפילו יעבור אותם קצת בתפוקה הסטטיסטית, עדיין הערך המוסף שלהם בחוכמת משחק וניסיון מאפיל בעיני על היתרון האתלטי שלו. אין ויכוח שהוא כישרון עצום, אבל הוא עדיין לא ממש מדגדג מיצוי שלו וממש אי אפשר לסמוך עליו לתפוקה עקבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 9:20 am 
Junior

אין ויכוח בכלל. האיש דביל.

ואתה יודע, זה מפתיע בייחוד בגלל שהוא מוסר טוב ורואה משחק. יש לו את החבילה השלמה, אבל כשזה מגיע לקבלת החלטות...

ועדיין בגילו אני מעדיף אותו על שניהם. זה נו בריינר בעיניי. הסיכוי היחידי שאני לוקח אחד מהם לפניו (טרי) זה אם אני מחפש לסגור סגל לאליפות לעונה אחת. נניח ההיט.

בראייה שלי (גם בכדורגל) אני חושב שפוטרים מהר מדי מאמנים שמוותרים על שחקנים שקשה לתרבת. לדידי, חלק מתפקידו של המאמן זה לדעת להפוך חומר טוב לשחקן. לא תמיד זה יהיה רך כמו פלסטלינה. לא מעט מאמנים גדולים באמת הפכו שחקנים קשים מאוד ליהלומים ומאידך, הרבה יותר מאמנים וויתרו על כישרונות כי הם לא ישבו בתבנית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 9:30 am 
Junior

מוק, אולי לא שמת לב אבל לריי אלן הייתה עונה נהדרת, טובה לעין ערוך מזו של JR ואני עדיין לוקח את אלן בלי מצמוץ לפניו.
לגבי טרי, לא ראיתי אותו מספיק כדי לקבוע אבל אני מתקשה להאמין שגם בגילו הוא פחות עדיף מאשר סמית המחרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 11:02 am 
Junior

ממה שאני זוכר אוהדי הסלטיקס בעיקר התלוננו פה על העונה ה"נהדרת" של ריי אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 7:30 am 
Hall of Famer

מוק, זה נחמד שאתה לא רואה באלן שחקן קלאץ', אבל כנראה שעכשיו תורנו לשאול כמה משחקים של הבוסטון סלטיקס אתה ראית בשנים האחרונת. כי אחת האופציות הכי נפוצות של הסלטיקס מאז שאלן הגיע ברגעי הקלאץ', הייתה תרגיל לפנות אותו לקליעה והוא ניצח לסלטיקס מספר משחקים ושם מספר סלים קריטיים כשהשעון תקתק לכיוון תום המשחק. נכון שהוא לא שחקן קלאץ' במובן של "תנו לא את הכדור והוא כבר יקח אותנו על הגב", אבל בקבוצה חכמה שיודעת לבצע תרגילים עד הסוף, למשל דוגמא היפוטתית, הבוסטון סלטיקס, הוא קטלני ברגעי הסיום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 10:08 am 
Junior

מצטער עמוס, אלן בד"כ לא מנצח משחקים גדולים. אני זוכר הרבה יותר משחקים שהוא לא קלע את הקליעה האחרונה מאשר כאלו שכן. גם במילווקי וגם בבוסטון. המקום היחידי שבו הוא הכי התקרב למושג שחקן קלאץ' היה בסיאטל.

יש שני שחקנים בבוסטון שהייתי מעדיף ללכת עליהם במאני טיים. הראשון זה פול פירס שנולד מחדש עם הביג 3 כמנהיג וווינר. והשני הוא מי שהיה איתם בהתחלה ואין לו טיפת פחד בדם- אדי האוס.

גם כשסידרו לו פיקים, ברגעי ההכרעה הוא לא קר. אפילו בתחרויות השלשות תמיד ידעת שכשהוא מגיע לישורת האחרונה הוא קורס. אלן רחוק מההגדרה שלי לשחקן קלאץ'.

טרי היה שחקן קלאץ' כל הקריירה שלו, אלן אף פעם לא.
זה לא מוריד מהגדולה של אלן. הוא קלעי חוץ טוב מטרי והוא שחקן גדול מטרי בכל מובן. אבל חסר לו את הקור הזה שמעט מאוד שחקנים נולדים איתו. ואתה לא חייב להיות סופרסטאר בכדי שיהיה לך את זה. האוס או ג'אנרו פארגו הם דוגמא מצוינת לשחקנים בלי טיפת פחד בדקות האחרונות ולא משנה כמה מעט דקות הם שיחקו. זה משהו שנולדים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 10:12 am 
Hall of Famer

אדי האוס שחקן קלאץ' חבל על הזמן, וזה גם מתבטא בהישגים. רגע, מוסרים לי באזנייה שבאליפות היחידה שיש לו, הוא קלע בכל הפלייאוף 2.5 נקודות למשחק ב30% מהשדה. גם לג'נארו היו המון רגעי גדולה שכולנו זוכרים בקלאץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 10:16 am 
Junior

ואגב במיאמי, הוא ממש יכול לעזור בקבוצה שבה לברון לא תמיד אוהב לקחת את הזריקה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 10:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לדעתי הדרך להפוך את אלן לשחקן קלאץ' עפ"י ההגדרה של מוק זה לתת לו לשחק מעט דקות. אחרת אני פשוט לא מסוגל להבין מאיפה הדוגמאות של האוס ופארגו הגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:51 pm 
Hall of Famer

מוק, אתה היית מעדיף ללכת על שני שחקנים בבוסטון ברגעי ההכרעה, אבל יש לך מחלוקת עם אחד דוק ריברס, שהעדיף משום מה ללכת על אלן.

http://www.youtube.com/watch?v=gA3j9K79muI

http://www.youtube.com/watch?v=FsHeYV13L6Y

http://dimemag.com/2012/07/ray-allens-t ... -celtic/5/

http://www.youtube.com/watch?v=ewt_9R-3 ... re=related

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], G, יואי ו 72 אורחים