סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
zurkin כתב:
קוף ירוק כתב:
היה עדיף למכבי בכסף הזה שהיא הוציאה עכשיו על אוחיון + הכסף של לוגן פשוט להביא שחקן זר אחד טוב, רכז מוביל, מישהו במיליון דולר וזהו. עכשיו יש לה את יוגב, היקמן ולוגן, 3 שחקנים בינוניים ברמת היורוליג ואף לא שחקן אחד באמת טוב בקו האחורי.

זה נכון, אבל זה לא קשור לעניין אוחיון. זה קשור בעיקר לחוסר היכולת (חסכנות/חוסר כסף/התנהלות גרועה/תכנון מקצועי גרוע/הכל ביחד) של מכבי להחתים שחקן ברמה גבוהה לקו האחורי.

זה מאד קשור כי חוסר היכולת או הרצון הזה הוא בדיוק מה שגרר אותם להכנע ליוגב (או כמו שראי אמר לרדת על 4) ולשדרג לו עכשיו את החוזה פי כמה וכמה. אם למשל היו מחתימים רכז טוב מאד ולא את לוגן, סתם לדוגמא את פארגו נניח, אף אחד מן הסתם לא היה משדרג ליוגב את החוזה עכשיו והיו משחררים אותו בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 4:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:
דבר ראשון - העניין התדמיתי הוא בעיקר לאוהדי מכבי, אלה שכל הקיץ כועסים על ההחלטות הרעות שהתקבלו שם. ברור לי שאת המשוכנעים כבר יהיה קשה לשכנע.

עכשיו מה נראה לך, שמכבי הציעה לו חוזה חדש שכובל אותה כמו קודם? אתה חושב שעדיין יש ביי אאוט של 200K? אני לא יודע מה יהיה בחוזה החדש, אבל יש לי הרגשה שאם יש סעיף יציאה, הוא יותר שמן. אתה חושב שאוחיון יעשה את אותו הטריק שוב? אז אתה הנאיבי, כי אם נראה לך שאוחיון רוצה עוד עונה להיות בחוסר ודאות לקראת תחילת אוקטובר, אתה טועה טעות מרה.

אם אוחיון מסכים לחוזה חדש וארוך יותר אחרי כל ה"אוי אוי אוי קיללו אותי" שיצא ממנו בבוררות בפיב"א, כנראה שגם הוא מבין שהוא טעה.

חוצמזה ואם נתעלם לרגע מהכל, אם זה נראה לך כמו הפיתרון הגרוע ביותר, מה מכבי היו אמורים לעשות לדעתך?
בעיני זה אמנם לא מוציא את מכבי הכי טוב, אבל זה בהחלט הרע במיעוטו.

מה רע לאוחיון? למה שלא ינסה זאת שוב? הרי היום הוא למד שגם בסיטואיציה הכי קשה שלו מבחינה חוזית, לא בעייה בשבילו להוציא ממכבי כל מה שהוא רוצה. אז מה פה חסר ודאות, אם אפילו בסיטואציה הזו מכבי נותנת לך מה שאתה רוצה?
הוא מסכים לחוזה ארוך יותר, כי הוא יודע שבפועל החוזה הזה לא יחייב אותו.

מה מכבי היו אמורים לעשות לדעתי? אמרתי כבר מאה פעמים, רק לא קראת. להביא בחזרה את אוחיון לעונה הזו, בחוזהו המקורי בלי שום הנחות. אם אחרי זה מישהו ירצה עוד לממש את סעיף היציאה - תפדל, לך לשלום. זה יהיה אינסנטיב מספיק בשבילו לשחק טוב גם השנה, אחרת גם לקובאן יהיו מחשבות שניות. בחוזה החדש, גם ככה לא תוכל להחזיק אותו יותר זמן.
בדרך מכבי היו משדרים מסר חזק וברור לשוק השחקנים והסוכנים - אל תתעסקו איתנו בענייני הפרות חוזים. וזה לדעתי הנזק הכי גדול לטווח הארוך מהכניעה המוזרה הזו במצב של נצחון בנוקאאוט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 5:00 pm 
Sophomore

דבר ראשון - לגבי הדאגות שלך על החוזה עם קובאן - אאל"ט פיב"א הכריעה שהחוזה לא חוקי. חוצמזה, ממתי שחקן יכול להחזיק בחוזה בשתי קבוצות במקביל?

על האמירה שלך שיוגב חותם על חוזה חדש כי הוא "יודע שבפועל החוזה הזה לא יחייב אותו" אני אומר נובמת. יוגב הרגע ניסה להתנער מהחוזה, ולא הצליח. אם אתה חושב שכל זה היה תרגיל כדי להרוויח עוד כמה דולרים ממכבי ולברוח, תהנה לך.
אני לא רואה מצב שבו יוגב ינסה את אותו התרגיל שוב, וגם אם הוא ינסה לצאת ברוח טובה וכל השיט הזה, זה יעלה לו יותר מ200K.

הבעיה היחידה היא מה קורה אם הוא מתחיל להסריח את הפרקט, אבל זאת בעיה עם כל שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 5:02 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
zurkin כתב:
קוף ירוק כתב:
היה עדיף למכבי בכסף הזה שהיא הוציאה עכשיו על אוחיון + הכסף של לוגן פשוט להביא שחקן זר אחד טוב, רכז מוביל, מישהו במיליון דולר וזהו. עכשיו יש לה את יוגב, היקמן ולוגן, 3 שחקנים בינוניים ברמת היורוליג ואף לא שחקן אחד באמת טוב בקו האחורי.

זה נכון, אבל זה לא קשור לעניין אוחיון. זה קשור בעיקר לחוסר היכולת (חסכנות/חוסר כסף/התנהלות גרועה/תכנון מקצועי גרוע/הכל ביחד) של מכבי להחתים שחקן ברמה גבוהה לקו האחורי.

זה מאד קשור כי חוסר היכולת או הרצון הזה הוא בדיוק מה שגרר אותם להכנע ליוגב (או כמו שראי אמר לרדת על 4) ולשדרג לו עכשיו את החוזה פי כמה וכמה. אם למשל היו מחתימים רכז טוב מאד ולא את לוגן, סתם לדוגמא את פארגו נניח, אף אחד מן הסתם לא היה משדרג ליוגב את החוזה עכשיו והיו משחררים אותו בשמחה.

לא יודע, כי החתימו את לוגאן. חוצמזה, מכבי באמת צריכה ישראלי, ואין עוד ישראלי רלוונטי בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 5:34 pm 
Senior

מכבי יכולה לחיות בלי ישראלי נוסף בליגה (ברור שעדיף להם) וביורוליג אין חשיבות לישראלי או זר.

כמובן שאחרי שהחתימו את לוגן זה כבר לא משנה, אבל בדיוק פה נכנס לעניין כל שיקול הדעת והניהול הלא טוב של מכבי. במקום להחתים רכז זר אחד ברמה באמת גבוהה הם עכשיו מוצאים את עצמם עם 3 שחקנים בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:12 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
דבר ראשון - לגבי הדאגות שלך על החוזה עם קובאן - אאל"ט פיב"א הכריעה שהחוזה לא חוקי. חוצמזה, ממתי שחקן יכול להחזיק בחוזה בשתי קבוצות במקביל?

אני מבסס את זה אך ורק על פי גרינוולד אבל, הבורר הכריע כי יש לקבל את החוזה כלשונו - כלומר, שבמידה והכסף הופקד והוצג חוזה חתום - אוחיון בעצם השיג שחרור עבור סוף השנה הבאה (פה הייתה חוסר ההסכמה - אם בחוזה היה אמור להיות כתוב 2012 במקום 2013 - הבורר הכריע שנשאר כלשונו).

הבורר לא התייחס לשאלה של מה יקרה עם החוזה בשנה הבאה.

לפי גרינוולד, זה אומר שבעצם שני החוזים תקפים - הוא משחק שנה במכבי ואז מתחיל החוזה שלו ברוסיה ואם ככה, החוזה שהוא חתם עם מכבי תל אביב עכשיו הוא בעצם החוזה הלא חוקי - כי הוא פוגע בחוזה הקיים שלו עם הרוסים.

לעומת זה, אם מכבי החזירו את ה200,000$ והרוסים קיבלו את הכסף בחזרה - בעצם בקשת השחרור של יוגב צריכה להיות מבוטלת ואיתה גם החוזה שנחתם - לפחות כך נראה לי.

השאלה היא אם החוזה שנחתם עם יוגב היה על דעת הרוסים או לא - ראי מניח שלא (וכך גם גרינוולד) ולכן הם צופים שהרוסים יעשו למכבי מה שמכבי עשו לרוסים - רוצים את יוגב? תשלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:14 pm 
Senior

אני חייב לציין שבסוף יהיה מאד משעשע אם הרוסים ילכו לפיב"א ויתבעו את מכבי על זה שהם החתימו שחקן שהוא תחת חוזה אצלם לשנה הבאה... ופיב"א בטעות תחליט שמכבי צריכה לשלם פיצויים (נגיד ה200 אלף שקובאן היו אמורים) ויצא שמכבי יצטרכו לשלם פיצוי על שחקן שהיה חתום אצלם. זה בהחלט יהיה סיום הולם לפרשה :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:27 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:

על האמירה שלך שיוגב חותם על חוזה חדש כי הוא "יודע שבפועל החוזה הזה לא יחייב אותו" אני אומר נובמת. יוגב הרגע ניסה להתנער מהחוזה, ולא הצליח. אם אתה חושב שכל זה היה תרגיל כדי להרוויח עוד כמה דולרים ממכבי ולברוח, תהנה לך.
אני לא רואה מצב שבו יוגב ינסה את אותו התרגיל שוב, וגם אם הוא ינסה לצאת ברוח טובה וכל השיט הזה, זה יעלה לו יותר מ200K.

הבעיה היחידה היא מה קורה אם הוא מתחיל להסריח את הפרקט, אבל זאת בעיה עם כל שחקן.

"יוגב הרגע ניסה להתנער מהחוזה, ולא הצליח"? זה מה שכתבת, נכון? רק לוודא.
עכשיו, בדיקת מציאות. אם הוא לא הצליח להתנער מהחוזה, אז על מה מסיבת העיתונאים הערב? נכון, על ביטול החוזה שיוגב "לא הצליח להתנער ממנו". במקומו יבוא חוזה חדש ומשופר, שתיכף נדבר על כמה זמן הוא יחזיק.

האם "כל זה היה תרגיל"? התשובה המלאה תגיע בסעיף הבא, אבל בלי קשר - למה זה חשוב? שורה תחתונה: יוגב רצה בתחילת הקיץ חוזה "כמו של פניני ובורשטיין". בסוף הקיץ מה הוא מקבל? חוזה כמו של פניני ובורשטיין. מה זה משנה איך הוא עשה את זה ומה הדרך שהוא עבר? אם כבר, הדרך שהוא עבר לימדה אותו שגם כשהוא במצב המשפטי הכי קשה והכל נגדו - הוא יכול להשיג מה שהוא רוצה.
למעשה, לא רק הוא למד את זה. כל שוק השחקנים והסוכנים למד את זה. אם אתה חושב שסוכני השחקנים לא עוקבים אחרי מה שקורה פה ולומדים ממנו, יש לך טעות! את הנזק שעושה הכניעה הלא מובנת והמבזה הזו, מכבי עוד תרגיש בשנים הבאות עם כל שחקן שישתין לה על הראש. לדעתי הראשון שישתין למכבי על הראש, כבר בקיץ הבא, יהיה אוחיון עצמו.

ועכשיו, בוא נדבר על החוזה עם קובאן, שזה החלק הכי טוב שעוד לא דיברנו עליו פה.
אתה אומר שהחוזה של קובאן לא בתוקף? טוב שכתבת אאל"ט בהתחלה. כי לפי זה, אתה כן טועה.
http://sports.walla.co.il/?w=//2569497
בקיצור, לפי זה, החוזה של קובאן לא בוטל אלא פשוט נדחה לשנה הבאה.
אה, אתה אומר. אז איך אוחיון חותם עכשיו על חוזה לשלוש שנים במכבי? זהו בדיוק, שהוא לא! החוזה עם מכבי הוא לא יותר מאשר תעודת ביטוח. אם החוזה עם קובאן ייכנס לתוקף בקיץ הבא, נחזור שוב לאותו המצב - אוחיון יהיה חתום גם מול מכבי וגם מול קובאן. ההבדל הוא רק שבקיץ הבא, בניגוד לנוכחי, מכבי תהייה הצד שאין לו קייס. עכשיו היא תהייה זו שהחתימה שחקן שיש לו חוזה בקבוצה אחרת.
יש לי הרגשה שאוחיון וסוכנו יודעים את זה מצוין, כי את המכתב של מזכ"ל פיב"א הם יודעים לקרוא בדיוק כמוני. כשתקרא בקיץ הבא ראיון עם שוקיחזדה תחת הכותרת "אני לא מאמין שמכבי אכלו את התרגיל הזה", או משהו כזה, תזכור איפה שמעת את זה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:45 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

"יוגב הרגע ניסה להתנער מהחוזה, ולא הצליח"? זה מה שכתבת, נכון? רק לוודא.
עכשיו, בדיקת מציאות. אם הוא לא הצליח להתנער מהחוזה, אז על מה מסיבת העיתונאים הערב? נכון, על ביטול החוזה שיוגב "לא הצליח להתנער ממנו". במקומו יבוא חוזה חדש ומשופר, שתיכף נדבר על כמה זמן הוא יחזיק.

האם "כל זה היה תרגיל"? התשובה המלאה תגיע בסעיף הבא, אבל בלי קשר - למה זה חשוב? שורה תחתונה: יוגב רצה בתחילת הקיץ חוזה "כמו של פיני ובורשטיין". בסוף הקיץ מה הוא מקבל? חוזה כמו של פניני ובורשטיין. מה זה משנה איך הוא עשה את זה ומה הדרך שהוא עבר? אם כבר, הדרך שהוא עבר לימדה אותו שגם כשהוא במצב המשפטי הכי קשה והכל נגדו - הוא יכול להשיג מה שהוא רוצה.
למעשה, לא רק הוא למד את זה. כל שוק השחקנים והסוכנים למד את זה. אם אתה חושב שסוכני השחקנים לא עוקבים אחרי מה שקורה פה ולומדים ממנו, יש לך טעות! את הנזק שעושה הכניעה הלא מובנת והמבזה הזו, מכבי עוד תרגיש בשנים הבאות עם כל שחקן שישתין לה על הראש. לדעתי הראשון שישתין למכבי על הראש, כבר בקיץ הבא, יהיה אוחיון עצמו.

ועכשיו, בוא נדבר על החוזה עם קובאן, שזה החלק הכי טוב שעוד לא דיברנו עליו פה.
אתה אומר שהחוזה של קובאן לא בתוקף? טוב שכתבת אאל"ט בהתחלה. כי לפי זה, אתה כן טועה.
http://sports.walla.co.il/?w=//2569497
בקיצור, לפי זה, החוזה של קובאן לא בוטל אלא פשוט נדחה לשנה הבאה.
אה, אתה אומר. אז איך אוחיון חותם עכשיו על חוזה לשלוש שנים במכבי? זהו בדיוק, שהוא לא! החוזה עם מכבי הוא לא יותר מאשר תעודת ביטוח. אם החוזה עם קובאן ייכנס לתוקף בקיץ הבא, נחזור שוב לאותו המצב - אוחיון יהיה חתום גם מול מכבי וגם מול קובאן. ההבדל הוא רק שבקיץ הבא, בניגוד לנוכחי, מכבי תהייה הצד שאין לו קייס.
יש לי הרגשה שאוחיון וסוכנו יודעים את זה מצוין, כי את המכתב של מזכ"ל פיב"א הם יודעים לקרוא בדיוק כמוני.

מה שאתה עושה עכשיו זה עיוות של המציאות. החלטת הבוררות לא היתה שיוגב יקבל חוזה חדש לשלוש שנים, אלא שהוא יקיים את החוזה עם מכבי. מכבי היא זאת שהחליטה שבמצב הנוכחי היא מעדיפה לפתוח את החוזה ולעשות חוזה חדש, ונשאר לנו רק להניח שבחוזה הזה אין טעויות סופר או סעיפי יציאה קלילים.
מכבי לא מחתימה את יוגב לחוזה חדש ומשודרג כי הוא ניצח בבוררות, אלא כי היא רוצה אותו כשחקן כדורסל לשלוש העונות הבאות. כמה מהן הוא ישאר, זה תלוי בו, במכבי ובחוזה שלו, שכמו שראינו, דווקא כן מחייב אותו להישאר במועדון כרגע.

סלחו לי שאני לא מתייחס לגרינוולד כאסמכתא, אבל עד כמה שידוע לי, ואתה בטח יודע טוב ממני - לא ניתן לקיים חוזה עם שתי קבוצות במקביל, במסגרת שהיא לא השאלה. מכבי מעולם לא העניקה ליוגב את השחרור בפיב"א. משום מה לא נראה לי שקובאן משלמת ליוגב משכורת כרגע, נכון? אז איך יכול להיות שהחוזה יתקיים?
מכבי גם כנראה תחזיר את ה200K לקובאן, ואז כל העניין הוא של יוגב מול קובאן. משום מה, אני מאמין שהסיפור הזה ייפתר עוד קודם, כי מכבי לא תיכנס לעוד פלונתר עכשיו (wishfull thinking אמנם, אבל עדיין, אתה לא מצפה שמכבי יעשו עוד טעויות גסות הקיץ מעבר למה שכבר עשו).

נכון, יוגב רצה לשדרג בהתחלה ולזה הוא זכה בסוף. אתה חושב שהוא תיכנן לעבור את הייסורים האלה בדרך? אני חושב שלא. הוא חשב שזה עסק פשוט, ומכבי בסופו של דבר העניקה לו את זה כי היא חושבת שזה ישתלם לה בסוף. את זה עוד נגלה בעתיד, אבל אני לא מאמין שיוגב והסוכנים שלו, רשעים ככל שיהיו, תיכננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 6:52 pm 
Hall of Famer

גרינוולד מצטט בטקסט שלו מילה במילה את המכתב של נשיא פיב"א בשם אומרו. אתה כמובן יכול להניח שהוא המציא ממוחו הקודח את הטקסט של מזכ"ל פיב"א, לצערי עם כל חוסר האמון שיש לך בגרינוולד אני חושש שאתה הולך פה רחוק קצת יותר מדי. אם זה הטיעון שלך, יבושם לך. כל הטיעון שלך מבוסס על wishful thinking אחד גדול.

אני לא מתמצא עד כדי כך בחוקי ההעברות של פיב"א, אבל מזכ"ל פיב"א - אני מניח - כן. החוזים הקיימים לא מתקיימים במקביל, אלא אחד אחרי השני מבחינתו. החוזה עם קובאן יכנס לתוקף רק בשנה הבאה.
לא ניתן לקיים חוזים במקביל עם אותו שחקן? מצוין! זה אומר שהחוזה שיוגב חותם הערב עם מכבי הוא זה שלא יהיה תקף אחרי הקיץ הבא - כי הוא זה שנחתם אחרון.
אז מה, מכבי לא תעניק לו שחרור? אז ילכו לעוד עימות משפטי. רק שהפעם הקייס יהיה בצד של קובאן. מזכ"ל פיב"א קבע שהחוזה שלהם תקף החל מקיץ 2013, והפושעת שמחתימה שחקן תחת חוזה היא מכבי הפעם. מכבי במקרה כזה תוכרח על ידי פיב"א לתת לו שחרור בקיץ הבא.

ולסיום, זה אמנם לא קשור ספציפית לנקודה, אבל כאמירה כללית:
ציטוט:
(wishfull thinking אמנם, אבל עדיין, אתה לא מצפה שמכבי יעשו עוד טעויות גסות הקיץ מעבר למה שכבר עשו).

בוא נאמר רק, כדי לא לגרור את התשובה למחוזות הקומיים הראויים לטיעון כגון זה, שאני כן מצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 7:03 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא יודע מה חושבים בקובאן. האם הם באמת רוצים לחכות שנה ליוגב ולשלם לו 750 אלף דולרים. האם הם רוצים השנה כבר לא לקבל את ה-200 אלף דולר ששילמו למכבי. גם החוזה עצמו לא ברור. יוגב חתום על חוזה לשנתיים עם קובאן שמתחיל העונה. ברור שהחוזה הזה לא תקף. האם רק מחצית החוזה תקיפה? אולי הפסיקה של פיב"א בכלל משמעותה שאכן יוגב שחקן של קובאן בעונה הבאה, כי התקבלו דמי השחרור, אבל החוזה שעליו חתום יוגב לא רלוונטי כי הוא תקף מהעונה הקרובה?

לדעתי? קובאן פשוט יוותרו על יוגב. אני מניח שגם בקובאן יש כעס גדול על יוגב והסוכן שלו, יותר מאשר על מכבי. בסה"כ לא מכבי היא זאת שסיבכה אותם בפרשיה, אלא הסוכן ויוגב שסביר להניח נתנו לקובאן תחושה שהשחקן יעבור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 7:12 pm 
Hall of Famer

נחכה ונראה. אני זוכר לפחות ידיעה אחת, כשהמכתב של מזכ"ל פיב"א הגיע לקבוצות אבל עוד לפני שפורסם ברבים, לפיה קובאן אמרו למכבי שישמרו את ה-200000 דולר שלהם ושאוחיון יבוא בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 7:15 pm 
Senior

בYNEY פורסם אתמול על מכתב שקובאן שלחו למכבי שבו הם אומרים שהם לא מתכוונים להוסיף כסף והם רואים את העובדה שמכבי שמרה על הכסף ולא החזירה אותו כאילו הם קיבלו את הפיצוי על שחרור השחקן בקיץ הבא ושהחוזה יכנס לתוקף בשנה הבאה.

סביר שמכבי תטען שהחלטת הבורר מבלטת את ההסכם שנחתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:07 pm 
Sophomore

טוב אז שמעון מזרחי נתן תשובה חלקית לבעיה הרוסית, כשאמר במסיבת העיתונאים שיש סיכום עם קובאן שכל מה שנחתם עם יוגב בטל, והם מחכים למסמך חתום בחזרה. השאלה אם הם יקבלו את החתימה הזאת או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:10 pm 
Senior

חייב לציין שההתנצלות של יוגב לא הייתה הכי משכנעת... הגיע עם משהו כתוב מהבית וגם שם גימגם (וכל הזמן הסתכל על הדף).

בכלל נראה כמו מסיבת עיתונאים מאולצת שמכבי חייבו אותו לעבור בשביל להוציא את עצמם טוב מול האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:14 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
חייב לציין שההתנצלות של יוגב לא הייתה הכי משכנעת... הגיע עם משהו כתוב מהבית וגם שם גימגם (וכל הזמן הסתכל על הדף).

בכלל נראה כמו מסיבת עיתונאים מאולצת שמכבי חייבו אותו לעבור בשביל להוציא את עצמם טוב מול האוהדים.

לגמרי. החלק היחיד שנשמע שם אמין זה שיוגב אמר שבלאט בחיים לא קילל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:18 pm 
Junior

שלושה נחשים בשולחן אחד. כל שניה שמעון מתפרץ ועונה לשאלות שמופנות ליוגב, שחס וחלילה לא יעשה פאדיחה. פדרמן מספר שמכבי נלחמה עבור הכדורסל, ויוגב בובה על חוט טוען ש''המעבר לקובאן לא היה קשור לכסף''....בטח. :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:30 pm 
Sophomore

השאלה של גלדסטון על כה ש"עכשיו שיוגב במכבי אתם הולכים על גביע אירופה?" זה היה אמיתי? שמעתי טוב??
אנשים פה איבדו פרופורציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:32 pm 
Sophomore

והשאלה המעניינת שאי אפשר בלעדיה - מורן רוט נשאר או חוזר לחולוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:32 pm 
Hall of Famer

דייויד פדרמן באמת צחק על זה, וכשנרגע אמר בחיוך "כן".
עכשיו אני מתערב שתיכף תראה כותרת בערוץ הספורט - "פדרמן: עכשיו כשיוגב איתנו, הולכים על גביע אירופה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:33 pm 
Senior

מזרחי אמר בפירוש שמורן נשאר. בו נגיד ככה שלפחות ב3 חודשים הראשונים הוא יהיה במכבי... אחרי זה כבר אני רואה עסקה מתרקמת עם מועדון הבית שלהם בחיפה שזקוקה לגארד ישראלי נואשות :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 8:36 pm 
Sophomore

הימור שלי.רוט עולה למשחק הראשון ביורוליג.הולך ללייאפ קליל וחוטף בלוק מפראן ואסקז.מתייבש עד נובמבר ועובר בהשאלה לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 9:01 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
הימור שלי.רוט עולה למשחק הראשון ביורוליג.הולך ללייאפ קליל וחוטף בלוק מפראן ואסקז.מתייבש עד נובמבר ועובר בהשאלה לחיפה.

וואו, כמה דברים לא הגיוניים במשפט אחד. גם רוט עולה למשחק הראשון ביורוליג וגם פראן ואסקז מתאמץ לחסום ליי אפ קליל. ממש הגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:40 am 
Junior

ההימור שלי - מורן רוט הופך לדרור חג'ג'.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 9:26 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
מזרחי אמר בפירוש שמורן נשאר. בו נגיד ככה שלפחות ב3 חודשים הראשונים הוא יהיה במכבי... אחרי זה כבר אני רואה עסקה מתרקמת עם מועדון הבית שלהם בחיפה שזקוקה לגארד ישראלי נואשות :-)

מתי חיפה הפכה לפח הזבל של מכבי תל אביב?
עצבן אותי שהגלו את כדיר וחג'ג לחיפה לעונת כלום, במקום להחזיר אותם לקבוצות שלהם.

מישהו הצליח על מי הפיל יוגב את האשמה בנאום שלו, על האוהדים או על התקשורת? זה היה מאוד לא ברור.
נראה לי שיוגב לא מספיק דביל כדי להאשים את האוהדים, אבל בראיון אחרי הנאום של יוגב ברשת ב' שמעון התעקש שיוגב התכוון בנאום שלו לאוהדים.
משום מה כל האתרים השמיטו את הקטע הזה ממסיבת העיתונאים.

אחרי ששמעתי את זה שוב:
"אתם יצאתם האשמים העיקריים מכל המריבה הזאת במרכאות, הויכוח שהיה בקיץ האחרון..." ואחר כך הוא מתנצל
נראה לי שיוגב סתם התבלבל במילים אשמים במקום נפגעים.
נו מילא, הפרענקים האלו לא יודעים עברית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 158 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: