סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 7:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 1:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, כולם בערך מכירים את הנוהל, שתי ליגות פנטזי, אחת הד-טו-הד שבה וולפסון ינצח, אחת רוטו שבה אלון ינצח, כל המשתתפים מהעונה שעברה קיבלו הודעות במייל, משתתפים חדשים שרוצים לקבל פרטים ולהצטרף מוזמנים ויקבלו סיסמה בפרטי.

ההגדרות כרגע: דראפט רוטו ב-20 באוקטובר (שבת) ב-21:00, דראפט הד טו הד ב-27 באוקטובר (שבת) ב-21:00, מי שלא מתאים לו מוזמן להציע זמנים אחרים. חוץ מזה, קטגוריות ניקוד סטנדרטיות כמובן, אין הגבלות על טריידים, החלפות שחקנים, משחקים בעמדה או כל שאר ההגבלות, אין רשימת נו-קאט. לגבי עומק הליגה, אם לא יהיו התנגדויות אני אכוון לסדר גודל של 120 שחקנים לכל הליגה כך שעמדות הרוסטר יעודכנו קרוב למועד הדראפט. אם יש למישהו התנגדויות להגדרות, למועד הדראפט או למנצחים הקבועים, נא להודיע בהקדם ולא ברגע האחרון כדי שיהיה לכולם זמן להגיב ולי לעדכן את הליגות.

יאללה, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:32 am 
Sophomore

הפורום הזה ישן, נא לא להפריע בין שתיים לארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 3:43 pm 
Junior

ועוד חודש וחצי מראש! כמה פולני מצידך... :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 8:09 pm 
Hall of Famer

כן, אבל ככה כשאני מודיע חודש וחצי לפני, כשאתה תגיע עם ההודעה המסורתית שלך 5 דקות לפני הדראפט שחייבים להזיז אותו כי הפולניה שללה לך את זכויות המחשב אני לפחות אוכל להגיד שהודעתי הרבה זמן מראש ומה פתאום אתה נזכר עכשיו :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 6:45 pm 
Sophomore

פעם ב.. אני טורח להסתכל ולראות אם יש כאן הודעה. פתאום יש אשכול שלם, WTF.
קיצר, כרגיל המייל שאני נותן ליאהו הוא מזוייף אז סיסמאות וכל הממבו-ג'מבו יתקבלו בשמחה בפרטי. לחילופין, אני יכול להפעיל מחדש את הליגות בעצמי (נראה לי שאני ניהלתי אותן לפני שנתיים-שלוש). מה שבא לכם. מי בעד ליגת עציצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 1:18 am 
Junior

ליגת עציצים עם דראפט במכרז, אותו עדיין לא ניסינו כאן בפורום, נשמע נחמד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 1:59 am 
Hall of Famer

dice כתב:
פעם ב.. אני טורח להסתכל ולראות אם יש כאן הודעה. פתאום יש אשכול שלם, WTF.
קיצר, כרגיל המייל שאני נותן ליאהו הוא מזוייף אז סיסמאות וכל הממבו-ג'מבו יתקבלו בשמחה בפרטי. לחילופין, אני יכול להפעיל מחדש את הליגות בעצמי (נראה לי שאני ניהלתי אותן לפני שנתיים-שלוש). מה שבא לכם. מי בעד ליגת עציצים?

מה זה אשכול, ארבע הודעות שלמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 9:50 am 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
ליגת עציצים עם דראפט במכרז, אותו עדיין לא ניסינו כאן בפורום, נשמע נחמד.

נשמע בהחלט נחמד, אם יהיו מתעניינים אין לי בעייה לפתוח עוד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 6:24 pm 
Junior

if you built it they will come

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 7:21 pm 
Sophomore

if you built it, they will
יעשו טובה שירשמו ברגע האחרון, יבקשו לדחות את הדראפט ואז לא יופיעו, ולקינוח יפציצו אותך בוואן-ליינרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 9:00 pm 
Hall of Famer

יאללה, יש גם ליגת עציצים (רוטו) עם דראפט מכירה פומבית, פרטים וסיסמאות בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 1:22 am 
Freshman

יש מצב לקבל הסבר קצרצר על ההבדל בין ליגת עציצים? רוטו? הד טו הד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 7:41 am 
Hall of Famer

בגדול בכל הליגות יש דראפט, שחקן שבחרת בדראפט בליגה מסויימת יהיה רק אצלך באותה ליגה, אלא אם כן תחליט לוותר עליו לטובת שחקן אחר, שחקן חופשי או טרייד עם קבוצה אחרת. ההבדל בין הליגות הוא בשיטת הניקוד, בליגת רוטו הניקוד הוא מצטבר לכל העונה, אם לצורך העניין יש 8 קבוצות אז בסיום העונה הקבוצה שהשחקנים שלה קלעו במצטבר הכי הרבה נקודות מקבל 8 נק' בליגה, זו שהשחקנים שלה קלעו את המספר השני הכי גבוה מקבלת 7 נק' וכן הלאה עד לקבוצה שהשחקנים שלה קלעו את המספר הכי נמוך של נקודות שמקבלת נקודה אחת. בסופו של דבר עושים סיכום של כל הניקוד מכל 9 הקטגוריות (נקודות, ריבאונדים, אסיסטים, חטיפות, חסימות, אחוזי שדה, אחוזי עונשין, כמות שלשות ואיבודים) והקבוצה שצברה הכי הרבה מקודות מנצחת.

בהד-טו-הד יש 9 קטגוריות בדיוק כמו ברוטו, רק שבמקום ניקוד מצטבר לכל העונה, יש ליגה שבה בכל שבוע הקבוצה שלך נפגשת עם קבוצה אחרת. מי שקלעה באותו שבוע יותר נקודות מבין השתיים מקבלת נקודה, מי שלקחה יותר ריבאונדים גם מקבלת נקודה וכן הלאה, התוצאה שיוצאת בסוף השבוע (הפסד 4-5, ניצחון 7-2 וכן הלאה) מצטרפת לניקוד הכללי של הקבוצה. לקראת סוף העונה 6 הראשונות בליגה עולות לפלייאוף שבו הן מתמודדות אחת נגד השנייה לאורך 3 שבועות (שתי הראשונות בסוף העונה הרגילה מקבלות כרטיס חופשי לחצי גמר) כשהמנצחת בגמר היא האלופה.

ההבדל הטקטי בין הליגות הוא שלרוב בהד-טו-הד הטקטיקה היעילה היא להתמקד בקטגוריות ספציפיות ולהתעלם מקטגוריות אחרות (נניח-לקחת את הווארד בסיבוב הראשון? כנראה שתפסיד באחוזי עונשין כמעט בכל שבוע, אז אין מניעה לקחת גם מישהו כמו בלייק גריפין או רונדו שכמעט יבטיח לך לנצח בכל שבוע בריבאונד, גם אם הוא פוגע לך בעונשין), ברוטו לרוב מומלץ לנסות להיות סביר בכל הקטגוריות, גם אם זה בא על חשבון הניסיון להיות מצויין בקטגוריה ספציפית, כך שאם כבר לקחת את הווארד כמו בדוגמה הראשונה, עדיף לקחת קלעי עונשין טובים יותר בסיבובים הבאים כדי לאזן את העונשין שלו.

לגבי ליגת העציצים, היא בדיוק כמו ליגת הרוטו, רק שבה אי אפשר לעשות שינויים אחרי הדראפט, כלומר מדובר בליגה שבה רק עושים דראפט ואין שום אפשרות להחלפות שחקנים תוך כדי העונה, לא מורידים אף אחד לספסל, אי אפשר לזרוק שחקן שנפצע תמורת שחקן חופשי ואי אפשר לעשות טריידים, מה שהתחלת איתו ביום הראשון של הליגה זה מה שתלך איתו כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 1:36 pm 
Junior

ומעניין לעניין באותו עניין, אם יש פה חבר׳ה חסרי ניסיון שרוצים להצטרף, אני בפרט ואני בטוח ששאר החבורה בכלל תשמח לעזור בכל נושא ושאלה.
מי שמתחייב לשמור על פעילות לאורך העונה ולא להעלם כשיפסיד ( ובכך יהרוס לכל השאר),
אין לי בעיה להתחייב לעזור לו בכל נושא ובכל רגע לאורך כל העונה באופן פרטני.

זה באמת רחוק מלהיות משחק מסובך.
קוראים קצת מדריכים, עושים שניים-שלושה דראפטים מדומים ומבינים את העניין.
בפעם הראשונה ששיחקתי לקחתי כאן את אליפות הרוטו, בלי שמץ של ידע לפני שהתחלנו.

רק מה, מאוד מבאס כשיש אנשים שאחרי חודש נעלמים. במיוחד בראש-בראש, זה באמת הורס לכל השאר. אז לחשוב אם באמת מתכוונים להשתתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 6:02 pm 
Hall of Famer

בתור נציג הגוויות (?), תחשוב כמה זה כיף שכל פעם אתה מקבל בלוטרי מקום אחרון...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 4:28 pm 
Junior

בתור נציג של עצמי שבוחר להשקיע מזמני בליגות של סלניוז, תחשוב כמה זה לא כיף שדברים מוכרעים על ידי ׳גוויות׳ שבוחרות להתחיל לשחק בתחילת העונה ומפסיקות במהלכה, אם זה בגלל המקום האחרון בלוטרי או בגלל שהם הפסידו יותר מדי ואין להם כוח להשקיע בשביל לאושש את קבוצתם או אם בגלל שסתם נמאס להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 11:17 pm 
Freshman

רוני, תודה על ההסבר!

צ'ונסי, אני מבין מזה ליגות עם פורשים (כמששתף לשעבר של ליגות הפנטזי של פאסט ברייק), אני אראה אם יש לי זמן לפני שאני אתחייב לזה.

כמה זמן אגב זה מצריך יומי-שבועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 18, 2012 11:49 pm 
Hall of Famer

בגדול אפשר להסתדר גם עם (הרבה) פחות משעה בשבוע כי אפשר לסדר את ההרכבים גם כמה ימים ואפילו שבועות וחודשים מראש, אבל ככל שעוברים יותר על בוקס סקורים ועל חדשות בנוגע לשחקנים ככה בדרך כלל אפשר לחטוף את הפרי-אייג'נטס הטובים לפני כולם (למשל-נוביצקי נפצע? סביר להניח ששווה לחטוף את בראנד אם הוא פנוי), אז בדרך כלל רצוי להקדיש לפחות כמה דקות כל יום רק כדי לוודא שלא תקועים לך בהרכב כל מיני שחקנים פצועים או כאלו שבכושר גרוע ואם יש כאלו אז להוריד אותם לספסל או להחליף אותם בפרי אייג'נט. מצד שני, גם אם תפספס כמה ימים בלי לעקוב בדרך כלל לא יגרם נזק גדול כל עוד הכנת הרכבים מראש.

אתר טוב למעקב אחרי חדשות זה הרוטוויילר (או כמו שהאמריקאים קוראים לו-רוטו וורלד):

http://www.rotoworld.com/playernews/nba ... r-news?r=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 3:12 am 
Junior

כן, רק לחדד טיפה,
אתה ממש לא חייב להיות עכבר במהלך העונה.
בגדול, הדראפט זה הדבר הכי חשוב ומרכזי, בטח בליגה כמו שלנו שממעטת בטריידים ובשחרור שחקנים.
אם תבחר נכון, לא תצטרך הרבה יותר מלהיכנס פעם בכמה ימים כדי לסדר את ההרכב לשבוע הבא ואולי להחליף שחקן-שניים פעם בכמה זמן. זה אמור להספיק בשביל להישאר בתמונה לפחות, שוב- במידה ותבחר נכון.

לכן, תאכלס, הדבר הכי חשוב לדעתי, לחדשים לפחות, זה להגיע כמה שיותר מוכן לדראפט, להבין איך זה עובד ולהבין מה אתה רוצה לבחור ואיך אתה צריך לבחור. משם, אם הצלחת, הכל כבר הרבה יותר פשוט וחמש דקות ביום של שיטוט קצר על הסגל שלך ועל רשימות השחקנים זה בהחלט די והותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 3:23 pm 
מנהל פורום

מבקש לדחות את הדראפטים לשעה 22:00, או לחילופין העביר אותם לחמישי או שישי.
שבת עד 22 אני תפוס חזק, מנסה לצוד ונטילים של כפיר...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 3:59 pm 
Hall of Famer

אין לי התנגדות להעביר את הדראפטים ל-22:00 בשבת, חמישי נראה לי בעייתי כי זה נופל על משחקים של מכבי שאני מניח שיש כאן אנשים (אני נניח) שרוצים לראות ושישי יהיה בעייתי אם יהיו לנו שומרי שבת, אם לא אז זה אחלה מבחינתי. אם לאף אחד התנגדות או הצעות טובות יותר, אני פשוט אשנה את השעה ל-22:00.

עוד הערה- דראפט הפסלים (מכירה פומבית) נקבע כרגע ליום רביעי 24.10 בשעה 22:00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 5:28 pm 
Junior

לאחר שהתנסתי כבר בכמה מוקים, שמתי לב שאחת החוויות המבעיתות מהעבר חזרה על עצמה ויש ניתוקים בזמן הדראפט.

סיבה מצוינת אף יותר להכין פרי דראפט ראנקינג משלכם ולא להסתמך על זו של יאהו ואח"כ להתבכיין. כך לפחות אם תהיו מנותקים בזמן הבחירה שלכם, המחשב יבחר עבורכם לפי סדר הרשימה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 5:35 pm 
Sophomore

או המינימום שבמינימום - אחרי כל בחירה לעשות רשימה של ה4-5 הפייבוריטס הבאים שלך, ככה אם תנותק לרגע בזמן הבחירה שלך לא תקבל פתאום איזה גרג אודן וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:09 pm 
Junior

מי שלא מכניס שחקנים כמו אודן לרשימת האקסקלוד... מגיע לו שהמחשב יבחר אותו עבורו :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 1:50 am 
Sophomore

יאללה יאללה... באיזה מקום אתה מדרג את אוברטו השנה? ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר