סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפחות בפורום הזה אני ממש לא זוכר התלהבות מהביצועים שלו בירושלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
וגם אם היה במכבי בשנה הבאה אף אחד לא יכול היה להתחייב שהוא ישמור על אותה רמה במהלך עונה שלמה - ובניגוד לרוב הקב' הנורמאליות, לא צריך הרבה בשביל לחטוף קללות מאוהדים ולהידחק לספסל רק בגלל כמה משחקים רעים.

תסריט באותו סוג של היגיון - הוא מתחיל את השנה רע, נדחק לספסל והיקמן/לוגאן מקבל את הדקות שלו - הוא מאבד ביטחון עצמי ומקלל את עצמו כל יום על שבחר להישאר במכבי במקום לעזוב לכסף הגדול במקום אחר.

בסוף העונה מכבי חותכים אותו כאילו היה דרור חג'ג' והוא חתם בהפועל תל אביב.

אני התלהבתי מהביצועים שלו בירושלים - אבל אני חושב שכולם ידעו שאוחיון שחקן מיוחד בערך מגיל 16. רק שההתלהבות קצת הצטננה בשנים שבהם אולי נראה שהוא עומד במקום.

אני אגב, כמו שציינתי כבר, עדיין לא משוכנע שהוא "עשה את הקפיצה" - זה שיש לו כישרון ויכולת אנחנו יודעים. זה שהוא יכול להחזיק ברמות הגבוהות של אירופה בצורה עקבית (כמו שראובן אמר) עונה שלמה....זה הוא צריך להוכיח במכבי או בקובאן או בכל מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:32 pm 
Junior

למרות שאני עם נגיעות בגלל אהדתי למכבי, אני חושב שניכרים דברי אמת בתגובת מכבי ובעצם זה שהיא משקיעה ומגיבה בצורה כל כך מפורטת לכתבה (ועוד בוואלה, שנואת נפשה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 8:20 am 
Freshman

sir charles כתב:
אני חושב שזו דילמה גדולה מצד יוגב כי מצד אחד הסכום שהוא עומד להרוויח ברוסיה יכול לסדר אותו להמשך החיים לאחר הכדורסל, ומצד שני, והיה והוא לא מרשים יותר מדי ברוסיה ועוזב לאחר שנתיים (או אפילו פחות במקרה הרע) הוא נידון להמשך קריירה סטייל אפיק ניסים - לעבור מקבוצה אירופאית מדרג לא גבוה אחת לשנייה, כי בארץ הוא לא יחזור למכבי ואף קבוצה אחרת לא תוכל לשלם לו את הסכומים שהתרגל אליהם. מה עדיף? שתי עונות לא מוצלחות בהן הרווחת 1.6 מיליון יורו ואחריהן עוד מספר עונות מדשדשות בהן תרוויח 100K+ ואז חזרה לארץ לקבוצת צמרת בה לא תרוויח יותר מ-150K, או לשחק מעכשיו עד סוף הקריירה במכבי ברמות הכי גבוהות ובכל עונה לעשות בסביבות חצי מיליון (בהנחה שפדרמן ובנו מבינים שהוא שווה יותר מההצעה המעליבה שהציעו לו בהתחלה)...
Joav כתב:
מיום ליום אני יותר מאמין שדני פדרמן זה אחד האסונות הכי גדולים שקראו לקבוצה הזאת

לגמרי. והקטע שהוא כמו הרבה ישראלים מגעילים ניסה את "שיטת המצליח" וזה לגמרי התפוצץ לו בפרצוף.
לגבי הראיון עם הסוכן - נראה לי שאם כבר פדרמן קרא לו "אירני מסריח"...

מי אמר שאופציה 2 מבטיחה לו לשחק עד סוף הקריירה במכבי?
עדיף לנחות מרוסיה לכל מיני נימברוקים סטייל אפיק ניסים, מאשר לנחות ממכבי תל אביב לאיחוד עם שאול אייזנברג בנהריה (הוא עוד שם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 10:05 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לך לצ'ה ותבדוק כמה פעמים אחרי משחק של הפועל האוהדים התבכיינו על זה שחבל להתלהב כי בשנה הבאה מכבי גונבים אותו.

כמה פעמים, ראובן?

הייתה התלהבות גדולה אחרי המשחק ההוא נגד קאזאן, אני מניח שאפשר למצוא עוד, לוידע, חמישה משחקים מלהיבים בשנתיים שלו בהפועל. הסך הכללי היה מאכזב - דווקא בגלל הפוטנציאל שאפשר היה לראות במשחקים המלהיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 10:27 am 
Hall of Famer

ראובןף העובדה היא שכשהוא הגיע למכבי התחזיות הכי אופטימיות לגביו היו שהוא יהיה רכז שני סביר, וגם מי שחשב את זה היה במיעוט גדול לעומת אלו שחשבו שהוא ייתן עונה סטייל דרור חג'ג', אף אחד לא נתן לו צ'אנס להיות רכז ראשון ואנשים היו משוכנעים שמכבי תביא רכז זר אם וכאשר פארמר יעזוב ל-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 10:34 am 
Junior

rony כתב:
ראובןף העובדה היא שכשהוא הגיע למכבי התחזיות הכי אופטימיות לגביו היו שהוא יהיה רכז שני סביר, וגם מי שחשב את זה היה במיעוט גדול לעומת אלו שחשבו שהוא ייתן עונה סטייל דרור חג'ג', אף אחד לא נתן לו צ'אנס להיות רכז ראשון ואנשים היו משוכנעים שמכבי תביא רכז זר אם וכאשר פארמר יעזוב ל-NBA.

מכבי אכן הביאה רכז זר(סוג של),רק שהוא לא עשה יותר מדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 11:35 am 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
rony כתב:

מכבי אכן הביאה רכז זר(סוג של),רק שהוא לא עשה יותר מדי...

הכוונה היא בנוסף לפאפא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פלטיאל כתב:
מי אמר שאופציה 2 מבטיחה לו לשחק עד סוף הקריירה במכבי?
עדיף לנחות מרוסיה לכל מיני נימברוקים סטייל אפיק ניסים, מאשר לנחות ממכבי תל אביב לאיחוד עם שאול אייזנברג בנהריה (הוא עוד שם?)

לא אמרתי שמשהו מובטח, רק נתתי שתי אופציות קצה. בגלל זה אני חושב שזו דילמה.
בכל זאת אני חושב שיהיו לו הצעות טובות יותר גם אחרי עונה בינונית במכבי ביורוליג (לא חסרות דוגמאות לשחקנים שמסריחים את הפרקט עונה שלמה ביורוליג ועדיין מקבלים חוזים גדולים - דוגמאות שעולות לי בשלוף: סופו ורומיין סאטו) מאשר אחרי עונה בינונית בקובאן ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 12:22 pm 
Junior

rony כתב:

הכוונה היא בנוסף לפאפא.

נראה לי שהוא התכוון לדמון מאלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 12:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, אתה צודק לגמרי, אבל משתי סיבות - ראשית, לא כתבתי שהיה ברור שאוחיון עומד להצליח, אלא שהבעיה שלו לא היתה יכולות מקצועיות אלא חוסר יציבות. בהחלט אפשר לנבא שזה יגרום לו להיכשל במכבי. דבר שני, כשאוחיון חתם במכבי, הסתמן שהוא עומד להיות הגארד הרביעי או החמישי ברוטציה. אחרי שפארגו ברח ושייר התגלה כפלופ היה ברור שהמעמד שלו הולך להתחזק. בקיץ אני מודה שחגגתי כל החתמה של מכבי של שחקן לכאורה על העמדה שלו.

בכל אופן, אין ספק שאוחיון שידרג שידרוג עצום את המעמד שלו בשנה האחרונה, וזה כולל גם את מכבי וגם את הנבחרת. אבל לדעתי זה מעיד בעיקר על התבגרות ועמידה בלחצים כי היכולות היו גם קודם.

אורן, חמש פעמים זה המון, ומדובר רק על ההיילייטס. לא על כל מיני משחקים זניחים בליגה שבהם הוא עלה מהספסל ועשה +- של +20 מול -20 של נעימי וכל מיני דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 12:48 pm 
Hall of Famer

לא, את הפעמים האלה שעלה מהספסל וכו' הכללתי בחמש פעמים (בוא נהיה לארג'ים - תעלה לעשר). היילייטס ברמה של המשחק מול קאזאן (או המשחקים שלו מול פאו אשתקד) לא היו חמישה. אני אפילו לא בטוח ששלושה. בשתי עונות זה מעט מאוד.

בסך הכל, אחויון של הפועל היה אכזבה. לא אכזבה רבתי ולא כישלון קולוסאלי, אבל רחוק מאוד ממיצוי הפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 1:47 pm 
מנהל פורום

לא חולק על זה. אבל עדיין היו מספיק (מבחינתי חמישה זה מספיק) מקרים שבהם התגובה בצ'ה היתה כפי שכתבתי. אני מסכים שהם היו מעטים מדי (אגב, כמו שאתה יכול להניח, אני לאו דווקא מאשים בזה את אוחיון, אם כי גם לא יש חלק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:02 pm 
Hall of Famer

אני, כשלעצמי, כתבתי תגובה ברוח הזו - אבל כשאוחיון עוד היה בנהריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:08 pm 
מנהל פורום

כולל הרמיזה בדבר גארד טיפש ואגואיסט שדורך לו על האצבעות ומונע ממנו לפרוח (היה כזה בשני המקרים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:11 pm 
Hall of Famer

לא, על זה ויתרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:55 pm 
מנהל פורום

אני מרבה לכתוב על אוחיון לאורך כל הדרך שלו, גליל, נהריה, הפועל
היו לי כאן ויכוחים עם מיכאל לגבי הדמיון שלו לפוצקו
ועם אנונימי9 לגבי היכולת שלו להגיע לטביעת אצבעות של טפירו בכדורסל הישראלי
שתי השאלות נשארו פתוחות עדיין
אבל אני מודה שבהפועל הוא איכזב אותי, ההגעה שלו להפועל היה סוג של חלום שהתגשם ושתי העונות לא ענו על הציפיות שלי
היום אני יותר חכם להבין חלק מהגורמים שמנעו ממנו לעשות את זה כמו שצריך בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 3:36 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אבל אני מודה שבהפועל הוא איכזב אותי, ההגעה שלו להפועל היה סוג של חלום שהתגשם ושתי העונות לא ענו על הציפיות שלי
היום אני יותר חכם להבין חלק מהגורמים שמנעו ממנו לעשות את זה כמו שצריך בהפועל

לא חושב שגם אז באמת היה קשה להבין מה גורם לו להיתקע במקום - קליעה מחורבנת ברמות קשות. מה שהופך אותו לכ''כ יותר טוב כיום זה שיש לו קליעה לא רעה מחצי מרחק ומהשלוש.
ואני מודה שכשהוא הגיע למכבי חשבתי שהוא יהיה אחד הישראלים הכי מיותרים בקבוצה מאז ליאור ליובין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 3:43 pm 
Hall of Famer

אוריאל, איזה דמיון יש לפוצקו? שחקן שונה לחלוטין.
ראובן, ההימורים על כישלון של יוגב במכבי לא נבעו מחוסר היציבות שלו, אלא מההערכה שהוא מקצועית לא מתאים. יוגב עד מכבי היה שחקן שהחוסר בקליעה שלו מבחוץ (או חוסר הביטחון, זה לא משנה במבחן התוצאה) היה קטסטרופלי. העובדה שהזריקה מבחוץ לא הייתה אפילו אופציה פגעה מאד קשה ביכולת החדירה שלו ובסיום שלו. היו לא מעט משחקים לאורך הקריירה שלו שהוא סיבך את המשחק בחדירות שלו, איבד כדורים או סתם לא הצליח לסיים, כי ההגנה חיכתה לו בטבעת, כי זה היה ברור שזאת האופציה היחידה שלו. בנבחרת אחד ממאמני היריב שם עליו את הסנטר שלו, כלומר אמר לסנטר שלו לשמור איזורית בצבע ולהתעלם ממה שאוחיון עושה. זה גם עבד.

אני חושב שבקבוצה עם יותר כישרון מסביב ליוגב יותר קל להצליח וזה הסוד במכבי. כמובן שהוא גם עשה צעדים קדימה מבחינת יכולת ובעיקר ביטחון וזה שינה המון, אבל ביסוד, יוגב הוא מנהל משחק חכם וטוב עם יכולת עשיית נק' לא מלהיבה. שים אותו בקבוצה מוגבלת שבו יותר תלויים ביכולת שלו, אז זה לא יעזור לו. שים אותו בקבוצה שבה הוא צריך לנהל את המשחק ומסביב יש לו אופציות טובות, זה יעזור לו.

ועדיין, עד הסדרה מול פאו, ששם באמת הוא היה בשיאו, אוחיון לא ממש משך תשומת לב באירופה וגם במכבי הצפי היה שבעונה הקרובה יגיע רכז בכיר ואוחיון יהיה המחליף הראשון מהספסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:06 pm 
מנהל פורום

פוצקו?
דומה
המבנה גוף, החשיבה על המסירה לפני הקליעה, מסירות יצירתיות ומפתיעות יחד עם תוצאה בלתי נמנעת כמעט של איבודים מטופשים, אומץ לקחת משחק במאני טיים על עצמו

שונה?
הדיוק בקליעה מחצי מרחק וממרחק, אבל זה משתפר אצלו

אני קורא כאן על "חוסר היכולת שלו לעשות נקודות" מי הגארד הסקורר של ישראל? הלפרין? נכון לעכשיו לפי הקמפיין של האחרון של הנבחרת אוחיון סקורר ברמה של הלפרין, לא תמיד האגדות נכונת
מסתבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:11 pm 
Hall of Famer

דומה? שניהם משחקים בעמדת הרכז
שונה? מבנה הגוף (אוחיון צנום ואתלטי, פוזקו מהיר ובנוי טוב), השליטה העצמית (יוגב כל הזמן בשליטה, פוצקו פרוע), המבריקות (יוגב סולידי מאד, פוצקו לצד התהומות יש רגעי גאונות שמעטים השחקנים שהגיעו אליהם), סקורריות (רכז שמתקשה לשים נק' עדיין, רכז סקורר בטופ האירופאי), כמובן הקליעה (אין צורך לפרט, רק נוסיף שפוצקו שחקן שנבנה על הקליעה מבחוץ).

בקיצר, בעיני מדובר בשני שחקנים שונים לחלוטין גם מבחינת סט יכולות וגם מבחינת סט תכונות משחק.

ואוריאל, לקחת קמפיין אחד, שבו הלפרין חלש, לקח צעד אחורה בהתקפה וככל הנראה גם פצוע ולנתץ איזשהם מיתוסים זאת דמגוגיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:17 pm 
Sophomore

אחד האהובים עלי פוצקו... ועכשיו כן... הממ המממ נחזור לטופיק. משהו בראיון הזה שצ׳צ׳ני נתן גורם לך לשאול למה כל הענין של ההתטאות של הג׳וניור לא הגיע לפני כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:27 pm 
מנהל פורום

וול אוחיון צנום...לא יודע איך אפשר להתווכח על זה, אבל נעימי צנום, קטש היה צנום, לא אוחיון, אולי לא גוץ כמו לימונד אבל בדומה לפוצקו הוא חזק וכשהוא עולה לאוויר מגע גופני לא מפחיד אותו ולא מפיל אותו לארץ
יוגב בהחלט לא סולידי, הוא הולך ונהיה יותר קצת סולידי אולי אבל מבין הרכזים הישראלים הוא המוסר הכי יצירתי מה שבאופן טבעי יביא גם להכי הרבה איבודים
ההשוואה להלפרין בקמפיין הזה לא נועדה לבנות אגדה שיוגב יותר סקורר מהלפרין אלא לענות לטענות שמעצבנות אותי בדבר "קיעה לא קיימת" הבנאדם איום על הסל, איום גדול ולא מאתמול
בקמפיין הזה, קפץ לעיין על רקע החולשה של הלפרין
לא יודע מה את זוכר מפוצקו חוץ מהקליעות מרחוק אבל החדירות שלו לטבעת ומסירה החוץה או הורדה כדור לגבוה היו מהלך די קבוע שלו, במיוחד בסקיפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

מה שאני זוכר מפוצקו בעיקר, זה שבכל משחק היה לו בין פעם אחת לפעמיים, קטע של 3-5 דקות שבו הוא עשה מה שבא לו, ובאותן דקות בודדות כל משחק, הוא היה הרכז הטוב באירופה.
מה שגם זכור לי , הוא שבשאר הזמן בכל משחק, הוא נע בין אנמיות לנזק מתמשך.
וכן, אני לא רואה שום קשר בינו לבין אוחיון, חוץ אולי ממבנה גוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא'דע, זה נראה לי הזוי ברמות קשות שבן של איש עסקים שבטח למד ממנו דבר או שניים, ולא משנה כמה הוא חסר נסיון, יגיד דבר כזה למישהו שהוא נמצא איתו במשא ומתן. אני לא אתפלא אם יוגב חשב לעשות אחורה פנה ובתגובה הסוכן שראה אל מול העיניים את העמלה שלו מצטמצמת החליט לשלוף את התותחים הכבדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 141 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: