סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 13, 2025 8:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 26, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
די הזוי להכניס כרגע את רוז לחמישיה הראשונה בעיני, הייתי שם את קובי לפניו בוודאות וכנראה שגם את לאב ו-ווסטברוק. חוץ מזה, דרון וויליאמס צריך לרדת לפחות 2 מקומות, כרגע אין שום סיבה שהוא יהיה לפני נוביצקי ורונדו, בעיני הוא צריך להוכיח מחדש שהוא מסוגל לתת לקבוצה שלו יותר ממספרים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 1:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איפה רונדו דורג?

אגב, משעשע שהת'רד שמר על הכותרת שלו כל הזמן הזה. זה הופך את קובי לשחקן ה-496 הכי פחות גרוע בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 3:28 pm 
Freshman

רונדו 12

החמישייה הסופית מדוייקת לדעתי, אם רוז חוזר לכושר של לפני הפציעה. אם לא, הייתי מכניס את קובי כחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 5:38 pm 
Junior

אני כידוע לא מחובבי קובי הגדולים, אך עדיין משהו פה לא יושב לי מתאים.
באמת עבור העונה הקרובה בלבד, הייתם לוקחים את פול לפני קובי לקבוצה שלכם? אני חושב שעונה שעברה קובי נתן עונה מרשימה מפול. קובי אומנם מסר 4.5 אסיסטים פחות, אבל לקח כמעט ריבאונד יותר למשחק וקלע 8 נקודות יותר... כמובן שסטטיסטיקה זה לא מספר את כל הסיפור אבל כן יש שם לא מעט מידע.
אומנם הקבוצות נתנו עונה מאוד דומה מבחינה הישגית (גם עונה סדירה וגם פלייאוף), אבל לי איכשהו מרגיש שגם בגילו הנוכחי של קובי הוא עדיין רמה מעל כריס פול.
ברור שיש עניין של סיטואציה וכו', אבל עבור לברון דוראנט ורוז (שהוא בריא בלבד) אני יכול להגיד שהם באמת מדורגים מעל קובי בכושרו הנוכחי, אבל פול לא באותו לוול כמו שלי זה נראה. גם לגבי האוורד יש לי ספקות אבל פחות.

כריס פול הוא בלי ספק אחד מ2 הרכזים הכי טובים בNBA (או הראשון אם לא סופרים את רוז), אבל הוא עדיין לא בלבל הזה לטעמי, שמה לעשות קובי עדיין נמצא בו, גם אם בצד היורד שלו.

ורק שלא ישתמע כאילו אני מעריץ של קובי - לברון הוא המלך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 5:51 pm 
Junior

ברור שאני לוקח את פול לפני קובי.

פול יהפוך את השחקנים סביבו ליותר טובים- קובי לא.

נובריינר.

מקום שישי לקובי, היום, זה סופר מכובד.

לקווין לאב ודוויין ווייד יש אחלה קייס מולו לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 6:02 pm 
Junior

הנו-בריינר זה קובי לפני פול. נאש עושה את השחקנים לידו טובים יותר, דוראנט לא, אתה תיקח את נאש לפני דוראנט?

פול ורוז נצחו כ"א 2 סדרות פלייאוף בכל הקרירה שלהם. האחד-פול עשה עונה טובה, אבל עדיין לא ה22+11 שהיו לו בשנתיים בהורנטס לפני הפציעה. בפלייאוף הוא היה חלש מאוד בסדרה מול הספרס, שנגמרה בסוויפ. השני-רוז, פצוע ולא ברור איך יחזור. וייד ובודאי קובי צריכים להיות לפניהם בחמישיה הראשונה. וגם דירק צריך להיכנס לעשיריה, שימו את דרון/ווסטברוק/לאב במקומו בשנה האחרונה והמאבס לא בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 7:08 pm 
מנהל פורום

לסופרסטאר הקריטריון של "עושה את השחקנים לצידו טובים יותר" הוא סופר אוברייטד. אם אתה הסופרסטאר, זה אומר שהקבוצה נבנתה סביבך, כלומר שבוזבז עליך טונה כסף שיכול היה ללכת לשחקנים אחרים. אתה לא צריך לעשות את האחרים לטובים יותר אלא להיות הטוב ביותר בעצמך. אפשר לנופף שוב בנתון שמאז אייזאה תומאס ומג'יק ג'ונסון (כלומר עשרים שנה) לא היתה אלופה שהכוכב העיקרי שלה היה רכז.

(כמובן שלא מזיק אם לצד היותך כוכב על אתה גם יודע לשפר שחקנים אחרים, אבל אם נניח צריך לקחת מלברון את יכולת ניהול המשחק או את אתלטיות העל, אני חושב שעדיף לקחת את הראשונה ולא את השנייה)

השאלה המרכזית לגבי קובי זה אם הוא מספיק טוב. בהנחה שכן והאולימפיאדה ושני הפלייאופים האחרונים מרמים, אז לדעתי הוא בבירור בחמישייה וסביר להניח שבמקום השלישי.

מה לאב עושה בעשירייה אני בכלל לא מבין, בטח כשנוביצקי מחוצה לה. זה שחקן שטייסון צ'נדלר פתח לפניו בדרים טים ואף אחד לא הרים גבה (רק קוננו על כמה הקו הקדמי של הנבחרת חלש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 7:13 pm 
Junior

את האמת כמעט ולא ראיתי את קובי בפלייאוף השנה, אז הלכתי רגע לראות מה היו המספרים שלו - 30 נקודות, 4.3 אסיסטים ו4.9 ריבאונד ב12 משחקים. כמובן שהנתון הכי חשוב שאלו היו 12 משחקים בלבד, אבל פרט לזה מדוע אתה אומר שזה היה פלייאוף חלש? מזכיר שהשאלה נבעה מזה שלא ראיתי!
אם אני משווה את זה לפלייאוף של פול, הוא מסר 3 וחצי אסיסטים יותר אבל קלע 12 וחצי נקודות פחות, זה הפרש ענק בהתחשב בזה שפול הינו הסופרסטאר של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 7:15 pm 
מנהל פורום

אני מדבר על מבחן התוצאה - הפסדים 4-0 ו4-1 בשלבים מוקדמים יחסית. אבל מכיוון שהייתי בעד קובי בהודעה הזו, אני לא חושב שצריך לנמק עוד... (מה גם שהוא הושווה לפול שעשה עוד פחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 7:43 pm 
Junior

12 משחקים בלבד, אבל בעונה הרגילה הוא רשם מספרים באותו סדר גודל (2 נק' פחות, קצת יותר רב' ואס').

ראובן, אם להפסיד לאלופה דאלאס (שדרסה כל מה שזז באותו פלייאוף) ולפיינליסטית OKC, בחצי הגמר, זה מבחן תוצאה לא טוב, אז מה תגיד על מבחן התוצאה של האוורד פול ורוז שידורגו בחמישיה הראשונה? האוורד-הפסיד בסיבוב ראשון לאטלנטה בפעם האחרונה ששיחק בפלייאוף, נפצע בעונה האחרונה. פול-הפסד בסוויפ בחצי הגמר, ב3 שנים לפני כן סיבוב ראשון/מחוץ לפלייאוף. רוז, הקבוצה החזקה ביותר שהוא עבר בפלייאוף היא ההוקס, נפצע בשנה האחרונה. פול ורוז עוד לא שחקנים מוכחים ברמה הזו. האוורד הוכיח את עצמו ועוד איך בפלייאוף, וכנראה הרוב ישימו אותו לפני קובי, אבל מישהו חושב שהוא יהיה השחקן המוביל של הלייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 9:56 pm 
מנהל פורום

שני ההפסדים בפלייאוף הם (אולי) אינדיקציה לירידה אבסולוטית, לא יחסית לשחקנים אחרים, ביכולת של קובי. אם משקללים אותם, אז אפשר לטעון שקובי הוא כבר לא אותו השחקן שקיבע את המעמד של השתיים השני בהיסטוריה, ואז לגיטימי להשוות אותו לכוחות צעירים ועולים כמו הווארד ופול (כמובן שגם זו אמירה שצריך להגן עליה).

מכיוון שאני לא מקבל את הרישא, אני לא רואה סיבה להגן על הסיפא. בהנחה שקובי הוא פחות או יותר אותו הקובי, על יתרונותיו וחסרונותיו, אני חושב שכרגע הווארד ופול לא בעמדה בכלל לדגדג אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 9:59 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אולי ההפתעה הכי גדולה עד כה - דרק רוז דוחק את בראיינט ודויין וייד מהחמישיה, חרף הפציעה וזה שלא שיחק חצי עונה...

החמישיה שלי:
5. דרק רוז
4. פול
3. הווארד
2. דוראנט
1. לברון

5/5.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 10:24 pm 
Junior

ארבעת הראשונים, לברון דוראנט האוורד ופול, קיבלו ציון 9.5 ומעלה, וכל הכוכבים שמאחוריהם במקומות 5-11, קיבלו ציון בין 8.6 ל9. פער ענק.

הכי מדהים הציון של לברון- 9.99, קרי מתוך 101 כתבים 100 נתנו לו ציון 10. אוברייטד. דוראנט לשם השוואה, 70 איש נתנו לו 10, 30 איש נתנו לו 9, פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 10:34 pm 
Freshman

השאלה היא מזה 10
10 זה השחקן הכי טוב שהוא יכול להיות ביחס לפוטנציאל שלו? כנראה שלא, אז לברון היה אולי 7-8
10 זה השחקן הכי טוב בליגה היום? אז כן לברון הוא 10
10 זה מייקל ג׳ורדן? כי אז לברון יהיה 8-9 ודוראנט 7-8
10 זה שלמות הכדורסל? אז אף אחד לא מתקרב ל10

אני מניח ש10 זה פסגת הכדורסל היום, ולברון בהחלט הגיע למצב שהוא 10 אבסולוטי. דוראנט עוד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 10:50 pm 
Hall of Famer

איך אוברייטד אחרי הפלייאוף שהיה לו? לברון כבר מאז 2007 שחקן הכדורסל הכי טוב בעולם עם כתם אחד של הצלחה ברגעי ההכרעה. הכתם הזה נמחק לחלוטין אחרי האליפות של ההיט. יש מישהו שפוי בדעתו שקצת מתעניין בכדורסל שלא חושב שלברון הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 27, 2012 11:18 pm 
Sophomore

הקובי-בויז שלנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 1:57 am 
מנהל פורום

אבל עמוס, במשחק של ה-45/15/5 לברון קלע רק 3 נקודות ברבע האחרון, הייתי מצפה שלפחות עוד שני כתבים יורידו לו את הציון מ-10 ל-9 בגלל זה.

אני מהמר שהכתב ה101 היה מנחם לס. אאל"ט הוא הציע להדיח אותו מהחמישיה של הדרים טים לטובת אנתוני דיוויס כדי לקבל חמישיה יותר אתלטית או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 3:24 am 
Junior

לברון השחקן הטוב בעולם כנראה רק מהעונה החולפת. ב2011 דירק הוביל את המאבס לנצחון אחד פחות מלברון-וייד-בוש, ובגמר הוא היה הרבה הרבה (הרבה) יותר טוב מג'יימס, שברח מהכדור במאני טיים-מבחינתי שחקן כזה הוא לא הטוב בעולם לא משנה כמה הוא מוכשר.
לוקח בחזרה את התהיה על ה9.99, בדיקה העלתה ששנה שעברה ג'יימס קיבל 9.91.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 3:35 am 
Junior

אתה באמת חושב ש2011 דירק היה שחקן טוב יותר מלברון?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 10:55 am 
Hall of Famer

לא, הוא דואג שמה לברון ייחשב כשחקן טוב יותר מקובי בקריירה, אז הוא צריך להקטין את לברון כבר עכשיו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 12:51 pm 
Junior

פחחחח....הווארד רביעי...שני באוברייטדיות רק לאנטוני...קובי חייב להיות שלישי(ומודה ומתוודה שאני לא סובל אותו באופן אישי)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 1:32 pm 
Junior

sheky כתב:
אתה באמת חושב ש2011 דירק היה שחקן טוב יותר מלברון?!?

איזו שאלה בכלל, המצ'אפ ביניהם בגמר היה חד צדדי לטובת נוביצקי, בכל הקשור למנטליות, קלאץ', קבלת החלטות הוא לא ראה את לברון. היו כאן עוד ששמו את דירק ראשון. ללברון היו בעיות מנטליות, ואם כבר עמוס מתעקש אז גם את קובי ואולי גם וייד הייתי לוקח לפניו שנה שעברה. השנה לברון עשה קפיצה גדולה, בעיקר בראש, בלקיחת אחריות במאני טיים. וגם בלי קשר לרבע האחרון, הוא הפסיק לגמרי להתפשר על זריקות שנותנים לו וכמעט בכל הזדמנות לקח את הכדורים לסל. וגם עונת שיא בריבאונד בעונה הרגילה ובפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 1:45 pm 
Junior

וואו פלאש איזה גיבוב שטויות.
אתה מדבר על העונה שבה וויד קיבל 24 קולות לMVP ונוביצקי 110 בערך? זה מראה לגמרי שבעונה הסדירה הם היו עדיפים על לברון.
האם אתה מדבר על קובי שעף בסוויפ על ידי אותה דאלאס שהיה עדיף על לברון?
היחיד שאני יכול לקבל שהיה עדיף על לברון באותה עונה זה דרק רוז... נוביצקי דפק פליי-אוף מאוד מרשים אבל עונה סדירה טובה ולא יותר.
אני לא שמעתי אף אחד טוען שנוביצקי השחקן הטוב בעולם אחרי האליפות, אפילו לא אחד. שמעתי דיונים על האם הוא האירופאי הכי גדול אי פעם, אבל מעולם לא שמעתי משהו טוען שנוביצקי בשלב כלשהו הוא השחקן הטוב בעולם.

אתה לוקח את הסדרה הכי חלשה שלברון נתן כל הקריירה שלו ועל זה אתה בונה הרים וגבעות. מה היה המאזן בינהם בעונה הסדירה לצורך העניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 4:30 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
איך אוברייטד אחרי הפלייאוף שהיה לו? לברון כבר מאז 2007 שחקן הכדורסל הכי טוב בעולם עם כתם אחד של הצלחה ברגעי ההכרעה. הכתם הזה נמחק לחלוטין אחרי האליפות של ההיט. יש מישהו שפוי בדעתו שקצת מתעניין בכדורסל שלא חושב שלברון הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום?

אכן כך, מבחינת יכולת בעונה הסדירה ב 5 השנים האחרונות, הוא לא פחות טוב מבירד מג'יק וג'ורדן בשיאם.
מצד שני עד הפלייאוף האחרון הוא בהחלט היה צ'וקר והוא עדיין יכול להרשם בהיסטוריה ככזה אם יכשל בהמשך.
אליפות אחת זה יפה, אבל יחסית לכשרון שלו וליכולת בעונה הסדירה זה ממש לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 28, 2012 4:37 pm 
Freshman

קטע שהכי מצחיק אותי בכל העניין של השבירה המנטלית של לברון בגמר 2011 הוא שכולם לחלוטין מתעלמים מהסדרה הנוראית של קובי מול אותה אלופה, ואם לא מתעלמים אז איכשהו נוטים לשפוך את רוב האשמה על גאסול או ההגנה של צ׳אנדלר או משהו...

לשני השחקנים היו סדרות נוראיות בקנה המידה של כוכב על מול דאלאס ב-2011, ההבדל הוא שלברון היה אדיר כל העונה, ובכל הפלייאוף עד אותו לאותו שלב (זה משהו ששוכחים, אבל כדאי להעיף מבט בתקצירים או בוקססקורס מהסדרות מול בוסטון ובעיקר שיקגו, שם שיתק לחלוטין את רוז ברבע הרביעי), אז איך אפשר לקחת את קובי של 2011 לפני לברון?? את נוביצקי אני מקבל נגיד את הלוגיקה, לא יודע אם אני מסכים איתה, אבל הגיוני.

ואם לברון היה גבולי על מקום 1-2 עונה שעברה נגיד, היום אין שום גבוליות ושם כלום. הוא המקום הראשון הכי ברור שהיה מאז שאק בתחיל האלפיים.

מטרנה - יחסית לכישרון שהיה סביבו עד עכשיו, אליפות ושני גמרים עד עכשיו זה יותר ממספיק. אם יסיים את הקריירה שלו עם אליפות אחת, אפשר יהיה להגיד שזה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה