האח של סומו כתב:
uriel17 כתב:
כי זה חלק מחויית הפנינג שמביאה קהל שלא ממש חי את הענף
חלק מהחוויה שניסיתי לתאר בפוסט שלי
שופינג, דוכני אוכל אווירת קרנבל
הענף לא יכול להתבסס על אלפים בודדים של קהל קנאי
הוא חייב את אחותי ובעלה; השכנה שלי והספרית שלי
א. אחותך, בעלה, השכנה שלך והספרית שלך הולכים יחד לנוקיה, זה קהל לא קנאי שלא חי את הענף. ועדיף ששם הוא יישאר
ב. אני לא יודע מתי פעם אחרונה ביקרת במשחק בליגת העל או בכלל בכדורסל הישראלי, אבל בשלל אולמות המתנ"סים המביכים אין מקום לשופינג ודוכני אוכל.
ספורט מקצועני, ונשים רגע את ארה"ב בצד, הוא לא שואו ולא קרנבל, הוא ספורט. גם לסבתא בת ה-80 שלא מפספסת משחק בית של סנדרלנד (סתם דוגמה, בטוח שיש כזו), יש קשר מובהק לענף והיא אוהבת כדורגל.
השאיפה היא שאותם אנשים שאין להם קשר מובהק לכדורסל יגיעו ולא רק קומץ אוהדים קנאי ורועש
זאת השאיפה, ומתקנים ראויים עם חניות ופאבים, (ואולי גם מעודדת, לא יודע האם הן תורמות או לא) הם התחלה טובה, אז בשנה הבאה יהיו כבר שלושה אולמות כאלה
אני רוצה שאחותי והשכנה והספרית יבואו לא רק לנוקיה
אין שום הגיון לצופף את הכדורסל לחבורת קנאים מדליקה ומרשימה ככל שתהיה
צריך לדעת לכבד את כל סוגי הקהלים ולהפסיק להתנשא
כן גם אלה שעוזבים את האולם אחרי שברור להם שהקבוצה שלהם הפסידה וגם אלה שיושבים כל המשחק בשקט ושולחים הודעות טקסט לכל העולם והפילגש
הם לא פחות טובים מאיתנו ששרים בלי הפסקה ומנופפים דגלים
זה יישמע לך מוזר, כי אני "אוהד" מן השורה שחזר אתמול הביתה בלי קול. אבל גם אני רוצה מתקנים ראויים עם חניות ופאבים. והלוואי שכל האחיות שלך ואתה תוכלו ללכת עם הילדים שלכם (במידה ויש כאלה) לכדורסל במקום לבלות בקניון. הלוואי שזה יקרה, אבל שנינו יודעים שכאן בארץ זה חסר סיכוי...