סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואפשרויות יציאה בחוזה החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
על זה נאמר: כשצריכים את הגנב מורידים אותו מעמוד התליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:33 pm 
Junior

ראובן כתב:

בין 12:00 ל-12:01 ב-31 בדצמבר 2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:33 pm 
Sophomore

ישנה אפשרות יציאה עד לתאריך 32/7/2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:37 pm 
Junior

arie כתב:
ראובן כתב:

בין 12:00 ל-12:01 ב-31 בדצמבר 2013.

רק בתנאי שהיה ירח מלא לילה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:46 pm 
Hall of Famer

על פי ערוץ 5 יוגב ניצח בקרב ושכרו ישודרג העונה מ200 ל350 אלף דולר,חוזה ל3 שנים שבכל עונה יוגב יקבל עוד 50 אלף דולר. בשורה התחתונה יוגב עשה צחוק ממכבי ת'א וקיפל להם את הזנב בין הרגליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
jack the ripper כתב:
ישנה אפשרות יציאה עד לתאריך 32/7/2013

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:20 pm 
Senior

נו אז מה היה לנו בסוף? אחרי כל הרעש והצילצולים יוגב קיבל בדיוק את מה שרצה (בהתחלה, לפני הדם רע שנכנס בין הצדדים). חוזה בסדר גודל של החוזה של פניני, לשלוש שנים, סביר להניח בלי שום סעיפי יציאה למכבי או ליוגב. בסופו של דבר הלקח של מכבי לשחקנים זה שאולי תסבלו קצת בדרך אבל בסוף תקבלו את מה שאתם רוצים.

עכשיו הוא יכול לחזור בדיוק כמו פניני (שגם הוא להזכיר לכולם נתן סיום עונה גדול, סדרה גדולה נגד קאחה (יותר גדולה מיוגב, הרבה יותר), הביא את הקבוצה לפיינל פור, אפילו היה טוב בפיינל פור. אחרי העונה קיבל שידרוג לחוזה של 3 שנים. בשנה שעברה בסיטואציה אחרת וסגל אחר חזר להציג את היכולת שהוא הציג רוב העונה ביורוליג.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ש' ספטמבר 22, 2012 3:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, עכשיו אני באמת לא מבין כלום. מכל ההתנהלויות המטומטמות של הנהלת מכבי, מדובר באמת בשיא שלעומתו ההחלטות הקודמות שלהם נראות חכמות כמו משפט שלמה.
כל מה שאוחיון רצה זה להרוויח כמו פניני ובורשטיין. לא הסכמתם, זכותכם, יש לו חוזה. כשהוא ניסה להבריז הלכתם איתו למלחמה, מבחינת מכבי בצדק גמור. נגררתם כולכם בחרא, אבל ניצחתם בנוקאאוט את העניין המשפטי.
ועכשיו מה? חותמים איתו על חוזה כמו של פניני ובורשטיין...
ומהאפשרות שניתנה לכם על מגש של כסף להעביר מסר שלא כדאי להתעסק איתכם בענייני חוזים, עשיתם בדיוק ההיפך. הראיתם שאפילו בסיטואציה הכי נוחה לכם, אפילו כשאתם מנצחים בנוקאאוט, אתם חבורה של אפסים כל שחקן ידרוך עליה מעכשיו.

באמת חבורה של מפגרים השתלטו על הקבוצה הזו. איך הם התעשרו בעסקים, איך?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:32 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
טוב, עכשיו אני באמת לא מבין כלום. מכל ההתנהלויות המטומטמות של הנהלת מכבי, מדובר באמת בשיא שלעומתו ההחלטות הקודמות שלהם נראות חכמות כמו משפט שלמה.
כל מה שאוחיון רצה זה להרוויח כמו פניני ובורשטיין. לא הסכמתם, זכותכם, יש לו חוזה. כשהוא ניסה להבריז הלכתם איתו למלחמה, מבחינת מכבי בצדק גמור. נגררתם כולכם בחרא, אבל ניצחתם בנוקאאוט את העניין המשפטי.
ומהאפשרות שניתנה לכם על מגש של כסף להעביר מסר שלא כדאי להתעסק איתכם בענייני חוזים, עשיתם בדיוק ההיפך. הראיתם שאפילו בסיטואציה הכי נוחה לכם, אפילו כשאתם מנצחים בנוקאאוט, אתם חבורה של אפסים כל שחקן ידרוך עליה מעכשיו.

לא מסכים.
המטרה של הנהלת מכבי, בראש ובראשונה היא לדאוג לקבוצת כדורסל טובה עם שחקנים טובים. אמנם שכחנו את זה בין ערימות החרא של הקיץ האחרון, אבל יוגב שחקן טוב שמכבי צריכה כרגע.
כן, אני מאמין שיש בחוזה החדש הזה של יוגב הודאה בטעות של ההנהלה, שהבינה שהיא לא שיחקה נכון בתחילת הקיץ כשיוגב דרש שדרוג. מצד שני, יש גם הודאה בטעות מהצד של יוגב, שמסכים לוותר על חוזים גדולים יותר בחוץ.

כל הזמן התלוננו (ואני בין המתלוננים) שמכבי עושה הכל כדי להחריף את המצב, והפעם היא דוקא עשתה את ההפך ממה שהיה צפוי אחרי הקיץ הזה. הפדרמנים מחלו על כבודם מצד אחד והסכימו לשדרג ליוגב "מי הוא בכלל בלעדינו" אוחיון את החוזה בדיוק כמו שהוא טען שהוא רצה, אבל הרוויחו מהצד השני שחקן מצוין ואולי גם קצת יצאו מהתדמית של "מכבי הרעה" שמנסה לחסל שחקנים רק כי הם רוצים לשחק במקום אחר.

ברור שזה היה צריך לקרות כבר בתחילת הקיץ וכו' וכו', אבל במצב הקיים - זה בעיני הרע במיעוטו. אם היו אומרים לו - טעית, עכשיו תשלם, הם לא היו מרוויחים כלום, כי יוגב היה נשאר אבל עוזב בוודאות בקיץ הבא. עכשיו הרוויחו אותו לשלוש שנים בשכר נמוך ממה שהוא יכול להרוויח בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:36 pm 
Hall of Famer

כרגיל אנשים פה קופצים למסקנות ולשורה התחתונה בלי להבין יותר מדי את מה שהוביל את הצדדים להחלטה הזאת.

מבחינת מכבי - אין לי ספק שדיוויד בלאט דחף להשארה של יוגב במערכת ברגע שהאופציה הזאת הייתה על השולחן. אני גם די בטוח שאחרי המשחק אתמול מול חימקי (על אף הניסיון לשדר "עסקים כרגיל" ושזה רק משחק אימון) גם ההנהלה הבינה שיש בעיה בעמדת הרכז ויש להם פתרון מיידי לבעיה במחיר של עוד 200 אלף דולר לשנה במקום להביא עוד רכז זר בנוסף/במקום מישהו אחר. לא יודע אם זה ישתלם מבחינה מקצועית, אבל כלכלית בוודאי שכן.

מבחינת יוגב - הוא ידע שהוא לא יכול לעבור לקובאן השנה, והעדיף כסף ביד במקום כסף על העץ.

בסופו של דבר, אני מאמין שיוגב הבהיר למכבי שהוא מוכן להישאר אך ורק תמורת חוזה ארוך טווח והשוואת תנאים לגיא פניני.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:42 pm 
Senior

יש פה בעיקר הודאה בטעות והתפשרות של ההנהלה לא של יוגב שקיבל מה שהוא רצה בתחילת הקיץ. יוגב לא ממש מוותר על הרבה כסף, צריך להבין שבשביל שיהיה הבדלים כספיים יוגב היה צריך עכשיו לשחק 5 שנים בחוץ, אף אחד לא מבטיח ליוגב שזה יקרה והוא יודע את זה. במידה והוא היה משחק אפילו שנתיים בקובאן אף אחד ל מבטיח שאחרי זה הוא היה מצליח לשחק 3 שנים נוספות בחו"ל, ויש מצב גם שהוא היה מוצא את עצמו במצב של הלפרין שלא מקבל תשובות ממס הכנסה ונאלץ לשחק בחוץ למרות שהוא רוצה לחזור לארץ. ובכלל אתה בהחלטה כזאת בעצם סוגר את עצמך לתקופה ממושכת באירופה ולא בטוח שהוא ממש רוצה את זה. במידה ויוגב היה חוזר אחרי שנתיים מעל 40% ממה שהוא הרוויח היה הולך למס הכנסה ובמצב כזה פתאום כמעט ואין הפרשים בין השכר.

בסופו יוגב קיבל חוזה משודרג, כפול ממה שהיה אמור להרוויח, וזוכה להישאר בארץ, לשחק ביורוליג, סה"כ בערך כמו במקרה פארגו אפשר להגיד שהמרוויח מכל הסיפור הזה הוא יוגב וזאת למרות שמבחינה משפטית מכבי ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:09 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא מסכים.
המטרה של הנהלת מכבי, בראש ובראשונה היא לדאוג לקבוצת כדורסל טובה עם שחקנים טובים. אמנם שכחנו את זה בין ערימות החרא של הקיץ האחרון, אבל יוגב שחקן טוב שמכבי צריכה כרגע.
כן, אני מאמין שיש בחוזה החדש הזה של יוגב הודאה בטעות של ההנהלה, שהבינה שהיא לא שיחקה נכון בתחילת הקיץ כשיוגב דרש שדרוג. מצד שני, יש גם הודאה בטעות מהצד של יוגב, שמסכים לוותר על חוזים גדולים יותר בחוץ.

כל הזמן התלוננו (ואני בין המתלוננים) שמכבי עושה הכל כדי להחריף את המצב, והפעם היא דוקא עשתה את ההפך ממה שהיה צפוי אחרי הקיץ הזה. הפדרמנים מחלו על כבודם מצד אחד והסכימו לשדרג ליוגב "מי הוא בכלל בלעדינו" אוחיון את החוזה בדיוק כמו שהוא טען שהוא רצה, אבל הרוויחו מהצד השני שחקן מצוין ואולי גם קצת יצאו מהתדמית של "מכבי הרעה" שמנסה לחסל שחקנים רק כי הם רוצים לשחק במקום אחר.

ברור שזה היה צריך לקרות כבר בתחילת הקיץ וכו' וכו', אבל במצב הקיים - זה בעיני הרע במיעוטו. אם היו אומרים לו - טעית, עכשיו תשלם, הם לא היו מרוויחים כלום, כי יוגב היה נשאר אבל עוזב בוודאות בקיץ הבא. עכשיו הרוויחו אותו לשלוש שנים בשכר נמוך ממה שהוא יכול להרוויח בחוץ.

אתה נאיבי ברמות קיצוניות, סלח לי. יצאו קצת מתדמית "מכבי הרעה"? מה זה השטויות האלה?
מקרה אוחיון לא העלה ולא הוריד את תדמית "מכבי הרעה", בטח אחרי הפסיקה שמכבי היא הצד הצודק פה, למעט אצל מי שמשוכנע שמכבי היא רעה ורומסת שחקנים גם בלי מקרה אוחיון. אצל אלה, מקרה אוחיון לא מעלה ולא מוריד, והכניעה לאוחיון לא תשנה את תדמית מכבי בעיניהם.

הפדרמנים לא מחלו על כבודם, זה ביטוי עדין משהו. הם זחלו על גחונם, אכלו אבק, עשו אהבה עם הקרקע, וכל זה אחרי שהם ניצחו בנוקאאוט וכל הקלפים היו בידיהם!! ובדרך גרמו נזק אדיר לעצמם ולמכבי לטווח הארוך. הם בעצם הודיעו לשוק השחקנים והסוכנים - שימו לב, סוכנים ושחקנים יקרים, החוזים איתנו מחייבים רק אותנו, לא אתכם. כולכם מוזמנים למסיבה על התחת שלנו, כי גם כשאנחנו צודקים ומנצחים בהליך משפטי, וגם כשכל האסים בידינו - אין לנו חוט שדרה. הרי לפניכם רקטומנו פתוח לרווחה, כולכם מוזמנים.

ובהמשך למה שאמרתי עכשיו, אם אתה חושב שמכבי הרוויחה את אוחיון לשלוש שנים בגלל החוזה הזה - אתה באמת תמים כמלאך. מאחר וגם אוחיון וגם העולם כולו יודע עכשיו שחוזים במכבי מחייבים רק את מכבי, ומאחר ואוחיון יודע שגם כשהוא מפר חוזה, וגם כשפוסקים נגדו, וגם כשאין לו שום קלף לשחק איתו, הוא בעצם ינצח - הרי שבקיץ הבא, אם יקבל שוב הצעה של פי 2-3 ממכבי, תראה שוב את אותו סיפור. ברוך הבא לעולם שבו חוזים עם הקבוצה שלך מחייבים רק אותה, זה יהיה עולמך מעכשיו. תהנה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 22, 2012 4:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:12 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
טוב.הסאגה נגמרה רשמית.יוגב סגר על חוזה חדש ל3 שנים.1.2 מיליון לכל התקופה.הערב מסיבת עיתונאים מיוחדת בהשתתפות אוחיון.

בסופו של דבר ברמה המקצועית זה טוב מאוד, חבל רק שמכבי היו צריכים שלושה חודשים של סחבת וטיפשות כדי להגיע למסקנה המתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

גם לך רוני, אני אומר - אם אתה חושב שקיבלת את אוחיון לשלוש שנים בגלל החוזה הזה, אתה תמים כשה. קיבלת אותו לשנה אחת, בדיוק כמו בחוזה הקודם שלו שאותו הוא מוכרח בין כה למלא - אבל בשכר כפול, וגם יצאת נלעג (כלומר, אם אתה פדרמן). בשנה הבאה אם תבוא לו הצעה כמו מקובאן אתה תקבל שוב את כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:21 pm 
Junior

הכל בהנחה ראי שהחוזה הנוכחי לא טומן בחובו סכום פיצוי מוסכם במקרה של הפרה, שמאיין כל סיכוי להישנות סנריו דומה לזה שאירע השנה. אני רק מקווה שמישהו דאג לעשות הגהה להסכם שהולך להיחתם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:22 pm 
Senior

לא חושב שתקבל את כל הסיפור. בשנה הבאה אם זה יקרה יוגב פשוט יבוא ויבקש שחרור בדיוק כמו הלפרין בזמנו, אחרי שמכבי שבו והצהירו כל הקיץ שאם היה עושה את זה היו משחררים אותו גם יהיה להם קשה להגיד לו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:23 pm 
Hall of Famer

בגלל זה אמרתי-ברמה המקצועית, ברמה המשפטית אין ספק שמכבי לא יוצאים טוב מכל הסיפור הזה, אבל ברמת האיזון שבין העניין המקצועי לבין העניין המשפטי, אני לא יודע אם היה פתרון יותר טוב. לתת לאוחיון ללכת תמורת פיצוי גדול? גם אומר שחוזה מחייב רק את הקבוצה ולא את השחקן וגם פוגע במכבי מקצועית. להשאיר אותו לעוד שנה בחוזה הנוכחי? מוציא את מכבי צודקת ברמה המשפטית ודופק את אוחיון, אבל מצד שני בעיני זה היה מגדיל מאוד את הסיכוי שהיא תאבד אותו בשנה הבאה.

ולגבי הטענה שלך שבשנה הבאה מכבי תוכל לאבד אותו אם קובאן תציע לו הצעה גדולה, יכול מאוד להיות, אבל השנה היא הייתה צריכה להציע לו 750 אלף דולר לעונה, שזה כמעט פי 4 מהחוזה שהיה לו ויותר מפי 3 מהחוזה עם השדרוג הקטן שמכבי הציעה שלו, בשביל לתת הצעה מפתה באותה מידה בשנה הבאה קובאן תצטרך לתת לו לפחות מיליון לעונה, ועם כל הכבוד לאוחיון, כרגע קשה לי מאוד לראות מישהו מציע לו מיליון ומעלה לעונה, הוא יצטרך לעשות עוד קפיצה בסדר גודל דומה למה שהוא עשה בעונה שעברה כדי שזה יקרה.

אני רק מקווה שבחוזה החדש סעיפי היציאה יותר ברורים ושלא תהיה אפילו האפשרות הכי קטנה שמישהו יפרש אותם אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:25 pm 
Hall of Famer

אריאל, נחכה ונראה. לדעתי אין כזה דבר. אם אוחיון יצטיין השנה - הוא לא יהיה במכבי בשנה הבאה. מכבי תקבל אותו לשנה אחת בדיוק כמו בחוזה המקורי שלו, רק זה יעלה לה יותר כסף, הרבה מאד לעג, ונזק גדול לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:29 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
בגלל זה אמרתי-ברמה המקצועית, ברמה המשפטית אין ספק שמכבי לא יוצאים טוב מכל הסיפור הזה, אבל ברמת האיזון שבין העניין המקצועי לבין העניין המשפטי, אני לא יודע אם היה פתרון יותר טוב. לתת לאוחיון ללכת תמורת פיצוי גדול? גם אומר שחוזה מחייב רק את הקבוצה ולא את השחקן וגם פוגע במכבי מקצועית. להשאיר אותו לעוד שנה בחוזה הנוכחי? מוציא את מכבי צודקת ברמה המשפטית ודופק את אוחיון, אבל מצד שני בעיני זה היה מגדיל מאוד את הסיכוי שהיא תאבד אותו בשנה הבאה.

ולגבי הטענה שלך שבשנה הבאה מכבי תוכל לאבד אותו אם קובאן תציע לו הצעה גדולה, יכול מאוד להיות, אבל השנה היא הייתה צריכה להציע לו 750 אלף דולר לעונה, שזה כמעט פי 4 מהחוזה שהיה לו ויותר מפי 3 מהחוזה עם השדרוג הקטן שמכבי הציעה שלו, בשביל לתת הצעה מפתה באותה מידה בשנה הבאה קובאן תצטרך לתת לו לפחות מיליון לעונה, ועם כל הכבוד לאוחיון, כרגע קשה לי מאוד לראות מישהו מציע לו מיליון ומעלה לעונה, הוא יצטרך לעשות עוד קפיצה בסדר גודל דומה למה שהוא עשה בעונה שעברה כדי שזה יקרה.

אני רק מקווה שבחוזה החדש סעיפי היציאה יותר ברורים ושלא תהיה אפילו האפשרות הכי קטנה שמישהו יפרש אותם אחרת.

750 אלף דולר זה עדיין כמעט פי 2 מה-400 שהחוזה אמור לתת לו בשנה הבאה. אם נדמה לך שעל זה מוותרים כל כך בקלות, כי פי 2 זה לא מספיק גדול - לדעתי אתה טועה טעות מרה. אם הוא יקבל הצבשנה הבאה הצעה דומה להשנה, תראה שוב את אותו דבר.

ולגבי סעיפי היציאה ברורים או שלא, מה זה משנה? הרי כאן כבר נפסק בערכאה משפטית שגם בחוזה הנוכחי לא הייתה נקודת יציאה, אוחיון הפר חוזה, ואז מכבי נותנת לו מה שרצה. אז מה ימנע ממנו בשנה הבאה להפר חוזה שוב? הרי גם אם משפטית ייקבע שאין לו שום קייס, מכבי הראתה שאין לה שום חוט שדרה. מה הוא כבר יכול להפסיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer

אז מה עדיף? להראות "חוט שדרה" ולאבד את השחקן בשנה הבאה? זה לא שלמכבי יש כל כך הרבה אופציות בשוק הישראלי. מכבי במהלך הזה מקטינה את הסיכון שהוא יברח לה בשנה הבאה, כי אם היא לא הייתה משדרגת לו את החוזה, הסיכוי שהוא היה נשאר היה אפסי. אתה גם מתעלם כאן מצד אחד חשוב מאוד בסיפור וזו קובאן, אחרי הסאגה שהייתה הקיץ, מה הסיכוי שקבוצה אחרת תציע לו הצעות מפוצצות כאלו כשהיא יודעת שרוב הסיכויים שהיא בכלל לא תקבל אותו? אני מניח שקובאן בסך הכל די נפגעה מהמהלך הזה, היא בנתה על יוגב, היא הכניסה את עצמה לקרבות משפטיים, ועכשיו בסוף ספטמבר היא צריכה להתחיל לחפש תחליפים, לא רואה בשביל שום קבוצה אירופית סיבה להכנס להרפתקה כזו שבה היא מחתימה שחקן על בסיס סעיף יציאה מאוד מפוקפק כשבסופו של דבר הסיכוי שלה להשיג את השחקן נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:41 pm 
Senior

היה עדיף למכבי בכסף הזה שהיא הוציאה עכשיו על אוחיון + הכסף של לוגן פשוט להביא שחקן זר אחד טוב, רכז מוביל, מישהו במיליון דולר וזהו. עכשיו יש לה את יוגב, היקמן ולוגן, 3 שחקנים בינוניים ברמת היורוליג ואף לא שחקן אחד באמת טוב בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:42 pm 
Sophomore

דבר ראשון - העניין התדמיתי הוא בעיקר לאוהדי מכבי, אלה שכל הקיץ כועסים על ההחלטות הרעות שהתקבלו שם. ברור לי שאת המשוכנעים כבר יהיה קשה לשכנע.

עכשיו מה נראה לך, שמכבי הציעה לו חוזה חדש שכובל אותה כמו קודם? אתה חושב שעדיין יש ביי אאוט של 200K? אני לא יודע מה יהיה בחוזה החדש, אבל יש לי הרגשה שאם יש סעיף יציאה, הוא יותר שמן. אתה חושב שאוחיון יעשה את אותו הטריק שוב? אז אתה הנאיבי, כי אם נראה לך שאוחיון רוצה עוד עונה להיות בחוסר ודאות לקראת תחילת אוקטובר, אתה טועה טעות מרה.

אם אוחיון מסכים לחוזה חדש וארוך יותר אחרי כל ה"אוי אוי אוי קיללו אותי" שיצא ממנו בבוררות בפיב"א, כנראה שגם הוא מבין שהוא טעה.

חוצמזה ואם נתעלם לרגע מהכל, אם זה נראה לך כמו הפיתרון הגרוע ביותר, מה מכבי היו אמורים לעשות לדעתך?
בעיני זה אמנם לא מוציא את מכבי הכי טוב, אבל זה בהחלט הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:44 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
היה עדיף למכבי בכסף הזה שהיא הוציאה עכשיו על אוחיון + הכסף של לוגן פשוט להביא שחקן זר אחד טוב, רכז מוביל, מישהו במיליון דולר וזהו. עכשיו יש לה את יוגב, היקמן ולוגן, 3 שחקנים בינוניים ברמת היורוליג ואף לא שחקן אחד באמת טוב בקו האחורי.

זה נכון, אבל זה לא קשור לעניין אוחיון. זה קשור בעיקר לחוסר היכולת (חסכנות/חוסר כסף/התנהלות גרועה/תכנון מקצועי גרוע/הכל ביחד) של מכבי להחתים שחקן ברמה גבוהה לקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:45 pm 
Hall of Famer

בוא נתחיל מזה שקובאן עוד לא ויתרה עליו. יש לה חוזה איתו לשנה הבאה, שנכון לעכשיו הוא תקף. יש לי הרגשה שעוד לא שמענו את סוף הסיפור הזה.
אבל בלי קשר, מה הסיכוי שיקבל שוב הצעה? אם הוא יצטיין בשנה הבאה, הסיכוי טוב מאד לדעתי. אולי ילכו בדרך אחרת, אולי יפעלו דרך מכבי בצורה תקינה וטובה, אבל את אוחיון בשנה שאחרי הבאה תאבד בין כה. אז תגיד, אוקיי, הפיצוי יהיה גדול יותר מה-200000 של קובאן? לדעתי אם אתה בונה על פיצוי של 400-500 אלף, אתה טועה. גם כי אף אחד לא ישלם אותו וגם כי מכבי, על הנהלתה חסרת חוט השדרה, לא תבקש פיצוי בסדר גודל כזה.
בקיצור, מה שמכבי הרוויחה פה זה את הזכות להוציא פי 2 כסף על אותו שחקן לאותה תקופה (בהנחה שהוא מצטיין, אם לא אז הפסדנו גם מקצועית), כשבדרך היא נגררת בחרא, זוכה לקיתונות של לעג מוצדק, ויוצרת לעצמה שם של קבוצה שחוזה איתה הוא על הקרח מצד השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: