סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 3:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Red Sumo1 כתב:
ככל שאני יודע, הוא לא הסתדר שם חברתית ותרבותית.

חש לא בטוח אחרי פרסום הסרט על מוחמד , אבל בתאכלס הוא שחקן פצצה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 5:12 pm 
Hall of Famer

ג'ו קופר כתב:
חולון מחתימה זר רביעי: ג'רום דייסון.

החתמה מעניינת מאוד,היה כוכב בNCAA במדי קונטיקט ,אתלט מדהים עם ראיית משחק טובה מאוד ,כיכב גם בNBDL ואופילו שיחק קצת בNBA בעונה שעברה ץ

חולון חייבת עוד שחקן פנים ישראלי לספסל המדולל שלה כי היא תתקשה לתפקד עם רוטציה של 7-8 שחקנים בכירים

למעשה ראשלצ'(שמחפשת רכז) ומכבי ת'א(סנטר) הם 2 הקבוצות היחידות שלא השלימו את סגל הזרים שלהם (אולי גם גליל תחתים זר 5 לסגל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 6:48 pm 
Senior

גלבוע מחתימה את ברנדון האנטר.
http://www.one.co.il/Article/205893.html

לא עשה הרבה מאז עזב את ירושלים (גם בירושלים לא היה מעבר לסולידי), שנה שעברה 9 ו 6 בגרמניה, אבל סה"כ בהתחשב בגנון שיש בגלבוע הוא שחקן טוב, יעיל, סולידי עם ניסיון שבטח יכול לעזור להם קצת. עוד סנטר נמוך דרך אגב לליגה שחזרה להיות ליגת האנדרסייז סנטר הרשמית (כמעט בכל הקבוצות לדעתי סנטרים אנדרסייז). מלבד אילת (ומכבי כמובן) שיש להם סנטר 208 שנראה כמו סנטר אמיתי, כל שאר הקבוצות עם 4\5 אנדרסייז.

גם לגליל יש את טרוויס היימן אבל על פי מה ששמעתי הוא כבר בדרך למטוס, וההחתמה של האנטר רק מחזקת את זה מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 7:13 pm 
Hall of Famer

אני מחבב מאוד את האנטר ,בבירה הוא היה שחקן טוב ויעיל גם בזירה האירופית, יכול לדעתי לשדרג את הגליל.

קורי כאר מתקרב לכרמל ופורת לאשקלונה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 7:58 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
אני מחבב מאוד את האנטר ,בבירה הוא היה שחקן טוב ויעיל גם בזירה האירופית, יכול לדעתי לשדרג את הגליל.

קורי כאר מתקרב לכרמל ופורת לאשקלונה ...

קלאסי שקורי קאר יחתום בחיפה... חסר ישראלי לא ?!

(בלי קשר ליכולתו על המגרש ותרומתו לקבוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 8:24 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אז כמה זרים יש לגליל עכשיו??
5??
איבדתי את הספירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:07 pm 
Hall of Famer

לגליל יש 5 ומכבי ת'א תהיה עם 7 ,כרגע 2 הקבוצות הולכות על החוק הורסי,שאר הקבוצות עם 4 זרים שבנתניה עדיין מתלבטים האם ללכת על קונספציה של 4 זרים או 5(וחוק רוסי) בגלל הפציעה של מורגן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:13 pm 
Junior

אף פעם לא הבנתי את רחשי הנוסטלגיה ל.האנטר. אני לא חושב שפספסתי כמעט אף משחק משודר של ירושלים באותה עונה, והדבר העיקרי שאני זוכר ממנו הוא רפיון הגנתי מחריד ונטייה להיכנס לבעיית עבירות. אני גם זוכר אופי בעייתי כשהרבה להרים את הקול על חבריו לקבוצה. כן, הוא היה כלי התקפי מצוין (כששיחקו בשבילו), אבל לדעתי קלינגסוורת' לדוגמא, שנמצא בדיוק באותה קטגוריה של מפלץ פיסי עם יכולת התקפית ואי יכולת הגנתית, עדיף עליו, גם בגלל תאוות ריבאונדים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:32 pm 
Hall of Famer

קילינסוורת' איש חזק, אבל רחוק מלהיות מפלץ ברמות האנטריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:37 pm 
Junior

יתכן, אבל הוא שחקן יעיל יותר בליגה שלנו, כששניהם שחקנים דומים באופי התקפי/הגנתי, ושניהם משתמשים במה שאמא נתנה להם בלי עין הרע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:43 pm 
Senior

קילינסוורת' מוכשר התקפית פי כמה וכמה מהאנטר. האנטר היה בעיקר שחקן מאד חזק, פיזי, שמנצל כוח ופיזיות לעשות נקודות. אין לו את הטכניקה או הזריזות של קילינסוורת' יחסית לגבוה. מה שכן הוא ריבאונדר טוב יותר ואני חושב שלמרות שהוא לא שחקן הגנה גדול הוא שחקן הגנה טוב ממנו והיו לו כמה משחקים הגנתיים טובים (דבר שאי אפשר ממש להגיד על קילינסוורת').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 9:51 pm 
Hall of Famer

מבלי לפגוע בכשרון של קילינסוורת', להאנטר יש ידיים טובות מאד וטכניקה טובה מאד. הוא כבד ולא תמיד רואים את זה, אבל זה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 10:04 pm 
Junior

הכשרון ההתקפי שלהם בא לידיי ביטוי באופן דומה בהרבה מקומות, אבל הם גם משחקים באופן שונה. קילינגסוורת' מתמקם גם בחצי מרחק עם הפנים לסל ולא מפחד לקחת זריקות, והאנטר הוא פשוט בולדוזר שחוגג בחצי פינה ובפיק אנד רולים כשהוא מתגלגל פנימה. אני מסכים עם נדב בנושא האחלה טכניקה והידיים, אבל האנטר הוא שחקן שפחות יוצר לעצמו מכלום, ואין לו את יכולת הקליעה של קילינגסוורת'. בקיצור, יכולות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 10:08 pm 
Hall of Famer

מצד שני, יש מצבים שבהם קילינסוורת' באמת מאמין שהוא קלע אוטומטי מחצי מרחק, והוא לא. הוא גם אחד השחקנים היותר חמומי מח בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 10:23 pm 
Junior

גם להאנטר נשרפו כבר כמה פיוזים. אם אתה מתכוון לזה שהאנטר יותר מודע ליכולות שלו - אני מסכים איתך פה.

לשם השעשוע, הסטטיסטיקה של קילינגסוורת' ב 09-10: 18 נק' 8 ריב' עם 22.1 מדד ב 33.8 דקות
האנטר : 8.3 נק' 4.7 ריב' עם 11.7 מדד ב 16.8 דקות

ברור שהמשקל של קילינגסוורת' בעונת המשולש בנתניה היה הרבה יותר גדול, אבל אולי זה רמז לנוסטלגיה ירושלמית ולזיכרון ביקורתי מדי של אוהד נתניה מורעל?

שיט אני מפסיד את כל הגולים בין צ'לסי ליובנטוס בגלל ההודעה הזו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 10:52 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
גם להאנטר נשרפו כבר כמה פיוזים. אם אתה מתכוון לזה שהאנטר יותר מודע ליכולות שלו - אני מסכים איתך פה.

לשם השעשוע, הסטטיסטיקה של קילינגסוורת' ב 09-10: 18 נק' 8 ריב' עם 22.1 מדד ב 33.8 דקות
האנטר : 8.3 נק' 4.7 ריב' עם 11.7 מדד ב 16.8 דקות

ברור שהמשקל של קילינגסוורת' בעונת המשולש בנתניה היה הרבה יותר גדול, אבל אולי זה רמז לנוסטלגיה ירושלמית ולזיכרון ביקורתי מדי של אוהד נתניה מורעל?

שיט אני מפסיד את כל הגולים בין צ'לסי ליובנטוס בגלל ההודעה הזו!

בוא'נה אחי, אתה כותב ממש לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 11:28 pm 
Junior

כותב כמו ארנב, מחפש סטטיסטיקות כמו צב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 11:52 pm 
Freshman

ברנדון האנטר גם (אולי בעיקר) אחלה מוסר ושחקן התקפי מאוד חכם בכלליות. אם מצוותים אותו אם גבוה יותר הגנתי (רנדל למשל היה מתאים איתו בול) זה קו קדמי מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 1:50 am 
Hall of Famer

דייסון אחלה החתמה. מאוד אהבתי אותו ביוקון, אם כי ברור שעברו כמה שנים מאז. יכול להתאים לליגת הגאנרים שלנו. סקורר טוב, חודר טוב לסל. קיוויתי שיוכל להתברג איכשהו באן בי איי, אבל כמו לותר הד, לבחור פשוט אין מספיק כשרון/סקיל ספציפי מעולה כדי לשרוד שם.

בעונה האחרונה ביוקון 17.2 נק' (39% מהשדה, 29% לשלוש), 4.3 ריב' ו-4.2 אס'. ת'כלס הוא קלע באחוזים רעים בכל שנות הקולג' שלו גם מהשדה וגם לשלוש. אבל היו משחקים שראיתי שהוא הראה יכולת חדירה יפה, ובליגה שלנו יכול להשתלב יפה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 7:27 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ממה שאני זוכר מהאנטר, הוא נתן פתיחת עונה יוצאת מהכלל (בייחוד באירופה) שגרמה לחשוב שהוא צ'ורצ'יץ' חדש, ואז דעך כמו שזה בד"כ קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 7:36 am 
Junior

ראובן כתב:
ממה שאני זוכר מהאנטר, הוא נתן פתיחת עונה יוצאת מהכלל (בייחוד באירופה) שגרמה לחשוב שהוא צ'ורצ'יץ' חדש, ואז דעך כמו שזה בד"כ קורה.
היו לו בעיות של חוסר התאמה לתבנית המשחק של קטש. אנא מאה אחוז בטוח אבל אני חושב שעודד לא ממש אהב אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 1:33 pm 
Senior

כנראה שהיו לו גם בעיות כאלה בכמעט כל קבוצה שהוא שיחק באירופה מאז כי המספרים שלו לא ממש מרשימים מאז שעזב את ירושלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 2:29 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:

איפה ראית נוסטלגיה ירושלמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 2:44 pm 
Sophomore

אם גליל אכן הולכת על החוק הרוסי וחמישה זרים אז היא תשחק ככל הנראה עם חמישיה של:

קני הייז, יבזורי, שמחון, מיטשל וואט, היימן

ועל הספסל: טישמן, בוכמן, בית יוסף , האנטר, ראקים סנדרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 4:13 pm 
Junior

אורן כתב:
הרסי הוקינס כתב:

איפה ראית נוסטלגיה ירושלמית?

האמת שלא מהדיון פה, אבל בשיחות עם כמה אוהדים ירושלמיים מאוד מעורבים, שמעתי לא מעט דיבורים מלאי געגוע להאנטר. אני בטוח שלא כולכם חושבים אותו דבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], rony, uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: