סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 12:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
הסר ידיך מעידו!!!1

אני לא חושב שבאמת מתיחסים אליו כאל סבא אבל בתחלס, הוא באמת מבוגר משמעותית משאר הנבחרת (מי המבוגר ביותר אחריו?) ובעיקר, השחקן היחיד שנראה כאילו הוא מוכן להשאיר כליה על המגרש כדי לנצח.

(ושוב נשאלת השאלה למה הוא לא שותף יותר גם במשחקים קודמים)

לא אמרתי מילה רעה על עידו, הכל היה על האנשים שעפים עליו כאילו הוא עושה משהו בלתי סביר לגילו (מבחינת יכולת המשחק, ולא מבחינת המוטיבציה). אם אני לא טועה, הכותרת ב one הייתה כאילו קוז'יקרו הציל את הנבחרת במשחק שלו.

מבחינת הרצון שלו לבוא לנבחרת גם בגילו המתקדם - יישר כח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 1:28 am 
Senior

סיפור קוז'יקרו זה עוד נקודה שחורה לשיבק בעיני. אני מניח שעכשיו יבואו אנשים ויגידו שבזכות המשחק הזה(מול חבורת דייגים אסטונית ושחקן אחד סביר) כן היה לו מקום בנבחרת. אני אישית חושב שבגילו ובמצבו(האמת שגם בימיו היפים בנבחרת הוא שיחק בתור 4 ולא בתור 5) היה עדיף לתת לרות'בארט את הדקות שלו במקום לשרוף אותו לחלוטין. לא שרות'בארט היה הופך פתאום לאיזה ארזאם לורבק, אבל לפחות יש סיכוי שיצא ממנו משהו סביר, גם אם זה יהיה רק סנטר מחליף. במקום זה מנסים להפוך את כדיר לאיזה סוג של 5, למרות שנתונים פיזיים אין לו בשביל זה. פשוט טימטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 7:46 am 
Sophomore

טוב, אני אוציא את זה וזהו ואז מה אם כולכם תוקיעו אותי כמצורע.
רביב לימונד לא כזה גרוע ואפילו שחקן די נחמד. יש לו לא מעט מגבלות אבל בסופו של דבר, בטח אם מסתכלים על המספרים שלו בשנה שעברה, הוא שחקן בסדר גמור. 12.8 נק' (מקום 3 בישראלים), 3.6 ריב' (9, 2 בגארדים), 4.3 אס' (5), 45% ל2 (11, 5 בגארדים) וזה כשהוא הגארד שזורק הכי הרבה מהישראלים (8.9).
אז אמנם הוא מאבד לא מעט (2.6, 4 בישראלים) ואחוזי השלוש שלו סבירים מינוס (29.5%, מקום 20) אבל הוא גם מקום ראשון בחוטפים (1.9) והוא שומר לא רע בכלל באישית.

בקיצור- אולי לא השחקן המושלם אבל שחקן לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 8:06 am 
Sophomore

לא אמרנו שרע,אבל מצד שני זה לא מה שיזעזע את השוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 8:12 am 
Hall of Famer

דבר ראשון וחשוב מכל, איך העזת לנאץ את רוזנטל ואפילו לחשוב להזכיר אותו עם לימונד. אתה רוצה השוואה הולמת - אז לימונד זה פיני בלילי של הכדורסל. אתה קיבלת נק' שחורה מאד גדולה אצלי.

לגבי לימונד. התקפית הוא היה מזעזע מול איסלנד. אבל הוא נכנס למגרש כשתי דקות לסוף הרבע הראשון כשהאיסלנדים הובילו 11-20 וסטפנסון היה כבר עם 7 נק'. אותו סטפנסון הוסיף עוד 10 נק' ב-6 הדקות האחרונות של המשחק, כשכבר היה ברור שישראל תנצח והפער היה דו ספרתי. סה"כ סטפנסון סיים עם 20 נק' ותלמיד החשבון המחונן יודע שזה 3 נק' בשאר המשחק ואפשר לתת קרדיט באמת ענקי על כך ללימונד. הוא עשה אותו דבר לסטפנסון גם במשחק באיסלנד. זה לא רק העצירה של סטפנסון מבחינת הנק', אלא לימונד גרם לו להיות פאסיבי ולקחת מעט זריקות יחסית לכוכב הגדול של איסלנד ובאמת השחקן שברמה או יותר מעל לחברים שלו. זה לא מקרי שמשחק ההתקפה של האיסלנדים נראה כל כך מבולבל מהרבע השני והלאה.

הבעיה היא שלימונד הוא לא כזה בולדוג הגנתי שמחסל שחקנים. הוא שומר טוב ובעיקר אגרסיבי, אבל לא כל קבוצה ישראלית היא נבחרת איסלנד המוגבלת. בצד ההתקפי לימונד הוא שחקן נוראי. המספרים לא רעים, אבל צריך לראות את המשחקים בשביל להבין את ההשפעה. קבלת החלטות נוראית. תקיעת המשחק וההתקפה עם כדרורים אינסופיים שנגמרים בחדירות לתוך הצבע העמוס כמו פר מול מטפחת אדומה. אם לימונד שחקן משלים ולא דומיננטי, אז אפשר לחיות עם זה, הבעיה שהוא כן רואה את עצמו כשחקן דומיננטי. גם במשחק מול איסלנד הוא לקח על עצמו בהתקפה הרבה יותר ממה שהוא היה צריך.

לגבי רות'בארט, קטש התייחס לכך בראיון ברדיו 103. לטענתו היה הבדל מאד מאד גדול בין הציפיות של השחקן למעמדו לבין מה התפקיד שהלם את היכולת שלו באימונים. מקטש השתמע שאם רות'בארט היה מוכן לקבל את החלטות המאמן ולחיות עם כל מספר דקות ששיבק יקציב לו הוא היה בסגל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 10:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, אני מניח שהוא התכוון לבלילי והתבלבל, אז תזכה אותו מחמת הספק.

עמוס לב כתב:
אותו סטפנסון הוסיף עוד 10 נק' ב-6 הדקות האחרונות של המשחק, כשכבר היה ברור שישראל תנצח והפער היה דו ספרתי.

ושמר עליו מישהו בשם יובל נעימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 1:33 pm 
Junior

אני עם רעננה לגבי לימונד. הוא אולי לא גדול הדור אבל כרגיל בפורום שופטים שחקנים לחומרא. הוא לא לקח על עצמו יותר מדי מול איסלנד וגם בהתקפה הוא נתן תרומה בנוסף על העבודה הטובה שלו בהגנה (בכל הקמפיין).
לגבי זה שהוא מעדיף את החדירה על זריקה מבחוץ, אני תמיד יעדיף שחקן כזה על פני ההפך, וברמת הליגה הישראלית החדירה שלו מספיק טובה כדי לסיים אותה בצורה מספקת.

גם בנבחרת הוא נתן בוסט כמה פעמים בהתקפה כשהיה צריך את זה. הוא בטח נתן קמפיין עדיף לעין ערוך על זה של הלפרין שנראה כמו שחקן ששלפו אותו מליגת הוותיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שוויק1 כתב:
אני עם רעננה לגבי לימונד. הוא אולי לא גדול הדור אבל כרגיל בפורום שופטים שחקנים לחומרא. הוא לא לקח על עצמו יותר מדי מול איסלנד וגם בהתקפה הוא נתן תרומה בנוסף על העבודה הטובה שלו בהגנה (בכל הקמפיין).
לגבי זה שהוא מעדיף את החדירה על זריקה מבחוץ, אני תמיד יעדיף שחקן כזה על פני ההפך, וברמת הליגה הישראלית החדירה שלו מספיק טובה כדי לסיים אותה בצורה מספקת.

גם בנבחרת הוא נתן בוסט כמה פעמים בהתקפה כשהיה צריך את זה. הוא בטח נתן קמפיין עדיף לעין ערוך על זה של הלפרין שנראה כמו שחקן ששלפו אותו מליגת הוותיקים.

זה עדיף אם הוא היה מסיים כמו שצריך אבל אני באמת לא זוכר חדירה שלו לסל בקמפיין הזה שהסתיימה בסל או עבירה. רוב החדירות שלו מסתיימות בהחטאה או איבוד. גם אני מעדיף שחקן שחודר ומפרק את ההגנה מאשר שחקן כמו פניני שזורק בכוח לשלוש, אבל כשיש הנעת כדור טובה וגארד מקבל את הכדור לשלשה חופשית הוא צריך לזרוק ולא לחדור פעם אחרי פעם לתוך היער. מלבד המשחק הראשון המצויין שלו מול איסלנד בו קלע 17 נק' (8-10 מהשדה כולל שלשה) בשאר 7 המשחקים הוא עם 30 נק' ב-11-33 מהשדה.
אם כבר השוואה לכדורגל אז לימונד הוא כמו הקשרים הישראלים שלא מסוגלים לתת פס בנגיעה אלא חייבים לנסות לעבור כמה שחקנים בדריבל וכמובן בסוף מאבדים את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ד"א שמתם לב למספרים של ליאור בשני המשחקים האחרונים? 20.5 נק', 11 ריב', 4 אס', 1.5 חט', 0.5 חס' (1.5 למשחק בקמפיין). יפה מאוד. ב-6 המשחקים שלא היו מול מובילת הבית יש לו 7 ריב' בממוצע. חבל שבשני המשחקים מול מונטנגרו הוא לקח ריבאונד אחד בודד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:17 pm 
Junior

אני מסכים איתך באופן עקרוני, אבל אני חושב שמעט מאוד פעמים הוא קיבל את הכדור לשלשה חופשית והעדיף לחדור. רוב החדירות התחילו ממצב שיש לו שומר בפרצוף.

לא טענתי שהוא הבריק בקמפיין אלא שהוא נתן תרומה טובה בסך הכולל ושמבקרים אותו מעבר לפרופורציות. מבין שחקני הנבחרת הוא היה חמישי בחשיבותו ובתרומתו (לטעמי) אחרי שלושת הגבוהים ואוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם היה לי זמן וסבלנות הייתי עורך קליפ של כל הפעמים שהוא קיבל כדור, יכל לעלות לזריקה חופשית והעדיף לעשות הטעיה ולחדור לשום מקום. את רוב הסלים שלו הוא עושה בחיתוכים לסל ולא בחדירות. הוא חודר נחמד בליגה שלנו עם ההגנות החלשות אבל מול יריבים אירופאים סבירים הוא מתקשה מאוד לקנות סל בחדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:47 pm 
Junior

אחדד את השוואת לימונד-רוזנטל:הוא מזכיר לי אותו במובן של "דיו",היתרון של רוזנטל זה שאפשר לעשות דיו עד השער,אצל לימונד,דיו לכיוון הסל,יוביל אותו החוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 2:52 pm 
Sophomore

האם לא צריך בכלל לחשב הפרשים?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4278448,00.html

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זה הבולשיט הזה? אין מסמך כתוב איפשהו שבו כתובים במפורש החוקה והתנאים לעלייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:29 pm 
Sophomore

אחרי הקמפיין ההוא לפני שנתיים שישראל סיימה שניה ועלתה לאליפות אירופה בשיניים, ורק אחרי זה החליטו בפיב"א לשנות את השיטה ולעלות גם את איטליה, באמת ששום דבר כבר לא יכול להפתיע.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

נערך לאחרונה על ידי ABC בתאריך ו' ספטמבר 07, 2012 3:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:35 pm 
Junior

היה שווה להיכנס לידיעה רק כדי להיתקל בארבלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:49 pm 
Junior

ABC כתב:
אחרי הקמפיין ההוא לפני שנתיים שישראל סיימה שניה ועלתה לאליפות אירופה בשיניים, ורק אחרי זה החליטו בפיב"א לשנות את השיטה ולעלות גם את איטליה, באמת ששום דבר כבר לא יכול להפתיע.

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 4:07 pm 
Hall of Famer

אחדד את הנק' השחורה הגדולה שנרשמה אצלי. רוזנטל היה אחד מגדולי שחקני הכדורגל בארץ ושחקן מעולה, בטח ברמה הישראלית, אבל גם ברמה האירופאית הבינונית. לימונד לא.

אתה רוצה השוואה של שחקן כדורגל שלא יודע לאן הוא רץ - הרמתי לך בקלילות להנחתה את פיני בלילי.

השיטה של פיב"א פשוט נוראית. זה אומר שההפרשים באמת לא אומרים כלום. צריך פשוט להתפלל ששתי קבוצות יסיימו עם מאזן 50%. זה לא באמת משנה עבור ישראל את התמונה במקרה הנוכחי, כי כנראה יחס הסלים היה מספיק לעלות, אבל בוא נניח שהיינו מנצחים בהפרשים קטנים בהרבה, זה היה יכול לדפוק קבוצה שסיימה במאזן 4-4 עם הפרש עדיף על שלנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 4:41 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אחדד את הנק' השחורה הגדולה שנרשמה אצלי. רוזנטל היה אחד מגדולי שחקני הכדורגל בארץ ושחקן מעולה, בטח ברמה הישראלית, אבל גם ברמה האירופאית הבינונית. לימונד לא.

אתה רוצה השוואה של שחקן כדורגל שלא יודע לאן הוא רץ - הרמתי לך בקלילות להנחתה את פיני בלילי.

מסכים(למרות כמה החמצות מסמרות שיער...)

http://www.youtube.com/watch?v=Un7wA8DlFRI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 5:12 pm 
Sophomore

ברוכים הבאים לחלם. באיגוד חשבו עד אתמול שהמשחקים נגד האחרונה נמחקים, ורק בדיקה מקרית של מר"ן ארבל הביאה לגילוי המרעיש שלא, לא מוחקים שומדבר. איזה איגוד מפגר, אין לי דרך אחרת להגיד את זה.

בכל מקרה, ניצחון מחר על סלובקיה והפסד של אחת מטורקיה, שבדיה, בלגיה או אזרבייג'ן ועלינו לסלובניה 13'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 5:43 pm 
Junior

שימו בצד לרגע את האיגוד. היכן תקשורת הספורט בכל הסיפור? אף אחד לא טורח לעשות פולו-אפ לשיטת המשחקים של פיב"א?! תעודת עניות לתקשורת הספורט הישראלית.

כולם מתחרים בהררי חישובים משמימים ובניסיון להפגין שליטה ב"תורת המספרים", בעוד רב אלוף במיל. בצבא סלניוז, ירון ארבל, החליט לשים כפו בנפשו ולהרים טלפון, שומו שמים, למוסדות פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 5:49 pm 
Hall of Famer

בושה חרפה וכלימה של איגוד הכדורסל שלא טרח לבדוק את העניין . טוב שיש ארבלים בעולם הזה ,בכל אופן ניצחון מחר על סלובקיה כנראה יבטיח עלייה לסלובניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 6:13 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אחדד את הנק' השחורה הגדולה שנרשמה אצלי. רוזנטל היה אחד מגדולי שחקני הכדורגל בארץ ושחקן מעולה, בטח ברמה הישראלית, אבל גם ברמה האירופאית הבינונית.

עשה קריירה מצוינת מלחמם ספסלים. ואני ממש לא ציני, כל הכבוד לו שהוא נשאר באנגליה עם חוזים יפים בלי לשחק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 6:19 pm 
Hall of Famer

galsh כתב:
עמוס לב כתב:
אחדד את הנק' השחורה הגדולה שנרשמה אצלי. רוזנטל היה אחד מגדולי שחקני הכדורגל בארץ ושחקן מעולה, בטח ברמה הישראלית, אבל גם ברמה האירופאית הבינונית.

עשה קריירה מצוינת מלחמם ספסלים. ואני ממש לא ציני, כל הכבוד לו שהוא נשאר באנגליה עם חוזים יפים בלי לשחק בכלל.

קצת הגזמת. זה ממש לא מופרך להגיד שב90', רוזנטל היה אחד האנשים הכי חשובים באליפות של ליברפול. 7 שערים ב8 משחקים במאני טיים של העונה בליגה האנגלית זה בהחלט משהו לבנות ממנו קריירה. בהמשך בליברפול הוא לא שיחק הרבה, אבל בטוטנהאם הוא שיחק הרבה. בקיצור, התיאור שלך מתייחס לחלק די קטן בקריירה של רוזנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 6:35 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
ברוכים הבאים לחלם. באיגוד חשבו עד אתמול שהמשחקים נגד האחרונה נמחקים, ורק בדיקה מקרית של מר"ן ארבל הביאה לגילוי המרעיש שלא, לא מוחקים שומדבר. איזה איגוד מפגר, אין לי דרך אחרת להגיד את זה.

בכל מקרה, ניצחון מחר על סלובקיה והפסד של אחת מטורקיה, שבדיה, בלגיה או אזרבייג'ן ועלינו לסלובניה 13'.

צריך גם להגיד בושה וחרפה לפיב"א שבאתר שלה אין שום זכר לשיטת המשחקים ולדרך קביעת העולות, אז נכון שהאיגוד היה צריך לברר את הנושא קצת יותר ביסודיות (קרי-להרים טלפון לפיב"א), אבל בעיני לפחות גם פיב"א יוצאת רע מהסיפור הזה, לא יכול להיות ששיטת המשחקים וקביעת העולות לא יהיו ברורות ושקופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], kakon3, החציל האצטקי, מנחם, עופר האדום, רלפי ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: