סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 8:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כי נדב לא היה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:55 pm 
Sophomore

נדב ביטל את המנוי.

יש מצב לאלופה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 11:13 pm 
Junior

וואו, מאיפה להתחיל בכלל.... מאורלנד שמתגלה כפוץ הגדול בליגה, אבל גם שיחק אותה בעבוע בועה במאני טיים? מהשיפוט הכי דפוק שראיתי במשחק ליגה מזה שנים ארוכות? מהעובדה שהקבוצה שלך קולעת סל ניצחון ואז חוטפת הפסד על שלוש זריקות עונשין? (מי ראה את השידור ויודע להגיד לי אם היה פאוול? מהאולם זה היה נראית שריקת שקר, אבל הייתי רחוק).

טוב אני אתחיל מאורלנד.
הוא לא עשה כלום כל המשחק, ורק במאני טיים התעורר.. אבל איזו התעוררות!! תפר הכל ועל פנים של אנשים ברמת קושי לג'נדרי. תיסלם על זה. לא תיסלם בכלל על הדרך המלוכלכת שבה הוא נכנס בשחקנים. כל מה שרומל בק היה צריך ביום הגרוע שלו (שנגרם בגלל הגנה מעולה של וושינגטון) זה את הפטפטן הזה בפרצוף שלו. זה לא בא לידיי ביטוי רק בדיבורים אלא בכמה התחזויות שהשופטים האיומים של היום לא ידעו מה לעשות איתן. היה מצב באחת הירידות להגנה אחרי שהוא דפק שלשה על הפנים של בק שהוא נכנס לו לפרצוף, ואחרי שהוא יצא ובק סובב את הראש הוא פשוט הפיל את עצמו לפני בק שמסתכל לכיוון השני. השופטים שרקו אבל לא עשו כלום, כשהם היו צריכים לתת התחזות או פאוול רגיל, אז הם פשוט עשו "שיחה" לשני השחקנים.

השיפוט הכי דפוק? אתם ביקשתם.
נתחיל משריקת עבירות הזויה. עד שתי דקות לקראת סיום המחצית מצבת העבירות עמדה על 11-2 לחובת הרצליה. השריקה הייתה פשוט חד כיוונית. אז נלקח פסק זמן של פרנקו, והשופטים פשוט התחילו לשרוק חד כיוונית נגד נתניה עד להגעה לכמעט איזון. המגמה המשיכה עמוק לתוך הרבע השלישי.
נמשיך במסורת העבירות הבלתי ספורטיביות של מועלם (אני חושב שזה היה מועלם). הראשונה הגיעה נגד בראדלי כשהוא עשה אותה כשבין השחקן המוכה והסל נמצאת בערך כל הקבוצה של נתניה. לא הייתה שום חומרה בעבירה. אחר כך הבלתי ספורטיבית הבאה הגיעה נגד בראדלי אחרי שברקוביץ' חטף לו בחצי של נתניה. זו הייתה מוצדקת, אבל היא אילצה את השופטים להרחיק את בראדלי. במחאה על השריקה הגיעה אורלנד להגיד משהו למועלם, והבנאדם פשוט העיף לו טכנית כאילו כלום. אם הוא לא קילל את האמאמה שלו הוא היה יכול להבליג בקלות. מדובר באירוע שקרה בערך דקה אחרי השריקה להרחקה. לבסוף נקנח עם הבלתי ספורטיבית של הרצליה לחובת בק שעשה אותה גם כן כשמאחוריו גוורדיה שלמה של שחקני הגנה. את זאת אסתרון שרק אחרי שלא היה לו נעים כנראה. זה היה מגוחך. השיא הגיע עם שלוש הזריקות לאורלנד.

ולאנטי קליימקס.
ברקוביץ' הוכיח במחצית השנייה שהוא איש של מאני טיים. הוא היה גדול עם כמה פלווטרים יפים וחטיפות. גם ג'ונס היה טוב מאוד (במאני טיים) אבל לקח את הזריקות הלא קשורות הסדרתיות שלו משלוש כשלא היה צריך בכלל. היה מאוד יפה לראות איך ברקוביץ' לוקח לפאלאסיו את הכדור בהתקפה האחרונה (כמעט) ופשוט מעיף את כולם הצידה לאוופן שהוא קולע בו מחצי מרחק כאילו אין שומר. חבל שהוא השאיר 1.3, במצב כזה של הארכה או ניצחון אסור שישאר זמן.

פופ ופאלאסיו היו מציקים כרגיל, וביום ששני הזרים הטובים האחרים לא מספקים את הסחורה רואים את הפערים. פופ הוא משאבת ריבאונד התקפה, ככה בערך מסרו לו אסיסטים. אבל בהגנה, מפלצת הספגטי תשמור. אין לו מושג איפה לעמוד והכדורים חולפים מעליו מצדדיו ובין רגליו. הוא היה פשוט נוראי בהגנה. פאלאסיו מילא את הוקאום אבל כמעט ולא הוסיף כלום. אני יכול לראות למה מחבבים אותו. כנראה שיש לו הרבה מאוד הבנת משחק, אבל הוא פשוט לא פקטור חיובי מספיק.
בן רייס היה מחוץ למשחק לגמרי. הוא לא הסתדר עם אף שומר.
אני חושב שככה נראה את הרצליה כשהיא פוגשת כאלו קבוצות עם עדיפות אתלטית כמעט בכל עמדה.

בנתניה מיטשל עושה רושם של שחקן מצוין עם ידית טובה מכל הטווחים. הישראלים דיי התקשו לתרום רוב המשחק, אבל שולמן עשה כמה כניסות יפות על ג'ונס מאותגר העבירות. גואטה גם עם הגנה טובה בסוף המשחק על פופ. קילינגסוורת' הוא קילינגסוורת', למרות שהוא לא היה חור הגנתי לשם שינוי. וושינגטון במשחק הראשון שאני רואה ממנו שהוא לא כופה את עצמו על המשחק. עשה בעיקר עבודה שקטה, בעיקר בהגנה ובעיקר על בק. היה יפה לראות.

זהו, יש לי עוד 200 קילו טקסט לכתוב, אבל אני אלך לנוח.

נ.ב: היה מאוד מאוד מרשים לראות אולם מלא כמעט לחלוטין. עדיין לא מספיק מעורב, אבל בכל זאת Good old times.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 11:39 pm 
Hall of Famer

שאר התוצאות:
נתניה מנצחת בתוצאה המכביסטית 78-77 את בני הרצליה בחוץ.
הרצליה: הרב פופ 21 ו-12 ריב', ניב קאמבק ברקוביץ' 15, רומל בק 14, פלאסיו 12, ג'ומיין ג'ונס 8 נק' (3/10 מהשדה) 11 ריב' 4 חט' ו-5 אס'
נתניה: ג'וני מיטשל (ג'ונתן מיצ'ל) 22 ו-6 ריב', קילינגסוורת 20 ו-8 ריב', בראדלי 10 ו-7 ריב', וושינגטון 10 ו-14 ריב'

מכבי מביסה 100-67 את אשקלונה.
אשקלון: דאב 19 ו-9 ריב', ליפשיץ 13, בוקרא 11
מכבי: לוגאן 16, שון ג'יימס 15 נק' 6 ריב' ו-2 חס', פניני 14 ו-4 אס', אוחיון 12 נק' (5/5 מהשדה) ו-10 אס' על 0 איבודים, דווין סמית 10, היקמן 10 ו-5 אס', מלקולם תומאס 9 נק' 7 ריב' ו-2 חס'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 12:31 am 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
מהעובדה שהקבוצה שלך קולעת סל ניצחון ואז חוטפת הפסד על שלוש זריקות עונשין? (מי ראה את השידור ויודע להגיד לי אם היה פאוול? מהאולם זה היה נראית שריקת שקר, אבל הייתי רחוק).

מהטלוויזיה לא נראה שהייתה שום עבירה. אורלנד קיבל כדור במצב בלתי אפשרי ועשה את מה שהוא עושה תמיד זרק את הרגליים שלו קדימה ובעט בשומר שלו. לא הייתה צריכה להישרק שום שריקה ובזה המשחק היה צריך להסתיים, אבל כששופט מחליט מטעמים שלו להכריע משחק אז הוא מכריע (זה לא חדש בליגה הישראלית). לי זה מרגיש כאילו השופטים החליטו להחזיר לנתניה על השריקה של רייניש משנה שעברה. הזוי, אבל זה הדבר שעולה בראש.

בשביל הליגה חבל שהשופטים לא לומדים שהם שם בשביל להעביר את המשחק במינימום טעויות ובלי שישימו לב עליהם. משחקים כאלה שמוכרעים על ידי השופטים מוציאים את החשק מכדורסל, ולא משנה לאיזה צד. תנו לשחקנים לנצח או להפסיד, תנו להם להיות על המגרש, תפעילו שיקול דעת. אסתרון הוא שופט שדרך קבע מנסה לגנוב את ההצגה, אני זוכר עשרות משחקים שלו בשנים אחרונות שתמיד מלאים בטכניות, בלתי ספורטיביות, הצגות על השחקנים וכו'. חבל ששופט כזה לא יורד לשפוט איזה חודש משחקים של ליגה לאומית שיבין שהוא לא ההצגה וכשמגיעים למגרש אף אחד לא רוצה לראות אותו.

ועכשיו שאמרתי את זה צפו למפגן טכניות, הרחקות, ובלתי ספורטיביות ביום רביעי נגד חולון :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 12:41 am 
Junior

אם מה שאתה אומר נכון והייתה זריקת רגליים של אורלד זה פשוט ביזיון, כיוון שהשופטים העירו לו על זה במהלך המשחק ובפעם נוספת בק בא אל השופטים והתלונן על זה שהוא ממש קיבל בעיטה מאורלנד בזמן הזריקה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 12:49 am 
Senior

מבחינת אורלנד הוא עשה בדיוק מה שהוא צריך, ממצב של זריקה בלתי אפשרית הוא יצר מגע וגרם לשופט לשרוק.

הבעיה היא עם שופט כמו אסתרון שלא רק שלא מונע את זה אלא הוא גם נותן לשחקן מלוכלך כמו אורלנד (וזה לא חדש שהוא מלוכלך) פרס על הפלופים ועל התרגילים שלו, ואוכל אותם. שופט כזה צריך לשפוט ליגה נמוכה כמה שבועות ואז אולי ילמד להשתפר (ואם לא אז שישאר בליגה נמוכה).

כמו שלמדו בNBA, שחקנים ישחקו מלוכלך ויעשו פלופים אם לא תעניש אותם על זה. בNBA מהשנה הם ירגישו את זה בכיס (ולדעתי נראה את התופעה נעלמת לחלוטין) חבל שגם אצלנו לא לוקחים איזה דף מהספר של שטרן ומחנכים את השחקנים האלה (יש עוד כמה, אורנלד זה לא היחידי בליגה) בשביל שנראה כדורסל קצת יותר נקי ויפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:55 am 
Senior

הרסי, חוץ מזה... עושה רושם שאפילו אורלנד חושב כמוני :-) הנה מה שהוא אמר:
ציטוט:
אם בעונה שעברה השריקה של רייניש הייתה מדויקת לפי החוקה, אז גם השריקה של העבירה עליי הייתה מדויקת לפי החוקה

כשהתגובה של אורלנד לשריקה הזאת מתחילה בשריקה לרעת נתניה בשנה שעברה, זה נותן בדיוק את ההרגשה המוזרה כאילו החזירו לנתניה היום על שריקה משנה שעברה.

למרות שצריך לתקן את אורלנד. על פי החוקה (היבשה) השריקה של ריינש בשנה שעברה הייתה נכונה (אבל מגעילה, דוחה, מבזה וכל מה שתרצו). על פי החוקה אורלנד לא היה צריך לקבל אתמול שום שריקה, מקסימום עבירה תוקף או טכנית על בעיטה במגן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 10:39 am 
Hall of Famer

אני אגיב מאוחר יותר על ירושלים, אבל אני חייב להגיב משהו על זריקות סוף שעון, שאנשים פה מתלוננים. אם ניב ברקוביץ' שם את הזריקה שלו עם 1.3 שניות לסוף המשחק, הוא זרק מאוחר מדי. לא זוכר מי היה השחקן שזרק/קלע סל 4 שניות לסוף והתלוננו על הזריקה המוקדמת ולמעשה זאת הייתה זריקה בזמן סביר מאד. כשלוקחים זריקה אחרונה, אז בדר"כ מנסים לקחת אותה קצת לפני הסיום בגלל שתי סיבות הגיוניות. הסיבה הראשונה היא להשאיר איזה 2-3 שניות לריב' התקפה. הסיבה השניה היא שאם תמשוך את הזמן באמת עד 2 שניות לסוף המשחק ואז תתחיל את המהלך, אז בערך כל הקבוצה המגינה תבוא עליך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:12 am 
Sophomore

ריקי היקמן. ואני לגמרי איתך, אי אפשר לתכנן מהלך כזה ברזולוציה של פחות משניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:18 am 
Junior

גימרליך אמר את אחרי המשחק והסל של היקמן והבעתי עמדה זהה לעמדתך שם בת'רד של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מסכים עם שניכם.
בוא נתחיל מזה שאנשים יושבים בכורסא ומנתחים מהלכים כאלה בדיעבד, וחושבים שהשחקנים הם מין רובוטים עם מנגנון טיימינג של מחשב על. יש זמנים שהם לא סבירים, אם זרקת 7-8 שניות לסוף יכלת לתכנן טוב יותר, אבל 3-4 שניות לסוף כשיש לך דרך פתוחה לסל? ברור שאתה לוקח אותה!
אני אחזק גם את הנקודה של עמוס. זריקה שמגיעה לטבעת משהו כמו 3 שניות לסוף, בטח אם נזרקה בליי-אפ קרוב לטבעת, נותנת זמן לריב' התקפה - אבל לא נותנת זמן להגנה. אם הזריקה מוחטאת, השעון ממשיך לרוץ. עד שהריבאונדר של ההגנה מוריד את הכדור, מסתובב, מוצא שחקן למסור אליו - הלך הזמן, או שנשאר זמן רק לזריקה ממגרש שלם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:35 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

הערות קטנות:

*** דרון וושינגטון הוא שחקן ההגנה הטוב בליגה (טוב, יחד עם דווין סמית'). יכול לשמור על כל שחקן
בעמדות 1-4 לפחות. ממש כיף לראות אותו מחסל שחקנים. מבין הישראלים, שני שחקני ההגנה הטובים בליגה הם בעיני ניצן חנוכי ומתן נאור.

*** השריקה לעבירה על אורלנד לא היתה על נגיעה בגוף, אלא על נגיעה באצבעות של היד הזורקת. עדיין שריקה מטופשת, אני לגמרי מסכים, אבל לפני שאומרים שהשריקה היתה כי הוא זרק את הרגליים קדימה - כדאי לבדוק.

*** עומר אסתרון וספי שמש הם... השופטים הכי מעצבנים בליגה.

*** תענוג לראות את הפועל ת"א. אין כמעט קבוצות בליגה שממש רואים בהן את העבודה של המאמן.

*** מכבי ראשל"צ תהיה קבוצה טובה, אבל מסתמנת בעיה קשה בעמדת הרכז (לזאריק ג'ונס רק 2 אסיסטים, מינוס 6 בדקות שהיה על המגרש, וזה במשחק שבו ראשון הובילה רוב הזמן בין 10 ל-20 הפרש וג'ונס שיחק 27 דקות).

*** אם אני יצחק פרי, אני מחתים עכשיו את אדריאן יוטר לשלוש העונות הקרובות ב-200 אלף דולר לעונה. הוא שווה את זה בגדול.

*** כפי שאמרתי לפני תחילת העונה - להפועל ירושלים - חוץ מבעיית הרכז - אין שום שוט-בלוקר, שום איום נגד חדירה. וככה גם סטיט יכול לחגוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:46 am 
Junior

גלעד כתב:
הערות קטנות:

*** דרון וושינגטון הוא שחקן ההגנה הטוב בליגה (טוב, יחד עם דווין סמית'). יכול לשמור על כל שחקן
בעמדות 1-4 לפחות. ממש כיף לראות אותו מחסל שחקנים. מבין הישראלים, שני שחקני ההגנה הטובים בליגה הם בעיני ניצן חנוכי ומתן נאור.

דרון וושינגטון שחקן הגנה סביר ושיש לו מצב רוח אפילו טוב אבל לא מעבר לזה. הוא לא תמיד מבין מה עושים נגד איזורית, הוא אימפולסיבי הרבה יותר מדי ואוכל הטעיות, ויש לו קטע של שהוא הרבה פעמים לא באמת שומר אלא נופל מכל נגיעה.
שחקן ההגנה הכי טוב בליגה ? כבר הספקת לראות את כולם ?
כי מהכמה משחקים שאני ראיתי את טיילר סמית' שלנו הוא שחקן הגנה הרבה יותר שלם ומגוון מדרון. גם פרנק האסל אבל הוא גבוה וסמית' הוא בעמדה של דרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:52 am 
Junior

אני לא אומר שברקוביץ' היה יכול לעשות את זה אחרת או טוב יותר, אני פשוט אומר שזה חבל. עם טיעון ה"כל הקבוצה הייתה באה אליו" אני ממש לא מסכים. ברקוביץ התחיל את המהלך ארבע שניות לסיום, ועד הזריקה לא הייתה שום תנועה של אף שחקן נתניה לתת גיבוי לשומר שלו. אם לשחקן קשה לנהל את מרחב הזמן הקטנצ'יק הזה שהוא ההבדל בין ארבע שניות לשתי שניות, על אחת כמה וכמה שלהגנה יהיה קשה לנהל אותו, הן מבחינת המודעות לזמן והן מבחינת קבלת ההחלטות שהיא תלויית פעולה בהתקפה.
מעבר לזה, אני גם לא מבין איך סביר לעשות מהלך של דאבל אפ כזה מול שחקן כמו ברקוביץ' שא' תמיד מעדיף חדירה על זריקה וב' תמיד מעדיף מסירה על זריקה. לא חושב שהייתה דרך טובה יותר לשמור על המהלך מאחד על אחד חזק של נתניה. כל עזרה הייתה מפנה שחקן שהיה במצב קליעה טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 11:55 am 
Junior

לאומית כתב:
גלעד כתב:
הערות קטנות:

דרון וושינגטון שחקן הגנה סביר ושיש לו מצב רוח אפילו טוב אבל לא מעבר לזה. הוא לא תמיד מבין מה עושים נגד איזורית, הוא אימפולסיבי הרבה יותר מדי ואוכל הטעיות, ויש לו קטע של שהוא הרבה פעמים לא באמת שומר אלא נופל מכל נגיעה.
שחקן ההגנה הכי טוב בליגה ? כבר הספקת לראות את כולם ?
כי מהכמה משחקים שאני ראיתי את טיילר סמית' שלנו הוא שחקן הגנה הרבה יותר שלם ומגוון מדרון. גם פרנק האסל אבל הוא גבוה וסמית' הוא בעמדה של דרון.

לאומית, תן לזה צ'אנס השנה. הוא נראה הרבה יותר שקול ובוגר מאיך שהוא היה נראה בחולון. רומל בק הוא שחקן שכולו הטעיות ושינויי כיוון והוא עוד יסיים פה כמלך הסלים, ודרון עשה עליו עבודה גדולה, שאף מספר 3 בליגה לא יכול לעשות. מעבר לתזוזה והבנת משחק טובה שהוא שותף לה עם שאר השומרים הטובים בשלוש (נאור שבק עשה ממנו קציצות, חנוכי וסמית') הוא הרבה יותר אתלטי מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה לא נותנים הוראה בערוץ הספורט לצלם את אדלשטיין רק מצד שמאל? הבליטה שיש לו מימין לסנטר מטריפה אותי...
http://www.youtube.com/watch?v=Mvxe04wGmTw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:41 pm 
Hall of Famer

אחרי העניבה של בראד גרינברג בגביע ווינר, אני מחוסן בפני מראות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:47 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
למה לא נותנים הוראה בערוץ הספורט לצלם את אדלשטיין רק מצד שמאל? הבליטה שיש לו מימין לסנטר מטריפה אותי...
http://www.youtube.com/watch?v=Mvxe04wGmTw

אכן. כבר שנים שאני מתלבט לאיזה סרט עפ"י סיפור של האחים גרים הייתי מלהק אותו לתפקיד מכשפה.

אני גם סקרן נורא לדעת איך מתגלחים עם דבר כזה על הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:30 pm 
Junior

אויש אתם חמודים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:52 pm 
Hall of Famer

[/quote]
oren_80 כתב:
זה כי נדב לא היה במשחק.

[quote="Mako Regever"]נדב ביטל את המנוי.

יש מצב לאלופה חדשה.

באמת מעניין איך יו"ר הקבוצה עוד לא שלח לי סמס שאזהר לבוא למשחקים הבאים.

אגב, אותו דבר קרה לי עם הכדורגל בעונה הקודמת. בערך באמצע העונה נמאס לי מהשממון ונתתי את המנוי במתנה לחבר, ואז נתניה התחילה ריצה שהסתיימה במוקדמות גביע אופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:56 pm 
Hall of Famer

בקיצור, כדי להשלים את הריצה של נתניה לאליפות נשאר רק דבר אחד - שתעשה מנוי למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:58 pm 
Hall of Famer

איזו מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 3:58 pm 
Hall of Famer

מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:02 pm 
Hall of Famer

היום פתחתי את תיק העמותה של מכבי קדימה-צורן, אז אני חושב שאולי הם יתנו לי מנוי במתנה ולא אצטרך לרכוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: