סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 10:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא, יש לי מספיק עבודה באזניים ובאף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 11:18 am 
Hall of Famer

אתה חייב להוריד מהאמצע. אפילו אם סער פיין הוא המודל לחיקוי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 11:22 am 
Sophomore

אורן, זה לא חוזה עבודה - זה חוזה ספורט, ועל החוזה חלים חוק הספורט והתקנון של איגוד הכדורסל.

ההלכה של בית הדין הארצי לעבודה היא שלמעט כאשר מדובר בזכויות מגן קוגנטיות, כמו פיצויי פיטורין או דמי הבראה למשל, סכסוך בין שחקן ומועדון יידון בבוררות (כץ נ' ספיר). כיוון שבענייננו אין מדובר בזכויות קוגנטיות של יוגב, אזי שהעניין יידון בבוררות על פי חוק הספורט. לעניין זה, אני מזכיר שבית המשפט העליון חיזק משמעותית את מעמד הבוררות מכוח חוק הספורט וקבע כי כל סכסוך נזיקי או חוזי בין שחקן לקבוצה יידון בבוררות, ולא בבתי המשפט הרגילים (כץ נ' הפועל ירושלים).

אין כאן כלל ועיקר עניין של תניית שיפוט, אלא שאלה האם חוק הספורט יחול או לא יחול. לדעתי, כמו שהבעתי, יחול - ולכן העניין יידון בבוררות. אגב, כמו שאמרתי, נראה שכך גם מכבי סבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 11:24 am 
Hall of Famer

אני יותר בכיוון של פיני בלילי.

(אגב, סער פין. כמו הקלברי. הוא תמיד היה מתקן את זה בראיונות לפני עשרים שנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

תודה, בוזי (יש'ך מזל שזה פ"ד קצר. אני אמור לבשל עכשיו לחג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 7:29 pm 
Senior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29444.html

כצפוי (לפחות על פי מה שפורסם) יש להגיד.

מעניין מה מכבי תעשה עכשיו. תשחרר אותו בתמורה לכסף, תייבש אותו, תגיע איתו להסדר חזרה לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 7:39 pm 
Hall of Famer

אם אני מכבי, הייתי מנסה לנקות את המשקעים ולהחתים אותו לטווח ארוך על חוזה משודרג, כל עוד החוק הרוסי קיים ליוגב יש ערך גדול למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 7:40 pm 
Hall of Famer

זה המעשה הנבון. מקווה שלא יהיה ניסיון להרוויח כמה ג'ובות על חשבון הרוסים אלא ניסיון כן לגשר על המשקעים ולא להיגרר אל מלחמות אגו, כפי שקרה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 7:50 pm 
Senior

למכבי אין שום דרך לגרום לאוחיון לחתום על חוזה משודרג אלא אם ממש תפתח את הכיס. אם היא הייתה עושה את זה אני מניח שכבר מזמן זה היה נגמר.

זה שיוגב הפסיד אומר שהוא מחוייב לחוזה שלו השנה, זאת אומרת והיה ומכבי תדרוש שהוא ישאר הוא יכול לשחק שם השנה ולעזוב בשנה הבאה בהתאם לחוזה שלו.

בהתחשב בזה שיוגב רואה את הערך שלו היום בסביבות 750 אלף דולר, שידרוג קטן לא ישנה את המצב הזה כנראה. בקיץ הבא גם יש לו את הנבחרת ככה שהוא לא צריך את הבמה של מכבי.

והיה ומכבי לא תסכים לקלוט אותו בחזרה על פי חוזהו לעונה אחת ולא תרצה לייבש אותו ביציע כעונש הדבר הכי חכם שהיא יכולה לעשות זה לדרוש כמה שיותר כסף מקובאן ולהגיע להסדר איתם. עכשיו כשהם ניצחו בבוררות היד שלהם על העליונה והם יכולים לדרוש הרבה יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:17 pm 
Hall of Famer

זה מתעלם מכך שאין ממש רכז בסגל של מכבי... ומכך שיוגב הוא אחד הישראלים המובילים בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:19 pm 
Hall of Famer

רק זה מה שהיה חסר ליוגב, גם אם מכבי תסלח לו ותיתן לו ללבוש את החולצה הצהובה הוא הולך לקבל מקלחת קרה מאוד מהקהל התל אביבי וזה לדעתי יפגע בכל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:22 pm 
Senior

זה לא מתעלם מכלום. קודם כל הביאו את היקמן כרכז המוביל של מכבי וככה זה יהיה גם אם יוגב ישאר בסופו של דבר.

דבר שני, אני לא מתעלם מזה שלמכבי יש אינתרס ברור להשאיר אותו, אבל היה לה כזה כל הקיץ. כל הריב של מכבי עם אוחיון הוא בסופו של יום על כסף, יוגב רוצה הרבה יותר ממה שמכבי מוכנים לשלם. אם הם לא שילמו את הסכומים האלה לפני שהם ניצחו בבוררות והיו יכולים לסיים את זה בדרך יפה, אז מה הסיכוי שהם ישלמו את זה עכשיו אחרי שניצחו? מבחינת יוגב לא הרבה השתנה מלבד זה שמקסימום מכבי יכולה לעקב אותו בשנה מלצאת החוצה לכסף הגדול.

אני מניח שאם מכבי תסכים להחתים את יוגב על חוזה של חצי מיליון דולר לעונה ל3 שנים הוא יסכים... יש יגידו ששווה למכבי לעשות את זה... אבל ההנהלה שלהם עד עכשיו לא הראתה שום נכונות לעשות את זה.

אם התקווה של אוהדי מכבי זה שעכשיו יוגב יגיד "טוב הפסדתי אני מוכן לחתום על הסכם ל3 שנים ב300 אלף דולר לעונה" אני חושב שאין סיכוי גדול שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:24 pm 
Hall of Famer

יוגב שווה חצי מיליון בעונה. אני סבור שלא יהיה חוזה אלא שקובאן תשלם יותר כסף כדי להביא את יוגב אליה אבל זה בהחלט לא הצעד החכם מבחינת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:31 pm 
Senior

זאת דעתך, דעת ראשי מכבי היא בפירוש שהוא לא שווה את את זה אחרת הם היו משלמים לו את זה וגומרים את הסיפור מזמן מזמן... יותר מזה, הוא כנראה גם ביקש פחות מזה אפילו, ועדיין הם לא הסכימו. הסיכוי שעכשיו אחרי שניצחו בבוררות וכאילו הוכיחו את צדקתם שמכבי עכשיו יבואו וישדרגו לו את החוזה פלאים, אחרי שהם טוענים שהוא ניסה לסחוט אותם (ואם ישדרגו לו אז הוא גם הצליח ב"סחיטה") נראה לי מאד נמוך. אני לא אומר שזה הדבר הנכון מבחינת מכבי, אולי כן אולי לא (אני ממש לא משוכנע עדיין שיוגב מספיק טוב לרמות הגבוהות באירופה, צריך יותר מכמה חודשים טובים בשביל זה) אבל הסיכוי שהם פותחים את הכיס אחרי כל מה שקרה בשביל להשאיר אותו על חוזה לכמה שנים נראה לי נמוך מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:31 pm 
Senior

זה מה שקורה למי שלוקח סוכן פרסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:48 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר, מה שטוב לאוחיון בעונה הקרובה זה לקבל הרבה דקות משחק כדי לבסס את המעמד שלו כשחקן טוב לרמת היורוליג ולהוכיח שהעונה האחרונה לא הייתה פוקס ומה שטוב למכבי זה לעבות ולחזק את הסגל הישראלי שלה כדי להתמודד עם החוק הרוסי. לאוחיון לא טוב ללכת עכשיו לעוד בוררות ארוכה ובטח שלא טוב לו להתנגח עם מכבי מה שיכול לגרום לה להושיב אותו ביציע כל העונה, ואז אף אחד לא ישלם לו 750 אלף דולר בעונה הבאה. לדעתי יוגב ינסה ללכת לביי-אאוט בסכום יותר גבוה כדי לעבור לקובאן ואם זה לא ילך אז מהר מאוד הוא יבין שהאינטרס שלו זה קודם כל לשחק העונה וימשוך את שארית החוזה שלו.

מבחינת מכבי, יש שתי אופציות כמו שאני רואה את זה, או לסחוט את הלימון עד הסוף ולהוציא מקובאן ביי-אאוט שערורייתי או לנסות לפייס את אוחיון כדי שישאר בקבוצה לטווח ארוך, כי אוחיון ממורמר ב-200 אלף לעונה אחת לא ממש עוזר לה, אוחיון מרוצה ב-350-400 אלף לעוד 3 שנים בהחלט עוזר לה (וחבל שהיא לא חשבה על זה קודם, מקווה שאף אחד שם לא יסתנוור מהניצחון בבוררות ושבסופו של דבר, יבינו שם שעדיף לשדרג לו את החוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 8:56 pm 
Sophomore

לא רואה את אוחיון ממשיך במכבי לאור כל ההודעות לעיל בת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
החיים יפים. שתי בשורות טובות (ומבחינתי מפתיעות) יום אחרי יום, והחג רק התחיל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:06 pm 
Junior

המצב של אוחיון לא משהו כרגע. והאמת? אני מבסוט עד השמיים על זה.
הוא יכול להשאר במכבי ולתת עונה טובה, אבל אף אחד(בדגש על אף אחד) לא יכול להבטיח לו שאם הוא מסיים את העונה הבאה, ביורוליג, במספרים שהם טובים מאוד מבחינתו כמו - 12 ו-4, תגיע עוד איזו קובאן ותציע לו שכר כמו שהאחרונה הציעה. היה פה המון עניין של 'מומנט'. הבחור שהגיע מנו-וור, רעב, לוחם ובעיקר עם ביצים של שור(זה מה שהם חושבים אני מניח עליו אחרי הסדרה מול פאו) טורף את הבמה הכי גדולה של הכדורסל האירופאי. חודש טוב קנה את עולמו של אוחיון, בשוק האירופאי המשוגע אנחנו יודעים שלעיתים, עונה שלמה וטובה מזו שהציג בחודש, לא בטוח שתקנה לו את אותן הקרדיטים שקיבל מקובאן והווייב מאירופה.
סך הכול, אם אני מנכה את שלב הבתים בו הוא עשה 3.3 נקודות(25 אחוז מהשדה) למשחק ב-18 דקות לערב, וגם את הטופ 16 שם קלע 6 נקודות, זה לא משהו מדהים.
גם בשבועיים המטורפים האלו של הסדרה עם פאו הוא עשה 10 נקודות(שזה יפה) ב-40 אחוז מהשדה(לא מדהים) ופחות מ-3 אס' על 1.6 איב'.
מה שאני מנסה לומר שעניין הטיימינג וזה שלא הכירו את אוחיון, גרם לעניין הרב כלפיו. גם עונה טובה עכשיו במדי מכבי, לא בטוח שתקנה לו את אותו חוזה שהוא מייחל לחתום עליו בקובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:12 pm 
Junior

למה ליוגב לחתום ל3 עונות ב350-400 אלף אם הוא קיבל עכשיו הצעה גבוה בהרבה לשנתיים?
כלכלית אין שום היגיון מבחינת יוגב לחתום ל3 עונות בפחות מ600-700 אלף שקל. אם כבר הוא הפסיד ותקוע עם מכבי עדיף לו לשחק במה שהוא התחייב אליו ולגרוף את הכסף אחרי.
בחישוב הכי פשוט 200 אלף עכשיו ונגיד עוד 1.7 (זה מה שקובאן הציעו, לא?) לשנתיים אחרי עדיין יותר גבוה מכל מה שמכבי תוכל ותהיה מוכנה להציע לו ל3 שנים.

אופצית הביי-אאוט נראית לי הכי הגיונית. אם לא זה אז יוגב ישאר במכבי לעונה וילך... לא רואה אותו חותם לטווח ארוך בשכר שלא משתווה לשווי שוק (שווי שוק זה מה שמוכנים לשלם עליו,ומוכנים לשלם עליו הרבה).

מצד שני, כבר אכלתי לא מעט כובעים בחיי

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ב' ספטמבר 17, 2012 9:13 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:13 pm 
Freshman

נניח וכולם מתקפלים ויוגב משחק בעונה הבאה במכבי, מה עושים עם מורן רוט?
נקודת ההשלכה שלו בחוזה כבר עברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:30 pm 
Sophomore

פלטיאל כתב:

אתה שואל ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:30 pm 
Hall of Famer

יורובאסקט-רוסיה מפרסם תגובה של "גורם בהנהלת קובאן" (וצריך לסייג ולומר שהכתב של יורובאסקט-רוסיה לא הראה אמינות גדולה בפרשה הזו). בתרגום חופשי: "קיבלנו את מסמכי פיב"א, האמת היא שציפינו להחלטה הזו. נצטרך לשבת ולראות מה לעשות, אבל לא סביר שאוחיון יהיה שחקן שלנו עכשיו. נצטרך לבדוק אם הוטעינו על ידי הסוכן שלו".
לי אישית נשמע תגובה מונפצת עד כדי המצאה של הכתב, לאור מה שמנהל קובאן אמר בעבר לציטוט ובשמו. אבל אני מביא אותה בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:33 pm 
Hall of Famer

ואם כבר הוזכר פה הסוכן, אני בטח שיהיו נסיונות הידברות בין אוחיון ומכבי, והדבר הראשון שמכבי תאמר לו לדעתי - החבר שוקיחאדזה שרוף אצלנו. מצא לך סוכן אחר ושלח אותו אלינו.

(תגובת שוקיחאדזה: מצטער, יש לך סעיף יציאה ממני רק בקיץ הבא. הבייאאוט שלך זה הזרת ברגל שמאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 17, 2012 9:41 pm 
Freshman

לפטופ כתב:
פלטיאל כתב:

אתה שואל ברצינות?

רציני לגמרי.
מה בשאלה שלי הפתיע אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 153 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: