סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 10:40 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא נכון שהוא לא יתמודד מול גארדים שישחקו ביורוליג מלבד סרביה - טיילור רוצ'סטי ישחק בויטוריה בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 12:19 am 
Sophomore

ראובן כתב:
מאקו, עצם הניסוח של השאלה מעיד על הטיה, כי אפילו לא הזכרת את סרביה ומונטנגרו.

בכל אופן, לא מדובר בהכרח על מה הוא נתן מקצועית. עד כמה שאני זוכר, בקמפיין הקודם אוחיון היה עוד גארד אחד בנבחרת מני רבים. נדמה לי גם שהוא בילה לא מעט על הספסל. בקמפיין הזה הוא השתלט לחלוטין על עמדת הרכז, בלי שום תחרות לצידו. תוסיף לזה קליעה אוטומטית למדי לשלוש ודברים כאלה שפעם היו בדיוק עקב האכילס שלו - היה עומד על קו השלוש וחושב שעה אם לזרוק או לא לזרוק, בלי קשר לזהות היריבה.

וצריך גם להגיד שההודעה שלי היתה בהקשר לפרספציה שלו אוחיון בעיני מכבי, ולאו דווקא ביחס ליכולת האובייקטיבית שלו.

לא הזכרתי אותן מכיוון שמשחק אחד מול סרביה (שבאמת היה מטורף) ושני משחקים מול מונטנגרו שבהם היה בסדר (לפי הסטט') זה עוד מילא - אבל להגדיר קמפיין שלם כהצלחה כששאר הקב' הן די מזעזות...לא יודע.

בקשר לקמפיין הקודם - אני מזכיר שוב, אלו המוקדמות ולא האליפות עצמה...

בקשר לזריקה האוט' למדי משלוש - אנחנו מדברים על 5/17 ב 29.5 בשמונה משחקים (עם משחק אחד של 2/3 ובעצם רק ארבעה משחקים בהם קלע אפילו סל אחד משלוש).

ואחרי הכול, מדובר ב 10 נק' 5.3 אס (על 2.4 איבודים) ו6.9 ריב' (שזה באמת מרשים) בכמעט 31 דקות משחק.
כשמלבדו יש רק רכז אחד נוסף בנבחרת, גל מקל, שכנראה לא בדיוק היה נוכח - הוא באמת השתלט על עמדת הרכז בצורה אבסולוטית. אבל התחרות לא הייתה בשמיים גם בתוך הנבחרת עצמה (וכן, אני יודע, גם בקמפיין הקודם המצב לא היה הרבה יותר טוב).

ושוב אני אגיד - אני תמיד אהבתי אותו ואני גם חושב שהוא שחקן חיובי שכיף לראות אותו ונחמד לדעת שהוא בקבוצה שלך - פשוט רציתי להבין מה נמצא שם מעבר למס' שגרם לכזאת התלהבות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 7:49 am 
Hall of Famer

אז אני אגיד לך. קודם כל זאת האנרגיה שבה הוא משחק. הוא אקטיבי בהגנה, שולח ידיים וגם חוטף מדי פעם (1.2 חטיפות למשחק, ראשון בנבחרת). דבר שני הוא מביא משהו שבשנים האחרונות לא היה בנבחרת וזה שחקן ששובר הגנות. יוגב מצליח די בעקביות לשבור את ההגנה, להגיע לצבע ומשם לקבל החלטות טובות מאד. גם לקלוע, אבל הרבה יותר למצוא שחקנים פנויים. הוא בעל הבית הראשון בנבחרת מאז טפירו, אבל בניגוד לטפירו, הוא נראה אחד שכן יכול לשחק ברמות הגבוהות של אירופה.

את מספר הריב' אתה מחשיב כמרשים, אבל את מספר האס' לא, וזה מראה כמה אתה מתעמק באליפות הזאת. יוגב ממוקם במקום החמישי בין מוסרי האס' במוקדמות, כשהשחקן במקום השני עם 5.5 אס'. בולט מעל כולם זהו זק רייט המתאזרח של בוסניה (איפה הוא משחק) שנותן 15 נק' ו-7.3 אס' עם יחס אס'/איב' באמת מרשים של 2.7. מי שמציג נתון מטורף ביחס אס'/איב' זהו פרלדיץ' שמעמדת הפורוורד תורם 5.3 אס' ויחס אס'/איב' של ...5.3. ה-2.2 של יוגב לא רע בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 1:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זאק רייט גם קולע 15 למשחק (64% ל-2), שואב 7.4 ריב' וחוטף 2.1 כדורים למשחק (כולל משחק של 4 נק' בצרוף 13 ריב' 15 אס ו-4 חט'...!). הדבר היחיד שפחות מרשים הוא חוסר משווע בקליעה ל-3 - 0-6 במוקדמות ו-0 שלשות בעונה שעברה בציבונה (לא ברור בכמה משחקים). שיחק בעונה שעברה בכריתים מהליגה היוונית ו-KK ציבונה והעמיד מספרים פחות מרשימים. עבר העונה לספרטק ס"פ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 6:25 pm 
Sophomore

קודם כל תודה. לטעמי היה אפשר פשוט להתחיל שם.
בקשר למס' האסיסטים - אני חושב שהוא נחמד, אני לא חושב שהוא מרשים.
אפילו בנבחרת שלנו יש את הלפרין שמוסר 4 אס' על איבוד כדור אחד במשחק.
ושוב אני אגיד - כשאתה משחק 30 דק' למשחק ואתה בעצם הרכז היחיד בקב' שלך - זה לא מרגיש לי מרשים.
האחוזים שלו לשתיים והריב' מרשימים. החטיפה וחצי למשחק זה נחמד מאוד.

אבל מראש אמרתי שלא הצלחתי לראות את המשחקים, ברובם, ולכן כל מה שיש לי זה את המידע על הסטט' ואופי הקב' מולן שיחקנו.

ובגלל זה ביקשתי התרשמות אולי יותר אובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 11:29 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין איך אפשר להגיד על מספר אס' שממקם את השחקן במקום ה-5 מתוך טורניר של 24 נבחרות כמקום לא מרשים. מה עוד שהמקום החמישי בקלילות יכול להפוך לשני עם משחק אחד טוב. יוגב נותן כמות אס' גבוהה לרכז במוקדמות האליפות הזאת וזה מרשים אותי לפחות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 11:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בעיני זה סוגר את הדיון:

Mako Regever כתב:
כשאתה משחק 30 דק' למשחק ואתה בעצם הרכז היחיד בקב' שלך

תשווה את אוחיון של לפני שנה לזה ותגיע למסקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:30 am 
Sophomore

ראובן כתב:
בעיני זה סוגר את הדיון:

Mako Regever כתב:
כשאתה משחק 30 דק' למשחק ואתה בעצם הרכז היחיד בקב' שלך

תשווה את אוחיון של לפני שנה לזה ותגיע למסקנה.

זה שהוא הלך קדימה בזמן שמקל הלך אחורה אנחנו יודעים. אבל את זה גם ידענו במהלך השנה במכבי תל אביב שהייתה לא רעה בכלל. מה שאני ניסיתי להבין זה למה במס' משחקים כל כך מצומצם ומבלי שהוא חרג סטט' בצורה מטורפת - הגעתם למסקנה שהוא שידרג את עצמו בצורה משמעותית. אגב, אני מקבל (וזאת בעצם הסיבה ששאלתי) שזה קשור לדרך שבה הוא שיחק. אני ממש לא מאמין בקדושת הסטט' כמו שזה כנראה נשמע מדברי (וממה שאני הולך לכתוב עוד דקה).

ועמוס, אפשר לשחק את המשחק הזה גם הפוך - השחקן העשירי באותה רשימה מסר 5.1 אס' כלומר בסך הכל 0.2 יותר (אם מדברים על משחק אחד טוב משנה את המיקום).

מה שכן, מבחינת כמות הוא מקום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:40 am 
Sophomore

אגב, כי הייתי סקרן הסתכלתי על מי שנמצא מעליו ברשימה, הגרוזיני צינצדזה (או איך שלא כותבים את השם שלו) - שחקן שמשחק בקבוצה אוקריינית לא מרשימה במיוחד ומעמיד באליפות סטט' של 10 נק' 5.5 אס (על 2.2 איב) 4.7 ריב ו2.5 חט' - כל זה ב32 דקות משחק. הוא גם קולע ב40% משלוש (6 קליעות) וכל זה כשבעמדה שלו משחק שחקן החיזוק של הפועל ירושלים בשנה הבאה (27 דק' למשחק)

לא בדיוק שחקן באליטה של אירופה וגם לא הולך לשחק שם בשנה הבאה (לפי מה שאני מבין) - ולפחות סטט', לא רואה מי יעדיף את אוחיון על פניו.
(וכן, אני יודע - אני מדבר רק על סטט' - לא ראיתי אותו משחק וכן, אני יודע, האימפריות שהוא שיחק נגדן לא בדיוק גורמות למתחרות שלנו למבוכה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 5:54 pm 
Freshman

הסוכן האיראני של אוחיון שולף את השד העדתי מהבקבוק:
http://sports.walla.co.il/?w=//2566143

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 7:43 pm 
Freshman

זה בלי שום ספק הראיון הכי הזוי ובזוי שקראתי מימי חיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:15 pm 
מנהל פורום

מה כל כך הזוי? פעם ראשונה שאתה שומע את הצעירים האשכנזים העשירים מתבטאים בצורה הזאת?
אדון שפע מארומה, זוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:19 pm 
Junior

אני אנסה שוב:
אני היחיד שהמשפט הבא קפץ לו לעין?
ציטוט:
המלים הקשות הללו יוצאות מפיו של אימאן שוקוחידזה בשצף, כמפל, אם כי ברהיטות מפתיעה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:39 pm 
מנהל פורום

בהחלט משפט מבריק
רק חשבתי שאימאן שוקוחידזה הוא בכלל סוכן אירופאי, מאיזה שהיא מדינה אחרת שמיצג בין השאר צ'חקנים ישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 3:54 pm 
Hall of Famer

פלטיאל כתב:
הסוכן האיראני של אוחיון שולף את השד העדתי מהבקבוק:
http://sports.walla.co.il/?w=//2566143

אבקש להזכיר את אמינותו של מר דני פדרמן: הוא, כזכור, טען שאלקטרה לא הגישה כל הצעה ולא היתה מעוניינת באלכס טיוס (ולמרות זאת, השחקן טרח להרים טלפון למועדון ולהודיע שהוא חותם במקום אחר). וכך כתבה יעל שחרור לפני ימים בודדים בוויינט: "האלופה הישראלית התעניינה גם באלכס טיוס, שקיבל אזרחות ומככב בנבחרת ישראל, אך גם הוא העדיף לוותר על ההצעה וחתם בקאנטו שבאיטליה".

מעניין מי שיקר אז, ומי משקר עכשיו. נראה שפדרמן ג'וניור בכל זאת למד מהלך או שניים מהשועל הותיק שמעל'ה מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 3:58 pm 
Senior

מכיוון שאלכס טיוס בעצמו (בטוויטר) טען שהוא מעולם לא קיבל הצעה ממכבי (והתעניינות זאת לא הצעה) אז אם כל הכבוד לדבריך אמינותו של פדרמן פה דווקא לא ממש יורדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
אני אנסה שוב:
אני היחיד שהמשפט הבא קפץ לו לעין?
ציטוט:
המלים הקשות הללו יוצאות מפיו של אימאן שוקוחידזה בשצף, כמפל, אם כי ברהיטות מפתיעה.

כי גרינוולד רוצה להגיד פה: "הוא לא סוכן תעב בצע מניאק אלא אדם משכמו ומעלה"
גם חניבעל לקטר מאוד רהוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:42 pm 
Junior

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2566508

שוב וואלה, הפעם מביאים התבטאות מקובאן שאוחיון כנראה יחויב להשאר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:44 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
מכיוון שאלכס טיוס בעצמו (בטוויטר) טען שהוא מעולם לא קיבל הצעה ממכבי (והתעניינות זאת לא הצעה) אז אם כל הכבוד לדבריך אמינותו של פדרמן פה דווקא לא ממש יורדת.

אלכס טיוס לדעתי עשה מבחינתו בשכל וטען שמכבי תל אביב לא פנתה אליו בכלל כיוון שלא רצה לסגור דלת עתידית.
בפועל, ההצעה שקיבל ממכבי תל אביב הייתה מגוחכת ומעליבה שחבל שאתה נשען על הציוץ הזה...

הטוויטר הוא כלי חשוב להעברת מסרים לתקשורת ולקהל אבל אל תשכח שלא מדובר פה ב"מקורות" או "מקורבים ל" אלא במושא עצמו, לכן המושא עצמו שוקל מילים ומעדיף לצאת הכי בסדר במקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
www.dovi כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2566508

שוב וואלה, הפעם מביאים התבטאות מקובאן שאוחיון כנראה יחויב להשאר במכבי

זה אותו כתב יורובאסקט רוסי שהביא כביכול ציטוט שקובאן לא רוצה להילחם במכבי על אוחיון. בקיצור, לא אמין במיוחד.
ובמקרה הזה, על אחת כמה וכמה. בוררות BAT מתנהלת מול בורר יחיד, בן אדם אחד מסוים. לא מאמין שמישהו יודע מה יהיו המסקנות שלו אם הוא לא תלפאט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:50 pm 
Hall of Famer

איימנטס פודריס כתב:
קוף ירוק כתב:

אלכס טיוס לדעתי עשה מבחינתו בשכל וטען שמכבי תל אביב לא פנתה אליו בכלל כיוון שלא רצה לסגור דלת עתידית.
בפועל, ההצעה שקיבל ממכבי תל אביב הייתה מגוחכת ומעליבה שחבל שאתה נשען על הציוץ הזה...

הטוויטר הוא כלי חשוב להעברת מסרים לתקשורת ולקהל אבל אל תשכח שלא מדובר פה ב"מקורות" או "מקורבים ל" אלא במושא עצמו, לכן המושא עצמו שוקל מילים ומעדיף לצאת הכי בסדר במקרה כזה.

ואת כל זה אתה יודע, מאיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 8:23 pm 
Freshman

נורטון כתב:
איימנטס פודריס כתב:
קוף ירוק כתב:

ואת כל זה אתה יודע, מאיפה?

לא מהטוויטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 8:38 pm 
Senior

כמובן שאנחנו צריכים להאמין לכל מיני מקורבים ויודעי דבר ולא לבנאדם עצמו. זה יותר הגיוני. הוא משקר, פדרמן משקר, ורק "מקורבים" שיודעים על הצעה של מכבי אומרים אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2012 6:30 pm 
Freshman

מוואלה: "פרשת יוגב אוחיון, טייק 2"

ציטוט:
בעונת המשחקים הנוכחית ימשיך אוחיון לשחק תחת תנאי החוזה שחתם מול מכבי בקיץ שעבר, שמבטיחים לו משכורת בגובה 200,000 דולר בלבד; בשלוש השנים שלאחר מכן ישודרג שכרו באופן דרמטי, ויעמוד על בין 400 ל-500 אלף דולר נטו בעונה.

החוזה הזה עדיין לא נחתם. הסיבה העיקרית היא טענתה הנחרצת של קובאן כי פסיקת פיב"א - שאשררה את חוזהו המוזר של אוחיון עם מכבי מקיץ 2011 ככתבו וכלשונו - למעשה קבעה שאוחיון יישאר במכבי בעונה הנוכחית, אבל החל מקיץ 2013 יהפוך לשחקן הקבוצה הרוסית, שכן קובאן עמדה בתנאי השחרור הנקובים בחוזה (חתמה עם אוחיון והעבירה למכבי את דמי הפיצוי המוסכמים עד ליולי 2012).

כרגע שורר נתק מוחלט בין הצדדים.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2586516

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 15, 2012 6:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוא שאמרתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], sheky, uriel17, דניאל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: