סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 12:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 2:55 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי שכתבתי שווילי וורן (לדעתי) שחקן יותר טוב מהיקמן,
ואחרי התצוגה המזעזעת של וורן אתמול,
אני אישית הייתי מאוד נזהר מלהשוות בין תומאס לג'וליאן רייט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:04 pm 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
בהתחשב ברזומה של השניים, נראה שג'וליאן רייט שחקן טוב יותר (או סתם בעל ניסיון עשיר יותר) ממלקולם תומאס בעמדה מספר ארבע.

עכשיו, שניהם היו בשוק, ואני מניח שמכבי אמורה לדעת על כך.

יש מסקנה אחרת מלבד זו שמכבי חושבת שתומאס הוא 4.5 שיכול לשחק גם כסנטר, וג'וליאן רייט לא?

(רמז, מסקנה אחרת יכולה להיות שמכבי לא חושבת שרייט יותר טוב מתומאס).

אבל כדורסל לא משחקנים על פי רזומה.

אני כבר לא מתרשם משחקנים ששיחקו בNBA (היו לנו כמה וכמה כאלה).

שניהם היו בשוק, מכבי לא ספרה את רייט בכלל, כמו גם כל קבוצות הNBA שמכירות אותו טוב טוב (בליגת קיץ לא קיבל שנייה, זימון למחנה סופי אין ולה היה לו), וכנראה שגם באירופה לא ספרו אותו. אולי יש לזה סיבה מלבד מכבי מטומטמים?

יצא לי לראות את רייט קצת וזאת עדיין לא החתמה שאפשר להגיד עליה שהיא באנקר. הייתי אומר החתמה מאד מאד מעניינת, שחקן שמצד אחד יכול להיות כוכב בארץ ומצד שני גם יכול להיות נפילה. 4 בלי קליעה בכלל, אתלט מצוין, ברמות הכי גבוהות, אבל לא שחקן חכם, שחקן שלא השתפר לאורך כל הקריירה שלו, שההתאמה שלו למשחק האירופי היא סימן שאלה מסויים. יעשה את ההשתלבות טוב יכול להיות החתמה מצוינת לראשון, יתקשה להשתלב במשחק האירופי (שבו קליעה היא חלק הרבה יותר חשוב, במיוחד בראשון קבוצה עם קליעה בינונית ומטה) וזאת יכולה להיות גם נפילה.

הרבה תלוי באופי של השחקן לדעתי. ווילי וורן למשל שחקן שלכל הדעות הוא מאד מוכשר נראה אתמול לא מחובר ובעיקר לא רוצה בראשון וזה נראה גם על המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:12 pm 
Hall of Famer

לא הייתי אומר שלרייט אין קליעה בכלל. נכון שהטיקט העיקרי שלו באמריקה נסוב על רגליים שקופצות מאד-מאד גבוה, אבל יש לו יסודות של גארד מהתיכון (הוא מוריד כדור לא רע בכלל לפורוורד בליגה הישראלית, אתה תיווכח בזה) וגם בNBA הוא זרק 61 שלשות בקריירה. לא צלף, לא מניה בטוחה, אבל מסוגל לקבור את הסל מחצי מרחק. אני מאד-מאד אהבתי את רייט בקנזס, חשבתי שיצא ממנו שחקן NBA לגיטימי, והאמת היא שעד העונה הקודמת הוא לא ירד מדאבל פיגרז בדקות NBA. זה שחקן שיכול לשלוט בליגה שלנו באמצעות האתלטיות, האינטיליגנציה והסקילס שיש לו שיחסית לארץ הם מאד מפותחים ויחסית לNBA הם לא מדהימים. שחקן מצוין לרמה של הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:19 pm 
Senior

אין קליעה בכלל, בפורומים שונים של הNBA מדברים בעיקר על איירבולים יפים שהוא נוהג לנפק. האחוזים שלו מהשלוש ומהעונשין הם אחוזים זוועה.

מבחינתי המדד הכי טוב זה דווקא הדי ליג, לא NBA שם הוא שחקן משלים אלא די-ליג שם הוא שחקן מוביל.
1-7 משלוש בדי-ליג ב25 משחקים.
62% מהעונשין (גם מגיע יחסית מעט לקו לשחקן גבוה).

ומי שמכיר ויודע קצת על הדי-ליג יודע שרמת ההגנות והטקטיקה שם לא קיימת.

זה שהוא היה פוטנציאל בקנזס זה הכל טוב ויפה. מאז עברו 5 שנים והפוטנציאל לא מומש, השחקן לא התקדם.

על הנייר זה אולי שחקן מצוין לליגה הישראלית, אני דווקא מסכים. כי פוטנציאל יש. אבל יש לו כמה וכמה דברים שאני מאד בספק לגביי ההתאמה שלו לכדורסל האירופי הטקטי והמקווץ יותר. ולכן אמרתי לדעתי הרבה תלוי בראש ובגישה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:25 pm 
Hall of Famer

מה זה "לא התקדם"? הוא לא נעשה כוכב, אבל הוא שיחק 231 משחקי NBA בממוצע של 13.2 דקות למשחק. כמה שחקנים כאלה מגיעים לליגה הישראלית, לקבוצות שהן לא אלקטרה?

זה נחמד שאתה שואב את דעתך מסטטיסטיקה יבשה ומפורומים, אני ראיתי את רייט הרבה במכללות. אני חוזר ואומר שהוא לא קלע שלשות מובהק, זה לא התפקיד שלו, אבל בליגה הישראלית הוא בהחלט יכול לשים את הנקודות מחצי מרחק. זה חוץ מהעובדה שהוא יהיה כנראה המטביע הטוב בליגה, לתשומת לבו של אורן הירושלמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:40 pm 
Senior

לא התקדם זה לא השתפר בכלום. לא שיפר קליעה, לא שיפר יכולות אחרות במשחק, לא הוסיף תנועות, נשאר אותו שחקן כמו בשנה הראשונה שלו ככה גם בשנה האחרונה.

אני לא מתרשם מזה שהוא היה בNBA. היה לו פוטנציאל, הוא נבחר גבוהה בדראפט, קיבל חוזה מובטח ונשאר שם עד שזה נגמר ומאז הוא כבר לא בNBA ולא בכיוון של הNBA. למה?

אתה יכול להחליט שמשם אני שואב, אבל אני ראיתי אותו דווקא הרבה בNBA, לא במכללות (שאם כל הכבוד כבר ראינו מה סטטיסטיקה מהמכללות שווה).

הוא לא רק לא קלע שלשות, אין לו קליעה מהשלוש וגם אין לו קליעה מחצי מרחק. הוא קלעי רע. זה לא אומר שפה ושם לא יוכל לדפוק קליעה מחצי מרחק אבל על כל קליעה כזאת הוא ידפוק גם איזה איירבול וכמה זריקות לא בכיוון. הנקודות שלו הם נקודות זבל בעיקר, ריבאונד התקפה, מתפרצות, לחתוך לסל, זה גם מה שהיה בדי-ליג להבנתי ומשם הוא השיג את רוב הנקודות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:43 pm 
Hall of Famer

אני לא מדבר על סטטיסטיקה מהמכללות, אני מדבר על יכולת במכללות.

לגבי הNBA, גם שחקנים עם חוזה מובטח לא מקבלים דאבל פיגרז בדקות אם הם לא מועילים במשהו. ולרייט היו דאבל פיגרז בדקות 4 עונות רצופות. בכל מקרה, ברור שהסיפור שלו עם הNBA כנראה נגמר, יש מוכשרים וטובים ממנו, זה בסדר גמור ואני לא בא לטעון אחרת.

אבל, הליגה הישראלית המהוללה על שלל הגבוהים ההו-כה-מוכשרים שמסתובבים במחוזותיה, היא לא בדיוק הNBA. רייט ישלוט פה מתחת לסלים עם האתלטיות המטורפת שלו, וקליעת שלשות זה בערך הדבר האחרון שצריכים ממנו בראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:50 pm 
Senior

לראשון יש כבר גבוה בצבע ואחד הטובים בליגה. רייט צריך לשחק בחוץ, בצבע אין ממש מקום ל2 שחקנים לדעתי.

אני דווקא חושב שהוא יכול לשחק בחוץ, אבל לא לקלוע, למסור לפעיל אולי וכו'. ישלוט מתחת לסלים? נראה... בדי-ליג הוא לא שלט מתחת לסלים אז זה קצת יומרני להגיד את זה (אולי יהיה נכון אולי לא).

בשבילי הוא מזכיר בעיקר גרסה חלשה יותר של ג'יי.ג'יי היקסון שעבר פה למשחק אחד בשנה שעברה, רק בלי הקליעה (להיקסון יש קליעה). אתלט מצוין, ידפוק כמה דנקים גדולים בלי ספק. יעשה את ראשון קבוצה יותר טובה? זה בסימן שאלה נחכה ונראה.

וראשון מאד מאד צריכה מה4 שלה קליעה לשלוש לדעתי. מעבר לזה ש4 עם קליעה הפך לדבר מאד חשוב בכדורסל האירופי (וגם בארץ), ראשון היא קבוצה בלי קלעים מי יודע מה (ראינו את זה אתמול גם כן) ואם וורן וג'ונס לא יוכיחו קליעה טובה מאד מבחוץ ובאחוזים טובים ויציבים ראשון תהיה קבוצה שתפגוש הרבה מאד אזורית ותתקל בהרבה מאד בעיות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 3:52 pm 
Hall of Famer

יש לו את הניידות, האתלטיות והורדת הכדור לרצפה כדי להיות 4 נייד ויעיל. אבל אם נחיה גם נראה, אז נצטרך פשוט לחיות ולראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer

אני נוטה יותר לצד של קוף ירוק, דווקא בגלל שהייתי פעם במחנה של נדב. הייתי על העגלה של ג'וליאן רייט כשיצא מקנזס. פורוורד 6-8 אתלטי שיכול להוריד כדור לרצפה ולקלוע פה ושם מחצי מרחק. בדמיוני חשבתי שאם הבחור רק משפר את הקליעה ומעלה מסת שריר (שהרי כולנו יודעים שמספיק שתהיה 3 ימים באן בי איי וישר אתה מתנפח בפלג גוף עליון כמו טוני קוקוץ' בזמנו) הוא הופך לאנטואן ג'יימיסון שכזה. בפועל רייט לא סיפק את הסחורה. הקליעה מבחוץ שלו חלשה, הוא לא שיפר את יכולות הסקורינג שלו, הכדרור לא מספיק טוב לאן בי איי... בקיצור, לא ולא ולא. לא כ"כ ראיתי אותו באן בי איי, אבל אני מניח שהסיבה היחידה שהייתה לשים אותו ל-10-15 דקות במשחק זה שהוא נתן הגנה סבירה (או אפילו טובה).

חשוב להדגיש שרייט בתפקודו הטבעי הוא סמול פורוורד. במכללות אאז"נ (בכל זאת, עברו 5 שנים מאז) הוא היה בעמדות 3-4, תפקיד שקצת מזכיר את התפקיד שהיה לפי ג'יי טאקר בטקסס, כלומר שחקן חוץ שבעת הצורך גם משחק בפנים.

בקיצור, הוא לא חית צבע ואין לו יד מבחוץ, אבל כן יש לו אתלטיות וכשרון כדורסל, ומי אם לא מאמן כמו אפי, יודע לקחת שחקנים עם אופי בעייתי תחת חסותו ולרתום אותם למשימה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 4:45 pm 
Hall of Famer

ממה שזכור לי, בזמנו בקנזס, הוא סוג של תמאר סליי. ותמאר סליי אחד כבר היה לכם, ולא בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 4:51 pm 
Hall of Famer

נאאאא יותר מסיבי מתמר סליי, וגם יותר אתלטי. סליי קלעי שלשות לא רע בכלל, אבל לא הרבה יותר מזה.

מה שבאתי עוד להוסיף שהשוואה בין רייט למלקולם תומאס לחלוטין לא רלבנטית. תומאס הוא שחקן פנים שתמיד היה כזה ותמיד יהיה כזה. לדעתי הוא 4, אבל בליגת הגמדים הישראלית לא נתפלא לראות אותו גם משחק 5. לג'וליאן רייט יש מבנה גוף הרבה יותר דקיק, הוא 3 שבעת הצורך יכול לשחק גם 4, אבל העמדה הטבעית שלו זה עמדה 3. שימו אותו להתמודד מול אחד כמו קרייג סמית מירושלים והוא טורף אותו לארוחת בוקר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 4:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ממה שזכור לי, בזמנו בקנזס, הוא סוג של תמאר סליי. ותמאר סליי אחד כבר היה לכם, ולא בהצלחה.

שום קשר.

לגבי התפקוד של רייט מתחת לסלים דווקא, זה מה שהוא יהיה בליגה שלנו (או שהוא יפתיע כאול אראונד). אבל כבר אמרתי שיש לו את הורדת הכדור לרצפה בשביל לשחק באופן נייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 5:42 pm 
Junior

גלעד כתב:
אחרי שכתבתי שווילי וורן (לדעתי) שחקן יותר טוב מהיקמן,
ואחרי התצוגה המזעזעת של וורן אתמול,
אני אישית הייתי מאוד נזהר מלהשוות בין תומאס לג'וליאן רייט....

דווקא הייתי מציע לך לחכות עם הנסיגה שלך מההשוואה. את וורן ראיתי במשחק אחד רע, את היקמן עוד לא ראיתי עושה משהו מיוחד כבר לפחות 6 משחקים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 5:52 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אבל כדורסל לא משחקנים על פי רזומה.

אני כבר לא מתרשם משחקנים ששיחקו בNBA (היו לנו כמה וכמה כאלה).

שניהם היו בשוק, מכבי לא ספרה את רייט בכלל, כמו גם כל קבוצות הNBA שמכירות אותו טוב טוב (בליגת קיץ לא קיבל שנייה, זימון למחנה סופי אין ולה היה לו), וכנראה שגם באירופה לא ספרו אותו. אולי יש לזה סיבה מלבד מכבי מטומטמים?

יצא לי לראות את רייט קצת וזאת עדיין לא החתמה שאפשר להגיד עליה שהיא באנקר. הייתי אומר החתמה מאד מאד מעניינת, שחקן שמצד אחד יכול להיות כוכב בארץ ומצד שני גם יכול להיות נפילה. 4 בלי קליעה בכלל, אתלט מצוין, ברמות הכי גבוהות, אבל לא שחקן חכם, שחקן שלא השתפר לאורך כל הקריירה שלו, שההתאמה שלו למשחק האירופי היא סימן שאלה מסויים. יעשה את ההשתלבות טוב יכול להיות החתמה מצוינת לראשון, יתקשה להשתלב במשחק האירופי (שבו קליעה היא חלק הרבה יותר חשוב, במיוחד בראשון קבוצה עם קליעה בינונית ומטה) וזאת יכולה להיות גם נפילה.

הרבה תלוי באופי של השחקן לדעתי. ווילי וורן למשל שחקן שלכל הדעות הוא מאד מוכשר נראה אתמול לא מחובר ובעיקר לא רוצה בראשון וזה נראה גם על המשחק שלו.

קוף, מעניין לראות אותך כותב שכדורסל לא משחקים לפי רזומה, כשאתה נלחמת בעור שיניך בגלעד שסיפר שוורן טוב יותר מהיקמן מהתרשמות אישית, בטיעון שהיקמן כבר צבר הרבה רזומה אירופאי ושהוא הגיע לחצי גמר באיטליה ושיחק פה בליגות השונות.
אם אתה מיחס לי את האמירה "מכבי מטומטמים", אתה כנראה לא קורא טוב את ההודעות שלי. מה שאני טוען הוא שמכבי החתימו את תומאס מתוך מטרה לשתף אותו גם (ואולי בעיקר) בעמדה מספר חמש, דבר שלא היו יכולים לעשות עם רייט, למרות ההתכחשויות שלהם להחתמת שחקן שהוא 4.5. אני חושב שע"פ מה ששני השחקנים עשו עד עתה בקריירה שלהם, לרייט יש יותר מה להראות, בעיקר בעמדה ארבע. בכל מקרה, נחייה ונראה. אני מתאר לעצמי שגם מבחינת ההשוואה הסטטיסטית שאנחנו כה מחבבים יהיה קשה להשוות את העונה הקרובה של רייט ותומאס, בגלל הרוטציה המהירה של מכבי. נצטרך להתרשם עם העיניים, ובשביל זה נצטרך, כמו שנדבר אמר, לחיות ולראות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 5:55 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
נאאאא יותר מסיבי מתמר סליי, וגם יותר אתלטי. סליי קלעי שלשות לא רע בכלל, אבל לא הרבה יותר מזה.

מה שבאתי עוד להוסיף שהשוואה בין רייט למלקולם תומאס לחלוטין לא רלבנטית. תומאס הוא שחקן פנים שתמיד היה כזה ותמיד יהיה כזה. לדעתי הוא 4, אבל בליגת הגמדים הישראלית לא נתפלא לראות אותו גם משחק 5. לג'וליאן רייט יש מבנה גוף הרבה יותר דקיק, הוא 3 שבעת הצורך יכול לשחק גם 4, אבל העמדה הטבעית שלו זה עמדה 3. שימו אותו להתמודד מול אחד כמו קרייג סמית מירושלים והוא טורף אותו לארוחת בוקר.

נראה לי שבכל זאת מיעדים אותו להיות ארבע, ואולי הוא באמת יאכל קש מקרייג סמית'. אגב, אתה מכיר הרבה 4 בליגה הישראלית שלא עומדים בהשוואה הזו מול סמית'?

הרלוונטיות ההשוואתית מבחינת איכות הייתה רק עבור שחקן טוב בעמדה ארבע. נראה לי שאתה ואני מסכימים שמכבי חיפשה 4 שיכול להיות גם חמש, או בעברית, 4.5.

נ.ב: מישהו יכול לכתוב לי בפרטי איך מוסיפים מספר ציטוטים מהודעות שונות לתגובה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 6:00 pm 
Senior

רזומה אירופי (מה שיש להיקמן) זה דבר אחד, רזומה אמריקאי לא אומר הרבה על אירופה מה לעשות. היקמן שחקן מוכח באירופה (ברמה מסויימת) וורן כמו שאמרתי לא עשה עדיין כלום באירופה (אולי יהיה טוב מאד אולי לא), אפילו גלעד אחרי משחק אחד אתמול פתאום כבר לא בטוח כמה וורן טוב.

הרזומה של תומאס פחות טוב משל רייט ואני גם לא בטוח שהוא שחקן יותר טוב ממנו. מה שכן, הרזומה של רייט בNBA לא מרשים אותי כמו שאמרתי כמו גם חוסר כזה של תומאס.

אם למשל נשווה רזומה בדי-ליג בשנה שעברה אז תומאס היה יותר איכותי ונבחר לחמישיות הראשונות של הליגה, חמישיות ההגנה וכו', כולל קיבל זימונים לNBA בעוד רייט לא. אז זה אומר שתומאס טוב יותר? לא.

אני רק אמרתי שיש סיבות כנראה ששחקן כמו רייט נמצא בלי קבוצה, בלי מבט, בלי שום קבוצת NBA ששוקלת לקחת אותו (לעומת הרבה קבוצות שרצו את תומאס אבל לא על חוזה מובטח). אולי יש לזה עוד סיבות (אופי, שכל, מוסר עבודה) וסיבות כאלה יכולות להשפיע על יכולתו באירופה בסופו של דבר.

לדעתי סתם דרך אגב תומאס הוא החתמה לא ברורה של מכבי ואני ממש לא בטוח שהחתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 6:01 pm 
Senior

דבר אחד אני לא מבין וזה למה שרייט יאכל קש מסמית? הוא לא אמור לשמור או לשחק נגדו, בשביל זה יש יוטר.

סמית בירושלים משחק 5 ורק 5, לא 4, לא 4 וחצי, רק 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 6:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הרסי הוקינס כתב:
נ.ב: מישהו יכול לכתוב לי בפרטי איך מוסיפים מספר ציטוטים מהודעות שונות לתגובה אחת?

למה בפרטי? שגם אחרים ילמדו...

יש שתי דרכים - האחת היא להשתמש בטאג של הQuote שמופיע לך מעל חלון כתיבת ההודעה. אתה פשוט לוחץ עליו ומדביק את הטקסט לתוכו. אם אתה רוצה גם שם כותב אתה צריך לערוך אותו בהתאם וזה תמיד מפחיד אותי לעשות.

הדרך השנייה היא לפתוח חלון נוסף מלבד חלון כתיבת התגובה, ללכת לכל הודעה שאתה רוצה לצטט, ללחוץ על ה"צטט" ולהעתיק את התוצר לתוך ההודעה שלך.

(והכי חשוב, לוודא שהכל מסודר כי אחרת הציטוט יוצא מחורבש לגמרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 6:09 pm 
Junior

ראובן כתב:
הרסי הוקינס כתב:

למה בפרטי? שגם אחרים ילמדו...

יש שתי דרכים - האחת היא להשתמש בטאג של הQuote שמופיע לך מעל חלון כתיבת ההודעה. אתה פשוט לוחץ עליו ומדביק את הטקסט לתוכו. אם אתה רוצה גם שם כותב אתה צריך לערוך אותו בהתאם וזה תמיד מפחיד אותי לעשות.

הדרך השנייה היא לפתוח חלון נוסף מלבד חלון כתיבת התגובה, ללכת לכל הודעה שאתה רוצה לצטט, ללחוץ על ה"צטט" ולהעתיק את התוצר לתוך ההודעה שלך.

(והכי חשוב, לוודא שהכל מסודר כי אחרת הציטוט יוצא מחורבש לגמרי)

טודוט! :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 6:10 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
רזומה אירופי (מה שיש להיקמן) זה דבר אחד, רזומה אמריקאי לא אומר הרבה על אירופה מה לעשות. היקמן שחקן מוכח באירופה (ברמה מסויימת) וורן כמו שאמרתי לא עשה עדיין כלום באירופה (אולי יהיה טוב מאד אולי לא), אפילו גלעד אחרי משחק אחד אתמול פתאום כבר לא בטוח כמה וורן טוב.

הרזומה של תומאס פחות טוב משל רייט ואני גם לא בטוח שהוא שחקן יותר טוב ממנו. מה שכן, הרזומה של רייט בNBA לא מרשים אותי כמו שאמרתי כמו גם חוסר כזה של תומאס.

אם למשל נשווה רזומה בדי-ליג בשנה שעברה אז תומאס היה יותר איכותי ונבחר לחמישיות הראשונות של הליגה, חמישיות ההגנה וכו', כולל קיבל זימונים לNBA בעוד רייט לא. אז זה אומר שתומאס טוב יותר? לא.

אני רק אמרתי שיש סיבות כנראה ששחקן כמו רייט נמצא בלי קבוצה, בלי מבט, בלי שום קבוצת NBA ששוקלת לקחת אותו (לעומת הרבה קבוצות שרצו את תומאס אבל לא על חוזה מובטח). אולי יש לזה עוד סיבות (אופי, שכל, מוסר עבודה) וסיבות כאלה יכולות להשפיע על יכולתו באירופה בסופו של דבר.

לדעתי סתם דרך אגב תומאס הוא החתמה לא ברורה של מכבי ואני ממש לא בטוח שהחתמה טובה.

You've made your point. נחייה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 10:22 pm 
Junior

קוף
רייט הולך לראשון לא ללייקרס. אתה טוען שזה הימור שראשון לא היו אמורים לעשות בהתחשב במסורת שלהם ובגודל התקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 11:12 pm 
Hall of Famer

במקרה הזה אני די במחנה של הקוף וגם של גימל. קודם כל לרייט אין באמת עמדה. הוא סמול פורוורד ללא קליעה ופאוור ללא פיזיות. הוא טווינר וזאת הסיבה שהוא נכשל באן.בי.איי. מי שראה את רייט בקולג', ראה המון פוטנציאל, אבל היכולת לא תאמה את הפוטנציאל, אנדראצ'יבר. אני לא התלהבתי בזמנו מרייט בקולג' והרבה פחות באן.בי.איי. את הצ'אנס שלו באן.בי.איי הוא קיבל לא בגלל היכולת וזה לא הישג גדול. הוא נשאר בליגה על חוזה הרוקי שלו. כשנגמר החוזה, נגמרה גם התקופה שלו באן.בי.איי וזה הגיוני ששחקן לוטרי יקבל את הצ'אנס לגמור את חוזה הרוקי, למרות האכזבה הגדולה ממנו.

בארץ הוא יכול להצליח, כי הליגה הרבה פחות פיזית. אבל יש לי הרגשה שגם בראשון הוא לא יהיה שוס גדול. הוא שחקן רך, גם במשחק ונראה לי גם באופי. הפוטנציאל תמיד מגרה, אבל הוא לא עושה שום דבר ברמה גבוהה באמת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 11:20 pm 
Hall of Famer

וואי, ראובן, סיבכת. יש דרך פשוטה בהרבה.

עושים "שלח תגובה". יורדים למטה, ל"תקציר הנושא". שם, לכל הודעה יש "צטט". אפשר לבחור עם העכבר רק קטע ספציפי מההודעה/עות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 03, 2012 11:52 pm 
Senior

קורובייב כתב:
קוף
רייט הולך לראשון לא ללייקרס. אתה טוען שזה הימור שראשון לא היו אמורים לעשות בהתחשב במסורת שלהם ובגודל התקציב?

קורבייב, על פי מה שאני שמעתי אז גודל התקציב של ראשון מאד גדול השנה וגודל החוזה של רייט מאד גדול (השחקן הכי יקר בתולדות ראשון מאז שפרי עזב את הקבוצה פחות או יותר). אחד השחקנים הכי יקרים בליגה, הכי יקר כנראה מחוץ לקו ת"א-ירושלים-חיפה (וגם זה בגלל החוזה המהולל של דונטה סמית).

בשביל ראשון זה הימור ששווה לקחת עדיין, למרות הכל ולמרות הכסף. אני רק אומר בדיוק מה שאמרת בעצם, זה הימור. כזה שיכול להצליח והוא יכול להתברר כאחלה שחקן אבל גם כזה שיכול להיות נפילה, אכזבה ברמה מסויימת, זה לא באנקר (למשל מה שאני כן חושב על סמית) בליגה שלנו ובאירופה עדיין, שחקן עם פוטנציאל לפה ולשם. לראשון שווה לקחת את ההימור הזה גם לדעתי כנראה, אבל משם עד להשתלטות שלו על הליגה ואירופה הדרך עוד ארוכה. אני חושב שכל דבר מנפילה, להצלחה, לסתם שחקן טוב הגיוני במקרה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, uriel17, עופר האדום ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: