אחרי מה שעשית פה בשנתיים האחרונות אין ספק שאם מישהו צריך הערות בונות זה אני ממך ולא להפך.. אני מדבר בכלליות, הערות בונות לכולם.. מנסה לפחות.
בכל אופן- השוותי בין הקבוצות שלנו, סתם בשביל הספורט ובשביל השעמום שלי אחרי שהשתכרתי קלות, לפי המספרים החזויים במערכת של ESPN(מומלץ למי שלא מכיר. בתוך מערכת הדראפט וברשימת השחקנים בליגות אחרי הדראפט, ניתן לראות את ה 2013 projections שלהם, על כל שחקן ושחקן, על כל קטגוריה.)
לפי המספרים שלהם אגב, דוויט לא ינצח לבדו יותר מדי שבועות.. הוא מדורג בממוצעים אחרי איבאקה,מגי,חדגבה וביומבו, כשהיברט ואסיק צמודים אך צפויים לשחק יותר משחקים, ויש עוד 5-6 שצפויים להיות קרובים אליו.
אז לפי המספרים שלהם- חסימות נוק אאוט מוחלט שלי, חטיפות ניצחון קטן שלי, אסיסטים נוק אאוט שלי, שלשות שלי, נקודות למרבה הפלא רק ניצחון קטן לך, ריבאונדים שלך,
ופה ביתרון 2-4 איבדתי את הסבלנות לחישובים, מניח שהאיבודים די שווים, לי יש את לין-פרקר-הולידיי-גורדון-מונרו-קאזינס שמאבדים הרבה, לך יש את קובי-אירווינג,דוויט,כרמלו,מונטה,מאיו, אחוזי עונשין יכול ללכת אליך למרות דוויט כי עשית עבודה טובה עם כמה מבכירי העונשין, כשאצלי החבורה מתאזנת לקלעי עונשין בינוניים, ואחוזי השדה צפוי להיות שלי למרות שיש לך את דוויט, על האסון שמייצרים קובי-כרמלו-מונטה באגף הזה מאוד קשה להתגבר והקבוצה שלי בסך הכל סולידית באחוזי השדה.
בקיצור די שווים, כנראה שאם היינו משחקים עונה שלמה מפגשי ראש בראש, מאזן הנצחונות השבועי לא היה עומד על יותר מ53% מהשבועות לטובת הצד המנצח.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|