zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
טוב, עכשיו אני באמת לא מבין כלום. מכל ההתנהלויות המטומטמות של הנהלת מכבי, מדובר באמת בשיא שלעומתו ההחלטות הקודמות שלהם נראות חכמות כמו משפט שלמה.
כל מה שאוחיון רצה זה להרוויח כמו פניני ובורשטיין. לא הסכמתם, זכותכם, יש לו חוזה. כשהוא ניסה להבריז הלכתם איתו למלחמה, מבחינת מכבי בצדק גמור. נגררתם כולכם בחרא, אבל ניצחתם בנוקאאוט את העניין המשפטי.
ועכשיו מה? חותמים איתו על חוזה כמו של פניני ובורשטיין...
ומהאפשרות שניתנה לכם על מגש של כסף להעביר מסר שלא כדאי להתעסק איתכם בענייני חוזים, עשיתם בדיוק ההיפך. הראיתם שאפילו בסיטואציה הכי נוחה לכם, אפילו כשאתם מנצחים בנוקאאוט, אתם חבורה של אפסים כל שחקן ידרוך עליה מעכשיו.
באמת חבורה של מפגרים השתלטו על הקבוצה הזו. איך הם התעשרו בעסקים, איך?
לא מסכים.
המטרה של הנהלת מכבי, בראש ובראשונה היא לדאוג לקבוצת כדורסל טובה עם שחקנים טובים. אמנם שכחנו את זה בין ערימות החרא של הקיץ האחרון, אבל יוגב שחקן טוב שמכבי צריכה כרגע.
כן, אני מאמין שיש בחוזה החדש הזה של יוגב הודאה בטעות של ההנהלה, שהבינה שהיא לא שיחקה נכון בתחילת הקיץ כשיוגב דרש שדרוג. מצד שני, יש גם הודאה בטעות מהצד של יוגב, שמסכים לוותר על חוזים גדולים יותר בחוץ.
כל הזמן התלוננו (ואני בין המתלוננים) שמכבי עושה הכל כדי להחריף את המצב, והפעם היא דוקא עשתה את ההפך ממה שהיה צפוי אחרי הקיץ הזה. הפדרמנים מחלו על כבודם מצד אחד והסכימו לשדרג ליוגב "מי הוא בכלל בלעדינו" אוחיון את החוזה בדיוק כמו שהוא טען שהוא רצה, אבל הרוויחו מהצד השני שחקן מצוין ואולי גם קצת יצאו מהתדמית של "מכבי הרעה" שמנסה לחסל שחקנים רק כי הם רוצים לשחק במקום אחר.
ברור שזה היה צריך לקרות כבר בתחילת הקיץ וכו' וכו', אבל במצב הקיים - זה בעיני הרע במיעוטו. אם היו אומרים לו - טעית, עכשיו תשלם, הם לא היו מרוויחים כלום, כי יוגב היה נשאר אבל עוזב בוודאות בקיץ הבא. עכשיו הרוויחו אותו לשלוש שנים בשכר נמוך ממה שהוא יכול להרוויח בחוץ.
אתה נאיבי ברמות קיצוניות, סלח לי. יצאו קצת מתדמית "מכבי הרעה"? מה זה השטויות האלה?
מקרה אוחיון לא העלה ולא הוריד את תדמית "מכבי הרעה", בטח אחרי הפסיקה שמכבי היא הצד הצודק פה, למעט אצל מי שמשוכנע שמכבי היא רעה ורומסת שחקנים גם בלי מקרה אוחיון. אצל אלה, מקרה אוחיון לא מעלה ולא מוריד, והכניעה לאוחיון לא תשנה את תדמית מכבי בעיניהם.
הפדרמנים לא מחלו על כבודם, זה ביטוי עדין משהו. הם זחלו על גחונם, אכלו אבק, עשו אהבה עם הקרקע, וכל זה אחרי שהם ניצחו בנוקאאוט וכל הקלפים היו בידיהם!! ובדרך גרמו נזק אדיר לעצמם ולמכבי לטווח הארוך. הם בעצם הודיעו לשוק השחקנים והסוכנים - שימו לב, סוכנים ושחקנים יקרים, החוזים איתנו מחייבים רק אותנו, לא אתכם. כולכם מוזמנים למסיבה על התחת שלנו, כי גם כשאנחנו צודקים ומנצחים בהליך משפטי, וגם כשכל האסים בידינו - אין לנו חוט שדרה. הרי לפניכם רקטומנו פתוח לרווחה, כולכם מוזמנים.
ובהמשך למה שאמרתי עכשיו, אם אתה חושב שמכבי הרוויחה את אוחיון לשלוש שנים בגלל החוזה הזה - אתה באמת תמים כמלאך. מאחר וגם אוחיון וגם העולם כולו יודע עכשיו שחוזים במכבי מחייבים רק את מכבי, ומאחר ואוחיון יודע שגם כשהוא מפר חוזה, וגם כשפוסקים נגדו, וגם כשאין לו שום קלף לשחק איתו, הוא בעצם ינצח - הרי שבקיץ הבא, אם יקבל שוב הצעה של פי 2-3 ממכבי, תראה שוב את אותו סיפור. ברוך הבא לעולם שבו חוזים עם הקבוצה שלך מחייבים רק אותה, זה יהיה עולמך מעכשיו. תהנה.