סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 10:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שקי, אתה מודע לכך שבעונה שעברה הם ניצחו 22 משחקים, שווה ערך ל-27 ניצחונות בעונה מלאה והספיק להם למקום האחרון בבית האטלנטי, אחרי טורונטו ובסה"כ למקום ה-12 במזרח. עצם זה שאתה אומר שהם יגיעו לפלייאוף בוודאות ואולי לסיבוב השני, זה שיפור אדיר.

מעבר לכך שנמכת את שחקני הנטס. וויליאמס הוביל קבוצה לא מדהימה של הג'אז ל-4 עונות בהן הקבוצה לא ירדה מ-48 ניצחונות והמאזנים הללו במזרח היו שווים מינ' מקום רביעי ובאחת העונות גם מקום שני. אני יכול לקבל את ההגדרה של האמפריז כשחקן מאד מוגבל, למרות שאני לא מסכים איתה, אבל האמפריז מבחינה התקפית הוא האופציה החמישית של הנטס ובעונה האחרונה הוא קלע כמעט 14 נק' למשחק. להגיד על לופז שהוא שחקן מוגבל בטירוף זה פשוט לא להכיר את השחקן. מדובר באחד מהסנטרים ההתקפיים היותר טובים שיש בליגה. ג'ו ג'ו עדיין היה השחקן המוביל בקבוצה שהייתה בטופ 5 של המזרח עם פחות כישרון מאשר הנטס (בעונה האחרונה הם שיחקו ללא הורפורד). לגבי ג'ראלד וואלאס, אם היית מדבר איתי על שחקן המוביל השני של הקבוצה, הייתי מסכים שזה לא בדיוק מבטיח דברים טובים, אבל הוא הולך להיות השחקן הרביעי בהיררכיה ההתקפית של הנטס ובהגנה הוא אמור להיות הדבק המחבר, הריב', דברים שתפורים עליו.

מעבר לאיכות של החמישיה של הנטס, יש גם איזון מעולה שאין בהרבה קבוצות. יש קליעה מבחוץ טובה, יש משחק פוסט אפ ברמה גבוהה, יש רכז בעל הבית ברמה גבוהה ביותר, יש שחקנים שמסוגלים לחתוך לסל ולסיים מעל הטבעת ויש שחקני האסל. בספסל מחכים רכז שהיה מחליף בקונטנדרית, שחקן שרק בעונה שעברה היה זה שמסיים את המשחקים בקליפרס וכישרון צעיר, מרשון ברוקס, שהראה דברים יפים מאד בעונה שעברה. בנוסף יש גם את הנעלם טלטוביץ', שאם יש משהו אחד שאפשר להגיד עליו, זה שלא ירעדו לו הביצים עם המעבר לאן.בי.איי והוא תפור על תפקיד הסטרץ' 4. הבעיה הגדולה שאני רואה בנטס היא הגנה רעה מאד של הגבוהים ופה אוונס אמור לשחק תפקיד משמעותי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 11:19 am 
Junior

אין ספק. חוץ אולי מגבוה חוסם יש להם כמעט הכל.
לופז חלש בריבאונד אבל כל שחקני החמישייה האחרים ריבאונדרים טובים ורג'י אוואנס עולה מהספסל. זו חמישייה של שחקנים מוכחים, שלושה אול-סטארים בקו האחורי, ברוק לופז הוא פוטנציאל אול-סטאר והאמפריז שנותן מספרים מצוינים.
הספסל בכל זאת לא משהו לדעתי אבל בהנחה שהחמישייה תשחק הרבה וכן יש להם 2-3 מחליפים סבירים, זה לא נורא.
גם לאוקלהומה יש חמישה אולי שישה שחקנים מצוינים ולא הרבה יותר מזה. אני חושב שהם יותר טובים מאלה של ברוקלין אבל ברוקלין לפחות לא פחות טובים מהקבוצות של דרון ביוטה או ג'ו-ג'ו באטלנטה שהיו קבוצות שקשה לנצח אותן. יכול להיות שאפילו יותר טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:00 pm 
Junior

עמוס, אין ספק שהם השתפרו מאוד, אבל מכאן עד לקייס על המקום השני במזרח לדעתי המרחק רב.
לגבי האמפריז, לשים 14 נקודות בקבוצה כל כך גרועה זה נחמד, אבל תרשה לי לנחש ששנה הבאה הוא לא יגיע לדאבל פיגרס... הוא שחקן האסל נחמד ומעלה וזהו.
ברוק לופז שחקן התקפי מוכשר, אבל חור גדול בריבאונד ובהגנה. אני לא חושב שההאסל של האמפריז מספיק כדי לחפות על זה. האמפריז וברוק הם לא 4-5 מהטובים בליגה. לצורך הענין אני חושב שנואה-בוזר (בטח שגיבסון עדיף על אוונס) עדיפים, היברט ווסט עדיפים בהרבה, גארנט ובאס עדיפים (לפי כושרם בעונה האחרונה, אולי השנה גארנט ידעך), בהנחה שג'וש סמית' 4 אז גם הוא והורפורד עדיפים באטלנטה, ביינום ומי שלידו גם כנראה לא נופלים, אמארה וצ'נדלר הרבה יותר טובים ולא יודע מה עוד יש... כלומר כל מה שאני בא להגיד שהם 4-5 בינונים ומטה עבור קבוצת צמרת במזרח.

ג'ו ג'ו מותק של שחקן, מסכים לחלוטין... השאלה אם הוא שחקן ברמה שיכול לחולל כזה שינוי מטורף בין קבוצה מהגרועות במזרח לקבוצה מהטובות... סך הכל הוא החתמה מעולה ובהחלט שחקן שהייתי שמח שיהיה אצלי, אבל בתור אחד מ2 השינויים הגדולים אז אני לא בטוח שזה מספיק.

וואלס גם אחלה שחקן, אבל באופן כללי מאוד לא הישגי. ניסיתי לחפש בקצרה ולא מצאתי - מה היה המאזן של הנטס לאחר שהוא הגיע עונה שעברה?

לגבי דרון - אני חושב שאתה קצת מגזים. קבוצה עם בוזר (שקלע כמעט נקודה יותר מדרון למשחק בעונה הסדירה) , ממט אוקור (לפני שנהיה פח) , קירילנקו, מילספ ומיילס זו לא קבוצה פח. ברור שלא מועמדת לאליפות, אבל בפירוש לא קבוצה שאתה יכול להגיד שדרון וויליאמס עשה איתה ניסים ונפלאות.
השחקן אולסטאר, אין ספק, שחקן מצוין, רכז טופ 5 בליגה (יש שיגידו שני, אני אומר חמישי, אבל מילא) אבל לא סופרסטאר, ולראיה שהנטס היו פח גם איתו... מסופרסטאר מצופה לגרור את הקבוצה שלו למלחמה על הפלייאוף גם לבד. הוא לא היה קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש לציין שוואלאס הביא את הבובקאטס לפלייאוף וזה חתיכת הישג (כנראה הקבוצה הכי גרועה במנש בעשור האחרון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:08 pm 
Hall of Famer

ואני רק מוסיף שבסופו של דבר לופז חוזר מפציעה ארוכה ולכו תדעו איך הוא יחזור ואם הוא לא סוג של פצוע כרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 12:50 pm 
Junior

אני לא מבין מה הופך את דרון לאוברייטד? אם כבר בעיניי הוא אנדרייטד. אני חושב שמדובר באחד הרכזים הגדולים שהליגה הזו ראתה בעשור וחצי האחרונים וזה אומר הרבה.
לא מכיר הרבה רכזים עם שילוב של מאסה, כח, ראיית משחק נדירה, יכלת מסירה משובחת ושליטה בקצב המשחק. וכל זה מגיע גם עם יד טובה מאוד.
פויינט פנטסטי בספר שלי.
גם מה בדיוק הופך את ג'ראלד וואלאס ללא הישגי?! איזו מין קביעה רדודה זו? בכל מקום שקראש היה הוא היה פאן פייבוריט בגלל שהוא לא מוותר על שום פוזשן עד הבאזר האחרון. הוא השחקן היחידי בפורטלנד של עונה שעברה שהגיע לשחק בכל ערב. וכך הוא היה גם בנטס האומללה ובבוקטס המסכנה.
למה אתה חושב שקוראים לו קראש? האיש פסיכי, הוא מתאבד על כל כדור. אם זה שחקן לא הישגי, אני לא יודע מה זה שחקן הישגי.
אחד השחקנים המשלימים הכי אידיאליים בעיניי לקבוצה ששואפת אליפות.
ואגב, הוא גם החוסם הכי טוב של הקבוצה ויהיה פקטור חשוב מאוד בהגנה מהוויק סייד כפי שג'וש סמית' עושה אצלנו. ואסור לשכוח שגם בלאץ' הוא חוסם מצוין.

האמפריז ולופז רחוקים מלהיות מוגבלים התקפית. לופז הוא שחקן התקפה מצוין וגם האמפריז לא רע בכלל. אבל שניהם שחקני הגנה רעים. יש הבדל בין האסל לבין יכולת הגנתית, האמפריז לא יודע לשמור. אבל קראש יוכל גם לזוז ל4 מידי פעם וליצור בלוק חוסם עם אוואנס.

מסכים שהגנת הפנים של הנטס לא נראית רצינית כרגע, אבל מצד שני מבחינת פוזשנים הם די מסודרים עם האמפריז ואוואנס, שניים מהריבאונדרים היותר טובים בליגה ואני מאמין שזה יחפה על טלטוביץ' ולופז.

נ.ב. לא רואה את טלטוביץ' אפילו משתעשע בנסיון לשחק 3. הוא לא מספיק מהיר לשחק 4 בNBA בטח שלא 3. זה עידן חדש של פורוורדים.

נ.ב. נוסף, אכן שכחתי שאאוטלו עבר מהקבוצה. עוד שחקן מוכשר שנמצא בצניחה כמו צ'ילדרס.

ואגב, אני לא חושב ש"צ'ילדרס התגלה במערומיו" צ'ילדרס הוא שחקן משלים נהדר שיודע לעשות מעט מכל דבר, בעיניי הוא ברכה לכל קבוצה שתיקח אותו. חבל על העונה שעברה עליו בסאנס. אבל אני בהחלט מסכים שהוא משלם עכשיו תשלום על התלוש שהוא גזר באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 1:00 pm 
Junior

לא ידעתי שבלאץ' חוסם טוב, האמת שאני מכיר אותו רק מיד שניה. שמעתי דרך אגב שזה עוד לא סגור שהוא יהיה בנטס ושאולי הוא ילך דווקא למיאמי.
אם כבר מדברים על מיאמי, הורנאדו הזה שהם החתימו, הוא היה טוב בירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 7:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שמה שגרם להרבה אנשים לרדת בהתלהבות מדרון זו העובדה שהוא גרם לג'רי סלואן האגדי לעזוב לאחר כל כך הרבה שנים ביוטה, מה שנתן לו מוניטין של עוד כוכב מפונק בשרשרת הלא נגמרת של כוכבים שמפטרים מאמנים, דורשים טריידים ומוכנים לשחק רק בשווקים גדולים. גם זה שהוא נראה ממש לא מחויב לנטס בתחילת העונה שעברה (אחוזים מזעזעים ומספרי איבודים ג'רמי לינים) במקום לנסות להוביל אותם לא תרם לתדמית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 8:31 pm 
Junior

מוק, הסיבה שלפי דעתי דרון אובר רייטד זה בגלל שהוא הצליח רק בסביבה ספציפית אחת.
כמובן שיש עוד אינספור דוגמאות של שחקנים מעולים (ג'ורדן? בירד? מג'יק?) שהצליחו רק בסביבה אחת, אבל בניגוד לדרון הם לא אכזבו בסביבה אחרת.
על הטענה שדרון הוא רכז מעולה אין לי ויכוח, יש לי ויכוח עם מעמד הסופרסטאר שהוא נהנה ממנו פה בפורום.

לגבי וואלס, ציינתי שהוא אחלה שחקן שכמעט כל קבוצה בליגה תרצה. אבל להגיד שהוא לא הישגי זו עובדה.אין לו הישגים פרט לפלייאוף עם הבובקטס שהיה מרשים ופלייאוף עם פורטלנד... הוא לא עבר סיבוב פלייאוף עם פורטלנד החביבה. זה שחקן לא הישגי. שחקן קבוצתי, שחקן מוכשר, אין ויכוח. אבל גם אני לא יודע איך אפשר לטעון שהוא הישגי.

סך הכל אני לא טוען שהנטס קבוצה רעה, אמרתי שהתקרה שלהם זה סיבוב שני שזה יפה מאוד לקבוצה חדשה. אני טוען שהם לא קונטנדרים בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 9:42 pm 
Hall of Famer

דרון הוא אוברייטד כי מתייחסים אליו כסופרסטאר (אחד משניים מובילים בעמדה שלו), בעוד שהוא בדרגת אולסטאר (מקום 5-6 בעמדה שלו), עם רקורד של חוסר שביעות רצון ביוטה, דרישת טרייד ושתי עונות אחרונות חלשות יחסית בהן הוא נמצא בירידה. מעבר לכך, כוכב נשפט גם על פי יכולת המנהיגות שלו ודרון, כמו הווארד, לא הוכיח יכולת מנהיגות מרשימה במיוחד. יש לו סיכוי השנה לחזור ליכולת גבוהה ולהוביל קבוצה טובה רחוק, במזרח חלש יחסית. נראה מה הוא יעשה עם זה. חובת ההוכחה היא עליו.
לדעתי אם הנטס יתחברו ודרון יחזור ליכולת השיא שלו מימיו ביוטה, יש להם סיכוי להגיע לגמר המזרח. חצי גמר זה תסריט יותר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:20 pm 
Junior

sir charles כתב:
יש לציין שוואלאס הביא את הבובקאטס לפלייאוף וזה חתיכת הישג (כנראה הקבוצה הכי גרועה במנש בעשור האחרון)

יש לציין שכשוואלאס היה בבוקטס הם בטח לא היו הקבוצה הגרועה בעשור, לא הייתה הגרועה באותם שנים ולא הייתה הגרועה אפילו בבית האיזורי שלה.
ויש לציין שוואלאס לא בדיוק הביא אותם לפלייאוף על גבו כמשתמע מדבריך, היו לידו חברים במעמד דומה או יותר, כמו סטפן ג׳קסון למשל.
או בקיצור, נובמת. בהודעה של שורה אחת טעית או הטעת 4 פעמים.

*
לדרון וויליאמס אפשר לתת סופרלטיבים מעכשיו עד מחר.
בשורה התחתונה, את המעמד והתהילה משיגים על המגרש ולא בהודעות משתפכות בפורומים.
בשורה התחתונה הזאת, מי שמוגדרים כסופרסטארים הם אלה שיכולים לקחת חבורה בינונית עד למעמקי הפלייאוף, וקבוצה של נגרים לתוך הפלייאוף.
דרון, עם סגל משלים טוב ביוטה, הגיע לגמר מערב רק פעם אחת, כשגם אז כנראה תודות לווריורס שזרקו את דאלאס הראשונה ברבע, ואם אני זוכר נכון גם לא הוביל אותם מעבר למקום הרביעי במערב בעונה סדירה.
זה מילא, כי, כי זה לא בדיוק היה באשמתו (למרות שאתה מצפה מסופרסטאר להשגים טובים יותר),
השנה האחרונה בנטס הוציאה את דרון לחלוטין מקטגוריית הסופרסטארים.
תסובבו את זה איך שאתם רוצים, תתרצו באיזו צורה שתבחרו את מה שהיה שם,
אין אף אחד מרשימת הסופרסטארים הנוכחיים בליגה שהיה מרשה לעצמו לסיים עונה כקבוצה השישית הגרועה בליגה, וזה עוד אחרי השתפרות מסויימת וטנקינג של היריבות לקראת הסיום.
אפילו מרבית אלה שבמעמד האולסטארים היו נבוכים ממאזן שכזה, ושוב, תירוצים בצד, כי אין סיכוי שכריס פול לא היה משיג עם החבורה הזאת לפחות מלחמה על הפלייאוף עד שלב מסויים.
דרון שיחק ברמה מביכה והקבוצה שלו הפכה ללא רלוונטית אחרי עשרה משחקים בערך,
אז לפני שמגדירים אותו כסופרסטאר,
אולי כדאי שישחק ככזה קודם ? 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
sir charles כתב:

יש לציין שכשוואלאס היה בבוקטס הם בטח לא היו הקבוצה הגרועה בעשור, לא הייתה הגרועה באותם שנים ולא הייתה הגרועה אפילו בבית האיזורי שלה.
ויש לציין שוואלאס לא בדיוק הביא אותם לפלייאוף על גבו כמשתמע מדבריך, היו לידו חברים במעמד דומה או יותר, כמו סטפן ג׳קסון למשל.

Oh really? קודם כל יכולתי לטעות או להטעות רק פעמיים כי ציינתי רק 2 דברים... (אבל אם אפשר להגזים למה לא).

לגבי טענת סחב או לא סחב על גבו את הבובקאטס לפלייאוף - אז נכון שהיו לצידו באותה עונה שחקנים טובים בדמות סטיבן ג'קסון, טייסון צ'נדלר (בעונה רעה), ריי פלטון, בוריס דיאו (לפני שעבר הגדלת חזה), וראג'ה בל, פליפ מוריי ולארי יוז כשעוד היו שווים משהו, וכנראה שג'קסון היה המנהיג של הקבוצה אבל וואלאס היה הדבק וגם: ראשון בדקות, שני בקליעות (18.2), ראשון בריבאונד (10), שני בחטיפות, שלישי בחסימות, שני ב-PER (מאחורי נאזר מוחמד שלא היה ממש רלוונטי ולא שיחק הרבה דקות), ראשון באופנסיב ודפנסיב win share, ובפלייאוף הוביל את הקבוצה בריב', חס' וחט' ופיגר בחצי נקודה מאחורי ג'קסון בקליעות. זה אולי לא לסחוב על הגב לבד אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא כנראה היה השחקן הטוב בקבוצה באותה שנה. וחוץ מזה הם לא היו גרועים באותה שנה הרבה בזכות וואלאס שהיה השחקן היציב והטוב שלהם במשך מעל ל-6 עונות.

לגבי טענת הקבוצה הגרועה בעשור האחרון - ב-8 עונות שלהם בליגה רק פעמיים הם לא סיימו בעשירון התחתון מבחינת מאזן (דירוג מקס' 15 בעונה בה הגיעו לפלייאוף היחיד שלהם), 3 פעמים סיימו בין 3 הקבוצות הגרועות בליגה (כולל תואר הקבוצה בעל אחוז הנצחונות הנמוך בהיסטוריה) ורק פעם אחת עברו את מאזן 50% ו-40 נצחונות.
רק לסבר את האוזן (או העין במקרה הזה) הנה הדירוג הממוצע של הקבוצות הגרועות ב-NBA ב-8 השנים האחרונות:
10. ל"א קליפרס - מקום 19.06 בממוצע
9. ניו ג'רזי - 20.25
8. גולדן סטייט - 20.31
7. וושינגטון - 20.56
6. טורונטו - 20.75
4-5. מילווקי/סקרמנטו - 21.06
3. ניו יורק - 21.81
2. שארלוט - 23.38
1. מינסוטה - 24.56
אז אוקי, הם שניים מהסוף אחרי מינסוטה (שלפחות נתנו בעונה האחרונה קצת שואו והכניסו שחקן לאולסטאר).
מפה עד לטענה שהטעתי או טעיתי יש מרחק גדול.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ב' ספטמבר 10, 2012 2:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:42 pm 
Hall of Famer

וואי, הניקס ממש גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 3:01 pm 
Junior

צ'ארלס (סליחה שויתרתי על הסר...), אני עדיין לא חושב שזה הופך אותו להישגי. הוא הגיע לפלייאוף עם 2 קבוצות שבפירוש שוות פלייאוף ולא עבר איתם סיבוב ראשון.
בעונה היחידה שהם הגיעו לפלייאוף היה שם סגל מוכשר שמנית בעצמך. כמובן שלא סגל לאליפות אבל סגל שפחות או יותר ענה על מה שציפו ממנו. וואלס מבחינת הישגים הגיע בסך הכל פעמיים לפלייאוף עם קבוצות שהיו מספיק טובות להגיע לפלייאוף, ולא עבר אף פעם סיבוב ראשון. אני לא חושב שההגדרה "לא הישגי" היא לא נכונה, כי ההישגים שלו מועטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:06 pm 
Hall of Famer

זה לא כזה משנה שקי, כי וואלאס לא הולך להיות אחד משני השחקנים החשובים של הנטס. הוא הולך להיות השחקן מספר 3/4 בחשיבותו בקבוצה והנשק הרביעי בהיררכיה. הנטס לא יהיו תלויים ביכלות ההתעלות שלו וביכולת שלו ליצור מצבים, אלא רק בדברים שהם החוזק שלו ממילא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 5:25 pm 
Junior

sir charles כתב:
King Chauncey כתב:
sir charles כתב:

Oh really? קודם כל יכולתי לטעות או להטעות רק פעמיים כי ציינתי רק 2 דברים... (אבל אם אפשר להגזים למה לא).

לגבי טענת סחב או לא סחב על גבו את הבובקאטס לפלייאוף - אז נכון שהיו לצידו באותה עונה שחקנים טובים בדמות סטיבן ג'קסון, טייסון צ'נדלר (בעונה רעה), ריי פלטון, בוריס דיאו (לפני שעבר הגדלת חזה), וראג'ה בל, פליפ מוריי ולארי יוז כשעוד היו שווים משהו, וכנראה שג'קסון היה המנהיג של הקבוצה אבל וואלאס היה הדבק וגם: ראשון בדקות, שני בקליעות (18.2), ראשון בריבאונד (10), שני בחטיפות, שלישי בחסימות, שני ב-PER (מאחורי נאזר מוחמד שלא היה ממש רלוונטי ולא שיחק הרבה דקות), ראשון באופנסיב ודפנסיב win share, ובפלייאוף הוביל את הקבוצה בריב', חס' וחט' ופיגר בחצי נקודה מאחורי ג'קסון בקליעות. זה אולי לא לסחוב על הגב לבד אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא כנראה היה השחקן הטוב בקבוצה באותה שנה. וחוץ מזה הם לא היו גרועים באותה שנה הרבה בזכות וואלאס שהיה השחקן היציב והטוב שלהם במשך מעל ל-6 עונות.

לגבי טענת הקבוצה הגרועה בעשור האחרון - ב-8 עונות שלהם בליגה רק פעמיים הם לא סיימו בעשירון התחתון מבחינת מאזן (דירוג מקס' 15 בעונה בה הגיעו לפלייאוף היחיד שלהם), 3 פעמים סיימו בין 3 הקבוצות הגרועות בליגה (כולל תואר הקבוצה בעל אחוז הנצחונות הנמוך בהיסטוריה) ורק פעם אחת עברו את מאזן 50% ו-40 נצחונות.
רק לסבר את האוזן (או העין במקרה הזה) הנה הדירוג הממוצע של הקבוצות הגרועות ב-NBA ב-8 השנים האחרונות:
10. ל"א קליפרס - מקום 19.06 בממוצע
9. ניו ג'רזי - 20.25
8. גולדן סטייט - 20.31
7. וושינגטון - 20.56
6. טורונטו - 20.75
4-5. מילווקי/סקרמנטו - 21.06
3. ניו יורק - 21.81
2. שארלוט - 23.38
1. מינסוטה - 24.56
אז אוקי, הם שניים מהסוף אחרי מינסוטה (שלפחות נתנו בעונה האחרונה קצת שואו והכניסו שחקן לאולסטאר).
מפה עד לטענה שהטעתי או טעיתי יש מרחק גדול.

oh really.
אפשר לסגור על האמצע, שלוש.
אחת שהוא הוא הביא את הבובקטס לפלייאוף, עם כל הכבוד לנתוני הסטטיסטיקה. נהגתי לצפות יותר מדי באותן שנים בשארלוט, אין ספק שאם כבר מישהו הביא אותם לפלייאוף זה קודם כל המאמן ואחר כך סטפן ג׳קסון, כשאחריהם בקרדיט מגיע הקראש אבל מכאן ועד הביא אותם לפלייאוף..
השנייה זה ש״זה חתיכת הישג״, שום חתיכת ושום נעליים, עם הסגל של עונות הפלייאוף בבוקטס זה היה חתיכת כישלון לכל אחד ואחד מהמערכת באם הם לא היו עושים פלייאוף,
והטעיה שלישית מדברת על הקבוצה הגרועה בעשור, שזה בכלל לא קשור לג׳ראלד וואלאס ולהישגיו כישוריו ויכולותיו,
הבובקטס בין הקבוצות הגרועות של העשור כי בחלקו הם עושים טנקינג היסטרי.

מההודעה המקורית שלך, מישהו שלא בדיוק עוקב וזוכר, היה יכול לחשוב שג׳ראלד וואלאס לקח על גבו הרחב (״הביא״) את קבוצת הנגרים של שארלוט לפלייאוף (״חתיכת הישג״), כשבלעדיו באותם שנים הם היו שוקעים והוא זה שגאל אותם (״הגרועה בעשור״).

תיאורים יפים ורחוקים מהמציאות כאמור, עם כל הכבוד לדבק שהביא וואלאס הוא בטח לא הביא את שארלוט לשום מקום ולא סתם במשך שנה ניסו לזרוק אותו עד אשר פורטלנד היחתה מוכנה להרים את הכפפה ולקחת את השנה וחצי של החוזה שלו בתמורה לכלום ושום דבר,
הוא בטח לא עשה שם שום חתיכת הישג כי היה שם סגל לידו שרוב אוהדי הליגה סימן כמועמדים לפלייאוף כבר בתחילת העונה,
וזה שהם ״הקבוצה הגרועה בעשור״ לדידך, לא שווה כלום לנושא, ואם כבר לוואלאס יש איזשהי נגיעה ל״הישגים״ של שארלוט בעשור הזה הרי הם שליליים, שכן הוא היה בחלק הארי של העשור הזה כחלק מהקבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 5:39 pm 
Sophomore

את האמת וואלאב\ס צריך ללכת לבולס,אבל זה סתם חלום בהקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 9:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
oh really.
אפשר לסגור על האמצע, שלוש.
אחת שהוא הוא הביא את הבובקטס לפלייאוף, עם כל הכבוד לנתוני הסטטיסטיקה. נהגתי לצפות יותר מדי באותן שנים בשארלוט, אין ספק שאם כבר מישהו הביא אותם לפלייאוף זה קודם כל המאמן ואחר כך סטפן ג׳קסון, כשאחריהם בקרדיט מגיע הקראש אבל מכאן ועד הביא אותם לפלייאוף..
השנייה זה ש״זה חתיכת הישג״, שום חתיכת ושום נעליים, עם הסגל של עונות הפלייאוף בבוקטס זה היה חתיכת כישלון לכל אחד ואחד מהמערכת באם הם לא היו עושים פלייאוף,
והטעיה שלישית מדברת על הקבוצה הגרועה בעשור, שזה בכלל לא קשור לג׳ראלד וואלאס ולהישגיו כישוריו ויכולותיו,
הבובקטס בין הקבוצות הגרועות של העשור כי בחלקו הם עושים טנקינג היסטרי.

מההודעה המקורית שלך, מישהו שלא בדיוק עוקב וזוכר, היה יכול לחשוב שג׳ראלד וואלאס לקח על גבו הרחב (״הביא״) את קבוצת הנגרים של שארלוט לפלייאוף (״חתיכת הישג״), כשבלעדיו באותם שנים הם היו שוקעים והוא זה שגאל אותם (״הגרועה בעשור״).

תיאורים יפים ורחוקים מהמציאות כאמור, עם כל הכבוד לדבק שהביא וואלאס הוא בטח לא הביא את שארלוט לשום מקום ולא סתם במשך שנה ניסו לזרוק אותו עד אשר פורטלנד היחתה מוכנה להרים את הכפפה ולקחת את השנה וחצי של החוזה שלו בתמורה לכלום ושום דבר,
הוא בטח לא עשה שם שום חתיכת הישג כי היה שם סגל לידו שרוב אוהדי הליגה סימן כמועמדים לפלייאוף כבר בתחילת העונה,
וזה שהם ״הקבוצה הגרועה בעשור״ לדידך, לא שווה כלום לנושא, ואם כבר לוואלאס יש איזשהי נגיעה ל״הישגים״ של שארלוט בעשור הזה הרי הם שליליים, שכן הוא היה בחלק הארי של העשור הזה כחלק מהקבוצה.

לא התחשק לי כל כך לענות לך שוב כי החישוב שעשיתי מקודם לקח לי מספיק זמן , אבל לקחת משפט היפרבולי של פחות מ-20 מילים וניתחת את האמאמא שלו עם הדגשות לכל מילה בנפרד... ג'יזס! :)-(: בנוסף אתה גם דמגוג ויחסית למישהו שמחפש טעויות בפינצטה זה פשוט משעשע כמה אתה מטעה בהודעה שלך... אז אם כבר דמגוגיה יאללה בכיף...
לגבי הקרדיט שוואלאס לא מקבל אצלך בהבאה שלהם לפלייאוף - גם לי יצא לראות את שארלוט באותה שנה ווואלאס פשוט עשה הכל על המגרש. אני מבין שמבחינתך גם סקוטי פיפן לא אחראי להישגים של הבולס אלא רק פיל ג'קסון ומייקל...
לגבי "לא הישג ולא נעליים" - כשרשמתי "חתיכת הישג" אולי הגזמתי, אבל להגיע לפלייאוף כשחקן מרכזי בקבוצה גרועה שמעולם לא הגיעה לפלייאוף לא נחשב אצלך להישג?
לגבי "זה היה חתיכת כישלון אם לא היו עושים פלייאוף" - הרשה לי לגחך. מי ישמע מי כבר שיחק שם?
סטיבן ג'קסון שנחשב לסרטן קבוצתי בכל מקום שעבר והגיע אחרי עונה רעה בג"ס... ריי פלטון (לפני עונת הפריצה בניקס), שה-GM של שארלוט היה נותן אשך בשביל לבחור את אחד משני הרכזים שנבחרו לפניו... טייסון צ'נדלר לאחר עונה בה היה בעיקר פצוע...בוריס דיאו שהגיע אחרי עונתיים וחצי עלובות בהן הדרדר מאז בחירתו לשחקן המשתפר בפיניקס...טיי תומאס שהבולס בעטו לכל הרוחות... לארי יוז המאכזב תמידית... אה וכמובן, לארי בראון שחזר לליגה שלוש שנים לאחר הפיאסקו בניקס ושכולם החשיבו לזקן נרגן שלא מסתדר עם שחקנים צעירים...
והטענה הכי מטעה שלך - "הבובקטס בין הקבוצות הגרועות של העשור כי בחלקו הם עושים טנקינג היסטרי", ו"זה בכלל לא קשור לג׳ראלד וואלאס ולהישגיו כישוריו ויכולותיו" - מאיפה להתחיל? הבובקאטס קבוצה גרועה כי ה-GM שלה לוקח החלטות מטומטמות, אבל עד שלא העבירו את וואלאס ידידנו לפני שנה עבור נזיד עדשים הם לא ניסו לעשות טנקינג, אלא ניסו להשתפר ולהגיע לפלייאוף - דבר, שוואלאס על כישוריו ויכולתיו, עזר להם לעשות. (בהערת שוליים - בכלל מוזרה לי הטענה שקבוצה, שג'ורדן האובססיבי לניצחון הוא אחד מבעליה, תנסה לעשות טנקינג).
בפסקה הבאה אתה בכלל מרים לי להנחתה... ("בלעדיו באותם שנים הם היו שוקעים והוא זה שגאל אותם") - חצי עונה אחרי שהוא עזב הם נהיו הקבוצה בעלת המאזן הגרוע בהיסטוריה!!! :bra_vo:
ולבסוף לגבי השורה האחרונה - אני מבין ממנה שבגלל וואלאס הם היו קבוצה גרועה כל העשור אבל הם לא הגיעו לפלייאוף בזכותו :du_ma_et:
יופי! בגללך אשתי כועסת עלי שאני תקוע על הפורום במקום לסדר מזוודה לירח דבש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 9:57 pm 
Hall of Famer

מזל טוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 10:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
מזל טוב :)

תודה רבה. האמת שעברו כבר ארבעה חודשים אבל רק עכשיו מתאפשר לנו לנסוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 10:14 pm 
Junior

מזל טוב..
לגבי שאר המלל, אין לי יותר מדי מה להוסיף על מה שרשמתי. מבחינתי כל מה שרשמתי נכון, ואילו אתה זה שמייצר דמגוגיה על המילים שלי. וכן, גם לי מוזרה בעיקר השורה האחרונה, איך מבחינתך וואלאס עשה איתם הישגים ומצד שני הם הקבוצה הגרועה של העשור,וגם, כשאתה מספר על כל החסרונות של 7-8 השחקנים הלגיטימיים שהחזיקה אז שארלוט כדאי שתיזכר מה היה בקבוצות תחתית אחרות במזרח. בקיצור גם לי אין יותר מדי זמן לזה, לא ירח דבש אבל גמר טניס, גם עיסוק. כנראה שנישאר חלוקים.. תהנה בירח הדבש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 11:41 pm 
Senior

נו, הסגל של הבובקטס לא היה מדהים במיוחד בשנה שהם הגיעו לפלייאוף. אם מסתכלים על העונה הקודמת ועל זו שלפניה, קשה למצוא שם קבוצה עם סגל חלש יחסית כמו של הבובקאס באותה עונה. אפילו יוטה שנראתה לא קשורה מול הספרס מחזיקה את אחד הסנטרים הטובים בליגה. על פילי עם סגל מאוד מאוזן ודנבר עם כישרון התקפי ועומק שמתחלק על פני 8-9 שחקנים אין מה לדבר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 10:16 am 
Junior

ברנדון רוי באימון עם מינסוטה:

http://www.nba.com/timberwolves/video/2 ... index.html

אמרתי את זה כבר: כשהוא בריא הוא אולי השחקן הכי טוב שאני זוכר במדים של פורטלנד. שחקן התקפה שכמעט אין כמוהו בעולם.
בלינק המצורף רואים אותו משחיל ג'אמפרים אבל ניסיתי לראות איך הברכיים שלו נראות (מבחינת ריצה, שינויי כיוון וכו') ולא הגעתי למסקנה חד-משמעית.
אוי כמה שזה יהיה עצוב אם הוא יחזור להיות הברנדון רוי של פעם - במינסוטה... ובכל זאת אני מאחל לו בהצלחה... באמת שחקן יחיד במינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 8:25 am 
Junior

אליוט וויליאמס גמר את העונה.
עוד עונה.

קרע ברצועת האכילס או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 8:30 am 
Junior

ואם כבר, הפציעה של וויליאמס די סוגרת את הרוטציה:

1 - דמיאן לילארד, נולאן סמית', רוני פרייס
2 - ווסלי מת'יוס, וויל בארטון
3 - ניקולס באטום, לוק באביט, ויקטור קלאבר
4 - למרקוס אולדרידג', ג'יי ג'יי היקסון, ג'ואל פרילנד
5 - מייארס ליאונרד

רשימת הפצועים/לא פעילים: אליוט וויליאמס, סשה פבלוביץ', ג'ריד ג'פריז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: