rony כתב:
Super Mario כתב:
גארנט לא טחן שום דבר. היה לו פלייאוף טוב, אבל לא צריך להגזים. מה עוד שהוא היה טוב נגד מיאמי נטולת בוש, ברגע שבוש חזר מיאמי שלטה בקלות בסדרה.
שלטה בקלות? מהרגע שהוא חזר הם הפסידו משחק אחד, ניצחו אחד בקלות (בזכות הופעה היסטורית של לברון ובלי שום קשר לבוש), ובמשחק השביעי היו בפיגור עד 8 דקות לסיום. את זה שגארנט לא טחן את מיאמי אפשר להגיד רק אם לא ראית את הסדרה, המספרים שלו אולי לא היו מפלצתיים, אבל הוא בהחלט הקשה מאוד על מיאמי והיא ממש לא הסתדרה איתו, בטח שלא בשלושת המשחקים שאותם בוסטון ניצחה שבהם הוא היה מאוד דומיננטי.
בוש חזר למשחק 5 ושיחק בערך 20 דקות אם אני לא טועה ולא תרם יותר מדי. במשחקים 6 ו7 הוא שיחק יותר ועזר במאבקי הפנים. במשחקים 1-4 הקו הקדמי של מיאמי היה ג׳ואל אנתוני, האסלם, לברון ובאטייה. וגם אותם גארנט לא טחן. הוא היה טוב כמו שהוא היה נגד פילי ואטלנטה. אבל כן הם מאוד התקשו עם הפיק אנ רולים שלו ורונדו כשבוש ישב ביציע. אני לא יודע מה זה בא להוכיח. אלא אם כן ניסית להגיד כמה בוש חשוב לקבוצה... עם זה אני מסכים.
פלאש, אין דבר כזה התקפה בלתי עצירה. אבל, מיאמי הולכת להיות קרובים לזה בעונה הקרובה לדעתי.