קוף ירוק כתב:
היא לא משנה כלום, הציפיות היו להיות קבוצת פיינל פור גם לפני זה (בכלל מה זה פיינל פור? אין דבר כזה יותר...). רק שלפני זה הציפיות היו שהוא יוביל את הקבוצה לשם, ועכשיו הציפיות הם שהוא יסתכל על אפיק מוביל את הקבוצה לשם (אולי). הדבר היחידי שהוא יכול להתעודד ממנו זה שאם הם יכשלו זה לא יפול עליו זה בטוח.
היה לו את ירושלים (על המקום של לימונד היום) ביד, הוא הלך לאילת (פאקינג אילת כן) וויתר על אירופה ומעמד בקבוצה שהיא מכוונת למקום השני בליגה ולא מתחת בשביל ללכת לאילת, בגלל קטש ובגלל שהבטיחו לו להיות שחקן מוביל, המוביל של הקבוצה. עכשיו הוא באילת, בעמדה יותר גרועה מזאת שהיה לו אם היה הולך לירושלים.
כשאמרתי פיינל פור התכוונתי מקומות 1-4. אולי יותר נכון לקרוא לזה פיינל פירסט. אם אלו היו הציפיות לפני אפיק אני חייב להגיד שהיה בזה קורטוב של פנטזיה. לפניו הסגל של אילת לא היה בין ארבעת הסגלים הטובים בליגה. אני מניח שזה תלוי באופי של בן שימול, אבל כשאני הייתי חלק מקבוצה הייתי שמח כשהיו מצרפים אלינו שחקנים חזקים (בד"כ מהקבוצה היותר חזקה של המחלקה). חוצמזה, מאיפה הפסקנות? אתה דיברת עם בן שימול ויודע איך הוא מרגיש? האמת, יכול להיות שכן, עם כל המידע המאחורי קלעימי שאתה מביא. אם כן, שתפנו בבקשה.
עידן שגיב כתב:
צריך לזכור גם שאילת, אפעס, הציעו לו סכום גבוה יותר משמעותית. בן שימול יודע שהצעות כאלו כבר לא בטוח שיחזרו שוב, ומדובר בשיקול הגיוני.
לפי מה שהבנתי (צריך לבדוק את זה), בירושלים הוא רמז שהוא רוצה סכום שקרוב לזה שלימונד קיבל בסופו של דבר, וקיבל גיחוך מאוד בוטה בפרצוף.
בסופו של דבר לא ברור מי מעורר יותר גיחוך, הוא על המחשבה שהוא בפוזיציה לבקש סכום כזה, או הפועל, על המחשבה שאפשר לתת סכום כזה לשחקן בשם רביב לימונד.
והוקינס, 'פאקניג אילת' היא הדבר הכי קרוב לבית שהוא היה בו ב(פחות או יותר) עשור האחרון... מניח שהמיקום הדרומי שלה לא בדיוק היווה שיקול.
ואכן החתמה גדולה של אחד מהגארדים הישראלים הטובים ביותר שקיימים בשוק בארבע השנים האחרונות (לפני כן הוא נחשב לאחד כזה. אצלי, לפחות).
פאקינג אילת, כן. בשביל שחקן ששיחק במשך כמעט עשר שנים באירופה, הייתי מצפה ש"חזרה הביתה" תהיה למקום שהוא לא צריך לקחת טיסה ממנו או לנסוע 5 שעות כדי להגיע למרכז העניינים. אם אתה כבר חוזר לישראל ועושה איזשהו ויתור, אז שיהיה עד הסוף. אין לי שום מידע פנימי לגבי מערכת השיקולים של אפיק (בדומה לזו שיש לקוף עם בן שימול), אבל אולי זו הייתה ההצעה היחידה שהתאימה לו כלכלית בישראל.
חוצמזה, אמרתי פאקינג אילת, כי אני לא יכול לדמיין את עצמי שוהה בעיר הזו יותר משבוע. טעם אישי.