סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:13 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 1:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
CP3 כתב:
יואב כתב:
החתימו את גארנט לחוזה של עוד שלוש עונות. אם כבר עכשיו אנחנו מתחילים להגיע לחישובים של מספר משחקים, הסלטיקס לא עשו עסקה מדהימה.
אגב גארנט, מישהו פה נתן תיאוריה מעניינת של אחד העיתונאים בדבר עליה מסוימת שחווים שחקנים מהקו הקידמי באיזור הגיל הזה ואז ירידה תהומית. יהיה מעניין לראות את זה בהקשר של גארנט והפלייאוף המצוין שהוא נתן.

בהקשר הזה, כמה מילים על סטיב נאש:

טור שחקר קצת את המספרים של נאש וראה שבגילו, הוא עומד פחות או יותר על אותם מספרים של העונות הקודמות, אבל שהשונות בין המשחקים גדולה יותר. הוא מציין שם ש-2 המשחקים הכי טובים של נאש בשנים האחרונות, וגם שני המשחקים הכי גרועים שלו בשנים האחרונות, כולם באו ב2012, ושצפויה החקפה של המגמה הזאת בעונה הקרובה.
וכולם יודעים שאם נאש מדהים יהיה כמעט בלתי אפשרי להתמודד עם הלייקרס, אבל בלילות שהוא יהיה גרוע (וזה יקרה...), הלייקרס פתאום הופכים פגיעים.

ועוד משהו על נאש, מתוך אותו טור:

The real key now is whether he can win an NBA title, and find validation for a career that in large part doesn’t need it. At least in my view. Nash brought to the hardwood a tincture of joy to every stride. A grin to every face that ever rooted for him, a better appreciation for the beauty of a wonderful game. Nash made those around him better, and I don’t simply mean the players. His fans were made better for his presence in their lives. His coaches, his handlers, the league as a whole — Nash’s legacy is best measured outside of the stats, in the grins and smiles that spread across faces across the entire nation. The love he gave and the love he took. The unfettered abandon. The speed, the hours in the gym, the incredible holistic work-ethic he applied to all aspects of his game and life. These are the metrics that you must measure to really understand Steve Nash’s mortal legacy as an NBA superstar. But all that said, he’s in Los Angeles now, and he wants to win a title. He’s accomplished everything he could in his youth, become a global phenomenon more than a man.

מסכים לגמרי.

לקרואים באנגלית מבינינו:
http://www.hardwoodparoxysm.com/2012/09 ... john-nash/

Just get a room already

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:03 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

תגידו, אם הלייקרס מנצחים 65+ משחקים, יש סיכוי שנאש זוכה בMVP? הוא כנראה היחיד שהשורה הסטטיסטית שלו לא תיפגע בקבוצה, ואולי רק תשתפר. לקובי בחיים לא יתנו עוד MVP כל עוד הוא קולע פחות מ45%. האווארד אולי ייקח DPOY אבל התרומה ההתקפית תפחת ולא יהיה קייס חזק למווופ. אז נאש?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:09 pm 
Junior

מה בדיוק אתה רוצה, לפתח דיון חודש לפני פתיחת העונה אם יש סיכוי שבהינתן כל כך הרבה משתנים יש סיכוי שנאש ייזכה בmvp?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:03 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
CP3 כתב:
יואב כתב:
החתימו את גארנט לחוזה של עוד שלוש עונות. אם כבר עכשיו אנחנו מתחילים להגיע לחישובים של מספר משחקים, הסלטיקס לא עשו עסקה מדהימה.
אגב גארנט, מישהו פה נתן תיאוריה מעניינת של אחד העיתונאים בדבר עליה מסוימת שחווים שחקנים מהקו הקידמי באיזור הגיל הזה ואז ירידה תהומית. יהיה מעניין לראות את זה בהקשר של גארנט והפלייאוף המצוין שהוא נתן.

בהקשר הזה, כמה מילים על סטיב נאש:

טור שחקר קצת את המספרים של נאש וראה שבגילו, הוא עומד פחות או יותר על אותם מספרים של העונות הקודמות, אבל שהשונות בין המשחקים גדולה יותר. הוא מציין שם ש-2 המשחקים הכי טובים של נאש בשנים האחרונות, וגם שני המשחקים הכי גרועים שלו בשנים האחרונות, כולם באו ב2012, ושצפויה החקפה של המגמה הזאת בעונה הקרובה.
וכולם יודעים שאם נאש מדהים יהיה כמעט בלתי אפשרי להתמודד עם הלייקרס, אבל בלילות שהוא יהיה גרוע (וזה יקרה...), הלייקרס פתאום הופכים פגיעים.

ועוד משהו על נאש, מתוך אותו טור:

The real key now is whether he can win an NBA title, and find validation for a career that in large part doesn’t need it. At least in my view. Nash brought to the hardwood a tincture of joy to every stride. A grin to every face that ever rooted for him, a better appreciation for the beauty of a wonderful game. Nash made those around him better, and I don’t simply mean the players. His fans were made better for his presence in their lives. His coaches, his handlers, the league as a whole — Nash’s legacy is best measured outside of the stats, in the grins and smiles that spread across faces across the entire nation. The love he gave and the love he took. The unfettered abandon. The speed, the hours in the gym, the incredible holistic work-ethic he applied to all aspects of his game and life. These are the metrics that you must measure to really understand Steve Nash’s mortal legacy as an NBA superstar. But all that said, he’s in Los Angeles now, and he wants to win a title. He’s accomplished everything he could in his youth, become a global phenomenon more than a man.

מסכים לגמרי.

לקרואים באנגלית מבינינו:
http://www.hardwoodparoxysm.com/2012/09 ... john-nash/

Just get a room already

פעם המשתמש הזה היה מאגר הוואן-ליינרים האיכותי בארץ. כבר לא.
..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
King Chauncey כתב:
מה בדיוק אתה רוצה, לפתח דיון חודש לפני פתיחת העונה אם יש סיכוי שבהינתן כל כך הרבה משתנים יש סיכוי שנאש ייזכה בmvp?

הוא רומז שקובי בעונה הבאה לא יעבור את ה45%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:23 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:

איפה אתה רואה הרבה משתנים? הלייקרס הם lock לזכות בלפחות 65 משחקים, שיתן להם לכל הפחות את הבכורה במערב, נאש לבטח ייתן את ה15 ו12 הקבועים שלו ב50% מהשדה, קובי ייתן את ה26 שלו, האווארד יסתפק ב18 ו-14 ריבאונדים. אין פה הרבה משתנים, זה לבטח מה שיקרה עד כדי +-10%. אני חושב שבמצב הזה, וכמו שאנחנו מכירים את פאנל הבוחרים, הם יתנו את המווווופ לנאש, למרות שלבטח יהיה מגיע ללהברון כמו תמיד, כמו שהגיע לשאקיל ולקובי ועדיין נאש לקח. :mrgreen:

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:51 pm 
Senior

לא ארטסט אמור לקחת את ה-MVP? הוא הרי מתאמן בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:52 pm 
Hall of Famer

רק הערה לגבי הקו הקדמי של הסלטיקס, אני בהחלט יכול לראות את דארקו מקודם לחמישיה אם הוא נותן תפוקה שמצדיקה את זה ולא עושה בעיות (וזה חתיכת אם ענק כמובן), אם הוא משחק כמו שהוא יודע אז הוא וגארנט ביחד יכולים לסתום לגמרי את הצבע של הסלטיקס, אולי אפילו ברמה שפרקינס וגארנט נתנו ביחד בשיאם, וזה גם יחזק את הסקנד-יוניט של הסלטיקס עם שני סקוררים מצויינים כמו באס וטרי שיכולים להביא שינוי מהספסל. ובכל זאת, אני עדיין חושב שנראה השנה את גארנט הרבה מאוד בסנטר, לפחות בהתחלה אני מניח שזה יהיה הוא ובאס עד שהרוטציה תתייצב ומישהו מהחבר'ה שעל הספסל (אההממ.. סאלינג'ר.. אההממ..) יהפוך לגבוה השלישי הקבוע ברוטציה ואולי אפילו יחליף את באס בחמישיה, בהתאם ליכולת הכללית והיכולת לתפקד ליד גארנט באופן יותר ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 3:58 pm 
Senior

די מפתיעה אותי ההחתמה של דארקו. הדוק אמר שבוסטון מכוונים קודם כל לכיוון של מיאמי, בערך כמו שמיאמי כיוונה קודם כל לאוק סיטי ולבוסטון עם ההחתמה של באטייה בשנה האחרונה. דארקו חסר תועלת מול כריס בוש ורשארד לואיס ובאטייה שפשוט יוציאו אותו החוצה מהצבע(ושם הוא לא ממש מבריק).

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ש' ספטמבר 22, 2012 7:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:05 pm 
Hall of Famer

שחף, הנקודה לדעתי היא שהסלטיקס הרגישו שהצבע שלהם חשוף מדי לחדירות של ווייד ולברון ואין מישהו שיגבה מאחורה, ייתן חסימות ואם צריך גם יעיף מישהו לפרקט, דארקו בהחלט יכול להיות מישהו כזה, על כל מגרעותיו הוא חוסם מעולה ו-mean streak בהחלט לא חסר לו. אם, וכמו שכתבתי, זה חתיכת אם גדול, הברגים בראש של דארקו מתיישרים והוא מצליח לתת כמות טובה של דקות ליד גארנט, הצבע של בוסטון יהיה מקום לא נעים בכלל לשחקנים שמנסים לחדור וזה יכול להפוך את ההיט לקבוצה של שחקנים שבעיקר זורקים ג'אמפים. לדארקו גם יש משחק פוסט אפ, הוא אמנם לא ממש האקים, אבל אם ההיט ינסו לשחק סמול בול ולשים עליו מישהו כמו באטייה נניח, זה בהחלט יהיה מיס מאץ' שהסלטיקס יוכלו לנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 5:09 pm 
Hall of Famer

אתם מדברים על שחקן שנע סביב ה 6-8 נקודות מאז שהוא הגיע לליגה, בדרך כלל בקבוצות חלשות. אז כן, הוא מוכשר ועדיין יש לו את המשחק הזה שבו הוא מצדיק את הבחירה השניה בדראפט. אבל זה קורה פעם בשנה, לא נראה לי שדווקא בבוסטון זה ישתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:14 pm 
Sophomore

החתימו אותו על מינימום....לא נראה לי שזה הימור גדול במיוחד בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:36 pm 
Senior

רוני, בגמר האחרון ראינו את פרקינס אבוד לחלוטין מול מיאמי. לא נראה לי שהמצב יהיה מאוד שונה עם דארקו. עם כל הכבוד לו, חודרים כמו לברון ו-וויד לא כל כך סופרים אותו(איבאקה, שהיום הגנתית עולה על גארנט בכל מה שקשור ליכולת להגן על הצבע, לא הצליח לעשות את זה).. רוב הקבוצות ששיחקו מולה עשו את התאמות המאצ' אפ שלהם ולא ההפך. קשה מאוד לאטום את הצבע עם אלן, רשארד לואיס ואפילו מריו צ'אלמרס שמחכים בפרימטר לזריקה פנויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

כן, רק שפרקינס של אחרי הפציעה איבד המון מהניידות שלו, היום הוא הרבה פחות אפקטיבי וגם לפני הפציעה, הוא היה חוסם הרבה פחות טוב מדארקו (אם כי מגן אחד-על-אחד הרבה יותר טוב ממנו), מול מיאמי, יכולת חסימה משמעותית יותר מאשר הגנת אחד-על-אחד. בכל מקרה, הסלטיקס יחסית הצליחו להתמודד עם מיאמי בכלל לא רע בפלייאוף האחרון, יכול להיות שהגנה יותר קשוחה ויכולת חסימה טובה יותר בצבע היו הגרוש ללירה שהיה חסר להם, כי עם כל הכבוד לרשארד לואיס, צ'אלמרס ואפילו הקליעה של ריי אלן, הנשק הכי קטלני של מיאמי אלו החדירות של לברון ו-ווייד, עם זה יכולת החסימה של דארקו בהחלט יכולה לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:51 pm 
Hall of Famer

מול לברון, יכולת החסימה של דארקו היא בדיחה. כשלברון מחליט לחדור, הוא פשוט חזק הרבה יותר וגבוה הרבה יותר, עם כל הכבוד לסרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 7:03 pm 
Junior

רגע אז ריי אלן במיאמי?
פשששש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 7:25 pm 
Senior

אני נוטה להסכים עם נורטון. וויד ולברון חודרים ברמה כזו שהם לא סופרים מישהו כמו דארקו, עם כל הכבוד לו. אפילו איבאקה שהוא חוסם טוב בהרבה לא עשה עליהם יותר מידי רושם בגמר האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 5:48 am 
Junior

א. נשמע כאילו אתם חושבים שעל דארקו מיליציץ וחוזה המינימום שלו בנויה ההצלחה של הסלטיקס העונה,
ושאם היא רוצה להתמודד עם מיאמי אז כ-ל החתמה והחתמה קשורה ישירות למצ׳אפ מול ההיט.

לפני שיגיעו לגמר מזרח פוטנציאלי מול ההיט ייצטרכו לעבור אולי את פילי עם ביינום.. או אולי ייצטרכו שומר לברוק לופז.

ב. מה שהיה חסר לסלטיקס מול מיאמי זה לא מישהו שיעמוד בצבע. מי שלא זוכר, גארנט עשה עבודה עצומה בהקשר הזה, הוא שינה טונה של זריקות בצבע והפריע בצורה האופטימלית האפשרית לחדירות של הטנקים.

מה שהיה חסר לבוסטון זה סקורינג מהקו האחורי, כשאלן היה עשירית אלן ופול פירס היה עייף ופצוע, פשוט לא היו להם מספיק סקוררים כדי לשים מספיק נקודות על הלוח (ועדיין הגיעו למשחק 7),  
ושומרי פרימטר טובים, כאלה שיכולים לדחוף החוצה את לברון ולהאט את המשחק שלו מבחוץ, כמו שעשה בהצלחה די מרובה ספולושה בגמר (בטח לא בגלל ההגנה שלו הם הפסידו, זה מה ששמר אותם בכלל עם סיכויים מסויימים.)

מבחינתם הם סגרו הקיץ בעיקר את הנושא הזה.
הביאו את ג׳ייסון טרי וקורטני לי בשביל שייתנו את הנקודות מהספסל כמחליפים לרונדו וברדלי,
והחתימו את ג׳ף גרין בלא מעט כסף, וזה הבחור שכבר שנתיים הם מסתכלים עליו כ lebron slower..

אני אישית לא חושב שגרין יהיה מאט מוצלח מדי של לברון, ובהקשר הזה, ואחרי ההחתמה של דארקו, אני שוב אתרעם על כך שבחרו ללכת על פאב מלו בדראפט, שכרגע נראה כגבוה ה6-7 ברוטציה אחרי גארנט,באס,דארקו,סאלינג׳ר,וילקוקס,
בצוותא עם קולינס, כשהוא מביא למגרש דברים די דומים לשלו רק פחות הניסיון,
וגם ככה לא מדובר באיזה ילד שצופים לו התפתחות עתידית, וגם ככה בסלטיקס מכוונים לעכשיו ולא לעוד שלוש-ארבע שנים, כשפאב מלו אולי יילמד לשחק כדורסל ואז ייגמר לו החוזה רוקי וגם ככה ייצטרכו לשלם לו אם באמת הוא ייתפתח לשחקן.
אנשים גבוהים חסרי כישרון לכדורסל תמיד אפשר למצוא, מסתובבים כאלה לא מעט בליגה, עיין ערך האחים קולינס.

בלוח הדראפט היו עדיין כמה וכמה שמות כישרוניים יותר ומתאימים יותר ונחוצים יותר בעשרות מונים לסלטיקס, ומאוד יכול להיות שעל זה ייפול התיגר לאליפות של הסלטיקס, על כך שלקחו שחקן שכנראה בכלל לא יהיה בסגל ,
על פני שחקן שאשכרה יכל לעזור להם בסדרת פלייאוף ולעזור בשמירה על לברון, כמו פרי ג׳ונס או דריימונד גרין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 9:12 am 
Junior

שחקן שקוראים לו Fab Melo בקבוצה שלך זה דבר שאין לזלזל בו.
שתי בחירות דראפט שאני חושב שהיו גניבות הם הטרנסים (ג'ונס ורוס) וגם וויל בארטון בבחירה ה40 בלי ספק גניבה. ג'רמי לאמב אני חושב יצדיק את הבחירה בו. פרי ג'ונס בהתחלה הופתעתי שנפל ככה אבל לא שמעתי שהוא הרשים בליגת הקיץ. סאלינג'ר הזה קצת נמוך אבל בשביל איפה שהוא נבחר יכול להיות טוב או טוב מאוד. הגבוה המסיבי עם הפחד מטיסות אם יצליח לטוס יהיה שחקן טוב ואפילו כיפי לצפייה בעיקר בזכות יכולת מסירה מפתיעה. עוד שחקן (הרביעי של יוסטון ברשימה) זה הרכז מאיונה שבכלל לא נבחר אחרי שהוביל את המכללות לפני שנה באסיסטים בקולג' קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 4:46 pm 
Junior

בינתיים הניקס ממש מתעקשים להיראות כמו וואן ליינר של נורטון.
דיווחים שאולי ראשיד וואלאס בדרך. אולי יחלוק ספסל עם קמבי וקורט תומאס.. וקיד ופריג'יוני.
משקיעים שם בנוער..

לו אמונדסון במינסוטה
יי ג'יאנליאן כנראה חוזר הביתה לסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 5:13 pm 
מנהל פורום

סיכוי לא רע שקורטני לי יהיה השוטינג הפותח ובראדלי יהיה המחליף של רונדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 5:23 pm 
Junior

לפי מה אתה אומר את זה אוריאל?

בראדלי מסומן להיות בחמישייה לא רק לעונה הקרובה אלא לחמש העונות הקרובות, וכבר הוצב בחמישייה בעונה שעברה על חשבון ריי אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 5:37 pm 
Junior

קורטני לי הוא שחקן מאוד בינוני. הוא כבר קיבל המון צ'אנסים בקריירה שלו לפתוח ותמיד אכזב.
יש לו המון דברים טובים במשחק שלו אבל הוא לא קלעי מספיק עקבי. אין לי ספק בכלל שברגע שבראדלי יהיה בריא, הוא יכנס להרכב. לי הוא לא תחרות אמיתית עבורו, אם כבר טרי.
אבל כפי שזה מסתמן כרגע, טרי יגבה הרבה את רונדו.
אגב, אני בהחלט רואה את דוק משחק עם קו החוץ שלו כך שלי יזוז ל3 וטרי ישחק עם רונדו.

אמונדסון זו החתמה טובה של מיני. הייתה התלבטות בינו לבין טאליבר. ולמרות שהאחרון יותר מוכשר, הם העדיפו אנרגיות, חסימה וגובה על פני יד טובה.

יי הוא תעלומה בעיני. האיש נכנס לליגה בקול תרועה ובהחלט הראה שיש לו המון כשרון. אבל אז החל המאבק שלו מול מילווקי. הוא עבר לנטס ולמרות פציעה קשה הצליח לחזור ולהראות שוב מעט ניצוצות ואז בוושינגטון הוא פשוט התאדה והגיע למצב שאף אחד לא רוצה לגעת בו היום בכלל.
חבל, אין הרבה שחקנים בגובה הזה עם סט הכישורים שלו. והוא עדיין צריך להיות בסה"כ בן 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 5:45 pm 
Hall of Famer

מוק, אם טרי נכנס ליד רונדו ולי זז ל-3, איפה פירס משחק? אתה באמת חושב שיורידו את פירס לספסל בשביל קורטני לי? כי לי זה ממש לא נשמע הגיוני (אלא אם כן אתה מדבר על הדקות שפירס נח, ואז יש בזה היגיון, למרות שאני רואה את ג'ף גרין מקבל לא מעט דקות ב-3). לגבי בראדלי, הוא בהחלט מיועד להיות השוטינג הפותח, אבל נכון לעדכונים האחרונים הוא בחוץ עם הפציעה בכתף עד סוף דצמבר-תחילת ינואר שזה ממש חבל, היה מעולה בסוף העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 6:16 pm 
Junior

ההחתמה של אמונדסון במיני היא גם החותמת הסופית על הקבוצה הכי לבנה אני מהמר ב-30 פלוס שנים האחרונות..(10 מ-14 ברוסטר)
לא באמת בדקתי. אבל מה שהתחיל כאנקדוטה נהיה אישיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: