סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 5:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמובן אתה יכול להתעלם ולא לעשות מנוי למכבי, אבל בכך תדון את נתניה לסגנות. אחר כך, כשיפתח ת'רד מס' 2398467234 על מצב הכדורסל הישראלי והתחרותיות ומכבי והאלופה הידועה מראש וכל זה, נדע כולנו מי באמת אשם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אוקטובר 23, 2012 4:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קאלימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אה טוב, קאלימי זה טיעון מנצח בכל דיון. טיעון גנרי כזה.
זה כמו ה"פאגאט" בפוקר היהודי (זה בשביל ראובן וצוד).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:08 pm 
Senior

גלעד כתב:
*** השריקה לעבירה על אורלנד לא היתה על נגיעה בגוף, אלא על נגיעה באצבעות של היד הזורקת. עדיין שריקה מטופשת, אני לגמרי מסכים, אבל לפני שאומרים שהשריקה היתה כי הוא זרק את הרגליים קדימה - כדאי לבדוק.

גלעד, אני חייב לציין שזה פשוט לא נכון (לפחות ממה שאני ראיתי בטלוויזיה) לא היה שום מגע בטח לא באצבעות וגם לא ביד של אורלנד. אורלנד קפץ לאחור ושלח את הרגל קדימה (מה שהוא עושה תמיד) וזה המגע היחידי שהיה בינו לבין מגן כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:08 pm 
Hall of Famer

מצד שני, מי שיטיל את קאלימי למערכה בלא סיבה מספקת, עוד ימצא את עצמו בצד שאינו של ירדנה ארזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:10 pm 
Senior

גלעד כתב:
*** אם אני יצחק פרי, אני מחתים עכשיו את אדריאן יוטר לשלוש העונות הקרובות ב-200 אלף דולר לעונה. הוא שווה את זה בגדול.

על יוטר כבר השנה משלמים לדעתי מס מלא, הוא 4 שנים מלאות בארץ ואם לא אז משנה הבאה בטוח משלמים. בשנה הבאה לא ראשון ולא אף קבוצה בליגה (מלבד אחת שכנראה לא תקח אותו, אם כי היו שמועות שהוא היה מועמד בקיץ שעבר) תוכל לשלם לו ככל הנראה.

זה אומר שיוטר ב200 אלף דולר יעלה בעצם 400 אלף דולר. לראשון אין את הכסף הזה. אין לה אפילו כסף להחתים אותו ב150 במצב הזה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 4:14 pm 
Senior

פלאסיו מבין שהוא הגיע לארץ הקודש והאסתרונים :-)

ציטוט:
מבצע העבירה, מילטון פלאסיו: "לא היה פאול בשום אופן. אני בכלל לא נגעתי בו וזו הייתה שריקה מוטעית לגמרי של השופטים. עליתי עם יהוא לחסימה ובכלל לא היה מגע. ב-NBA לא שורקים לכזה דבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 5:24 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
היום פתחתי את תיק העמותה של מכבי קדימה-צורן, אז אני חושב שאולי הם יתנו לי מנוי במתנה ולא אצטרך לרכוש.

לי אישית אין עם זה בעיה, אבל כשסומו יאשים אותך בשחיתות וקבלת טובות הנאה אני לגמרי אצדד בדעתו. ולא, טיעון ה"קופי פייסט" לא יעזור לך כאן.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 7:03 pm 
Hall of Famer

הפועל ת'א שיחררה את מאט בולדין תמורת פיצוי כספי נמוך ומחפשת מחליף. ג'ף אלן מסיים את חוזה הניסיון שלו בתחילת החודש הבא ובהפועל ת'א מתלבטים האם להשאיר אותו עד סוף העונה או להביא במקומו זר אחר(יש גם אופציה שבמקום בולדין ואלן יביאו זר אחד איכותי בסכומי כסף גדולים יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 2:48 am 
Sophomore

יש מספר מועמדים. לדעתי עדיף לשחרר את שניהם ולהביא אחד, גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:23 am 
Hall of Famer

אני במקום הפועל הייתי מביא זר בודד ( שחקן בעמדה 3-4 נניח ) . בגארדים יש את בר טימור כמחליף משמעותי , ולא יזיק איזה גבוה נוסף מהספסל .

אפרופו השיחרור של בולדין , באמצע הקטע הזה ( http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH ) ארז משתפך על בולדין - "שחקן ברמה גבוהה , שמזמן לא ראינו בכדורסל בארץ" , ואז מזכיר בהקשר אליו שחקנים כמו קאוקינס , רוג'ר מייסון , דני לואיס וויליאם אייברי . נשמע מוזר מאוד לאור הרזומה של הבחור באירופה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:40 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני במקום הפועל הייתי מביא זר בודד ( שחקן בעמדה 3-4 נניח ) . בגארדים יש את בר טימור כמחליף משמעותי , ולא יזיק איזה גבוה נוסף מהספסל .

אפרופו השיחרור של בולדין , באמצע הקטע הזה ( http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH ) ארז משתפך על בולדין - "שחקן ברמה גבוהה , שמזמן לא ראינו בכדורסל בארץ" , ואז מזכיר בהקשר אליו שחקנים כמו קאוקינס , רוג'ר מייסון , דני לואיס וויליאם אייברי . נשמע מוזר מאוד לאור הרזומה של הבחור באירופה .

אם תהיה אופציה, אני מאמין שאלן יישאר ויבוא עוד גארד זר. הפועל צריכה עוד מישהו לשים לו את הכדור ביד ושיזרוק. בעמדות 3-4 אנחנו די מכוסים עם שירן, יונתן, יוניר ומתנאור. בכל מקרה, אני מקווה שהפועל יעשו את השיקולים הכלכליים שלהם בהחתמה ולא ישתוללו, אולי אפילו יחכו לראות מה עם אשקלון שיחד איתנו נחשבת למועמדת רצינית לתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:52 am 
Hall of Famer

אם אלן יישאר ( גם אם לסדר גודל של 10 דקות במשחק ) , אז אכן גארד נוסף הוא הפיתרון . אם הוא הולך , אז להפועל יש 2.5 גבוהים ( יוני ניר הוא החצי ) , וזה סיכון לא קטן להמשך הדרך .

אפרופו אשקלון , הזר הבולט שלהם בינתיים - מרכוס דאב שבר את היד וייעדר חודש . לא יודע מה הסיפור עם דיימון פטרסון , אבל כרגע עושה רושם שמצבת הגבוהים שלהם מורכבת מזר ( טאג' גרי ) , אחיעד בוקרא , וגור פורת שחתם זה עתה . הם גם משחקים 4 מתוך 6 המשחקים הקרובים בחוץ ( כולל במגרשים ביתיים מאוד - נגד ירושלים , הפועל ת"א וחולון ) , כך שהפועל ת"א בהחלט יכולה להיות רגועה בהקשר הזה אם תנצח השבוע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:59 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
אם אלן יישאר ( גם אם לסדר גודל של 10 דקות במשחק ) , אז אכן גארד נוסף הוא הפיתרון . אם הוא הולך , אז להפועל יש 2.5 גבוהים ( יוני ניר הוא החצי ) , וזה סיכון לא קטן להמשך הדרך .

אפרופו אשקלון , הזר הבולט שלהם בינתיים - מרכוס דאב שבר את היד וייעדר חודש . לא יודע מה הסיפור עם דיימון פטרסון , אבל כרגע עושה רושם שמצבת הגבוהים שלהם מורכבת מזר ( טאג' גרי ) , אחיעד בוקרא , וגור פורת שחתם זה עתה . הם גם משחקים 4 מתוך 6 המשחקים הקרובים בחוץ ( כולל במגרשים ביתיים מאוד - נגד ירושלים , הפועל ת"א וחולון ) , כך שהפועל ת"א בהחלט יכולה להיות רגועה בהקשר הזה אם תנצח השבוע .

זה לא שלנו יש משחקים קלים עד סוף הסיבוב, או בכלל העונה. ניצחון שלנו עליהם ישים אותנו בשלושה ניצחונות פור וזה קריטי (בהנחה שגוררים את הניצחונות לבית התחתון). 11 ניצחונות ואנחנו בפלייאוף עליון, 9 ניצחונות בפלייאוף תחתון, ופחות מזה אנחנו כנראה נהיה בבעיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה