סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 6:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שני דברים אולי קשורים אולי לא קשורים
ESPN חושב כמוני ב depth chart
http://espn.go.com/nba/team/depth/_/nam ... on-celtics
והבחור פצוע ולא יפתח את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:02 pm 
Junior

רונדו/לי
בראדלי/טרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:30 pm 
Junior

סליחה, שכחתי שבראדלי פצוע.

אז כן, סביר שקורטני לי ייפתח את העונה כשוטינג גארד הפותח משום שטרי ידוע שאוהב לעלות מהספסל, והדוק גם ייצטרך אותו כגיבוי מהספסל לרונדו, שהרי כל עוד בראדלי פצוע אלה השניים היחידים שיכולים לרכז בקבוצה, אולי לצד פירס אבל אף אחד לא רוצה להעמיס על פירס הובלת כדור בחודשים הראשונים של העונה.

הסגל הזה כנראה סגור ולא יגיע שחקן נוסף בקיץ, אבל לא הייתי מהמר כנגד זה שלדני איינג׳ יש תוכנית מגירה למהלך מוקדם, לראות מה קורה בעשרה משחקים הראשונים של העונה ואז.
הרי לא צריך להיות גאון כדורסל כדי לראות שיש שם הרבה יותר מדי גבוהים והרבה פחות מדי רכזים.
גם בראדלי וטרי הם לא בדיוק רכזים, ואת טרי אתה צריך כקלעי המחליף של ריי אלן (הוא ישב כבר לראות קלטות שלו כדי לחקות).
ואתה לא רוצה שרונדו ישחק 40 דקות כל העונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:43 pm 
Senior

King Chauncey כתב:
א. נשמע כאילו אתם חושבים שעל דארקו מיליציץ וחוזה המינימום שלו בנויה ההצלחה של הסלטיקס העונה,
ושאם היא רוצה להתמודד עם מיאמי אז כ-ל החתמה והחתמה קשורה ישירות למצ׳אפ מול ההיט.

לפני שיגיעו לגמר מזרח פוטנציאלי מול ההיט ייצטרכו לעבור אולי את פילי עם ביינום.. או אולי ייצטרכו שומר לברוק לופז.

ב. מה שהיה חסר לסלטיקס מול מיאמי זה לא מישהו שיעמוד בצבע. מי שלא זוכר, גארנט עשה עבודה עצומה בהקשר הזה, הוא שינה טונה של זריקות בצבע והפריע בצורה האופטימלית האפשרית לחדירות של הטנקים.

מה שהיה חסר לבוסטון זה סקורינג מהקו האחורי, כשאלן היה עשירית אלן ופול פירס היה עייף ופצוע, פשוט לא היו להם מספיק סקוררים כדי לשים מספיק נקודות על הלוח (ועדיין הגיעו למשחק 7),
ושומרי פרימטר טובים, כאלה שיכולים לדחוף החוצה את לברון ולהאט את המשחק שלו מבחוץ, כמו שעשה בהצלחה די מרובה ספולושה בגמר (בטח לא בגלל ההגנה שלו הם הפסידו, זה מה ששמר אותם בכלל עם סיכויים מסויימים.)

מבחינתם הם סגרו הקיץ בעיקר את הנושא הזה.
הביאו את ג׳ייסון טרי וקורטני לי בשביל שייתנו את הנקודות מהספסל כמחליפים לרונדו וברדלי,
והחתימו את ג׳ף גרין בלא מעט כסף, וזה הבחור שכבר שנתיים הם מסתכלים עליו כ lebron slower..

אני אישית לא חושב שגרין יהיה מאט מוצלח מדי של לברון, ובהקשר הזה, ואחרי ההחתמה של דארקו, אני שוב אתרעם על כך שבחרו ללכת על פאב מלו בדראפט, שכרגע נראה כגבוה ה6-7 ברוטציה אחרי גארנט,באס,דארקו,סאלינג׳ר,וילקוקס,
בצוותא עם קולינס, כשהוא מביא למגרש דברים די דומים לשלו רק פחות הניסיון,
וגם ככה לא מדובר באיזה ילד שצופים לו התפתחות עתידית, וגם ככה בסלטיקס מכוונים לעכשיו ולא לעוד שלוש-ארבע שנים, כשפאב מלו אולי יילמד לשחק כדורסל ואז ייגמר לו החוזה רוקי וגם ככה ייצטרכו לשלם לו אם באמת הוא ייתפתח לשחקן.
אנשים גבוהים חסרי כישרון לכדורסל תמיד אפשר למצוא, מסתובבים כאלה לא מעט בליגה, עיין ערך האחים קולינס.

בלוח הדראפט היו עדיין כמה וכמה שמות כישרוניים יותר ומתאימים יותר ונחוצים יותר בעשרות מונים לסלטיקס, ומאוד יכול להיות שעל זה ייפול התיגר לאליפות של הסלטיקס, על כך שלקחו שחקן שכנראה בכלל לא יהיה בסגל ,
על פני שחקן שאשכרה יכל לעזור להם בסדרת פלייאוף ולעזור בשמירה על לברון, כמו פרי ג׳ונס או דריימונד גרין.

עושה רושם שראית יותר מידי את המשחק הראשון בגמר. ספולושה לא הצליח למנוע מלברון להגיע לטבעת בערך בשום שלב של הסדרה. אי אפשר להאשים אותו. אין שום שחקן בליגה שיכול לעשות את זה היום.

לגבי הסלטיקס, כבר אמרתי את דעתי. יכול להיות שהם בתחושה שנפתח להם חלון הזדמנויות עם הפציעה של דרק רוז. לדעתי גארנט יחזור לדעוך בשנה הבאה, פירס ימשיך את הדעיכה מהפלייאוף והם לא באמת יריב אמיתי למיאמי, בטח לא כשאלן עבר צד ורשארד לואיס הצטרף גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 7:50 pm 
Hall of Famer

לסלטיקס יש כרגע 13 שחקנים בסגל הבכיר (פחות או יותר)-רונדו, פירס, גארנט, באס, טרי, גרין, בראדלי, סאלינג'ר, מלו, לי, קולינס, מיליצ'יץ', ווילקוקס. חוץ מזה יש להם עוד את קריס ג'וזף (בחירת סיבוב שני בדראפט), ג'אמר סמית', שון וויליאמס ודיונטה כריסמס על חוזים לא מובטחים. כרגע נראה שכריסמס יקבל את המקום ה-14 בסגל ואחרי הפרישה של דולינג אני מניח שיחפשו להביא רכז מנוסה מחליף. נדמה לי שארויו עוד פנוי, אני מניח שהוא מסוגל לתת כמה דקות מנוחה לרונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 8:44 pm 
Junior

שחף, ראיתי יותר מדי גם את המשחק הראשון וגם את כל שאר הסדרה.
בהצלחה די מרובה מצד ספולושה וזה שלא בגלל זה הם הפסידו, אז מן הסתם הכוונה היא גם למה שהוספת ולי נראה כברור מדי בשביל לציין, שאת לברון אף אחד לא ממש יכול להאט (ובגלל זה גם רשמתי פעמיים האטת לברון, כי חוץ מלברון עצמו אין דבר כזה סטופר ללברון) , וגם ככה הרי מדובר על השומרים המשניים, גם ספולושה הוא השומר המשני על לברון מאחורי דוראנט וכך עם גרין מאחורי פירס.

תגיד, כשאתה רושם שלסלטיקס אין באמת סיכוי אמיתי מול מיאמי,
אתה מודע לזה שהעובדה הקיימת היא שלפני שלושה חודשים הם הובילו עליהם 2-3 בגמר המזרח,
ושהדעה הרווחת היא שהסלטיקס השתפרו משמעותית הרבה יותר מההיט מאז אותה סדרה
??
בטח כשזוכרים שסלטיקס שיחקה בלי בראדלי ועם רבע ריי אלן וחצי פול פירס.
אז סבבה שאתה חושב שגארנט יחזור לעונה הגרועה שלו מלפני שנתיים ולא על המצויינת הקודמת שלו, ושאתה חושב שפירס יתחיל לדעוך, אבל כשמדברים על סיכוי אמיתי,
אז הם הקבוצה היחידה עם סיכוי אמיתי לנצח את ההיט בסדרה של 7 משחקים בלי ביתיות.

רוני-
13 שחקנים בכירים ועוד רכז מנוסה מחליף זה 2 שיושבים על אזרחי כל ערב ועוד שניים שנמקים בקצה הרוטציה של הדוק. לא רואה את זה קורה.
הם יהיו חייבים לשחרר את אחד מהגבוהים או להעביר אותו בטרייד.

גארנט, ומיליצ׳יץ׳, ווילקוקס וקולינס שהוחתמו עכשיו, לא הולכים לשום מקום.

אז אחד מהשניים לדעתי-
או שהם מתלהבים מסאלינג׳ר ומתכננים טרייד על ברנדון באס כדי לפנות לו מקום בחמישייה,
או שהם כבר הבינו שמפאב מלו לא ייצא להם משהו העונה (לראיה החתמת סנטר נוסף,דארקו), ומתכננים לזרוק אותו/לשלוח לדי ליג.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 9:16 pm 
Hall of Famer

אז קודם כל, בראדלי לפחות בחודשיים הראשונים של העונה יהיה ברשימת הפצועים, תוסיף לזה את מלו שבטח ילך לדי-ליג, ועוד שחקן אחד או שניים שהולכים ברוטציה לרשימת הפצועים והנה יש לך מקום לא רק לרכז מחליף בסגל, אלא גם לאחד מבין כרימס, ג'וזף וג'מאר סמית', מי שיוכיח את עצמו בפרי-סיזן. אחרי החודשיים הראשונים, אני מניח שאחד או שניים מהגבוהים יהיו ברוטציה ברשימת הפצועים/די-ליג, בהתאם ליכולת של כל אחד מהם. בסופו של דבר, מבין מיליצ'יץ', מלו, קולינס ו-ווילקוקס לא צריך יותר משניים בסגל הפעיל, רכז מחליף, לפחות עד שבראדלי חוזר, זה מאוד מאוד נחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 9:25 pm 
Junior

לי יכול לשחק גם 1 וגם 2. רוטציה משולשת של טרי, לי ורונדו בעמדות החוץ זה בסדר לחודשיים הראשונים. כן צריך עוד רכז בסגל אפילו רק כביטוח וכדי לשחק בבלוו-אאוטס. כרגע אין להם אף אחד. גם לא נראה לי שארויו זה הכי טוב שהם יכולים להשיג, אפילו במשכורת מינימום. מה עם שחקן כמו ארמון ג'ונסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 25, 2012 11:47 pm 
Senior

בפעם ה-500 נראה לי, בוסטון לקחה את מיאמי למשחק שביעי כשהיא הייתה חסרה את האופציה ההתקפית השלישית שלה במשך חצי סדרה. בשנה שעברה עם סגלים דומים(כולל ג'ף גרין הכה משמעותי) מיאמי לקחה את הסלטיקס ב-5 משחקים. אני יכול לקבל את הטענה שטרי עדיף על אלן היום, אבל הם גם שחקנים שונים. אלן היה התאמה מושלמת לפירס ורונדו בזכות הצורך הדי מינימלי שלו לגעת בכדור. יכול להיות שבוסטון תרוויח סקורר טוב יותר אבל לא תשתפר בסך הכל.

טרי יכול קצת לדרוך לפירס על האצבעות. מעבר לטרי האלה השחקן הכי משמעותי שהגיע\חזר לבוסטון זה ג'ף גרין. דארקו כמו שרשמתילא רלוונטי מול מיאמי, ורוקיז שהם בחירת אמצע-סוף סיבוב ראשון זה סימן שאלה מה הם יכולים לתת בליגה. מיאמי לעומת זאת נשארה עם השלישייה שלה והוסיפה להם את אחד הקלעים הטובים בהיסטוריה של הליגה ועוד רול פלייר איכותי שלדעתי יתרום לה יותר מאשר גרין לבוסטון(רשארד לואיס). אז בוסטון התחזקה, אבל לא התחזקה יותר ממיאמי בקיץ האחרון. ועדיין היא פחות טובה ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 12:16 am 
Hall of Famer

שחף, הטענות שלך אולי צודקות, אבל גם די חד-צדדיות, על הפציעה של בוש בסדרה הזו אפשר להחזיר בטענה שבסדרה לפני שנתיים רונדו שיחק חצי ממנה עם יד אחת. על המעבר של ריי אלן אפשר לטעון שהוא אולי מגדולי הקלעים בהיסטוריה, אבל שהוא גם הולך ומתרחק משיאו ושבכל מקרה הוא יושב על המשבצת של ווייד ולך תדע כמה דקות הוא בכלל הולך לקבל. ורשארד לואיס? באמת? האיש לא רלוונטי כבר שנתיים והולך ונהיה פחות ופחות רלוונטי משנה לשנה, מה גם שהוא יושב בול על המשבצת של לברון ובאטייה (שלא לומר גם המשבצת של בוש שבטח ישחק לא מעט דקות ב-4).

אני לא בא לטעון שבוסטון חזקה יותר ממיאמי, למרות שלדעתי היא תוכל לעשות לה השנה לא פחות צרות מלפני שנה, אולי אפילו יותר. הנקודה היא שלדעתי היא כן התחזקה יותר ממנה בקיץ, ולו בזכות העובדה שהיא התחזקה בנקודות הבעיתיות שלה ויצרה קבוצה יותר שלמה ומאוזנת בזמן שמיאמי התחזקה רק בנקודות החזקות ממילא שלה ולא פתרה למשל את הבעייה הקשה שיש לה בצבע ולא ממש פתרה את עמדת הרכז הבעייתית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 12:32 am 
Junior

וגם אם תרשום את זה בפעם ה600 זה לא יהפוך לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 12:47 am 
Hall of Famer

מוק, איפה לי קיבל המון צ'אנסים בקריירה שלו לפתוח ותמיד אכזב? האיש משחק 4 עונות בליגה. בעונה הראשונה שלו כרוקי הוא פתח בחמישיה של המג'יק ובסה"כ עזר למג'יק רק להגיע לגמר האן.בי.איי. אחרי העונה הזאת המג'יק הימרו בגדול על וינס ושלחו את לי לנטס. הוא היה שותף לעונה הביזיונית של הקבוצה הכל כך לא מוכשרת הזאת, אבל הוא עצמו היה מנק' האור עם 12.5 נק'. בשתי העונות האחרונות הוא ממש לא קיבל שום צ'אנס לפתוח, כי הוא שיחק מאחורי קו-מארט. אני מחבב מאד את לי. שחקן איכותי, רול פלייר באמת מוצלח.

למרות שקל להיתלות בסדרה מול מיאמי, בתוספות של הקיץ, אני לא כזה אופטימי לגבי בוסטון. גארנט חווה רנסנס בסוף העונה האחרונה. לא ברור אם הוא מסוגל לתת עונה שלמה ביכולת דומה. פירס גם הזדקן בשנה וגם ג'ט. אני גם יודע שהמצב בחדר ההלבשה עם רונדו לא להיט, אז מה יהיה העונה כשנראה שהקונצנזוס הוא שרונדו השחקן הטוב ביותר של בוסטון? האם הוא ימשיך לסבול את ניסיונות המנהיגות של גארנט ופירס, בעיקר עכשיו אחרי שפורקה השלישיה הגדולה. בעיני לסלטיקס יש הרבה סימני שאלה לעונה החדשה שגם ריצת הפלייאוף המצויינת לא עונה עליהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 3:46 am 
Senior

אלן אולי יושב על העמדה של וויד, אבל אני לא מאמין שלמיאמי תהיה בעיה גדולה לסגור משחקים איתו ועם וויד ביחד, כשוויד שומר על רכזים. אני זוכר את וויד שומר גם על מספרי 3 של היריב בדקות מסויימות כשלברון עבר לשמור את הרכז\שוטינג של היריב, מול הג'ט בדאלאס ומול רוז בשיקאגו. אני מאמין שאלן יהיה שחקן של 20-25 דקות במיאמי. לגבי רשארד לואיס, אני מאמין שהוא ובוש יהיו הפרונט קורט שיסגור משחקים במיאמי מול 90% מהקבוצות בליגה. הוא לא היה רלוונטי בשנתיים האחרונות כי הוא נתקע בקבוצה לא כל כך רלוונטית שגם לא ממש הייתה צריכה אותו. במיאמי, מהספסל, עם תפקיד פחות משמעותי ועם וויד ולברון בתור שחקנים יוצרים שמושכים אליהם את ההגנה, האיש יחגוג. הוא לא יחזור לימי אורלנדו העליזים(כי ההיט לא קבוצה שחיה משלשות) אבל יהיה שחקן רוטציה מועיל. לדעתי יותר מועיל מג'ף גרין של בוסטון, לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 9:00 am 
Hall of Famer

ההיט היא קבוצה שהשלשות שלה מאד נחוצות, בלי השלשות היא לא היתה לוקחת אליפות. הלחם והחמאה זה כמובן לברון וויד, אבל השלשות הן תוספת חיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 10:42 pm 
Junior

בוסטון מאד עמוקה, אבל קצת בנויה לרוחב, בעיקר בקו החוץ. שלושה שחקני ספסל (אחרי חזרתו של בראדלי) הם בקלות שחקני חמישייה בהרבה קבוצות בליגה (קורטני לי, ג'ייסון טרי ובעיקר ג'ף גרין, שיכול אפילו להיות הפרנצ'ייז פלייר של כמה קבוצות). מצד שני בפנים הם די חלשים, עם גארנט מבוגר למדי וברנדון באס שהוא מחליף נחמד, אבל לא שחקן חמישייה. סאלינג'ר הוא עדיין סימן שאלה. במקום איינג' הייתי שוקל טרייד גדול, ומציע את ג'ף גרין, לי/טרי ובראנדון באס תמורת סופרסטאר שלא כ"כ מרוצה בקבוצה שלו, כמו ג'וש סמית' או למרקוס אלדריג'. לדעתי אפילו גרין ועוד אחד מבין לי/טרי/באס יכול להספיק. שחקן כמו סמית' יציב את בוסטון כקונטדנדרית משמעותית כבר השנה, ויהיה הבסיס יחד עם רונדו ביום שאחרי. במצב הנוכחי לדעתי גרין יתבזבז מאחורי פירס, כשגם טרי יכול לתת דקות בשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 10:57 pm 
Hall of Famer

דניאל, טרי הציפלון על כל ה-1.88 מ' שלו בחיים לא יכול לשחק 3, אפילו בשביל העמדה 2 הוא קטן. ואני לא חושב שגרין יכול להיות פרנצ'ייז פלייר של איזשהו מועדון ב-NBA, התקרה שלו לדעתי היא שחקן נחמד, על גבול האולסטאר, כוכב שני בקבוצה בינונית או שלישי-רביעי בקבוצה טובה, לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 1:13 am 
Senior

ג'ף גרין שחקן חביב מאוד, אבל אני חושב שסגנון המשחק האפ טמפו של אוקלהומה קצת ניפח לו את הסטטיסטיקות(זה והעובדה שג'יימס הארדן בעצם לא היה כל כך דומיננטי עד שגרין עזב). אלא אם ריברס ישנה מהותית את השיטה של בוסטון, היא תישאר קבוצה שמתבססת על היכולות של רונדו, פירס וגארנט בסט אופנס.

גרין יכול להיות שדרוג מסויים כסטרץ' 4 לעומת באס(גם זה לא בטוח, אגב. באס על כל מוגלויותיו הוא עדיין יציב מאוד מטווחים בינוניים, וגם ריבאונדר טוב יותר מגרין) העניין הוא שהאיש לא מאוד יציב מחוץ לקשת, לא קולע משם הרבה ובסך הכל קשה לי לראות אותו הופך כרגע למאוד דומיננטי בבוסטון או לכזה שבאמת יעשה שם את ההבדל. את באס אני מאוד מחבב, אגב. פאוור קשוח בטעם של פעם(אין הרבה כאלה היום בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 3:27 am 
Hall of Famer

איינג' מעריך את גרין יתר על המידה. החוזה שהוא נתן לו הקיץ הוא אחד מהמופרכים בליגה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 8:41 am 
Junior

ג'ף גרין הוא טווינר בין 3 ל- 4. הוא שחקן שיכול לתת לא מעט דקות טובות או לפחות לא רעות אבל אם היה עכשיו באוקלהומה היה אולי השחקן החמישי או השישי הכי טוב, לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 12:18 pm 
Junior

uriel17 כתב:
שני דברים אולי קשורים אולי לא קשורים
ESPN חושב כמוני ב depth chart
http://espn.go.com/nba/team/depth/_/nam ... on-celtics
והבחור פצוע ולא יפתח את העונה

אוריאל, אני לא הייתי בונה יותר מדי על דפת' צ'ארט שלהם. למרות שבמקרה של בוסטון הם די דייקו, ישנן לא מעט קבוצות שהם הציגו הרכב שכבר עכשיו נשמע לא הגיוני או לא מעודכן (אטלנטה, שארלוט, מילווקי, פורטלנד למשל)

קיו, לי לא יכול לשחק פויינט. הרבה יותר הגיוני שטרי יגבה את רונדו מאשר לי.

עמוס, לי קיבל צ'אנס להיות שחקן פותח בכל קבוצה שבה הוא שיחק עד היום ולא הבריק בשום מקום.
לי הוא שחקן חביב, הוא לא רע בשום פרמטר של המשחק. הוא קלעי לא רע, הוא חודר לא רע, הוא אפילו שומר לא רע.
אבל הוא לא מצטיין בשום דבר וזה לא מספיק טוב בכדי להיות שחקן פותח באיזושהי קבוצה בליגה. הוא באק אפ טוב אבל לא חומר לשחקן פותח.

בנוגע לגרין, נראה לי שרתמתם את ההעגלה לפני הסוסים... בואו נראה באיזה מצב האיש יחזור בכלל לפני שתקשרו לו כתרים.
הסלטיקס היו מחוייבים אל גרין ברגע שהוא חזר מכיוון שפרישה שלו הורידה את החוזה שלו מתקרת השכר שלהם. הם לא יכלו להציע לו חוזה קטן גם אם הם רצו.

אגב, אותם הדברים (להבדיל) אמורים גם לגבי ראשארד לואיס. האיש כבר כמה שנים לא נראה כמו שחקן כדורסל, עד שלא נראה אותו משחק ותורם אני לא מייחס יותר מדי חשיבות להחתמה שלו בהיט (בניגוד להחתמה של אלן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 9:38 pm 
Hall of Famer

מוק, אתה יכול לחזור על המשפט שהוא קיבל צ'אנס להיות שחקן פותח בכל קבוצה וזה עדיין לא יהיה נכון. אבל מה טוב, שעברת מ"אכזב בכל מקום" בהודעה הראשונה שלך ל"לא הבריק". לי כולה 4 עונות בליגה. בעונה הראשונה הוא כל כך לא הבריק שהוא התברג בחמישיה של המג'יק למרות שהוא נבחר רק במקום ה-21 ולא ממש תוכנן להיות בחמישיה והיה שחקן חמישיה מועיל בקבוצה שהגיעה לגמר אן.בי.איי. בעונה השניה הוא היה חלק משמעותי מעסקת קרטר ופתח בחמישיה של הנטס וקלע בספרות כפולות. הקבוצה הייתה נוראית, אבל לי לא אכזב. אלו היו שתי העונות היחידות שבהן קורטני לי זכה לצ'אנס לפתוח בחמישיה. הוא אמנם לא היה שחקן מבריק ולא כוכב פוטנציאלי, אבל הראה שהוא יכול להיות שחקן חמישיה מועיל גם בקבוצה מועמדת וכמובן בקבוצה גרועה. אחרי העונה השניה הוא הועבר ליוסטון ושם הוא פשוט שיחק מאחורי קווין מרטין ולא קיבל צ'אנס לפתוח.

הוא ידית חביבה לשלוש, כשבשלוש מתוך 4 העונות שלו בליגה הוא קלע ב-40%, הוא שומר טוב והוא לא אנוכי. רול פלייר נהדר, לא בטוח שפחות טוב מווס מתיוז או מארון אפללו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 9:46 pm 
Junior

לא הבריק, אכזב- טרמינולוגיה בשקל.

בנו על לי באורלנדו, בניו ג'רזי וביוסטון (גם שם הוא פתח בחמישייה לא מעט ושכחת לציין את זה) הוא לא הבריק בשום מקום והוא פעמיים היה במקרים שחיפשו מישהו שימלא את הוואקום והוא לא הבריק.

הקבוצות והמאמנים שלו הביעו ממנו אכזבה לאו דווקא אני...

לי הוא שחקן קלאסי שעושה דברים יפים באימונים, מקבל את אמון הצוות המקצועי ולא מתרגם את זה הלכה למעשה על בסיס עקבי כשהוא מקבל צ'אנס (אלן אנדרסון הוא דוגמא טובה לכך בימיו בבוקטס טרם נפלט לאירופה)

זה מה שמבדיל בין שחקנים חביבים לכוכבים וללי פשוט אין את זה. רול פלייר חביב ותו לא.

מתיוס בעיני שחקן עם יותר אפסייד ואפללו הוא שומר פנטסטסי שזה הטיקט שלו בליגה. זה בדיוק הטיקט שאיתו אייברי בראדלי ידיח אותו מההרכב לכשיבריא.

אבל מכל מקום, שלושתם לא כוכבים ולא בהכרח שחקני חמישיה. היחידי שהוא שונה זה אפללו וזה בגלל ההגנה. שחקן חמישייה אמיתי חייב להיות חזק במשהו. לי כאמור, סביר בהכל ולא חזק בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 10:41 pm 
Hall of Famer

קורטני לי לא קיבל שום צ'אנס לפתוח בחמישיה ביוסטון. בעונה הראשונה הצ'אנס כלל משחק אחד בו הוא פתח. בעונה האחרונה הוא אמנם פתח ב-26 משחקים, אבל אלו היו בדיוק אותם 26 משחקים שמרטין היה פצוע בהם. לא צ'אנס ולא הזדמנות או ניסיון או כל מילה נרדפת שתרצה. בשניה שמרטין הבריא לי חזר לספסל. אין בעיות עם זה, כי מרטין שחקן עדיף אבל לי בהחלט יכול להיות שחקן פותח בלא מעט קבוצות.

אם נסתכל על העונה הקרובה אז באטלנטה יש לו צ'אנס לפני לו וויליאמס ולפני אנתוני מורו, בשארלוט לאור היכולת של בן גורדון בעונות האחרונות גם יש לו קייס, בקליבלנד הייתי לוקח אותו לפני בובי גיבסון או סי.ג'יי מיילס, או הרוקי ווטרס, גם בדאלאס יש לו צ'אנס מול מאיו ודלונטה ווסט. בווריירס לא בטוח שקליי תומפסון היה הבחירה שלי לפני לי. במינסוטה כרגע מדובר על ברנדון רוי, שלא ברור בכלל מה הוא יכול לתת. אם רוי לא בכושר משחק נורמלי, אז לי עדיף בעיני על הצמד רוביו את רידנהאוור כפי שהיה בעונה שעברה. בניקס יש את שומפרט, שוב לי יכול להיות בהחלט לפניו. המג'יק יפתחו עם אפללו, שכאמור לא בדיוק חד וחלק עדיף על לי ובפיניקס התחרות היא עם דאדלי ו-ווס ג'ונסון, שוב לא משהו החלטי שלי לא יפתח. בפורטלנד יש את ווס מתיוז (כמו אפללו). בטורונטו יש את טרנס רוס הרוקי ואת לנדרי פילדס, אז לי בהחלט אופציה. ביוטה הבחירה היא ככל הנראה הייתה בינו לבין ראג'ה בל.

כלומר, משהו כמו בשליש מקבוצות הליגה בעיני לי יכול להיות השוטינג גארד הפותח. כשיש לך כזה שחקן על הספסל זאת פריבליגיה נאה מאד עבור בוסטון ויכולה להיות מאד משמעותית. בנוסף לי נבחר ע"י המג'יק מתוך מחשבה שהוא יכול לשחק כרכז, דבר שלא ממש נוסה באן.בי.איי, אבל מי יודע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 11:42 pm 
Junior

טוב, אני פורש מהויכוח הזה.

כנראה שאתה מחבב את לי ברמה די "מוקית" אז מי אני שאסתור אותך? 8)

אבל לצורך העניין, למרות ההצגה החביבה שלך של איך לי נכנס לשליש מקבוצות הליגה, חוץ מלקליבלנד, אני לא רואה אותו עדיף על אף סקנד אחר.

מורוו הוא סקורר מוכח גם אם בירידה, לפחות הייתה לו עונה שבה הוא הוכיח איזה כלי התקפי הוא. לי עדיין לא.
והיי, אני אוהד אטלנטה ואני לוקח אני דיי אוף דה וויק שארפ שוטר כמו מורוו על פני לי.

מאיו זה לבל אחר של שחקן, מצטר עמוס.

לקליי תומפסון יש ידית- שוב אספקט בולט אחד שאין ללי ויכול להבטיח חמישייה. אתה כנראה האדם היחידי ביקום שיעדיף את לי על פני קליי, כולל אוהדי הסלטיקס.

בניקס יש את שאמפרט, ג'יי.אר ורוני ברואר. שאני מעדיף כל אחד מהם על פניו.

בפיניקס, מיני (אם רוי לא בכושר ושווד לא שווה את ההייפ) וקליבלנד אין 2 פותח ראוי לליגה:

בפיניקס יש את שאנון בראון שלטעמי עולה עליו. אבל אין להם באמת 2 פותח ברמה שהוא לא יכול לקחת- ווס ג'ונסון או דאדלי.

במיני כאמור זה רוי או שווד.

בקליבלנד ווייטרס או מיילס בהחלט לא עולים על לי.

לווס מתיוס ואפללו יש אדג' על לי כבר ציינתי את זה מקודם.

לטורונטו יש גם את דה רוזן שעולה עליו (אתה יוצא מנקודת הנחה שיפתח כ3, מה שממש לא בטוח כרגע)

וליוטה יש את גורדון הייוורד (בל בדרך החוצה, כנראה למיאמי וגם כך, בגלל ההגנה הוא עדיף על לי) שהוא הרבה יותר מוכשר ומגוון מלי.

כאמור, המקום היחידי שבו הוא יוכל להשתחל בהרכב זה ב3 קבוצות שאין להם 2 פותח ראוי לליגה, כשלטעמי רק באחת מהם הוא שווה מקום בהרכב.

רואה, אמרתי לך שהויכוח הזה לא הולך לשום מקום.

אבל היי, כיף לגלות אחרי איזה עשור שגם אתה לפעמים חוטא בשחקנים קיקיוניים :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 12:47 am 
Hall of Famer

אני אמחה, כמתחייב, על הזלזול בוויטרס אהובי. הוא וסאלינג'ר זה דור העתיד של הליגה, אם לא של הכדורסל כולו, אם לא של היקום בכללותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: