סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 9:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 12:38 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
אוקיי, חשבתי שהדיבור היה פוסט לימונד. זה עדיין שם אותו שלישי היררכית בירושלים ושני באילת.

לא, זה שם אותו עכשיו באילת בדיוק באותו המעמד כמו שהוא היה בירושלים. גארד מחליף ראשון מהספסל. אבל פה נכנסת הפאקינג אילת לעניין (אתה אמרת פאקינג אילת נכון?). ירושלים זאת קבוצה מס' 2 בארץ, משחקת באירופה, חשיפה ומעמד יותר טוב, והיא בירושלים. אילת זאת פאקינג אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:02 am 
Junior

אני אמרתי פאקינג, לצערי.
איכשהו קשה לי להאמין שבירושלים הקאדר של הגארדים היה מכיל רק את בן שימול, טפירו ופולן. לתחושתי הם היו מביאים עוד מישהו, לא יודע אם לפניו או אחריו. זה כבר לא וכיח (הטייה שהמצאתי), אז אני לא אתעקש על זה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:07 am 
Senior

למה? מה ההבדל הגדול בין לימונד לבן שימול (מלבד הכסף שהם מקבלים, שלימונד זה קצת יותר...)? אני מכיר הרבה אנשים שהיו מעדיפים את בן שימול על פני לימונד. בסופו של דבר בהפועל ירושלים יש 2 גארדים ישראלים, בין אם זה טפירו ולימונד או טפירו ובן שימול אין הבדל גדול אם בכלל.

אל תשכח גם שירושלים התחילו את העונה בתקציב מסויים שהלך וגדל ככל שהקיץ התקדם. תזכור שבתחילת הקיץ ירושלים רצו ודיברו עם בן שימול וברקוביץ. ככל שהקיץ התקדם ודרוקר הצליח להגדיל את התקציב אז השמות הפכו להיות לימונד ומקל. אבל אם בן שימול היה אומר כן לירושלים בזמנו הוא היה חותם שם והתקציב שגדל היה מן הסתם הולך בשביל להביא זר יותר איכותי נגיד מקורטני פלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:26 am 
Junior

בדיוק בגלל התגלגלות התקציב אני חושב שהיו מביאים בסופו של דבר עוד מישהו. כבר עכשיו המצב שלהם מאוד לא אידיאלי עם שלושה גארדים אמיתיים וזהו. לא בטוח שהיו מעדיפים מישהו אחר על פלס, כי אני חושב שתופסים שם מפלס.
מה ההבדל הגדול בין בן שימול ללימונד? בעיקר המשכורת אבל גם המעמד. לימונד עשה הרבה יותר בקריירה, יש לו ניסיון (לא יודע לגבי קבלות) בהובלת קבוצות והוא היה תמיד חלק מסגלים הרבה יותר איכותיים מבן שימול. הוא יותר חזק, שומר יותר טוב וחודר לא פחות טוב. קליעה - לא השיא של שניהם אבל לימונד מספק יותר כאלו עם מקום שלישי מהישראלים בתחום שנה שעברה. גם בניהול המשחק היתרון של בן שימול הוא לא גדול וגם הוא נוטה להתבלגן. יחס איבודים אסיסטים, של שניהם 1.65, אבל רביב מוסר יותר. ההבדל העיקרי הוא הוואסח של השניים. לימונד בא מעמדת שחקן נבחרת משמעותי מאוד הקיץ ובן שימול בא מקבוצה לוזרית (נראה לי שלא תכעס על ההגדרה) שעשתה עונה נוראית, כשהוא לא משחק בזה חלק קטן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:30 am 
Senior

הרסי, ההבדל בתקציב בינהם הוא לא כזה גדול, ולמען האמת אני לא בטוח שגם היום דרוקר היה מעדיף את לימונד על בן שימול. דרוקר בסוף של דבר בחר ממה שהיה בשוק, כשכבר היה לו יותר כסף היחידים שהיו בשוק זה לימונד, ניסים ומקל. מקל את ירושלים ניפנף כנראה. את ניסים הם לא רצו. נשאר לו רק לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:34 am 
Junior

טוב, בתקציבים אני לא בקיא, אבל אין לי ספק שאני הייתי בוחר את לימונד לפני בן שימול. עובדה שדרוקר חושב כמוני ופותח עם לימונד. למה שבן שימול לא ירצה לשחק בירושלים אם מובטח לו מקום בחמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:41 am 
Senior

לא מאמין שהובטח לו מקום בחמישיה או קרוב לזה. בן שימול היה אמור להיות המחליף של טפירו מן הסתם (בדומה לעונה שהם העבירו בראשון).

ההחתמה של לימונד הורידה את טפירו לספסל (מהלך שאני למשל לא בטוח שהוא לטובת ירושלים, לדעתי היה עדיף לה שטפירו ירכז, פולן יקלע, ולימונד יבוא מהספסל).

לגביי בן שימול ולימונד, זה כבר עניין של טעם. אני חושב שבן שימול שחקן סופר מוכשר שדווקא יפרח בקבוצה עם כוכבים כמו ירושלים, לימונד הוא שחקן של קבוצות קטנות לטעמי. אבל בהחלט מבין מי שמעדיף את לימונד, זה משהו שאפשר להתכווח עליו והרזומה והקריירה של לימונד כמובן שלא רואה ממטר את בן שימול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:49 am 
Junior

לא הובטח, אבל ירושלים ראתה הזדמנות לשפר את מצבה ולקחה את לימונד. אין לי מושג לגבי הכרונולוגיה של האירועים, ומה קרה בחודש בין החתימה של בן שימול באילת לזו של לימונד בירושלים. האם במשך כל הזמן הזה חיכו לראות מה קורה עם מקל/ניסים/לימונד? מתי הבינו שיש תקציב שיאפשר להביא שחקן יותר גדול (לדעתם) במקום בן שימול? האם כבר ידעו שיש תקציב גדול יותר בפוטנציאל בזמן שדיברו איתו ולכן העדיפו לחכות?

אני חושב שאפשר גם להתווכח על האם בן שימול מותאם יותר לקבוצות גדולות. הרי הוא היה חלק מהסגל של חיפה, סגל שכידוע "יכול לנצח כל קבוצה באירופה" ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 2:09 am 
Senior

הכרונולוגיה פחות רלוונטית בעניין הזה, מלבד זה שבן שימול חתם באילת הרבה הרבה לפני שלימונד היה בכלל מועמד לירושלים. לבן שימול הייתה הצעה על השולחן מירושלים ומאילת, הוא בחר באילת על פני ירושלים. הוא יכול היה לבחור בירושלים ולהיות חתום שם היום (ואז יכול להיות שהיו מביאים עוד מישהו, לדעתי כמו שאני מבין את הדברים ממש לא). אחרי שבן שימול חתם באילת ולדעתי גם ברקוביץ בהרצליה, לירושלים היו 2 אופציות וזה לרדת לרמה של ליפשיץ, ברנר (שברמה הזאת אחרי שנה זוועה) שעשוע וכו' או ללחוץ על ההנהלה להגדיל את התקציב ולנסות ללכת אחרי מקל כשלימונד זה הגיבוי. זה מה שהם עשו בסופו של דבר. הלכו על מקל שמשך אותם במשך איזה חודש וכשהבינו שמקל לא יגיע התפשרו על לימונד.

דווקא השנתיים האחרונות מחזקות את דעתי. בן שימול לא מתאים (לדעתי באופי) להוביל קבוצה, אבל להיות כינור שני ליד שחקנים מוכשרים הוא בחירה נכונה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 2:58 am 
Junior

יאללה, אז שיהיה כינור שני ליד אפיק ניסים ואיחלתי לחייל בהצלחה. ניסים כסקנד, פרימן כשלוש והופסון כארבע. זאת תהיה אחלה קבוצה (כל עוד טילמן מחוץ להרכב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 3:12 am 
Senior

חחחח

אתה יודע מה עצוב? דווקא אצל קטש זה עוד ממש יכול לקרות. הוא שיחק עם דאוול כ4 הרבה מאד זמן אז אני בהחלט יכול לראות אותו משחק גם עם הובסון ל4... מי ישמור בהרכב הזה זאת כבר בעיה של קטש :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 3:55 am 
Junior

תאמין לי שאחרי משחק סנוקר טוב וכמה צ'ייסרים, אתה תסתפק בלעלות חמישה שחקנים על המגרש. מפה כל השאר זה בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 7:13 am 
Sophomore

כן הבטיחו, לא הבטיחו, לאור העונה האחרונה שלו בן שימול צריך פשוט לשמוח שמתנהל עליו דיון של יותר מעמוד בסל ניוז.
בראשון בלא מעט משחקים אפי עלה עם בן שימול בחמישיה ועם טפירו מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:15 pm 
Junior

shay כתב:
כן הבטיחו, לא הבטיחו, לאור העונה האחרונה שלו בן שימול צריך פשוט לשמוח שמתנהל עליו דיון של יותר מעמוד בסל ניוז.
בראשון בלא מעט משחקים אפי עלה עם בן שימול בחמישיה ועם טפירו מהספסל.

גם בראשון בסופו של דבר טפירו שיחק 2-3 דקות יותר בממוצע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:22 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
וכיח (הטייה שהמצאתי)

נהדר.

אגב, זה רק אני או שכבר ממש נמאס לשמוע בדיחות מסוג "קטש סטלן / בליין / וואטאבר"?

(וכמו שאמר חבר שלי, מעריץ גדול של עודד: "בפעם האחרונה שאלוהים הגיע לעיר החטאים - זה נגמר במהפכה").

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 1:23 pm 
Junior

הפועל סגרה סגל וחתמה סופית עם גף אלן, יוני ניר ורום גפן. מבחינת ישראלי סגל טוב עד טוב מאד. זרים, נקווה שארז יודע משהו שאנחנו לא יודעים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 3:12 pm 
Sophomore

אחרי שאפיק חתם באילת נשארו עדיין בלי קבוצה: גל מקל, יניב גרין, שמוליק ברנר, גור פורת, ניר כהן

לאילת יהיה הרכב לא רע עם חמישיה של:

ניסים, פרימן, הופסון, טילמן, הולמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 6:59 pm 
Hall of Famer

basketball_fan כתב:
אחרי שאפיק חתם באילת נשארו עדיין בלי קבוצה: גל מקל, יניב גרין, שמוליק ברנר, גור פורת, ניר כהן

לאילת יהיה הרכב לא רע עם חמישיה של:

ניסים, פרימן, הופסון, טילמן, הולמן

גם הפור' יאן מרטין עדיין ללא קבוצה(יכול לדעתי לסייע כמעט לכל קבוצה בליגת העל) וארז כץ(שאולי יודיע על פרישה)

בקשר לאילת ,יש לה הרכב של לא מעט קלעים טובים אבל גם שחקנים שמרבים לאבד כדורים(ראן אנד בלאגן),אם העסק שם יתחבר כמו שצריך הם יכולים לרוץ בצמרת.

הפועל ת'א כאמור מחתימה את הפור'-סנטר ג'ף אלן ומחזקת את הסגל הישראלי עם הפור' יוני ניר ובסה'כ יש לה עכשיו סגל ישראלי סביר מאוד ורוטציה של 9 שחקנים בכירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 11:40 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30500.html

מעניין... רק השאלה היא על איזה "מספרים לא רעים" מדברים בכתבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 8:23 am 
Sophomore

המספרים בבנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 1:19 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
צוד כתב:
King Chauncey כתב:
נו, מה אומר ומה אגיד, זה היה המשתמש בן ה15 כנראה שנעלב ונפגע,
כי המשתמש הרגיל לא היה נעלב מהזלזול ההו-כה נוראי שהופגן פה.

על מה בדיוק כל כך נעלבת זה הכי לא מובן לי, כי כל ההודעה נכתבה ברצינות גמורה ובסגנון רגיל לגמרי לסגנון הפורום,
אז על מה הקצף? על הבדיחה בהתחלה ובסוף על היוזר הכפול?

קודם כל, אתה לא צריך אותי, אתה מזלזל בעצמך מספיק טוב עם הודעות הזויות שסותרות אחת את השנייה את השלישית,
שנית כל, זלזלת לא פעם בדיעות של אנשים פה אז מה לך שתלין,
וסופית כל, הפורום הזה מלא בבדיחות אישיות ועקיצות פנימיות, כבר מספיק שנים טובות, וגם עכשיו הוא מלא ב"ירידות" בלא מעט נושאים בין לא מעט משתמשים, רק מה, אתה היחיד שזכור לי, אי פעם, שכל כך נעלב עד שהוא לא מוכן לענות ברצינות כי הוציאו לו את החשק כי הוא כל כך מסכן כי מזלזלים בו.

ואגב, אם ההודעות הרציניות שלך זה "לסמית יש דרך ארוכה להוכיח עצמו" ושעתיים אחר כך "סמית באנקר",
ו"כדורסל לא משחקים עם רזומה" יומיים אחרי ש"היקמן טוב יותר כי יש לו קבלות",
אזי שאין לי כל כך בעיה שלא תענה לי ברצינות ושלא תרצה להמשיך להתדיין איתי, שכן אני אישית, ואני חושב שכך גם מרבית העולם, לא כל כך מוצאים טעם בדיון עם אדם שגם סותר את עצמו וגם לא מביא שום טיעונים סבירים לעמדותיו.

סתום ת׳פה שך חתיכת סמולני מניאק.

אני לא חושב שזו כתיבה ראויה למי שטוען להחזיק בתואר המאמי הרשמי של הפורום.

לפני שאתה קורא את המשפט השלישי בחתימה שלי, קרא את הראשון...

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 1:19 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
צוד כתב:
King Chauncey כתב:
נו, מה אומר ומה אגיד, זה היה המשתמש בן ה15 כנראה שנעלב ונפגע,
כי המשתמש הרגיל לא היה נעלב מהזלזול ההו-כה נוראי שהופגן פה.

על מה בדיוק כל כך נעלבת זה הכי לא מובן לי, כי כל ההודעה נכתבה ברצינות גמורה ובסגנון רגיל לגמרי לסגנון הפורום,
אז על מה הקצף? על הבדיחה בהתחלה ובסוף על היוזר הכפול?

קודם כל, אתה לא צריך אותי, אתה מזלזל בעצמך מספיק טוב עם הודעות הזויות שסותרות אחת את השנייה את השלישית,
שנית כל, זלזלת לא פעם בדיעות של אנשים פה אז מה לך שתלין,
וסופית כל, הפורום הזה מלא בבדיחות אישיות ועקיצות פנימיות, כבר מספיק שנים טובות, וגם עכשיו הוא מלא ב"ירידות" בלא מעט נושאים בין לא מעט משתמשים, רק מה, אתה היחיד שזכור לי, אי פעם, שכל כך נעלב עד שהוא לא מוכן לענות ברצינות כי הוציאו לו את החשק כי הוא כל כך מסכן כי מזלזלים בו.

ואגב, אם ההודעות הרציניות שלך זה "לסמית יש דרך ארוכה להוכיח עצמו" ושעתיים אחר כך "סמית באנקר",
ו"כדורסל לא משחקים עם רזומה" יומיים אחרי ש"היקמן טוב יותר כי יש לו קבלות",
אזי שאין לי כל כך בעיה שלא תענה לי ברצינות ושלא תרצה להמשיך להתדיין איתי, שכן אני אישית, ואני חושב שכך גם מרבית העולם, לא כל כך מוצאים טעם בדיון עם אדם שגם סותר את עצמו וגם לא מביא שום טיעונים סבירים לעמדותיו.

סתום ת׳פה שך חתיכת סמולני מניאק.

אני לא חושב שזו כתיבה ראויה למי שטוען להחזיק בתואר המאמי הרשמי של הפורום.

לפני שאתה קורא את המשפט השלישי בחתימה שלי, קרא את הראשון...

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 6:39 pm 
Junior

בחיי, צוד חשב שדיברתי איתו ברצינות..
הבנתי שצחקת וצחקתי גם אני..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 7:10 pm 
Hall of Famer

גליל גלבוע במומ' עם יניב גרין ושמוליק ברנר ,הקבוצה החליטה ללכת על 4 זרים בסופו של דבר(שיחררה לפני 10 ימים את היימן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 10, 2012 7:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
arie כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.130500.html

מעניין... רק השאלה היא על איזה "מספרים לא רעים" מדברים בכתבה?

לפחות הם לא כותבים שהוא שוחרר כי המאמן שאהב אותו הוחלף באנטישמי ידוע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], shmueliki ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: